تو بازی مثله Fruit Ninja شما با 4نقطه خیلی راحت تر بازی میکنی!
یا وقتی داری بازی مثله Farm Frenzy یا Diner Dash رو انجام میدی بعضی مواقع به 6تا نقطه هم احتیاج پیدا میکنی : دی
آدم قاتی میکنه بعضی مواقع!
Printable View
تو بازی مثله Fruit Ninja شما با 4نقطه خیلی راحت تر بازی میکنی!
یا وقتی داری بازی مثله Farm Frenzy یا Diner Dash رو انجام میدی بعضی مواقع به 6تا نقطه هم احتیاج پیدا میکنی : دی
آدم قاتی میکنه بعضی مواقع!
بالاخره این گوشی امروز صبح به دستم رسید...
چه کارایی لازمه بکنم؟؟؟
چه جوری باید آپدیتش کنم به 2.1؟؟؟
iOS تمام کاراش از iTunes انجام می شه ، واس این چه نرم افزارایی نیاز دارم؟؟؟
به 2.1 آپدیت کنم فارسی هم اضافه می شه؟؟؟
Root کردن چیه؟؟؟
ممنون می شم یه کم توضیح بدین ;)
الان جعبه رو نگاه کردم...
دیدم یه برچسب زده Android 2.1 :دی رفتم توی گوشی هم دیدم همین طوره!!!
واس اضافه کردن فارسی باید چی کار کنم؟؟؟
واسه فارسی باید چیکار کنم؟؟؟
من هم دقیقا سوال دوست بالایی رو دارم...باید چیکار کرد الان؟
اپدیت؟
روت کنم چیکار کنم..کلا بزارمش توی جعبش از گوشی قبلی استفاده کنم؟ دی:
نه آقا گوشی رو به pc وصل کنید و با update service که باید دانلودش کنید آپدیت کنید گوشی رو تا فارسی اضافه بشه. تمام کارایی که باید انجام بدید برای آپدیت رو هم گفته. خیلی راحته.
یه Android PC suite هم دانلود کنید که برای خیلی کارا کاربر داره.
چیز میز ریختن توی گوشیهای آندروید بر خلاف آیفون بسیار بسیار راحته.
نقل قول:
دوست عزیز اگر ورژن 2.1 روشه خودش فارسی رو پشتیبانی میکنه و نیازی به اضافه کردن و روت کردن واسه زبان فارسی نیست.
روی جعبه زده اندروید 2.1 ولی اس ام اس فارسی رو مربع نشون میده...اخرین نسخه این اندروید برای گوشی چیه؟من چیزی که فهمیدم اینه..
اپدیت
روت کنم
برم سراغ نصب نرم افزار و .. درسته؟
کاستوم رام نریزم ااشکالی داره؟
راستی من خوندم گفته بودین که اگه 10 دقیقه فیلمبرداری کنم باش و ریست نشه مشکل نداره گوشی درسته؟من این کار رو کردم مشکلی براش پیش نیومد..حله؟لازم نیست بازی ای چیزی نثب کنم و تستش کنم؟
راستی یه سوال دیگه..من الان زدم گوشی رو توی شارژ...تا چند ساعت توی شارژ باشه؟
میتونم درحال شارژه باهاش کار کنم چون سری اوله باتری داره شارژ میشه و هر کسی یه چیزی میگه...
راستی لیست برنامه ها و .. که بنظرتون برای گوشی خوبه رو برام میشه بزارین/ممنوننننننننننن..چقدر سوال پرسیدم
شما فلشر و رام با شماره ساخت 06 را دانلود کن بعد رام را فلش کن....
اگر میخواهی رام های غیر رسمی مثل 2.2 بریزی باید روت کنی که با فلشر به راحتی میشه
در مورد ریاستارت هم باید بگم که این مشکل بعدا بوجود میاد گوشی های نو این مشکل را ندارند...
بهتره خامموش بزنی به شارز تا زمانی که چراغش سبز میشهنقل قول:
.تا چند ساعت توی شارژ باشه؟
برنامه های اندورید خیلی زیادن با توجه به نیازتون استفاده کنید ولی...نقل قول:
راستی لیست برنامه ها و .. که بنظرتون برای گوشی خوبه رو برام میشه بزارین/ممنوننننننننننن..چقدر سوال پرسیدم
power amp برای موسقی گوش دادن
task killer برای سرعت بالا تر
astro یک فایل منجر با حال
دقیقا مشخصات گوشیت مث منه :دینقل قول:
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------
من توی سیستم عاملای اسمارت با اینا کار کردم :
iOS
Android
Bada
S60 ^3
S60 V5
UIQ 3.0 منقرض شده :دی
هیچ کدومشون به گرد پای iOS نمی رسن... یعنی کلا آی او اس نمی دونم چرا من همون روز اول که گرفتم هیچ چیزی نبود که ازش ندونم :دی همه چی رو خود به خود متوجه می شدم :دی اندروید هم اون قدرا چیزی ازش کم نداره... اما هنوز کار داره تا به iOS برسه... سیستم عامل خوبیه...
مرسی از کمکت...الان دیگه چراغش سبز شده برم درش بیارم پس..دی:نقل قول:
من بخوام از طریق خود سونی اریکسون اپدیت کنم مشکلی داره؟راستش با کاستمو رام ها حال نمیکنم...یه طورایی تا بتونم نمیخوام اینها رو بریزم رو گوشی :46:
نقل قول:
جدا؟شمام مثل من مشکل داری با این فارسیش؟چیکارش کردی؟اپدیتش کردی یا نه؟:20:
دقیقا تمام مشخصاتی که دادی مث مال منه :دی
گارانتیت کامتله؟؟؟
والا من فعلا آپدیت سرویس رو دان کردم اینم داره واس آپدیت چک می کنه... این پارس آنلاین سرعتو ترکونده پدرم در اومده سر همین چک کردن...
منم مث تو دوست ندارم Firmware های اینطوری رو بریزم... دوست دارم Firmwareهایی که به طور رسمی خود سونی می ده رو بریزم... ولی اگه با آپدیت سرویس نشد دیگه مجبورم :دی
این شارژ اولیه نیاز داره؟؟؟ من شارژشو تا ته لیسیدم زدم به شارژ ، الان 100% شده... بزارم 8 ساعت شارژ اولیه بشه یا نه؟؟؟
اره عین همه پس...دی: چه رنگی گرفتی؟نقل قول:
دقیقا تمام مشخصاتی که دادی مث مال منه
گارانتیت کامتله؟؟؟
والا من فعلا آپدیت سرویس رو دان کردم اینم داره واس آپدیت چک می کنه... این پارس آنلاین سرعتو ترکونده پدرم در اومده سر همین چک کردن...
منم مث تو دوست ندارم Firmware های اینطوری رو بریزم... دوست دارم Firmwareهایی که به طور رسمی خود سونی می ده رو بریزم... ولی اگه با آپدیت سرویس نشد دیگه مجبورم
من مشکی گرفتم...من ساعت 12 زدم شارژ تا الان چراغش که بچه ها میگفتن سبز باید بشه سبز شده بود..نمیدونم والا..الان رفتم سراغ اپدیت...داره از 169 مگ 55 مگش رو دانلود میکنه...کاش برای فارسی اذیت نکنه...
میگم روت کردن برای چیه؟حتما باید روت هم بشه؟:31:
بیشتر برای نصب کاستوم رام و فارسی ساز باید روت کنی .. اگه آپدیت کردی فارسی شد دیگه لازم نیست روت کنی.
البته بعضی از برنامه ها نیاز به روت دارن .. اگه نیاز به روت پیدا کردی کار دشواری نیست:46:
دوست عزیز اول ورژن آندروید رو ببین چند هست بعد آپدیت کن.نقل قول:
اگر 1.6 باشه یاید آپدیت کنی.
اگر 2.1 باشه نیازی به آپدیت نداره و زبان فارسی رو کامل ساپورت میکنه.
ورژن 2.3 هم تابستون میاد...........
من الان دارم 2.1 استفاده میکنم.
من بیکار بودم الکی روت کردم :دی البته گوشی ریبوت نشد :-?
خودم ریبوتش کردم... از کجا بفهمم روت شده؟؟؟
منم مشکی گرفتم =))
---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
سلام... داداش این طور نیس... Buildـی که من و ایشون داریم 202A024 هست که تا جایی که من می دونم ساپورت فارسی نداره... شما چک کنین ببینین بیلدتون چیه؟؟؟نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=479028
امروز علاالدین بودم .. هم مشکیش بود هم سفیدش 415
من اپدیتش کردم فارسیش الان حل شده...روتش کنم الان دیگه؟
ایول... فعلا نیازی به روت نداری... روت کردن چیزی نیس که حتما نیاز داشته باشی... صبر کن ، اگه نیاز پیدا کردی روتش کن...نقل قول:
سلام یه سوال...من میخوام روی گوشی نرم افزار نصب کنم...راحت ترین روش چیه؟5000 تا روش هر کسی گفته...کدوم بهترینه؟راحت ترینه؟
اره خودم هم هرکار میکنم نمیتونم راضی بشم به روت کردن...نقل قول:
ایول... فعلا نیازی به روت نداری... روت کردن چیزی نیس که حتما نیاز داشته باشی... صبر کن ، اگه نیاز پیدا کردی روتش کن...
بچه ها نرم افزار gps توپ چی هست برای این گوشی؟
روت کردن رو الان نیازی نیست انجام بدین.کاربرد خاصی براتون نداره که تازه گوشی رو گرفتین.یکم که راه افتادین خودتون میزنید گوشی رو میترکونید.
روت کردن یه کاری هست که برگشت پذیره.نخواستین آنروت میکنید.
بهترین روش نصب برنامه یکی بلوتوث کردن فایل مورد نظر هست یا اینکه اول یه برنامه فایل منیجر رو نصب کنید و بعد فایلها رو بریزید روی مموری کارت و با اون فایل منیجر نصب کنید.
از طريق واي فاي ميشه از 1.6 به 2.1 آپديت كرد؟
بچه ها یه سوال...چطوری میشه از این مارکت گوشی استفاده کرد
یه دونه چیز تر شکن میخوام برای گوشی..چی خوبه؟
مرورگر از چی استفاده کنم؟اپرا موبایل فنا شده؟
دیگه یه نرم افزار میخوام که بشه باهاش بشه فهمید کدوم برنامه الان داره از اینترنت گوشی استفاده میکنه کدوم نه...و بعضیهاشون رو ترمینال کرد..کلا برای استفاده یه برنامه از اینترنت گوشی از من اجازه بگیره...شارژم دیروز تموم شد...این برنامه ها مدام به اینترنت وصل شدن فنا شدم...
یه V.P...N بگیر ، مشکلت حل می شه...
استفاده از اخریین نسخه فلش تولز..نقل قول:
.راحت ترین روش چیه؟5000 تا روش هر کسی گفته...کدوم بهترینه؟راحت ترینه؟
maverica proنقل قول:
تو گوگل سرچ كن_آموزشهاي فارسيش هم است
این نرم افزار GPS آفلاینه؟؟؟
ایران هم ساپورت می کنه؟؟؟
یه نرم افزار جی پی اس ، ترجیحا آفلاین (آنلاین باشه هم مساله ای نیس) با ساپورت ایران میخوام... این جواب میده؟؟؟
بله نقشه آفلاين ايران رو هم دارهنقل قول:
خیر باید به pc وصل کنیدنقل قول:
از طريق واي فاي ميشه از 1.6 به 2.1 آپديت كرد؟
چیز شکن که نمیشه ولی با V P N میشه. البته یه برنامه به اسم market Access هم هست که اونم نصب کنی بهتره.نقل قول:
بچه ها یه سوال...چطوری میشه از این مارکت گوشی استفاده کرد
یه دونه چیز تر شکن میخوام برای گوشی..چی خوبه؟
مرورگر از چی استفاده کنم؟اپرا موبایل فنا شده؟
دیگه یه نرم افزار میخوام که بشه باهاش بشه فهمید کدوم برنامه الان داره از اینترنت گوشی استفاده میکنه کدوم نه...و بعضیهاشون رو ترمینال کرد..کلا برای استفاده یه برنامه از اینترنت گوشی از من اجازه بگیره...شارژم دیروز تموم شد...این برنامه ها مدام به اینترنت وصل شدن فنا شدم...
خیلی از برنامه ها و ویجت ها از اینترنت به صورت اتوماتیک استفاده میکنن برای اینکه شارژت هدر نره data traffic رو خاموش کن. برای اینکار به این مسیر برو menu>setting>wireless & network>mobile network آینجا تیک data traffic رو بردار. اگه همیشه فعال باشه پدر شارژ رو درمیاره لامصب:دی
Maveric برنامه خیلی خوبیه. نقشه آفلاینشم هست براش برو بگیر حال کن. آموزش فارسیش تو نت هستنقل قول:
بچه ها نرم افزار gps توپ چی هست برای ین گوشی
سلام...
دوستان 2 تا اسکرین پروتکتور توی جعبشه...
می خوام بچسبونم ، هی پشتش پرز می چسبه ، داغون می شه... چیکار کنم؟؟؟ اعصابمو خورد کرده...
لطفا سریع تر یه کمکی برسونین کارم خیلی لنگه...
ببین 2تا برچسب داره گوشی
یکی به راحتی جدا میشه یکی دیگه هم به سختی و کامل چسبیده به LCD
اونی که به راحتی جدا میشه که هرکسی گوشی نو بخره بعد از 1 ماه یا 2ماه ضعیف میشه
اونی هم که سخت تر جدا میشه کاری بهش نداری مگه اینکه خودت بخوای بکنی
در کل صفحه نمایش گوشی ضدخش هست مشکلی نداره
یعنی گوشی ، اونی که اول کندم ، بازم یه دونه دیگه داره؟؟؟ که اصلا دید نداره؟؟؟ و از اول به گوشی چسبیده؟؟؟
آخه دو تا برچسب توی جعبش بود ، به صورت جدا... البته خیلی هم فیت گوشی نیس... از بالا و اطراف یه مقدار کوچیکه...
با این حساب اگه برچسب از اول روش چسبیده باشه ، دیگه نیازی نیس...
شما نگران نباش یکی زیرش هست .نقل قول:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
دوستان اگه از WiFi استفاده کنید سونامی امکانات اینترنتی به سمت شما حمله خواهد کرد.
بچه ها من میخوام اینترنت لپتاپ رو روی گوشی شیر کنم...چطوری این کار رو بکنم؟اموزشی کسی داره؟
نقل قول:
اگه از مودم وایرلس تو خونه استفاده میکنی نیازی به share کردن نداره.
نه مودم وایرلس ندارم...مستقیما سیم رو وصل میکنم به لپتاپ...برا همین میخوام اینترنت لپتاپ رو شیر کنم...
اینترنت adsl دارین یا dialup ؟نقل قول:
اگه ADSL نداری کار کاردن با X10 با سرعت پایین خستت میکنه.