نه اصل موضوع خیلی وقته تموم شده :27:نقل قول:
از بیکاری رفتم سراغ پوسترها و ... :31:
Printable View
نه اصل موضوع خیلی وقته تموم شده :27:نقل قول:
از بیکاری رفتم سراغ پوسترها و ... :31:
سلام
من توی چپتر 8 گیر کردم!
اون جا یه یه چیز میندازن و ماشنی و آتیش میگیره و ما یه مردی رو میکشیم بعدباید دنبال یه ماشین بریم وقتی دنبالش میرم ماشین یه دفعه غیب میشه! مشکلی چیه؟!
یکی ز دوسام هم گفتم که چپتر 14 رو چیکار باید کرد تا تموم بشه؟
هیچ کاری نباید بکنی...نقل قول:
سلام
من توی چپتر 8 گیر کردم!
اون جا یه یه چیز میندازن و ماشنی و آتیش میگیره و ما یه مردی رو میکشیم بعدباید دنبال یه ماشین بریم وقتی دنبالش میرم ماشین یه دفعه غیب میشه! مشکلی چیه؟!
یکی ز دوسام هم گفتم که چپتر 14 رو چیکار باید کرد تا تموم بشه؟
اون مرحله هم طوری درست شده که ماشینه فرار کنه...
بعد از فرار ماشین بایت یه تلفن پیدا کنی و......
چون خیلی وقته که بازیو تموم کردم یادم نیست چپتر14 کدومه:31:
توضیح بده کجا گیر کردی تا بهت بگم...
مشکل خودتون رو که توضیخ دادننقل قول:
اما مشکل دوستتون
محتوای مخفی: محض احتیاط
آقا من مافیا2 خودمو گم کردم امروز Jimmy's Vendetta رو خریدم ولی میخوام معمولی رو برم بعدش DLC رو.اگه از کزک دوم استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟
ویرایش:خودم فهمیدم!
سلام .
دوستان من این بازی رو 47 فریم میگیرم . خوبه یا بده ؟ :دی اصلا فریم زیاد باشه بهتره یا کمتر ؟
مخلصیم .
زیاد باشه بهتره.حدود 60 خیلی خوبه!(من که فریمم رو High فوق العاده بد و پایینه!)
اقا من تا آخرش رفتم حالا دیگه میشه چیکار کرد؟ نمیشه تو خیابون همینجوری چرخید؟ از سیور آخرش میگما؟یا کارای دیگه کرد؟
یه سوال فنی ابتدایی (آخه من تا چند وقت پیش گرافیکم 128 بود و از اینا اطلاعی ندارم:31:)نقل قول:
شما چه جوری میفهمین بازی رو چند فریم اجرا میشه :20: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
پست دوم تاپیک :19:
اطلاعات DLC ها :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431872&page=280
شما برنامه Fraps رو دان و اجرا کن و بعد بنچ مارک بگیر از بازی.
مافیا 1 هزار برابر قشنگ تر از مافیا 2 بود :5:
آخه کدوم بازی تو این سبک اینقدر زود تموم میشه؟ فکر نکنم هیچ وقت بازی مثل مافیا 1 بیاد با اون دوبله های خوشگل دارینوس :31:
یادش بخیر... :41:
آره داداش منم دیدم انقدر آشغاله رفتم دوباره مافیا 1 و نصب کردم و دارم باهاش زندگی میکنمنقل قول:
الان تو اون مرحله ای هستم که میره تو کشتی باید عضو شورای شهرو وبترکونی.چه بازی ایه:20:
هییییییییی یادش به خیرنقل قول:
من فکر کنم 4 بار بازی کردم :27: (البته به جز Free Ride ش:21:)
:40: مافیا 1 :40:
ولی حالا شما دیگه از سر بی انصافی و تعصب نگو آشغاله :13: (ولی خوب درکل هر کسی یه نظری داره و محترمه :46:)
دوست عزیز نمیشه گفت بازی بدی بود چون واقعا من باحاش حال کردم ولی خوب به پای نسخه ی یک نمیرسه یادش بخیر دون سالیاری و گروهش
من نمی خوام هی پشت سر هم پست بدم اما شما با احساسات آدم بازی میکنین :1: که دیگه تشکر کردن کافی نیست :11:نقل قول:
یادش به خیر :20:
هیچ وقت اون صحنه آخر بازی که:40: تامی:40: رو کشتن یادم نمیره ، تا نزدیکای گریه رفتم :45::45::45:
.
بابا بیخیال آشغال از دهنم پرید:31:
واقعا یکش بینظیر بود.ولی تو چپتر 14 مافیا 2 اونجایی که ویتو ،تامی تو مافیا 1 و کشت،انقدر ازش بدم اومد که حد نداره
:46:نقل قول:
بابا بیخیال آشغال از دهنم پرید:31:
نقل قول:
دوباره من باید پست بدم :31:
من قبل از اینکه اون تیکه رو بازی کنم داستانش رو خونده بودم:31: ؛ اگه خودم باید میکشتمش و فیلم نمیشد بقیش رو بازی نمیکردم (اینو همینجوری رو هوا نمیگم کلی روش فکر کردم بعد چاپتر 14 رو بازی کردم دیدم اون قسمت فیلمه:41: )
آثا یه سئوال من اول بازی هستم اونجا که باید برم به 6 تا پمپ بنزین، بنزین بفروشم خودم کشتم 5 تاشو رفتم نمیشه تو این وقت کم همه رو رفت چیکار باید بکنم ؟
میشه عزیز دل من تقریبا 1/5 وقتم هم زیاد میومدنقل قول:
شما به جای اینکه تخته گاز بری (البته فکرکنم اینجوری باشه) منطقی و با سرعت معقول برو و سعی کن با پلیس برخورد نکنی
یادم رفت بگمنقل قول:
واقعا یکش بینظیر بود.ولی تو چپتر 14 مافیا 2 اونجایی که ویتو ،تامی تو مافیا 1 و کشت،انقدر ازش بدم اومد که حد نداره
من اونجا که می خواستم خفش کنم ، اگه دستم بهش میرسید که می ک...مش >>>>>>>>>>>> (می کشتمش بابا، چرا فكراى بد میكنين:31:)
.
سلام .
دوستان لینک مافیا 1 با دوبله فارسی پیدا میشه واسه دانلود ؟ ( رپیدشیر )
مخلصیم .
چه تب مافیا 1 گرفته اینجا رو. :دی
امروز من هم با هزار بدبختی تونستم از روی سی دی خش دار قدیمی مافیا 1 رو نصبش کنم.
سلام
این benchmark چیه؟!؟!
توی نت کسی بازی های فارسی رو نمیزاره (شاید حق پخشش برای کسی که دوبله کرده محفوظ باشه)نقل قول:
انگلیسی ش موجوده.
لینک خریدش رو نت موجوده :20:نقل قول:
شما با برنامه Fraps می تونی از بازی benchmark بگیرینقل قول:
benchmark هم تعداد فریم بر ثانیه که بازی بهت میده رو نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
من تو chapter 14 اون جاییکه کنار بندر بعد از آتیش بازی ای که راه میندازن و باید همشونو بکشی گیر کردم
بعد از نابود کردن همه افراد توی اون انبار باید چیکار کرد؟
تو نقشه جای خاصی رو نمیاره که ویدو بره اونجا
نقل قول:
این مشکل تا حالا 2000000 بار تو این تاپیک مطرح شده
شما باید 27500$ داشته باشین تا علامت روی نقشه بیاد :5:
.
بعضی از نسخه ها اینجاش مشکل دارن . پول هم داشته باشی نمیشه.نقل قول:
من خودم از سیو استفاده کردم.
آره من پولشو دارم ولی نشد که نشدنقل قول:
سیوشو داری بدی بهم؟
سیوهای خودم رو پیدا نکردم که بهتون بدم اما یه سیو قبلا گذاشته بودم که تمام مجلات رو داشت ؛ از اونتو براتون سیو چاپتر 15 رو گذاشتم
کد:http://up.vivadl.com/images/9mcdggw8ahqerf9hf2v2.zip
=============================
راستی ، از همون اول بیشتر در مورد مشکلتون بگین که زودتر به جوابتون برسین :46:
.
دمت گرمنقل قول:
امتحانش میکنم
سلام من تو چپتر 14 اونجا که باید derek و اون یکی یارو رو بکشی گیر کردم derek رو که میکشم میرم تو کارخونه یارو هی ککتولمولوتوف میندازه سربازاشم میان نمیدونم چه کنم؟
اینجا یه خورده مشکله :13:نقل قول:
شما برو زیر اون بالکنی که پاپالا نتونه ککتولمولوتوف بندازه
بعد هی از زیر اون بالکنه سرک بکش ، چند تاشون میان پایین وانا رو بکش، بعد کشتن پاپالا آسونتر میشه :27:
ولی در کل یکم مشکله
.
داداش از روش من برو اگه میخوای درگیر اون کارخونه ی درک و رفقاش نشی یه کامیون زیره پله خیابون روبه روی کارخونه ی درک سوار شو بعد باهاش بیا تا نصفه تو کارخونه دره که بسته میشه میخوره رو کامیون دوباره باز میشه بعد که دیدی درک اومد بیرون با یاراش سریع کامیونو دنده عقب بگیر بیار بیرون بعد میتونی از فضای ازاد بیرون یارای درکو بکشی ولی یادت نره کامیونو حتما بعد از اینکه یارای درک ریختن بیرون دنده عقب بگیری بیاری بیرون بعد درکو یاراشو از بیرون بکشینقل قول:
چرا این کارو بکنی؟این کلک رو بهتون یاد میدم به ظرطی که تشکر بکنید ، نمی دونم قبلا کسی گفته یا نه .
توی چچپتر 14 وقتی می خوای Derek رو بکشی ،قبل از این که بری توی گاراژ ، در بالا باز نیست و فقط از راه گاراژ میشه بری ، اونوقت شما بگیرید سوار ماشینی که جلوی در هست سوار شید ، و بپرید توی آّب !!! ( نترسید :دی) بعدش یکدفعه ای میبنید ماشین رفته ته آب ولی شما روی خشکی وایستادید ، بعدش برید سمت گاراژ ، در گاراژ بسته شده ، ولی در بالایی بازه!!!! اونوقت از بالا برید و خیلی راحت همشونو بکشید!!!!!:27:
به همین راحتی! تشکر یادتون نره!
جالب بود ، بابا دمت گرم کلی حال کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که دهنم سرویس شد تا ردش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشین میشه یه توضیحی بدین شما چه جوری اینو کشف کردین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ناغلا معروف شدی با این کشفت ها)
.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آقایون مافیا دم همتون گرم
عجب ایده ای ...ای ول:10:...نقل قول:
چرا این کارو بکنی؟این کلک رو بهتون یاد میدم به ظرطی که تشکر بکنید ، نمی دونم قبلا کسی گفته یا نه .
توی چچپتر 14 وقتی می خوای Derek رو بکشی ،قبل از این که بری توی گاراژ ، در بالا باز نیست و فقط از راه گاراژ میشه بری ، اونوقت شما بگیرید سوار ماشینی که جلوی در هست سوار شید ، و بپرید توی آّب !!! ( نترسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) بعدش یکدفعه ای میبنید ماشین رفته ته آب ولی شما روی خشکی وایستادید ، بعدش برید سمت گاراژ ، در گاراژ بسته شده ، ولی در بالایی بازه!!!! اونوقت از بالا برید و خیلی راحت همشونو بکشید!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همین راحتی! تشکر یادتون نره!
تا میتونین باید ازاین باگهای بازی نهایت استفاده رو بکنین..
کلا این جور باگها واسه راحت تر کردن کار بازی خوراست دیگه:31:...
چه جالب، هر کی با یک روشی این مرحله DEREK رو رد کرده. من هم در این مرحله همون اول به سرعت رفتم بالا و خود DEREK رو کشتم. بعد از کشته شدنش بقیه آدمها وایسادن و فقط نگاه کردن، من هم با بی رحمی تمام کشتمشون. :دی
سلام
من حالا که بازی رو تموم کردم تازه رفتم تو کار فریمی که گرفتم!!!
میخوام ببینم با مشخصات سیستم جور در میاد یا نه ؟
benchmark رو که میزنم ....بالای صفحه میانگین رو 35-34 و بعضی وقتها پایینتر میزنه ..
intel core i3----------------5770 XFX----------4GB DDR3
من با این سیستم حدود 45 تا 50 میگیرم (البته روی Highش)
AMD X4 945
5750
Ram 2*2'GIG
.