شرمنده این مرکز شما کجاست و چه جوری به شما اینا رو گفتن . . . ؟؟؟نقل قول:
4شنبه باید اعزام بشیم که اگه همون روز اعزام نکنن باید شنبه هفته ی بعد که میشه 4تیر توی مرکز باشی . . . . فکر نکنم بگن برو 11 تیر بیا . . . . .:18:
Printable View
شرمنده این مرکز شما کجاست و چه جوری به شما اینا رو گفتن . . . ؟؟؟نقل قول:
4شنبه باید اعزام بشیم که اگه همون روز اعزام نکنن باید شنبه هفته ی بعد که میشه 4تیر توی مرکز باشی . . . . فکر نکنم بگن برو 11 تیر بیا . . . . .:18:
نه عزیز من نگفتم میگن برو 11 تیر بیا:31:نقل قول:
این جوری که اسمش دیگه سربازی نبود
گفتم 1 تیر که 4 شنبست تقریبا 80 درصد مراکز ارتش بر میگردونن برای لباس اندازه کردن و این موارد
مرکزی که من باید برم هم دوره های قبلی یعنی اردیبهشت و اسفند و دی و ابان و شهریور 89 و تقیبا همه دوره ها این مهلت رو تا 6 روز میدن که میشه 7 تیر و 7 و 8 هم صحبت و سخنرانی و اموزش هست و 9 و 10 تیر هم تعطیلی رسمی
که من کفتن رسما کار سخت و جدی اموزشی از 11 تیر شروع میشه
ما رو همون 1 تیر میبرن چون تهران نیستم
من نیرو هوایی پدافند هوایی مشهد افتادم
هممون راه درازی رو در پیش داریم و صد البته بسیار پر پیچ و خم !
منم اعزام 1/10/89 بودم و نیروی زمینی ارتش ما رو پذیرش کرد ،آموزشیم تو عجبشیر سرد تموم شد و بعدش افتادم لشکر 30 پیاده و تا امروز در حال خدمتم ....
فقط بعد اینکه گذشت میگیم زود گذشت اما وقتی که توشیم خیلی دیر میگذره ...
قابل توجه بچه های مالک اشتری اراک!!
یکی دیگه از نکات بسیار خوب این پادگان اینه که میدون تیر به پادگان خیلی نزدیکه .....درست روبروی پادگانه یعنی فقط یه عبور کردن از اتوبانه
خیلی از پادگان ها هستن که برای رفتن به میدون تیر چندین کیلومتر پیاده روی و... هست ولی مالک اشتر چون میدون تیر نزدیکه از این حیث یه نکته مثبت دیگه ای داره!!!:8:
بله درسته.... این یکی از مزیت هاشه ...... که حداقل لازم نیست 4 5 کیلومتر رفت و 4 5 کیلومتر برگشت بری و بیای واسه چند دونه تیر !
سلام خدمت همه
من برای 1 تیر افتادم پادگان شهید بیگلری تو مشکین شهر
خودم تهران میشینم
چند سوال داشتم
1.این پادگان چه طوری هست و مزایا و معایب اون چیا هست؟
2.روز 1/4 باید بریم میدان سپاه؟یا پادگان؟
3.اگه میدان سپاه باید بریم همون روز از همون جا اعزام میشیم؟یا نه؟
4.چه مدارکی باید برای تاهل ارایه بدیم و کی؟
5.و یه سوال برای معافیت:میدونم که اگه قبلا بینی شکسته باشه و نیاز به عمل زیبایی به علت تغییر زیاد داشته باشه معافیت داره،سوال اینه که آیا اگه قبلا شکسته باشه و به همون علت عمل زیبایی انجام داده باشیم معافیت داره؟
ممنون
نمیدونم چرا پست من پاک شد !
پرسیدم کسی از دوستان که ورودی 89 بوده تو سال 90 رفته دنبال کسری خدمت بسیج و جبهه ؟
به چه صورت حساب میشه ؟
قوانین سال 89 اعمال میشه یا 90 ؟
درمورد پادگان بیگلری مشکین شهر پستای صفحات قبل رو جستجو کن (پست های من) توضیحاتی دادمنقل قول:
روز اول تیر شما باید بری میدان سپاه!! به احتمال زیاد میگن فرداش با وسایل کامل ترمینال جنوب حاضر باش!
برای تاهل تا اونجایی که میدونم کپی عقد نامه و کپی شناسنامه خودتون و خانمتون!!
سلام دوستان
می خواستم بدونم اگه کسی مدرک زبان داشته باشه به حالش هم سودی داره تو سربازی ؟ مثل تافل یا ایلتس ؟
یا اینها این چیزا به کارشون نمی یاد :31:
خیر!! به درد نمیخورهنقل قول:
حداقل تو جایی که ماها خدمت کردیم به درد نخورده!!!
تهران.... لیسانس....... مازاد....... اعزام 1 تیر
به نظر شما کجا میوفتم؟؟
کدوم یگان؟؟ کدوم شهر؟؟
کجا احتمالش بیشتره؟؟؟؟؟
دوستان من از كجا بايد ثابت كنم تك فرزندم تا بيفتم شهر خودم؟؟ من يك تير ميرم ولي تا حالا هيچي از من نخواستن!
اگه اعزامی 89 هستی همون قانون قدیم واست حساب میشه .... چه واسه بسیج چه واسه جبهه !نقل قول:
سلام دوستان
ابتدا آرزوی سلامتی و شادکامی میکنم برای همه سربازان و مشمولان گرامی.
چند سؤال داشتم : برای کسانی که پدرشون از طرف سپاه تو جبهه خدمت کرده کارت ایثارگری صادر میکنن یا نه ؟
ما که از جانبازی خیری ندیدیم. نامدرا با وجود اینکه حق مسلّممون بود بهمون جانبازی رو ندادند.
و آیا داشتن کارت ایثار پدر ، پسر رو از سربازی معاف میکنه یا نه ؟
------------------------
به ازای حضور در جبهه بین 2 تا 9 ماه هم میکنن یا خیر ؟
بنده متولد 13 فروردین 72 هستم و امسال کنکوری ام . باید چیکار کنم ؟ لطفا" کامل توضیح بدید چون هیچی از این سربازی و قوانینش نمیدونم.
------------------------
ببخشید طولانی شد.
موفق باشید :40:
قضیه کارت ایثار رو نمیدونم ولی اگر پدر شما 30 ماه یا بیشتر جبهه باشه شما معاف میشید و اگر کمتر باشه طبق جدول زیر از خدمتتون کسر میشهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6163514&postcount=2673
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه ی سربازا و اعزامیهای عزیز .
من هر چی گشتم ، فیلمی برا آموزش آنکادر پیدا نکردم . اگه لینکی چیزی پیدا کردین لطف کنین بذارین که این چند روز باقی مونده رو تمرین کنیم ، رفتیم آموزشی وقتمون تلف نشه . البته آموزش نوشتاریش تو چند تا وبلاگ بود ولی من هر کاری کردم نتونستم تو ذهنم مجسم کنم . نویسنده ی وبلاگه نوشته بود 2 هفته ی اول نیم ساعت طول میکشید تخت رو آنکادر کنن :18: . مگه اینقدر سخته ؟
اگه در مورد اطلاعات اولیه ی اسلحه ها هم سایتی چیزی سراغ دارید معرفی کنید . من برا تعریف کالیبر دوساعت گشتم ، آخرش تو ویکی پدیا فقط پیدا کردم .
من از جلو نظامم یادم رفته :27:
این mp3 player هم خیلی ستمه ها نمیذارن ببریم :8:.
راستی تو برگه ی سفید ما نوشته ساعت 6 صبح میدون سپاه باشیم ، اصلا امکانش هست که ما رو مستقیم از همونجا سوار کنن ببرن پادگان ؟ (میدونم معمولا میگن برین یکی دو روز دیگه بیاین)
یعنی برا احتیاط ساکمو ببرم ؟ یا اینکه به هیج وجه مستقیما همون روز نمیبرن ؟ اصلا قانونی داره ؟ اگه نداره من 1 تیر ساکمو ببرم میدون سپاه .
سوال فوري و مهم
من درخواست كفالت رو از طريق پليس +10 ثبت كردم. مدارك رو ازم گرفتن و يك برگه دادن كه عكسم روش اسكن شده و گفتن تا 20 روز ديگه برات نامه مياد كه بري نظام وظيفه. سوالم اينه كه اين نامه كه قراره فرستاده بشه دقيقآ چي هست و بايد بعدش دقيقآ چه كنم ؟
آقا یه سوال میکنم نخندید
الان متولدین چه سالی میرن خدمت؟؟؟
بدون احتساب معافیت تحصیلی و غیره منظورمه
چون شما نیروی مازاد هستین....روز تقسیم هرجا که جای خالی بود شما رو میفرستن همونجا...هیچ قاعده ای نداره.......نقل قول:
سلام...نقل قول:
پسر چه عجله ای داری تو؟؟؟؟ اون نویسنده وبلاگ خیلی حرف چرتی زده!!:31: بسته به هوش و استعدادتون نهایتا تو 2-3 بار آنکادر کردن دستتون راه میوفته...تازه میتونید از روشهای تکنیکی هم استفاده کنید:دی چند صفحه پیش بهتون گفتم (فکر کنم تو پست اول هم هست) با خودتون چنتا سنجاق ببرین نخ و سوزن هم ببرین که برای آنکادر کمکتون میکنه میتونید بعضی از قسمتهای تخت رو با سنجاق ببندید که وقتی روش میخوابین آنکادرتون زیاد بهم نریزه و صبح که بیدار باش دادن در سه شماره تختتون را مرتب کنید.....شما رفتی یگان اولین چیزی که بهتون یاد میدن همین آنکادر کردنه....توضیح نوشتاریش یه جورایی غیر ممکنه:دی فیلمی هم ازش نیست(حالا زیاد بهش فکر نکن)
موارد فوق در مورد اسلحه ها هم صدق میکنه.....اصلا از حالا فکرشو نکن..حتی تو پادگان هم که رفتی نمیخواد فکرشو کنی....حالا مثلا نمره ازمونت کم بشه چی میشه؟؟؟؟؟؟ (به خدا هیچ فرقی نمیکنه....پایین ترین نمره رو هم بگیری نهایتش اینه که درجت کمتر میشه...که اگه نیروی انتظامی باشی حتی به نفعت هم هست!!!)
در مورد بردن ساک...والا روال بر این بوده که همون روز تهران اعزام نمیکنه...شما میرین برگه هاتون رو تحویل میدین و یه سری توضیحاتی بهتون میدن و بعدش میگن مثلا فردا صبح ساعت 7 ترمینال باشین تا بفرستیمتون برین:20: دیگه خود دانی میخوای احتیاط کنی یا نه!!!؟:11:
والا دقیق نمدونم ولی فکر کنم متولدین 71 به بعد...... البته بازم سوال کنیدنقل قول:
ادم تو 15 دقیقه با رفیقش تخت دو نفر رو انکارد میکنه.نقل قول:
اصلا انکارد کاری نیست در ثانی شما اولش دو نفری یه تخت رو انکارد میکنید این باعث میشه خیلی راحت انکارد بکنی.
مشخصات اسلحه به په دردت میخوره ؟؟؟؟؟ رفتی اونجا چندتا اسلحه رو برات توضیح میدن (همه چیزش رو میگن از وزن گرفته تا سازنده و برد مفیدو ...)
حالا مونده تا بفهمی چقدر ستمه وقتی میفهمی mp3 player نداشتن چقدر ستمه که ساعت 2 تا 4 صبح تو یه محوطه تنهای تنها پست بدی اونموقع میفهمی چه ستمیه
قانون میگه شما باید همون روز برید پادگان چون از همون روز شما سرباز هستید.اگه قرار باشه کسی به شما بگه برید چند روز دیگه بیاید تو خود پادگان بهتون میگن احتمال اینکه از میدون سپاه ببرید پادگان زیاده ولی احتمالا اونجا میفرستنتون خونه میگن برید چند روز دیگه بیاید.
ساک ببرید , کچل هم بکنید (ارزش نداره واسه یه روز مو داشتن ببرنتون تو پادگان موی سر صد نفر و مثل ببخشید پشم گوسفند بزنن).
من که خدمتم تموم شده العان میبینم ادم هیچ وقتی مثل وقتی که روز اول داره میره پادگان در پادگان رو میبینه استرس نداره (ادم نرفته میگه غلط کردم اومدم)
نقل قول:1372=18-1390 فراخوان
1371=19-1390 اعزام
سلام یه سوال دارم . . . . . توی پادگان زرنگ باشی خوبه یا کمی تنبل . . . . . . نمیخوام از خودم تعریف کنم چون یه چندین سالیه که میرم رزمی .:5: . . . نمیدونم تو پادگان چستوچاپک نشون بدم یا کمی تنبل . . . . . :20:؟؟؟
کسی از تنبلی تو پادگان ضرر ندیده.زیادی فعال و پر انرژی باشی میخوان ازت کار بکشننقل قول:
موافقم شدید ! :20:نقل قول:
هرچی تنبل باشی به نفعته....نقل قول:
من خودم کاری کرده بودم که از صبحگاههای عمومی منفکم کرده بودن....راحت بچه ها میرفتن رژه ماهم فرماندمون میفرستاد میرفتیم پشت درختا قایم میشدیم بچهه ها که بر میگشتن دوباره بر میگشتیم سر صف!!!
تا میتونی بپیچون!!! زرنگ بخوای خودتو نشون بدی ازت حمالی میکشن!!!
یعنی روز ا تیر وسایلی نبریم؟نقل قول:
بعد چیز دیگه اینکه مرخصی چطوریه تو مشکین شهر؟ چون خیلی مهمه این مساله
من برای یگان حتما میوفتم تهران؟چون متاهل هستم
نقل قول:دقت نکردی دیگه...گفتم به احتمال زیاد .... حساب کتابی نداره ممکنه همون روز اعزامتون کردن یه وقت!!!نقل قول:
روز اول تیر شما باید بری میدان سپاه!! به احتمال زیاد میگن فرداش با وسایل کامل ترمینال جنوب حاضر باش!
چون شما متاهل هستی اگه مدارک لازم را تحویل بدی حتما تهران خواهی افتاد!!! (اگر هم احیانا شهرستان افتادی به خاطر مشکل سیستمشونه بلافاصله میتونی بعدش اقدام کنی و انقالی بگیری بیای تهران!!!)
مرخصی هم چون متاهلی شاید هفته ای یک روز بهتون بدن مرخصی!!! ولی کلا بیگلری مرخصی نمیدن !!!!
سلام من یک تیر اعزامم از سمنان برای 01 تهران .
. ایا همون روز مارو می برند تهران یا امکان داره همون جا سمنان بگن برید یه چند روز دیگه بیایید ؟( یعنی لباس ها رو همون جا بدنبگن برید اندازه کنید و ...
از دوستان کسی بوده که ماه رمضان توی دوره آموزشیش باشه؟
آخه ماه رمضون از 5/10 شروع میشه و توی آموزشی ما میوفته!
تو ماه رمضون میزارن استراحت کنیم یا اینکه دین و ایمون سرشون نمیشه؟
فقط یه مشکلی هست تو برگه سفید زده با 4 بزنید من شنیدم مثلا برا جوادنیا که من باید برم میگن برید وقتی با لباس میاید با 2 بزنید!نقل قول:
ساک ببرید , کچل هم بکنید (ارزش نداره واسه یه روز مو داشتن ببرنتون تو پادگان موی سر صد نفر و مثل ببخشید پشم گوسفند بزنن).
حالا من یه بار با 4 بزنم یه بار 2؟
من اموزشی تو ماه رمضون بود خیلی راحت تر میگیرن البته احتمالا 40 روز اول که تو ماه رمضون نیست فشار بیشتر بیارن ولی تو اون 20 روز اصلا سخت نمیگیرننقل قول:
ببین تو اموزشی مو سر شما نباید تو دست فرمانده بیاد که یعنی 2 (باچهار بزنی تو دست میاد) ولی اول بسم الله کسی خیلی به این چیزها گیر نمیده بعدش مربی اموزش بهتون میگه که باید با چند بزنید ( روز اول با 2 یا 4 نزنید با 8 یا بالاتر بزنید)نقل قول:
حالا 4 یا 2 چه فرقی داره ؟نقل قول:
ولی حتما قبل اعزام موهاتو بزن که مجبور نشی تو پادگان بزنی !
بلایی که سر من اومد ! :19:
بچه ها یه سوال...
اینی که میگید پوتین رو ببرید بیرون عوض کنید، مال این نظامی فروشی ها جنس خوبیه؟
و اینکه میگید بالای 43 بردارید...حتما میخرن دیگه این نظامی ها؟
از اون پوتین اسرائیلی ها پیدا میشه؟
من یدونه از این پوتین اسرائیلی ها (طرحش ه) دارم ساخت چین، فوق العاده هست...واسه کوهنوردی میپوشم...از اینا پیدا میشه؟
سلام دوستان
خيلي وقت بود ميخاستم در مورد سربازي و شرايط معافي مشاوره بگيرم ولي وقت نميشد.
من تك پسر هستم و بابام چند ماه ديگه ميره تو 58 سال.
شنيدم تك پسرا اگه باباشون بالاي 60 باشه يا 59 سال تموم ميتونن كفالت بگيرن و معاف بشن.
منم روي همين حساب دارم درسم رو كش ميدم.
حالا ميخوام بدونم اين قانون هنوز پابرجاست...!؟
سن دقيق همون 59 سال تموم هستش يا..!؟
نميتونم حين درسم درخواست بدم معاف بشم..؟
راهنماييم كنين ممنون ميشم:11:
دوستان من هم 7 ماه سابقه خدمتی در نیرو دریایی سیرجان دارم و بعدش هم یگان دژبان تهران بودم.
الان که با لیسانس دارم میرم آموزشیم سیرجانه یا انزای.
اقای milad , hitboy:
دوستان شما که بودید خبر دارین چطوریه؟
نقل قول:
آره 59 سال تمام بايد باشه پدرتون و يا اينكه خداي نكرده كسي پدرش از كار افتاده باشه و نياز به مراقبت داشته باشه كه در اون صورت شوراي پزشكي بايد تأييد كنند و اون موقع شرط سني براي معافيت لازم نيست.
معافيت كفالت تنها معافيتي هستش كه ميشه در حين تحصيل هم كاراش رو انجام داد.
من پسر عموم در حين تحصيل معاف شد.
برو حالشو ببر دوست ِ عزيز.
آره کفالت میدن . فقط حواست باشه یه موقع غیبت نخوری . غیبت کنی دیگه معافیت نمیدن . سن دقیقم همون 59 تمام هست .نقل قول:
آقایون در شرف اعزام به خدمت دوست دارید قانون نسبیت انیشتین رو خیلی خوب درک کنید ؟ :
الان این 7 روز مونده به پایان ماه و رسیدن زمان اعزام همون قدری برای شما زود می گذره و مثل برق و باد به روز اعزام نزدیکتر میشید چند برابرش برای ما که داخل خدمت هستیم دیر میگذره و جون ما رو داره میگیره و کلی عذاب می کشیم که فقط برسیم به سر ماه بعدی و یه ماه دیگه رو پر کنیم. و منتظر پایان این ماه و شروع ماه بعدی!!
حالا قانون نسبیت زمان دستتون اومد؟
برای اونایی که توی برگه سفید تاریخ اعزام رو یک تیر زده احتمالش هست که دقیقا همون یک تیر اعزام بشن؟!
آخه همه میگن که معمولا میگن برید دو سه روز دیگه بیاید
سلام به همه داداشای خوبم . . . . من این روزا خیلی سوال کردم هم از شما و هم از دیگران . . . اونجور که معلومه نیروی انتظامی وقت آزاد برای کسی نمیذاره . . . و هیچ کسی از این نیرو راضی نیست . . . . راستش من خودم دنبال این بودم که از سربازی استفاده کنم مثلا برای ارشد آماده بشم یا چه میدونم زبانم رو بهتر از الان کنم ولی همه کسایی که باهاشون صحبت کردم (اونایی که نیروی انتظامی بودن) یک صدا میگن اصلا توی نیروی انتظامی وقتی نداری . . . .خلاصه منم فعلا تصمیم گرفتم 1 تیر نرم و یه ریسک کنم . . . اینو میدونم که شاید بازم نیروی انتظامی و بدتر از اردبیل برای اموزشی بیافتم. . . . ولی میخوام شانسمو امتحان کنم . . . . میخوام بدونم نظرتون چیه(اینو احتساب کنید که طرف میخواد کمی وقت خوندن داشته باشه) . . . . . . و دوم اینکه من دقیقا 29 اسفند 89 لیسانس گرفتم و تا برج 6 سال 90 وقت داشتم دفترچه سربازی پست کنم . . . حالا اگه نرم اضاف میخورم اگه اره چند ماه؟؟؟/ ممنون از همتون