چقدر به اشتباهاتتون توجه دارین ؟
سلام .
یکی از معیارها در اندازه گیریِ مقدار هوش و ذکاوتِ انسان این هست که آیا به اشتباهاتش توجه داره ؟
آیا میگه من اینجا اشتباه کردم ؟
آیا در تشخیص اشتباهاتش موفق هست ؟ یعنی درست تشخیص میده کجا واقعاً اشتباه کرده ؟
و اینکه چقدر موفق هست در درس گرفتن از اشتباهاتش و تکرار نکردنِ اونها ,
کسی که خیلی کم میگه من اشتباه کردم و اشتباهاتش رو هی فراموش میکنه و دوباره تکرارش میکنه هوش ذکاوتِ زیادی نداره .
حتی حیوانات هم بعد از چند بار تکرار اشتباه یاد میگیرند که تکرارش نکنند چه برسه به انسان .
===================================
یادداشت کردن اشتباهات روش خوبی برای به خاطر داشتنش و تکرار نکردنِ اون هست اما هرگز اجازه ندین کسی اون یادداشت ها رو ببینه .
به موسسه های خیریه و صندوقهای صدقه زیاد اطمینان نکنید
سلام .
تا جائی که امکان داره پولی رو که میخواین به آدم و فقیر و نیازمند بدین , به حساب بانکی موسسه های خیریه واریز نکنین و در صندوقها نندارین .
خودتون پول رو برسونین به دستِ کسی که مستحق هست .
توی اینجور کارها زیاد دزدی میشه و همه ی پولها به دست آدمهای فقیر نمیرسه .
به فقیرِ معتاد هم پول نقد ندین هرگز .
براش لباس یا کفش یا غذا بخرین .
اگه قبول نکرد گفت پول میخواد بهش هیچ پولی ندید و ولش کنید و برید .
==========+======================================= =
به فقیر یا کمک نکنین یا اگه کمک میکنید دیگه سرش منت نذارین و غُر نزنین سرش و چیزی رو که میخواین بهش بدین با ادب و احترام بهش بدین .
اگه حیوون خونگی دارین بهش میرسین یا نه ؟
سلام .
یه آشنا دارم تو خونشون کاسکو داره .
الان پنچ ساله این کاسکوی بدبخت توی یه قفس 50x50 سانت داره زندگی میکنه اون هم توی آشپزخونه ای که یه دریچه ی کوچیک هم نداره .
امروز هوا خیلی خوب و خنک بود .
بردمش تو حیاط . قفسش رو آویزون کردم به درخت تا گربه ها نتونند برند سراغش .
بدبختِ بینوا بعد از پنج سال برایِ اولین بار آسمون و درخت و آفتاب رو میدید .
اگه بدونین چقدر سرحال بود .
به دوستم گفتم خدا رو خوش میاد تو این بسته زبون رو حبس کردی تو این قفس نیم وجبی تو آشپزخونه ی بی پنجره ؟
شما که حیاط دارین الحمدلله . روزی چند ساعت بذارش تو هوای آزاد تا یه هوائی بخوره دلش وا شه .
میخنده میگه بابا کی وقتِ این کارا رو داره ؟
بهش گفتم خودت رو اگه حبس کنند تو آشپزخونه یه هفته نشده دیوونه میشی یا دق میکنی اونوقت تو این حیوون زبون بسته رو پنج سال زندانی کردی واسه چی ؟
اگه حوصله نداری بهش برسی ببر بفروشش یا بدش به یکی که همونقدر که فکر خودشه فکر حیوونی هم که تو قفس نگهداری میکنه باشه .
خدا از سرت نمیگذره ها .