آقای ess_1362 درست میگه سعی کن تو هفته 2 یا 3 با روشن کن یه دوری بزن باهاشنقل قول:
باتریش خالی نشه
Printable View
آقای ess_1362 درست میگه سعی کن تو هفته 2 یا 3 با روشن کن یه دوری بزن باهاشنقل قول:
باتریش خالی نشه
این موارد تاثیر بلند مدت داره!!نقل قول:
ممنون خیلی لطف کردید .:n12:من چند بار و هر باز 15 دقیقه درجا روشن کردم برای اینکه باتری تموم نکنه یعنی الان ECU یا ... ماشین ایراد پیدا کرده ؟ دقیقا کدوم قسمت ماشین در حالت کار کردن درجا مورد پیدا می کنه؟
یعنی مثلا تاثیر خودش را در کیلومتر 70000 به بعد نشون میده و کلی نیست
حقیقتا نمیشه قطعی نظر داد!!نقل قول:
نگفتید اگر یکی دو ماه ماشین روشن نشه باتری خالی می کنه؟
ولی اگر از منظر علمی بحث کنیم در صورت راکد بودن خودرو اسید باطری باعث خورده شدن سرب و رسوب سرب موجود در باطری میشه که اگر در کوتاه مدت باعث از کار افتادن باطری نشه قطعا در بلند مدت تاثیر باعث کاهش کاراییی باطری خواهد شد
بستگی به نوع باتری داره . من پراید داشتم و دو هفته اگر ماشین اصلا استارت نمیخورد دیگه روشن نمیشد و باید باتری به باتری میکردم.به خصوص در هوای سرد. البته باتریهای غیر خشک (آب اسیدی) اینطوری هست ولی باتری های خشک درست حسابی مثل باتری النود شما 1 ماه هم که استارت نزنی باتریش کامل دشارژ نمیشه .البته حتی المقدور هر دو هفته حداقل یکبار یه دور 1 ساعته با ماشین بزنین چون خوابیدن ماشین فقط برای باتری مشکل ایجاد نمیکنه بلکه کلا واسه خود ماشین ضرر داره.
خوب داداش بزرگ تر ال 90 مگان رو که قیمتش آزاد شد :n27:
خبر های روی خبر گزاری ها زمزمزه تلاش دو خودرو ساز برا آزاد سازی قیمت ال 90 رو میده :n30:
چیزی در حدود 14 میلیون افزایش بدن :n28:
حدود 30تا 35 تومن مد نظرشونه :n29:
بد خواب هایی برای صنعت خودرو سازی دیدن !:n27:
راجع به باطری من یه تجربه ای دارم. ما باطری خشک انداخته بودیم روش. و حدود 1 تا دو هفته ازش استفاده نکردیم. یعنی نبودیم که استفاده بکنیم. یکی گفته بودیم روشنش کنه که باطریش مشکل دار نشه. ولی یه هفته بدون روشن کردن موند باطریش خالی کرد. واقعیتش دومین باری هم که باطری خالی کرد ما باورمون نمی شد:n03: اخه تازه عوض کرده بودیم البته تاره نسبت به عمر باطری ولی باطری سازی گفت کم استفادش می کنید راستم می گفت به هر حال گفتم حواستون باشه
ببخشید....یه سوال از اساتید گرامی داشتم : می خواستم رنگ LED های کیلومتر شمار l90 رو مهتابی(سفید) کنم.....میخواستم بپرسم قیمتش چقدر در میاد ؟؟ و اینکه ممکنه بزنن بدترش کنن ؟ چون کلا من تجربه ی خوبی از تعمیر وسایل الکترونیکی ندارم!! :n03:
دوستان این پدال گاز ماشین من دهنم رو سرویس کرده ! خیلی شل ول هست گازم تاخیری زیادی میخوره که اصلا هیجان گاز دادن رو میگیره و حتی شروع به حرکت ناجوری داره ! گفتم از سیمه رفتم یه سیم دیگه انداختم ولی درست نشد ! بست هم توی خونه سوم هست و پدال بالاست ! اما بشدت شل و ول هست و به صورتی انگار دریچه به خوبی باز نمیکنه ! شتاب مرخص البته هر بار که میرم یکم دست کاری میکنم بست و سیم رو بهتر میشه هم سفت تر میشه پدال هم اینکه عکس العمل بهتر میشه ! اما یکم که میرونم باز روز از نووو !
بعد اینکه الان توی 17000 تا هستم برای سرویس انژکتور و استپر و شمع ببرم ماشینو ؟ یا وایسم ؟ چه کیلومتری ؟
یه دیاگ بزن ببین چشه.توی 17000 تا انژکتور شویی نمیخواد.20 هزارتا شمعها رو عوض کن.استپر هم فقط باز میکنه و تمیزش میکنه.نقل قول:
تو بخش تیونینگ مطرح کنیدنقل قول:
والا با دست کاری پدال درست میشه ولی ثابت نیست فک نکنم خطایی داده باشه یا موتور چیزیش باشه پدال خوب درگیر نیست و کورسش مشخص نیست دیگه ! نیش گاز و سر گاز و تخت گاز دیگه معلوم نیست ! تخته گاز که فرقی با سر گاز توش نمیکنه ولی مثلا وقتی که شل میکنه گاز که میدم یهوو با تاخیر گاز میخوره ولی وقتی پدا سفت هست با یه نیش گاز هم میپره و تاخیر نداره ! انژکتور هارو رو چه کیلومتری بشورم ؟نقل قول:
دوستان سرویس اولیه خودرو 10.000 کیلومتر هستش!؟ تا 10.000 کیلومتر نیازی به تعویض روغن نیست!؟
من تا الان 2900 تا رفتم درب کاپوت رو هم باز نکردم!!
45000 تا فکر کنم زمان مناسبی باشه .سعی کنید الکی ماشینتون رو دست تعمیرکار ندید بیخودی با ماشین ور میرن میزنن جای دیگه اش رو خراب میکنن.برای اون دریچه گاز هم باید بری نمایندگی نگاه کنه .نقل قول:
بله سرویس اولیه 10 هزار تاسنقل قول:
تا اون موقع فقط سطح مایعات رو چک کن:n17:
روغن رو هم دست خودته :n16:
بعضی ها می گن بهتره قبل از 10 هزارتا عوض بشه چون روغن اوله وبراده و اینجور چیزا توشه که خودم این حرف رو قبول ندارم:n25: اگر نیاز به این کار بود شرکت رنو حتما حتما این موضوع رو تاکید می کرد:n26:
پدال گاز ال 90 به سمت بالا کاملا ازاد یعنی با دست می تونی کاملا بیاریش بالا فقط به سمت پایینه که با سیم گاز در گیر می شهنقل قول:
برا گاز خور هم فقط همون تنظیم سیم گاز هست که می گی تاثیری نداره
شما ببر نمایندگی ببین چی می گن
با یه ماشین دیگه هم مقایسه کن !:n16:
دوستان صفحه کلیدی هست که روی فرمون نصب بشه و بشه باهاش چراغ راهنما ها رو کنترل کرد ؟ :n13:
مثلا چه طوری کنترل کنه ؟رقص نور برن؟؟:n13:نقل قول:
اینجور چیزا ابتکاریه خودت باید بسازیش یا بگردی ببینی کیت الکترونیکش هست :n16:
کنترل برف پاک کن هست ولی راهنما:n27:
نمیدونم :n02:نقل قول:
بیشتر برای راهنماهای چپ و راست میخواستم چون کنترل چراغ راهنماها تو تندر یکم سفته تا میخوایی راهنما بزنی میبینی عوضی زدی :n02:
ممنون :n12:
تو تندر چرا راهنما میزنی داخل ماشین یه چیز مثله فلشر میزنه؟
مشخص نمیکنه کدوم طرفی راهنما زدی
فکر کنم همشون ابنجوریند:n15: طراحیه دیگه درش اومدن صزفه جویی کردن حتما :n29:نقل قول:
ممنونم دوستان که منو راهنمایی می کنید :n12:
در مورد شستن ماشین تو این هوای سرد برفی نظر شما چیه ؟ چطوری بشورم ؟ با آب گرم ؟ یا .. ؟ لطفا منو راهنمایی کنید تشکر :n16:
این ها به خاطر ارزان شازی بودهنقل قول:
خیلی از موارد تو تندر هست که باعث کاهش هزینه قالب گیری و تولید می شه
هدف اصلی رنو تولید ماشین باکیفیت بوده به خاطر همین از این چیزای جزئی زده
بشور مشکلی ندارهنقل قول:
برای راحتی کار ببر کارواش آب گرم
دوستان چند وقت پیش شب بود تو خیابون ماشین رو پارک کردم و چراغ های مه شکن و سو بالای ماشین روش بود ( فکر میکردم کارم چند ثانیه طول بکشه که بیشتر شد و به 5-10 دقیقه رسید )
وقتی برگشتم تو ماشین دیدم بله باطری خالیه و استارت نمیخوره خلاصه هولش دادم و روشن شد
باز چند شب پیش ماشین رو از پارکینگ در آوردم ( هوا سرد بود و شیشه جلو یخ زده بود ) و داشتم میرفتم که به اولین چهارراه که رسیدم ( 500 متر بعد ) ماشین رو خاموش کردم که برم شیشه رو تمیز کنم ( چون ترمز دستی خراب بود مجبور بودم تو دنده خاموش کنم که حرکت نکنه ) بعدش دیگه روشن نشد چراغ مه شکن + سو بالا هم روش بود ولی اینجا ماشین فقط 20 ثانیه خاموش بود
به نظرتون باطری مشکل پیدا کرده یا طبیعیه ... ؟؟؟
عمر باطری؟؟نقل قول:
ببر پیش برق کار ببینه برق دزدی داره؟؟ باطری خوب شارژ می شه؟:n18:
بعد شستن با اب گرم باید فورا با دست مال نرم خشک کنم درسته ؟ می ترسم بدنه ماشین یخ بزنه و دردسرساز بشه تا حالا تو هوای سرد ماشین رو نشستم حسابی کثیف شده و .. :n02:نقل قول:
اگه هوا خیلی سرده که قبل از خشک شدن خود به خودی آب رو ماشین یخ میزنه حتما خشکش کننقل قول:
سلام من با برداشتن کل مسیر هوا متوجه از بین رفتن کامل تاخیر و افزایش شتاب محسوس و کشش ماشین شدم ! چه نظریه ای دوستان برای تغییر در مسیر هوا دارند که تاخیر رو از بین ببره ؟ چون لوگان که مثل 206 کیت هواکش براش نساختن آیا روشی هست بشه که این تاخیر رو با تغییر در مسیر هوا از بین برد ؟
سلام اساتید تندر سوار ممنون بابت راهنمایی های قبلی سپاسگذارم
سوالی دارم در مورد بخار کردن شیشه های تندر از داخل . وقتی شروع به حرکت می کنم شیشه های جلو و عقب به شدت میعان می کنه و دید خیلی کم میشه دلیل این بخار زیاد چیه؟ گرم کن رو که روشن می کنم شیشه عقب بهتر میشه ولی جلو بی تاثیر تا جاییکه مجبور شدم با دست شیشه جلو رو از داخل تمیز کنم که می دونید زمان رانندگی خطریه این کار :n02:
دلیل این همه بخار چیه داخل کابین ؟ چجوری حلش کنم؟
خوب گرمکن رو بذارید از دریچه شیشه جلو بزنه .میتونید همزمان کولر رو هم روشن کنید تا بخار سریعتر بره.نقل قول:
سلام
کامپیوترشو چطوری ریست میکنن؟
سویچ رو باز کن همزمان دکمه روی صفحه کیلومتر رو نگه دار بعد چند ثانیه عقربه ها سروع به حرکت می کنن و کامپیوتر ریست می شهنقل قول:
البته دقت کن برای نشون دادن بهتر مصرف سوخت قبل از ورود به جاده ریست کن
تو شهر ریست کنی مصرف رو خیلی بالاتر نشون می ده
دوستان تندر یه چراغ دنده عقب داره اینم در راستای ارزون سازیشه؟
یه کم از قیافه میندازه :n05:
ماشینهای مدل جدید یک چراغ دنده عقب و یک چراغ مه شکن دارن. مثلا مزدا 3 هم همینطور هستش. این طرح جدید استاندارد خودرو هست دوست مننقل قول:
اطلاق ندارة دوست مننقل قول:
فقط برخی از خودروهای جدید اینطورین
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
نمی دونم والا من یه جایی خوندمتمام ماشینهای طرح جدید تو دنیا اینطورین. البته ممکنه الکی گفته باشن. در هر حال طرح این خودرو ها اینطوری هست که یک طرف مه شنه و یک طرف چراغ سفید دنده عقب.نقل قول:
بله می شه گفت برای ارزان سازیهنقل قول:
البته پلیس راهنمایی رانندگی به این مسئله معترضه و می گه باید دو تا چراغ باشه
چون موقع دنده عقب عین موتور سیلکیت می شه
تو بازار نمونه های دو طرف دنده عقب هم هست که می شه با اونها عوض کرد
دوست عزیز استاندارد جدید نیستنقل قول:
بعضی خودرو سازی ها اینطوری می کنن
:n16:
سلامنقل قول:
یعنی باید خودرو راعوض کرد یا چراغ رو ؟
چراغو میشه عوض کردنقل قول:
سایپا هم یه مدلشو زده که فابریک دوطرف داره
اکثر این کمبود ها برای اینه که جیب قطعه سازها پر بشه و ملت برن قطعات رو تعویض کنن وگرنه با عقل جور در نمیاد چراغ دنده عقب فقط یکی باشهنقل قول: