یه سوال داشتم اونم اینه که چطوری بعضی ها icon جدید میگیرا وقتی هم ازشون میپرسم که پول دادین میگنه نه یا میگن اچیو هست!!!!!!!!!! خیلی از ایرانی ها هم تو بازی همینطور هست.چطوری ایکون جدید میگیرا؟:n13:
Printable View
یه سوال داشتم اونم اینه که چطوری بعضی ها icon جدید میگیرا وقتی هم ازشون میپرسم که پول دادین میگنه نه یا میگن اچیو هست!!!!!!!!!! خیلی از ایرانی ها هم تو بازی همینطور هست.چطوری ایکون جدید میگیرا؟:n13:
یک چیزی درج شده بود از فایل PBE مثل این
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر چمپ جدید مثل قبی دو تیکه اسمش یا شاید دو چمپ جدید؟!
اشاره شده که چمپ jungle و AP
In the 3/6 PBE patch, Riot implemented a set of new files that deal with customizing recommended items. The files has a set of files for each champion, including the recently teased "Zac" ( could still be working name ), and LISSANDRA.
For those who might not be aware, Lissandra ( titled " Ice Dervish" in the lore ) is one of the three Princesses of Freljord - the other two being Ashe and Sejuani. She is an extremely popular lore figure and summoners have been waiting to see her join the League for ages now.
There is also a full list of recommended items for both Zac and Lissandra. Both seem to be AP based and Zac seems to be a jungler. Other these their recommended items and names, we don't have any other information.
Continue reading for a TENTATIVE list of their recommended items.
Note: The numbers beside each item are just their item ID. No fancy sorcery at work here.
این ایکون ها برای مناسبت های مختلف و کار های مختلف هست, مثلا همین اخری( لونار فستیوال ) اگر یه گروه کامل از دوستاتون Invite میکردید و بازی میکردید یه icon میداد.نقل قول:
بقیه ایکون ها هم برای gift بود , مثلا اگر RP gift میکردید یه ایکون میداد, اگر champion میدادید یکی دیگه میداد و الی اخر.
یعنی لول بیاد بالا آیکون نمیگیریم ؟ !
لول بیاد پایین؟!!!!!!!!!!!:n04::n04::n04::n13:نقل قول:
منظورتون رو نمیفهمم! یعنی چی لول بیاد بالا؟ ربطی به لول نداره.نقل قول:
راهی ساده برای گرفتن ایکون دارید که ارائه بدبد؟!:n02:
راه ساده فقط باید صبر کنی برای فستیوال شروع بهار, بعد با 4 نفر از friendlist ت برید یه game بزنید.نقل قول:
اگر صبرت خیلی کمه میتونی بری challenger tier اونم ایکون میده خخخخخخ
این چلنج تیر که باید لول 30 باشیم ؟
میگم فراموشش کن باشه ؟ :n02::n02:نقل قول:
واسه جی ؟ ؟
آقا کانکت نمیشه چرا ؟؟؟ شما هم مشکل دارید ؟؟؟
مال من که آنلاین میشه !
:n08::n08::n08:نقل قول:
ای بابا چرا مسخرش می کنید خوب نمیدونه تایر و رنک این چیزا چیهنقل قول:
مال من که آنلاین میشه !
عجب
بین دوست عزیز دو نوع بازی هست یکی نورمال یکی رنک
نورمال اونیه که الان بازی می کنی
برای رنک باید لول 30 باشی و 16 تا چمپ از خودت داشته باشی تا بتونی رنک بزنی
توی رنک پلیر ها با تایر های مختلف تراز بندی میشن
تایر ها بترتیب از کم به بالا
Brone>Silver>Gold>Platinium>Diamond
که هرکدوم اینا به پنج تا دیویژن تقسیم میشن (I-II-III-IV-V)
که دیو I از اون چهار تا بالاتره
حالا بعد اینکه از برنز خودتو رسوندی دایموند بعدش میتونی Challenger Tier بشی و اون ایکون قشنگه که دوستان می گن رو بگیری (من ندیدم چنین ایکونی)
آفرین بر تو ای ایرانی آفرین بر تو ای پسر گل آفرین به این همه دانایی:n12:نقل قول:
نکته اخلاقی : لطفا از .... کردن هم دیگر اجتناب کنید:n02:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08: :n08::n08:
در کل اونا که مال سیستم ranking هست که دوست عزیزمون new evel توضیح دادن در موردشون, اون challenger هم یه کار واقعا سخته رسیدن بهش .نقل قول:
منم گه گاه پیش میاد کانکت نمیشه.نقل قول:
این اریا شروع میکنه چون خودش برنز مونده میخواد سر ما خالی کنه :n02: :n09:
نگران نباش الان 5 دست پشت هم از دیشب باختم lose رسید به 18 وین 13 :n14:
پوینت 0 شد............ :n20:
تو دو دست بازی اخر 1 نفر afk میکرد ری..د به بازیمون :n27:
من رفتم از سایت خریدم
احسنت : دینقل قول:
ای بابا چرا مسخرش می کنید خوب نمیدونه تایر و رنک این چیزا چیه
عجب
به قول معروف هر کسی اول نوب بوده بعد پرو شده(در زمینه من توی لول متاسفانه اول نوب بودم بعد نوب تر شدم)
____
امروز رفتم تو کار آپدیت که شاید دوباره بیام لول ولی همون اولش سرعت صفر میشه و میمونه.
کسی دلیلشو میدونه؟(لول من آخرین باز تا اون آپدیتی که Vi اومد آپ شده : دی )
خفه :دی برنز 1 ام داوش :دینقل قول:
رفیقمو بردم سیلور :n07: ایشالا منو تو گلد میبینین :دی
والا موقعی که ما نوب و تازه کار بودیم هیچ کی به ما یاد نداد همه چیو مجبور بودیم خومون یاد بگیریم!نقل قول:
کسی هست به دادم برسه؟/
:n27:
اره واقعا ما خودمون رشد کردیم :n02: چه درد های که نکشیدیم ...... :n10: اواوه دوباره یاد سرور East افتادم .... :n21:نقل قول:
والا موقعی که ما نوب و تازه کار بودیم هیچ کی به ما یاد نداد همه چیو مجبور بودیم خومون یاد بگیریم!
زوم کردم بری تو من بعد بزنم بیفتم جلوت یک وین کاسب بشیم :n10:نقل قول:
خفه برنز 1 ام داوش
رفیقمو بردم سیلور ایشالا منو تو گلد میبینین
از سایت گیمرشاپ بخر... اخرین اپدیت میده ...نقل قول:
من که حوصله ندارم هی بزارم دانلود. بیزحمت اگه کسی نزدیک تر از خونه من هست به مویالم زنگ بزنه . وکیل آباد 72 مجتمع پردیس اینم شماره 09391698793
واقعا ممنونم
من تا این هفته جمعه شاید میرم شمال چون دانشجو هستم.
از استادان و دانشمندان عزیز چند تا سوال دارم :n26:
اخرین لول چنده؟ اونوقت کی میدونه بهترین هیرو دور زن و بهترین هیرو دی پی اس و بهترین هیرو مجیکر چیه چون دهنم اشی شد چمپیون جمع کردم میخوام ی هیرو بخرم کسی میتونه کمکم کنه
عایا سر ور ایرانی هم هست بریم توش بازی کنیم :n13:
والا به خدا یادش بخیر روزی چند ساعت فقط guide میخوندیم :دینقل قول:
لول پایین ....... یادش بخیر :n08:
نقل قول:
سلام بهترین و بدترین هیرو نداریم هر هیرویی برای خودش قابلیت هایی داره.
سرور ایرانی خیر نداره.
این صفحه اول مدیران اجازه بدن یک متن با ترتیب ببین جامع درباره تاکتیک بازی بزاریم سوال تکراری نشه .....
----
راستی داستان بازی به زبان فارسی هست .... جایی بشه خوند...
شما متن رو آماده کنید و به من یا هادی جان پ.خ کنید تا بره توی پست اول :n18:نقل قول:
پست اول متاسفانه خیلی خیلی شلوغه.یعنی میشد چند تا عکس گذاشت و نیازی نبود این همه عکس باشه.
سیستم مورد نیاز و خیلی موضوعات دیگه رو هم میشد به صورت پست های جدا نوشت و لینکشونو گذاشت.
منظورم اینه یه آموزش اولیه اگه بودش و بقیه چیزهای جزئی تر به صورت لینک میومدن به نظرم زیبا تر میشد.
ویرایش:از اونجایی که لول باز نیستم خودم نمیتونم آموزشو بنویسم وگرنه مینوشتمش.
درمورد داستان هم شما یه لینک همون انگلیسی رو بدید میتونم ترجمه کنم به عنوان یه پست بذاریم اینجا.(فکر کنم تنها کاریه که میتونم بکنم تا به تاپیک کمک بکنه)
دو نوع لول داریم یکی لول اکانتت هست که 30 تاست هروقت 30 برسی میتونی رنک بری یکی هم که هر بازی اهر هیرو(!)یی انتخاب کنی از لول 1 شروع میشه تا 18 تا لول داره که هرچی بیشتر مینیون یا چمپ بکشی زود تر لول آپ میشی نزدیکش هم باشی exp میده ولی سعی کن خودت بکشی مثلا تیم داره به یکی اتک میده صبر کن تو اتک نده آخرای جونش که شد یه اسپل بزن که تو کشته باشیش.نقل قول:
بهترین هیرو که هرکی نظری داره ولی به نظر من بهترین دور زن(!) urgot بهترین دی پی اس trundle و بهترین مجیکر(!) karma هست باز عده کمی هستن که نظر منو قبول ندارن
سرور ایرانی هم فعلا که نداریم ولی ریوت گفته اگه بچه خوبی باشی یه سرور هم واسه ایران می ذاره
نقل قول:من اگر بخواید میتونم کمک کنم تو ترجمه یا نوشتن هر گونه آموزش.نقل قول:
بهترین رو بازیه خودت تعیین می کنه.هر چقدر هیرو سخت تر باشه کار باهاش reward اش هم بیشتره بعد هر هیرویی هم یه جوری counter می شه.البته این Counter کردن تو normal blind pick که میری معنی زیاد نداره چون اصلا نمی دونی طرف چی pick می کنه!نقل قول:
همین دور زن ها carry dps مثلا اگر طرف مقابلت soraka داره یا heal زیاد انجام میده tristiana برداری بهتره یا مثلا چمپ هاشون خیلی تانکیه با health بالا هستش vayne برداری بهتره یا مثلا طرف taric یا leona داره اگر sivir برداری خیلی عالیه با روح و اعصابشون می تونی بازی کنی:n02:(مخصوصا taric )
اینایی که آبی کردم برات واقعا ارزش خریدشون خیلی زیاده خیلیم راحتن
carry dps: ashe ,miss,cait
offtank or fighter: garen ,darius,jax,volibear
mid :اینجا خیلی انتخاب های زیادی داری که انجام بدی
اگر assasin می خوای باشه :katarina,akali,ahri,leblanc
اگر میخوای ap نباشه :talon,zed یا akali البته akali outpot اش هم ad هم ap
اگر high end میخوای باشه :veiger,brand,cassiopeia
support:taric.soraka.sona,blitz
jungle:ammumu,maokai,skarner,shen
اگر نمی خوای تانکی باشه خیلی jungle ات:
jungle;lee,nuctorne,xin
اما یه نکته بگم در نظر داشته باشی karma هیروی خوبیه بدی نیست(یعنی همون چیز بدیه خوب نیست:n08:(شوخی کردم :n02:)) بعدش هم win rate اش خیلی پایینه نسبت به champion های دیگه. 1 در 1000 شاید اصلا اینو تو mid ببینی!وقتی که باید بزاری باهاش master بشی می تونی هیروهایی رو master بشی که خیلی از این بهتره win rate اشون مثلا تو همین mid جای این وقت رو leblanc یا akali یا twisted fate بزاری یا اگر bot می خوای بری supp می شه fiddle یا zyra یا nidalee .
اینایی که گفتم دلیل نمیشه نری سمتش هر champion ای قسمت های تاریکی داره. اگر master بشی باهاش هم توانایی های خاص خودشو داره .الانم که داره rework شدش میاد هر کسی هم قبل relaunch داشته باشدش هم skinاش رو به صورت free میگیره احتمالا چون من یکی هم بهم گفت اونایی که یه skin ازش دارن از قبل فقط skin رو به صورت free می گیرن.(حالا من karma رو دارم اگر skin اش رو دادن Free میام برات تعریف میکنم:n02: بدونی)واسه راحتی کار باهاش یه کاره دیگه ای که من بهت پیشنهاد می کنم اینه تو bind key بری جای r بغلش c بزاری که با همون C بتونی ult کنی اونوقت انگشت شصتت میاد رو c و انگشت کوچیکت ازاد میشه که باهاش می تونی ` (دگمه کنسول کنار 1 رو بزنی) این برای اینه که sheild یا bond ات رو درست تر بزنی چون اگر اشتباهی رو minion ها spell بزنی اطرافیانت کفرشون در میاد.باز نگاه کن اگر با چیزه دیگه ای راحت نیستی تو bind key عوضش کن. این ` برای shen زیاد مهم نیست چون از سمته چپ میبینی کی رو ult کنی راحت می ری روش ولی برای support ها heal کردن مثل soraka یا taric باید ` رو حتما استفاده کنی یا اصلا رو کلیدش چسب بزنی یا نرم افزارهایی که اینکارو می کنن رو استفاده کنی چون قرار نیست تو minion ها رو بزنی تو babysit می کنی carry رو ولی اگر mid میری با karma نبایدچسب بزنی یا اینکه بخوای از نرم افزار استفاده کنی چون minion ها رو هم باید last hit کنی.یه کاره دیگه ای که باز مهمه اینه با هر نوع champion ای که بازی کنی باز اسم بازیکنا بدردت نمی خوره اونم کلیدش رو بزن اسمشون بره برای support بازی کردن هم می تونی یه کلید هست بزنی hp bar minion ها بره زمان هایی که لازمه.راستی یه چیز دیگه تا هیرویی رو حداقل یک بار هم باهاش بازی نکردی اصلا نخر اصلا!!!
یه لیست هیروهای fun هم اینه به نظر من اخره خندس باهاشون خسته کننده هم نمی شن هیچ وقت( موقع بازی باهاشون می فهمی دلیلم چی بوده:n02:)
signed برای fighter
heimerdinger برای mid
fiddle برای jungle
twitch برای carry dps
zilean یا blitz هم supp
با تشکر از خودم که به جای رفتن کلاس ساختمان داده 8 صبحم دارم اینارو تو سایت می نویسم:n08:
اموزش کاملی بود مرسی
من هنوز مشکل کانکت شدن دارم :((
یکی کمک کنه ... این ارور رو میده
login failed for unknown reason ....
3 روزه همینطوریه ....
support.leagueoflegends.com هم باز نمیشه برام ... هروقت این صفحه باز نمیشه همین اررور هم میاد ... لطفا یکی راهنمایی کنه
والا ما توی ویندوز سون که همین مشکل را داشتیم هیچ جوری هم حل نشد :n29:نقل قول:
ولی تو ویندوز اکس پی یادمه که این مشکل برام پیش اومده بود اولین بار هارد دیسک را یکم خالی کردم و با یه ریست درست شد ولی دومین بار یادمه مجبور شدم ویندوز را عوض کنم بعدشم درست شد البته اینم بگم مشکل از سرور ای اس پی نبود چون بقیه با همین ای اس پی من می رفتند تو بازی پس 100% مشکل از پی سی بود حالا شما را نمی دونم اگه از ای اس پی نیست صد در صد از پی سیه
البته اینا که گفتم فقط تجربه بود و مطمئن نیستم :n13:
ما که همین مشکل را داشتیم اینطوری حل شد شما هم یه امتحانی بکن شاید درست شد:n27:
خوب همه کمک کنن فقط از کجا متن بیارم خوب تقریبا خلاصه باشه ؟
آخه چرا به بچه مردم ks یاد میدی.بذار مثل یه مرد بازی کنه.:n05:نقل قول:
از صفحه اول که باز میشه (صفحه ای که قبل از صفحه login میاد و play رو میزنید) گزینه option و بعد repair installation رو امتحان کن...دو حالت وجود داره یا بازی نصب شده رو ترمیم میکنه یا فایل setup نصب بازی رو آپدیت میکنه و با حذف و سپس نصب مجدد setup آپدیت شده مشکلتون احتمال زیاد حل بشهنقل قول:
ks بچه ها مخفف چیه ؟
میدونم یعنی مرده خوری خودمون:دی که میشه اتک آخر بدی که کار مخصوص ایرانیا تو دوتا و لول هست :n08:
ks=kill stealنقل قول:
بچه ها Difficulty هیرو یعنی چی ؟
به چه درد هیرو میخوره ؟
زیاد باشه خوبه یا کم ؟
با توجه به معنی کلمه ای یعنی سختی(دوشواری : دی) هیرو.نقل قول:
فکر کنم میشه که میزان سختی کار با هیرو رو نشون میده و اینطوری نیست زیاد یا کم بودنش نشون دهنده قدرت یه هیرو باشه.