سلامنقل قول:
فک کنم برای ریست فکتوری باید شارژتون بالای 60 70 درصد باشه
Printable View
سلامنقل قول:
فک کنم برای ریست فکتوری باید شارژتون بالای 60 70 درصد باشه
سلام
من برنامه knockon رو که معرفی کردین رو موبایلم نصب کردم
اجازه دسترسی به phone administrators را خواست که من دادم
الان میخوام برنامه رو پاک کنم نمیشه
همه گزینه هاش غیرفعاله
تو قسمت phone administrators هم نمیشه تیک برنامه رو برداشت و اونو deactive کرد
نمیدونم چکار کنم
الان گوشیم شدیدا داغ میکنه
متوجه شدم چند تا برنامه دیگه هم همین وضعیت رو دارن
لطفا راهنمایی کنید
من lg e975 یا همون optimus g رو دارم
در محیط safe mode هم نشدنقل قول:
نمیدونم الان چیکار کنم
- - - Updated - - -
در محیط safe mode هم نشدنقل قول:
نمیدونم الان چیکار کنم
سلام، گوشی من چند روزی هست که دانلود میکنه اما روی اینستالینگ میمومنه کسی میتونه راهنمایی کنه??
دوستان گوشی من مدتی هست که بیشتر از ۸۰٪ درصد شارژ نمیگیره. وقتی به اون مقدار میرسه هم همچنان در حالت charging نشون میده ولی درصد بیشتر نمیشه. شما با این مشکل برخورد داشتید؟
- - - Updated - - -
دوستان گوشی من مدتی هست که بیشتر از ۸۰٪ درصد شارژ نمیگیره. وقتی به اون مقدار میرسه هم همچنان در حالت charging نشون میده ولی درصد بیشتر نمیشه. شما با این مشکل برخورد داشتید؟
درصورتی که گوشیتون روته باتری گوشیتون رو با نرم افزار Battery Calbirationنقل قول:
کالبیره کنید
اگه روت نیست صبر کنید باتری گوشی 0 بشه و خودش خاموش شه بعد در همون حالت خاموش برنینش به شارژ و منتظر بمونین تا فول شه
در صورتی که جواب نگرفتید گوشی رو فلش کنید
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دیروز همین کار و انجام دادم ولی حد ۸۰٪ درصد الان اومده رسیده به ۵۹٪ !!!
البته گوشی روت نشده
الان دیگه باید فلش کردن رو امتخان کنم
بنظرتون این اشکال نرم افزاریه؟
بله گوشی منم یه بار روی 85 گیر کردنقل قول:
به احتمال زیاد نرم افزاری باشه
الان تا بالای ۹۰ شارژ میشه ولی هنوز ۱۰۰٪ نمیشه. راه حل قطعی برای این مشل هست؟ جالب اینجاست که من مشکل رو انگلیسی سرچ کردم کلی نتیجه پیدا شد و دیدم این مشکل جهانیه! ولی وقتی فارسی سرچ کردم دریغ از یک نتیجه!
- - - Updated - - -چرا بعضی از پیام ها تکرار میشن؟!
با سلام لطفا شماره تنظیمات دستی گوشی lG- E975 رو کسی میدونه لطف کنه بده.تشکر
فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk
من با گوشی سایت باز میکنم وسط لود شدن اتوماتیک میره به یه سایت دیگه، مشکل از چیه؟ تازه آپدیت کردم قبل آپدیت هم این مشکل بود ولی جور دیگه. براوزر هم فرقی نداره
دوست عزیز به احتمال زیاد اون صفحه تبلیغاته و احتمالا صفحه اصلی توی تب اصلیهنقل قول:
سلام دوستان . قبل از طرح سوال من این مشکل رو تو انجمن ها و سایت های مختلف بررسی کردم و به نتیجه مناسبی نرسیدم.
در بعضی از ساعات روز وقتی من وای فای رو روشن میکنم وای فای بعد از وصل شدن به حالت sign in to wifi network میره و یه علامت وای فای با علامت سوال میاد. و بعد از مدتی وای فای قطع میشه و این توضیح رو مینویسه : your device has been disconnected from this network. your session has timed out
جالبه که در بعضی از ساعات روز دایما این مشکل وجود داره بعضی وقتا یه بار قطع میشه و یک بار متصل باقی میمونه !
:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز این حالت رو من روی اینترانت دیدمنقل قول:
در واقع اگه گوشی نتونه به سرور خودش مثلا الجی سامسونگ و .... وصل بشه این ارور میده اگه ممکنه با یه سرویس دهنده دیگه امتحان کنید
بیشتر توضیح میدید چجوری رفعش کنم؟نقل قول:
یه اسکرین شات بدیدنقل قول:
سلامنقل قول:
بعله این موضوع فقط مربوط به اینترنت هست و اون m65 هم نام وای فای هست. یعنی تا وای فای روشن میشه سریع به این حالت در میاد.
وضوع این مشکل هم تصادفی هست بعضی وقتها در طول روض این اتفاق می افته بعضی وقتها نه . با شبکه های دیگه هم تست کردم مشکلی نبوده من فکر میکنم با مخابرات مشکل داشته باشه. بیشتر میشه روی این موضوع مانور داد اما اینکه راه حل چیه یک سری راه حل تو نت بوده که هیچ کدوم کارایی نداشتن.
فعلا هیچ راه حلی به ذهنم نمیرسه . حتی اگه در حال دانلود هم باشی باز همین روال وجود داره و نت قطع میشه .
در کل عجیبه !
عزیز شما اینترنتت مشکل دارهنقل قول:
بعید میدونم توی گوشی بتونی کاری کنی
اگه خطت فیبر نیست سرویس دهنده رو عوض کن
سلام به همه
خسته نباشید
گوشیم ( نکسوس 6 موتورولا ) آپدیت اندروید مارشمالو براش میاد دانلود میکنم ( با فیلترشکن ) بعد ریستارت و نصب میزنم خاموش میشه و واسه نصب اقدام میکنه اما ارور میده و دوباره اندرویدش 5.1.1 میشه و بعد چند لحظه دوباره پیغام برا آپدیت اندروید 6 میده
مشکل از کجاست ؟
چند بار آپدیت کردم و همینطور شده
قبلاً برا روت کردن یکارایی کردم اما روت نشد - الان بوتلودرش آنلاک و گوشی روت نیست اما آپدیت نمیشه
- - - Updated - - -
سلام به همه
خسته نباشید
گوشیم ( نکسوس 6 موتورولا ) آپدیت اندروید مارشمالو براش میاد دانلود میکنم ( با فیلترشکن ) بعد ریستارت و نصب میزنم خاموش میشه و واسه نصب اقدام میکنه اما ارور میده و دوباره اندرویدش 5.1.1 میشه و بعد چند لحظه دوباره پیغام برا آپدیت اندروید 6 میده
مشکل از کجاست ؟
چند بار آپدیت کردم و همینطور شده
قبلاً برا روت کردن یکارایی کردم اما روت نشد - الان بوتلودرش آنلاک و گوشی روت نیست اما آپدیت نمیشه
دوستان میخوام گوشیمو بفروشم اما از اونجایی که با گوگل کروم تعداد بسیار زیادی تب باز کردم و نمیخوام مطالب درونشون رو از دست بدم ( در واقع این صفحه ها رو باز کرده بودم که بعدا بخونمشون ضمن اطلاع از این موضوع که می تونستم Favorite شون هم بکنم اما اینکارو نکردم ) الان من به طور خاص دنبال شیوه ای هستم که بتونم این صفحات رو حفظ کنم . یه چیزی مثل بک آپ .
پیشنهاد شما چیه ؟
سلام دوستان
در اندروید , هر چیزی در access point بنویسید به نت وصل میشه و لازم نیست چیزی که اوپراتور میگه یا با مسج میفرسته رو بنویسید
مثال
در قسمت name بنوبسید hendoone
در قسمت APN بنویسید HOOLOO
وصل میشه به نت بدون هیچ مشکلی
حتی میتونین کلمات پرت و پلا بنویسید مثل GTUKTBR , DFG , RTWF و غیره
دوستان میخوام گوشیمو بفروشم اما از اونجایی که با گوگل کروم تعداد بسیار زیادی تب باز کردم و نمیخوام مطالب درونشون رو از دست بدم ( در واقع این صفحه ها رو باز کرده بودم که بعدا بخونمشون ضمن اطلاع از این موضوع که می تونستم Favorite شون هم بکنم اما اینکارو نکردم ) الان من به طور خاص دنبال شیوه ای هستم که بتونم این صفحات رو حفظ کنم . یه چیزی مثل بک آپ .
پیشنهاد شما چیه ؟
یه راهش اینه که به صورت PDF صفحههای مورد نظر رو تو گوشی ذخیره کنید و بعد اون فایلهای PDF رو منتقل کنید به سیستمی که میخواید ازش استفاده کنید.نقل قول:
مرسی . منتظر پیشنهاد بهتر از دوستان هستم
سلام،
دوستان من چند روزه به یه مشکلی برخوردم که کلافه ام کرده...
همیشه وقتی میخواستم با موبایل تو سایت یوتیوب ویدو آنلاین ببینم هنگام کلیک روی پلی بصورت خودکار نرم افزار یوتیوب باز میشد و ویدیو رو تو نرم افزار یوتیوب که تو گوشیم نصب کرده بودم میدیدم..
اما الان نمیدونم چرا هر کار میکنم هنگام ضربه روی پلی تو بروزر...چه کروم چه فایر فاکس ویدیو ها تو خود بروزر لود و پخش میشه و دیگه اپ یوتوب خودکار باز نمیشه و کلا ویدیو ها تو همون بروزر پخش میشه..
اگر کسی میدونه جریان چیه منو از نگرانی در بیاره...
هر دو بروزر ها رو از اول نصب کردم یوتیوب رو آپدیت کردم... نشد...
چه کنیم؟:n13:
شما تو قسمت settings >apps برید و بروزر تون رو پیدا کنید. وارد تنظیماتش بشید و گزینه clear defaults رو بزنید. برای یوتیوب هم همین کار رو بکنید درست میشه.نقل قول:
ممنون دوست عزیز،نقل قول:
انجام دادم اتفاقی نیوفتاد...
دیگه چند روز بود هرچی راه و روش بود تو نت انجام دادم نشد آخرش زدم ریست فکتوری کردم تا برگشت به حالت اولش :n35:
یه مدتیه که گوشیمو اپدیت کردم به lollipop 5.0.2 و از اون به بعد مشکلات زیادی واسه تبلتم به وجود اومد
مدل SM-T705 GALAXY Tab S 8.4 LTE
اینی که الان روش هست از اینجا دانلود کردم که نوشته ماله ایرانه
که گوشی تو حالت های مختلف که غیر قابل پیشبینی مدام رستارت میشد و اکثر مواقع سیم کارت رو نمیناخت(علامت دایره و یک خط مورب به جای سیگینال) و فلش لایت هم اصلا کار نمیکرد.
ایا نسخه جدید تری از lollipop رو نصب کنم مشکل حل میشه ؟ ایا فریمور نامناسبی رو نصب کرد؟
سلام…من بازی gta رو دانلود و نصب کردم و بازی کردم و حالا میخوام آسفالت 8 رو بازی کنم ولی چون حافظه داخلی گوشیم زیاد نبود پوشه com.rockstargames.gtasa رو که تو obb بود رو اول به کارت sd کپی کردم و بعدش هم از حافظه داخلی و پوشه obb پاکش کردم….ولی الان فضای حافظه داخلی هنوز آزاد نشده….انگار که پاک نشده….میدونید باید چیکار کنم؟
یه برنامه اندرویدی میخوام برای اینکه وقتی با wifi به نت وصل هستم.. اینترنت رو به لپتاپ یا گوشی دیگه انتقال بدم...؟
با سلام به دوستان عزیز
زمانی که میخوام فایلی رو از روی گوشی به پی سی یا لپ تاپ منتقل کنم این پیغام ظاهر میشه و تمامی پنجره ها رو میبنده.ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایید که چطور این مشکل رو برطرف کنم
با سپاس فراوان
موفق باشید
سلام
گوشی هواوی وسط صفحه لمسش کار نمیکنه. انگار خود به خود اینجوری شده. مشکلش چیه؟
سلام دوستان من اینستاگرام / توئیتر میرم کیبورد گوشیم شکلک نداره[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم شکلکش بیاد
فعلا همین دوتا فیسبوک هنوز امتحان نکردم
اخه یه برنامه گرفتم نمیتونم برم داخل باهاش
از بازار دانلود کردم
مدل گوشی
I new v3plus
فیسبوک چی کار کنم با گوشی برم
سلام دوستان
من دوستم یک گوشی ویسان مدل هگزا داره
نت اش وصله اما مرورگر صفحه ایی را باز نمی کنه همش پیغام پ-روکسی میده در حالی که به هیج قند شکنی وصل نیست
اما مسنجرها به راحتی تمام کار میکنند مثل لاین وایبر وتلگرام و...
خط اش هم رایتل هست البته با همراه اول وایرانسل هم همینطوری نشد که نشد
جالبتر اینکه اصلا نمیشه apn که جدید و دستی خودمون درست کردیم انتخاب کنیم (یعنی همچین قابلیتی نداره)
ریست فکتوری جواب نداد
میخاستم وایب کنم زبان منوی ریکاوری اش چینی هست
اگر کسی میتونه بگه چطوری با زبان چینی وایب کنم
سلامنقل قول:
خودِ اون گوشی و لپ تاپ نمیتونه مستقیم یه همون وای فای وصل بشه ؟
نه... یه طوریه که من با گوشی به wifi وصل میشم... ولی میخوام اینترنت گوشی رو انتقال بدم به لپتاپ.... یعنی گوشی داره از wifi استفاده میکنه بعد باهاش بشه هات اسپات کرده برای لپتاپنقل قول:
سلام گوشیم هواوی g7 بیلد 239هست هربار که بازی کلش لود میشه بین145تا 160 مگ فایل کش ایجاد میشه قبلا اینطوری نبود هم گوشی کند میشه هم شارژ زود تموم میشه برنامه و بازی سنگین روی گوشی نصب نیست قبلا هم مدرن کمبات هم آسفالت و کلی برنامه داشتم اینطوری نشده بود clean master و چند برنامه پاکسازی کش استفاده کردم ولی مشکل حل نشد.بنظرتون چیکار کنم؟
درود
یه سوال !
برنامههای نصب شده رو روی حافظه داخلی گوشی نصب کنم یا بعد از نصب به کارت حافظه انتقال بدم ؟!
روی کدوم نصب بشن بهتره ؟! حافظه داخلی یا جانبی ؟!
سلامنقل قول:
نصب روی حافظه ی گوشی باعث سریعتر کار کردنِ گوشی و برنامه میشه
اما نصب تعداد زیادی برنامه روی حافظه ی داخلی باعث کند شدن گوشی میشه
پس بهتره برنامه های ضروری مثل مرورگر رویِ گوشی و غیر ضروری روی مموری کارت نصب بشه
Slm
Goshim htc 626e
Monopadamam k az in simiyas dokmei
Hich barnamei kar nemikone va inke vaghti dokmeye shutter ro
Mizanam ahang play mikone