narotu الان من میتونم بیام یا نه ؟؟؟؟
Printable View
narotu الان من میتونم بیام یا نه ؟؟؟؟
سر .... شرط میبندم :21:نقل قول:
حالا ببین :2:
این پسر چه بچه اس :27::27: تو برو با بچه محلاتون شوت یه ضرب بازی کن تورو چه به خوابوندن کل ناروتو :دینقل قول:
اخه کوچولو هرموقع گفتیم خاک انداز خودتو وسط ....نقل قول:
برو پی کارو زندگیت کوچولو اخی میترسم بیماری روحی روانی بگیری برای همین چیزی بهت نمیگم
---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
فقط 5 روز تا خداحافظی از تی و تا عید پیش رو :دی
---------- Post added at 09:32 PM ---------- Previous post was at 09:31 PM ----------
سجاد منو اطلاع رسانی رو یه نگاه بنداز :دی دی دی دی دی دی
نقل قول:
you can,t hacked server
برادر شما تافل داری؟نقل قول:
but i can(....soon)yes
یا از google translate استفاده میکنی؟: ))
ببینین کل من رو داره میخوابونه با ه ک
کد:http://up98.org/upload/server1/01/s/fybuvlz2z4xen2b5tiuw.jpg
نارو افشاگری میکند!:31:نقل قول:
امیر زشته این حرکت:31: از امیرای خوبی مثل من یاد بگیر:دی
آقا پینگ سرور بلاک چرا اینقدر بالائه؟!واسه من300ه ولی بقیشون 50!
من در اوین به سر میبرم شما چه طور ؟ : دی
دستت که رو شد جوجو:27:خیلی خندیدم به اون عکسهنقل قول:
با اون هکت xD xD xD =)))))))
اوکی عزیزم اما خواهشاً یکم رو سرور DD نظارت کن امروز هر مپی میخواستم برم تو فاصله 1مین change میشد:18: راستی من رو با alexnder یکی نکن ، یه نوع فحشه :31:نقل قول:
یعنی این قدر سخته نوشتنه این چیزا ؟:18:نقل قول:
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
خوب این مشکل از توئه نه از سرور :31:نقل قول:
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:20 PM ----------
یه پیسنهاد ول کن برو سرغ زندگیتنقل قول:
اخه این حرفه تو میزنی ؟! مگه بجز اونایی که قدیمی هستن کسی حق بازی داره ؟!!! فقط اونا باید بازی کنن و دیگه هیچ کسی نمیتونه بازی کنه
معین جان یا برو سرور خارجی یا اصلا بازی نکن : دی چون فقط اونایی که قدیمی هستن حق بازی رو دارن
نقل قول:
یعنی این قدر سخته نوشتنه این چیزا ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خیلی سخته تو یک جمله به اون کوچیکی غلط گرامری داشته باشی:31:
آقا یه راهی نیست که آفلاین برم تو مپ و یک تی دیگه هم باشه که اصلا هیچ غلطی نکنه!عین بز منو نگاه کنه:31: بعدش روش کله مشکلاتم تو بلاکو تمرین کنم
تو این سرورا که نمیشه بلاک یاد گرفت یه بار یکی اصلا نمیذاره جلو بری یکی کرم میریزه یا دعوا میشه یا هی مپ عوض میشه و ...
خواهشا اگه میشه بگید به خصوص آرین جان!
به جانه خودم به این پستت 5 دقیقه خندیدم :31:نقل قول:
فک بشه یه مد براش نوشت البته من بلد نیستم :دی
راستی مپ ddrace برا 1 نفر سراغ نداری؟
ادیت:شد
دوبار تی رو اجرا کن و برو تو سرور افلاین و بلاکش کن من امتحان کردم شد :دی
بخوام پس اینجا رم بدم که میشه مثل اوننقل قول:
تو خودت نیومده وت مپ دادی
سلام.نقل قول:
آره ، چرا نميشه عزيز ؟!
اتفاقا ارين جان قبلا اين آموزش رو داده بود ! يه سر به پست پايين بزن :46::
براي اينكه يه تي ديگه بياد و هیچ غلطی نکنه و عین بز تورو نگاه کنه :31:،دوبار TeeWorlds.exe رو باز كن وبعد دست اون بز كوچولو رو بگير بيارش تو سرورت :31:. همين !کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6407249&postcount=2357
هميشه موفق و پيروز باشيد:40:.
اون لینکه دیگه آموزش نداره ادیت شده.
اومده جاش.اینم همونه؟کد:http://www.teeworlds.com/forum/viewtopic.php?id=7955
من اومدم تو سرور مجیکال و وت مپ دادم ؟!!! :2:نقل قول:
آقا امروز یه مپ رفتیم نارو اسمش یادته؟تو مجیکال
همون مپی که سرش رفتی شام خوردی!هی باید هوک میکردیم میرفتیم جلو.moh-ss هم بود.خیلی اسمشو نیاز دارم!
فکر کنم HDP doors بود :40:نقل قول:
نمیدونم ولی اره برای تمرین خیلی خوب بود :d :31:
توی 10 مین تکنیکم رو بردم بالا طوری که قراره بزارمpro moh.ss :21:
توی خود بازی هم که گفتم alt+tab بزن دوباره بازی رو اجرا کن .... :11:
اگه اون مپ نبود دوتا بالایی دو تا پایینی رو بزن یکیشونه :D
برداشتن پست منو ادیت کردن گفتن توضیحاتش زیاده!نقل قول:
دلیلش هم مشخصه:چون خودشون اینترنت پر سرعت دارن و آفلاین بازی کردن یک بازی ای که اصلش آنلاین هست رو فقط برای LAN می دونن.تو تاپیک چند نفر همینو گفتن که منم گفتم برای LAN فقط نیست و کلا برای آفلاین هست و حتی یکیشون هم گفت باید تایتل تاپیک رو عوض می کردی.
به هر حال آموزش من تو سایت DDRace.info هست (اون لینک قبلیه خرابه):
(جالبه بدونید سازنده ی مد DDRace و همون سازنده ی سری مپ های Koule و ادمین سایت DDRace.info یعنی GreYFox هم Thanks زده.)
((می دونستید سازنده ی مپ های Koule همون سازنده ی مد DDRace هست؟یعنی همون GreYFox که از مصر هستش.))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آموزش آفلاین بازی کردن Teeworlds
لینک:
نوشته شده توسط:ARYANکد:http://ddrace.info/forum/showthread.php?t=665&p=3027#post3027
ممنون.
موفق شدم:31:
مشکلم اینه فقط که بعد از یه مدت چون یکیشون AFKه کیک میشه.چه کنم؟
عزیزم اصلا اینکارا لازم نیست شما کافی mod iddrace رو بگیری بعد وقتی تو بازی بنویسی /d یه تی میاره برات که هیچ کاری نمی کنه و میشه کنترلش کرد که بقیه ی کداش رو می تونی بزنی /cmdlist که برت بیاره همیننقل قول:
پـــ نـ پـــــنقل قول:
من اومدم تو سرور مجیکال و وت مپ دادم ؟!!!
آورين :31:.نقل قول:
اين حسين جان راست ميگه ، امروز مد iDdrace رو گرفتم خيلي باحال بود.
تونستم خودم يك نفري (البته + اون بز كوچولوه:31:) مپ Blocker رو تا آخر برم.
اينم لينك دانلودش :
تنظيمات سرور (autoexec) :کد:http://2.shahan.z8.ru/iDDRace/iDDRace_011/iDDRace-0.1.1-win32.exe
تعدادي از دستورات :کد:sv_dummy_color_body 55558
sv_dummy_color_feet 55558
sv_dummy_skin coala
sv_dummy 1
sv_dummy_change 1
sv_rescue 1
sv_dummy_delay 1
sv_dummy_change_delay 1
sv_gunexp 0
d/ = صدا كردن بز كوچولو با زنگوله :31:!
dc/ = جابجا شدن Dummy
dh/ = چكش زدن پشت سرهم Dummy
control_dummy/ = كنترل كردن.
dd/ = كشتن Dummy
cmdlist/ = ليست كلي دستورات.
راستي دوستان اگه بازم مد باحال و جديد براي ورژن 6 داريد بگيد ،ما هم يكم حال كنيم:31:.
موفق و پيروز باشيد:40:.
د نـ د داری اشتباه میکنی من اومدم تو سرور اولد با یسورد علکی زدن بعد شهاب گفت اینو کی راه داده این جا بعد منم گفتم خوب اگه ناراحتین من میرم داستان موندن من تو سرور اولد همین 20 ثانیه بودنقل قول:
با تشکر از همه ی دوستانی که از پستم خوششون اومده و همچنین خوش حالم که می تونم به دوستان کمک کنم و پست هایی بدم که به دیگران کمک کنه و همچنین این تایپک رو به یه تایپک زنده تبدیل کنه و خطاب به دوستانی که می گن نمی شه تو این تایپک پست آموزشی و مهم داد :40:
اینم واسه اینکه پستم اسپم شه!!!!! :18:
عجب آقا پسر گلی شدم مدل 69 دوگانه سوز !! رینگ اسپرت قرمز نوک مدادی هر کی می خواد پ خ بده سر قیمت بحث کنیم
اینم واسه این که پست جنبه ی آموزشی پیدا کنه
رمز magical لو رفت بشتابید رمز olakhha هست الان که ناروتو منو از گروه بندازه بیرون
اها راستی سجاد جان اگه از کسی باید تشکر بشه اون شهاب که اون موقع که سرور خراب بود ( شب بود !! ) این مود رو ران کرد منم با اون آشنا کرد من از همین جا لپشو می بوسم ( با اینکه نامرده :10: )
با تشکر از همه ی دوستانی که از پستم خوششون اومده و همچنین خوش حالم که می تونم به دوستان کمک کنم و پست هایی بدم که به دیگران کمک کنه و همچنین این تایپک رو به یه تایپک زنده تبدیل کنه و خطاب به دوستانی که می گن نمی شه تو این تایپک پست آموزشی و مهم داد :40:
اینم واسه اینکه پستم اسپم شه!!!!! :18:
عجب آقا پسر گلی شدم مدل 69 دوگانه سوز !! رینگ اسپرت قرمز نوک مدادی هر کی می خواد پ خ بده سر قیمت بحث کنیم
اینم واسه این که پست جنبه ی آموزشی پیدا کنه
رمز magical لو رفت بشتابید رمز olakhha هست الان که ناروتو منو از گروه بندازه بیرون
اها راستی سجاد جان اگه از کسی باید تشکر بشه اون شهاب که اون موقع که سرور خراب بود ( شب بود !! ) این مود رو ران کرد منم با اون آشنا کرد من از همین جا لپشو می بوسم ( با اینکه نامرده :10: )
بچه ها الان چه مدی سرور نداره؟
میخام امروز یا فردا یه سرور بزنم.
سرور من خارجیههه
سرور narotu ایرنیه زود خراب میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیاید سرور من.
شما خودتون دوست دارید پیکان سوار میشید یا مرسدس بنز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب سرور من مرسدس بنزه . سرور narotu پیکان(دست دوم اوراقی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) شوخخخخی
بگزیم . حالا کدوم مد بود که سرور نداشت میخام سرور بزنم. با رم 1 گیگ lol
iddrac با شوت بال سرور نداره بزن البته چون vps از یه کشور دیگس فکر کنم پینگ بچه ها بره بالا یه جورایی مرسدس بنزت بخواد بیاد ایران قیمت 4 برابر میشه پس همون پیکان به صرفه طره :31:نقل قول:
پینگ همه رو 180 تضمین میشه.
به به به چه تضمینی خوب تو همین سرور ناروتو با پینگ 50 60 که بهترهنقل قول:
راستی بچه ها آواتارم با امضام خوبه؟
چطوری قسمتی که یکی هوک میکنه به سقفو چکش میزنه رو رد کردی؟کدی داره مگه که دامی هوکو نگه داره؟نقل قول:
عزيز منظورت اول Map هست ؟!نقل قول:
اگه منظورت اونجاست ،كه بايد بگم Professional بودن همين خوبي ها هم داره ديگه ... :31:.
براي اينكه اونجارو رد كني اول بايد دستور كنترل دامي رو بزني ،بعد ديوار بالايي رو سريع هوك كني و 2تا Jump بزني.
بعد از اينكه دامي رفت توي سياهي (بايد كمي فاصله تا قسمت تمام شدن سياهي داشته باشه) تي اصلي رو با همون روش قبلي پرت كن توي سياهي (بطوري كه بيوفته روي سر دامي و از قسمت بلوك آزاد شه).
بعدش ديگه كار تمومه :31:!
البته فكر كنم يكي از دوستان دمويي رو براي آموزش دادن همين قسمت آماده كرده بود ،كه با كمي جستوجو فكر كنم پيداش كني:46:.
موفق باشيد:40:.
من یه سرور معمولی میزنم 180 فکر نگنم زیاد لگ بگیره چون اپتایم 100% . رم 1 گیگه از ریپ زدن دیگه خبری نیستنقل قول:
همون سوری که گفتی رو یه 6 یا 8 نفره رو میزنم با چند تا بازی دیگه.
ها؟!نفهمیدمنقل قول:
من اول کنترل بزرو میگیرم دستم.هوک که میکنم.وقتی وقتی /dh میزنم دیگه هوکش ول میشه و رو زمین میزنه و یا حتی وقتی دوباره کنترل خودمو در دست میگیرم دیگه هوک نمیکنه.میخوام دامی هوک رو نگه داره هی همر کنه!
بابا یکی به داد ما برسه :31: اعصابمونو خورد کردن این نوبا به خدا هر 2مین دارن وت مپ میدن و همشونم f3 ---- با این وضعیت چطوری باید بازی کنیم ما !!! تو 5 مین 4 تا مپ عوض شد همین الانم که دارم پست میدم دارن مپ عوض میکنن :18: خواهشاً یه ادمین بذار حسین جان واسه این سرور به خدا کلافمون کردن بیا الان سرور خودت نگاه کن ! :41:
سلام من میتونم بیام تو magical ؟
بابا این نوب بازیا چیه !!!!! اول اون قسمت رو خودتون برید بعد بزنید /d حالا اون بزه میاد کنارتون هرجا بزنید /d دامی (بزه) میاد کنارتون هرجا هم بزنید /dc جاتون باهم عوض میشه دیگه این کارا چیه؟؟؟!!!نقل قول:
من خودم با دامی به تنهایی مپ xyz رو رفتیم خیلی ساده
اگه خواستید یه سرور بزنید بیام بهتون نشون بدم
1. بابت مد iddrace حتی از منم نباید تشکر کنید باید از mhasan و mjavad تشکر کنید .(جاشون خالیه :41:) 1 روز تو بلاک بودم mhasan اومد گفت این مد رو دانلود کن و .............. چند وقت پیشم که سرورهای ناری هی کرش میشد منم ران کردم با بچه ها 1 مپ رفتیم خلاصه دست به دست رسید به دیگران من حتی مد فوتبالم داشتم ولی چون هر 2 مین 1 بار کرش میکرد پاکش کردم بعد فهمیدم که واسه ویندوزم بوده (64 بیت) دیگه فوتبالو پیدا نکردم .
مد zombie هم دارم البته این مد با zombie ورژن 5.2 فرق میکنه . zombie ها تو این مد در واقع خود پلیر ها هستن :
win32: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (512 kb)
linux64: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (437 kb)
autoexec فایل :
sv_name Shahab
sv_gametype Z ESC
password p30
sv_admin_pass admin
sv_map ctf1
add_vote "ctf1" "sv_map ctf1"
add_vote "ctf2" "sv_map ctf2"
add_vote "ctf3" "sv_map ctf3"
add_vote "ctf4" "sv_map ctf4"
add_vote "ctf5" "sv_map ctf5"
add_vote "ctf6" "sv_map ctf6"
add_vote "ctf7" "sv_map ctf7"
sv_port 8303
sv_sendheartbeats 1
sv_vote_kick 1
sv_vote_map 1
inf_walldelay 1
inf_walllife 30
inf_walllength 256
inf_infectiondelay10
inf_airstrikekills 5
inf_superjumpkills 2
inf_superjumpforce 40
inf_zombie_explodes 1
inf_airstrike_text 0
inf_superjump_text 0امیر جان مد dummy )iddrace( 1زره فک کنی حله :46:
این kick رو هم به کاراشون اضافه کن.دارم با یکی از بچه ها دونفری میرم مپو هی kick می کنن میگن fune!:15:نقل قول:
----
magical پسش چیه؟به ما نمی گید؟