سلام . شما اول یه سری به این سایت بزنید:نقل قول:
ببینید از چه شرکت هایی می تونین استفاده کنید ، در مرحله بعد می تونید انتخاب کنید .کد:http://irgoogle.ir/adsl/index_tehran.html
موفق باشید .
Printable View
سلام . شما اول یه سری به این سایت بزنید:نقل قول:
ببینید از چه شرکت هایی می تونین استفاده کنید ، در مرحله بعد می تونید انتخاب کنید .کد:http://irgoogle.ir/adsl/index_tehran.html
موفق باشید .
اینا که خیلین من فقط تو سایت اون هایی که می شناختم رفتم که شرکت های زیر از توش در اومد ...
:31:شرکت های : داتک - آسیا تک - نداگستر صبا - شاتل - سپنتا - صبا آن لاین - آزاد نت - :31:
خب حالا باید چه کار کنم من خودم سال هاست کارت اینترنت از سپنتا استفده می کنم اما Adsl رو نمی دونم سپنتا خوبه یا نه لطفا نظراتتون رو بگید
سپنتا گرون از صبا یا آسیاتک استفاده کن
ببخشید میشه دقیقا بگید با چه سرعتی با چه محدودیتی و از چه شرکتی بگیرم
این که آیا نامحدود باشه یا با محدودیت
کدوم قطعی داره ؟ کدوم نوسانش زیاده ؟ و پشتیبنی کدوم بهتره ؟
ممنون
ببین آریا من الان از صبا 256 با 2gig در ماه گرفتم سرعتش مثل 512 یعنی با 50 تا 60 دانلود می کنه. البته یعضی موقعا یا اکثر موقعا سرعتش رو 16 میاد یعنی سر عت دانلودش میشه 2 ولی در کل خوبهنقل قول:
با 2gig می تونی پادشاهی کنی:10:
من قبلا از آسیاتک گرفته بودم اصلا راضی نبودمنقل قول:
همینجا گفتم
کلی اعصابمو خورد کرده بود
ولی الان از سپنتا گرفتم
یخورده بیشتر پول می دم اماسرویس خوب و با کیفیت دریافت می کنم و راحتم
از همه بهتر همین سپنتاست
خب با توجه به گفته شما آسیا تک بده
بین صبا و سپنتا کدوم بهتره ؟
شاتل چی ؟
کدوم رو انتخاب کنم ؟؟؟
این هم تعرفه های هر دو ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم رو انتخاب کنم ؟؟؟
دوست عزیز آسیاتک در همه مناطق بد نیست من الان 256 دارم و راضی هستم.محدودیت دانلود هم ندارم. ماه پیش 40گیگ دانلود داشتم:31:
اما صبا زا نظر دانلود خوب البته چند روزی اوضاعش خراب
صبا نت اعلام کرد با توجه به اینکه دولت به ما فشار آورده. پهنای باند دیگر حالت باز نداشته و هر مشترک متناسب با سرعت خود سرویس دریافت می نماید......پس کاهش سرعت حالت طبیعی داشته و دیگر از پهنای باند 512 برای تمام مشترکین خبری نیست...(البته به جز سرویس شبانه)
با دو گیگ چه جوری پادشاهی می کنین؟ این که فقط اندازه 2 تا فیلمه :13:نقل قول:
به نظر من اونایی که محدویت دانلود دارند قط برای وب گردی مناسبند
یعنی چی اوضاعش خرابه ؟ الان یعنی نسبت به قبل فرق کرده ؟ خواهشا یه خبر موثق بدین . من می خوام الان ADSL بگیرم و تصمیم رو این بود که از صبا بگیرم . دوباره دو دل شدم که از صبا بگیرم یا این هیاهوی ... ( نمی دونم چرا کسی ازش چیزی نمیگه ؟ :41: )نقل قول:
راستی مودم های خود شرکت صبا چه جوریه ؟ از خودشون بخرم بهتر نیست ؟
متاسفانه افت سرعت پیدا کرده. هیچ فرقی نمیکنه خودت از بازار تهیه کن ارزون تر ه
ببین دوست عزیز من الان روزی 2 تا 3 ساعت وصل میشوم تازه اضافه هم میارمنقل قول:
ولی تو میگی دانلود فیلم میدونی با سرعت 256 در عرض چقدر میشه یک فیلمه 1 gig رو دانلود کرد
که منم این هوصله ها روندارم
میشه یه مودم خوب معرفی کنید ؟ نظرتون راجع به مودم های Usb چیه ؟ یعنی چه فرقی دارن با بقیه ؟
یه مودم خوب با قیمت مناسب اگه معرفی کنید ممنون میشم .
من جوابم رو نگرفتم فقط بیشتر سردرگم شدم
میشه بگید چه کار کنم ؟
همه ی شرکت ها که یه عیبی دارن هیچ کس راضی نیست ...
سلام دوستان...
حداکثر فاصله ی لازم واسه Adsl چقدره و اگه تو شهرستانی به هیچ عنوان این سرویس ارائه نشه می شه مستقیم از خود تهران گرفت ؟
فک نکنم.. بعدش مودمو چی کارش کنم.
اینجا اینترنت بی سیم ارائه می دن ولی واسه اشتراک برای اشخاص فک کنم ماهیانه حدود 200 تومن. اگه اشتباه نکرده باشم.
اصلا راهی وجود داره که به اینترنت پرسرعت دسترسی پیدا کنم ممنون.
نقل قول:
d-link مارک خوبی و سه سال گارانتی داره. lan از نظر تنظیمات بهتره. اگه باز راهنمایی خواستی پیغام خصوصی بذار
نقل قول:
بالاخره هیچ چیزی بی عیب نیست. آسیاتک صبا خوب هستندو قیمتهای مناسبی دارند
حداکثر فاصله از مخابرات تا مقصد نهایت 10 کیلومتر.از تهران نمی تنی بگیری. بیسیسم گرون در میاد یک ایرانسل بخر اگه اونجا هست از اینترنتش استفاده کن سرعت خوب یدارهنقل قول:
درویش جان شما اکانت ماهیانت رو با سرعت 256 چند گرفتی ؟
24000 تومان
درویش جان مگه می شه از اینترنت ایرانسل استفاده کرد ؟ آره اینجا هستش. اما چجوری ؟ باید مودم خرید ؟ می شه یخورده توضیح بدی ممنونت می شم.نقل قول:
من فکر می کردم فقط با گوشی می شه استفاده کرد..
سلام دوستان من 3 روز هستش که خطم رو از 128 به 512 تغییر سرعت دادم البته با کلی مدارک تونستم بگیرم البته اسمش 512 بود دوستان اینو فقط می گم برای کسایی که دنبال سرعت بالا هستن خوب حواسشون رو جم کنن که مثل من سرکار نذارن
من قبلا یه سرعتم 128 بودش که سرعت دانلودش حدود 14 تا12 بودش روزی که رفتم شرکت برای تغییر سرعت گفتش ما مشکلی نداریم برای سرعت بالا منم خط رو تغییر دادم و گفتن که از همون روز تغییر اعمال می شه ما هم با کلی شوق و ذوق رفتیم خونه دستگاه رو روشن کردیم سریع رفتم یه چیزی دانلود کنم فکر می کنین سرعت دانلودم چقدر شده بود 7 کیلو رسیده بود در صورتی که 512 باید حداقل 60 باشه
اقا زنگ زدم به مسئول شارژ خانم جزایری بهش ماجرا رو گفتم اون خیلی راحت گفت ما خط رو تغییر دادیم و مشکل از سایت منم گفتم مشکل از سایت نیستش مشکل سرور شماست یه خورده که چرت وپرت گفت گفتم اگه اینطوری باشه نمی خوام همون سرعت 128 رو بهم بده برای 2 ماه گفت صبر کن یه خورده وایسادیم دیدم یه اقایی گوشی رو ور داشت بعد گفت مشکل چیه گفتم اینطوری شده بعد شماره خطم رو گرفت بعد اون گفت متاسفانه مرکز ایت الله کاشانی خیلی شلوغه منم گفتم خوب به من چه ربطی داره من از شما خط 512 گرفتم اون وقت سرعت دانلود سرعت دایال اپ هستش مگه میشه گفت شما یه چند روزی صبر کن درست میشه من دیدم داره منو می پیچونه گفتم اصلا خط نمی خوام پولم رو پس بدین باز دیدم یارو داره حرف خودش رو می زنه گفتم مگه شما نمی گی شلوغه سرور چطور روی خط 128 درست بود اما روی خط 512 اینجوری گفت شما صبر کن ما بهتون زنگ می زنیم
منم قطع کردم رفت تا شب دیدم زنگ نزدن که نه شب زنگ به قسمت پشتیبانی اونا هم گفتن سرعت شما تغییر کرده منم به شوخی گفتم اره خیلی تغییر کرده بعد گفتن مشکل می تونه از مودمت باشه گفتم من اینجا 2 تا مودم دارم با هر دو جک کردم بعد گفتش متاسفانه شما اشتباه کردین خط 512 گرفتین گفتم چرا گفت توی شلوغ ترین مرکز ما اونم چنین خطی .... دیدم فایده نداره چون اینا هیچکدوم کار بلد نیستن
فرداش زنگ دوباره گفتم با مسول مخابرات شرکت کار دارم بعد یه خانوم گوشی رو ورداشت خانوم شهیدی بودش گفتم میشه خط من رو چک کنین به بینین نویز خط من چقدره گفت مشکلتون چیه وصل نمی شه گفتم اره وصل نمی شه بعد زد و دید گفت خطتون خیلی نویز داره بعد یه کم ور رفت از اونجا هی می گفت خاموش کن دستگاهت رو منم انجام دادم بعد از 10دقیقه دوباره گفت روشن کن گفت دیگه بهتر از این نمی شه گفتم خوب مشکل از کجاس گفت مشکل می تونه از سیم کشی یا از دستگاهتون باشه من گفتم از دیتا سنتر شما می تونه باشه گفت غیر ممکنه حالا بگذریم با کلی ور رفتن تونسته خط رو 25 کیلو برسونه فقط اینو بهتون گفتم خوب حواستون جمع باشه که گول این شرکت ها رو نخورین چون اینا به عنوان یه سرعت یه سرعت دیگهبهتون قالب می کنن فقط بهتون توصیه می کنم سرعت بیشتر ا ز 128 نگیرین
اینم تست با سا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یت
نظر با خودتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://irapic.com/uploads/1193306258.jpg
حالا به خانومه ميگفتي يكم بيشتر ور بره شايد درست ميشد :27::21:نقل قول:
راستي از كدوم شركت گرفتين شما اين 512 رو اسم شركت رو ميشه بگي
اسیاتک 40000تومن هم پول دادم
کد:http://irapic.com/uploads/1193295073.jpg
ملودي جزايري يه تام رايدر ديگر
من قبلا از آسیاتک گرفته بودم
اینجا گفتم چقدر مزخرف بود
قطع کردم و ۱ ماه بی اینترنتی رو به جون خریدم و الان از سپنتا گرفتم
خوبه
راضیم
سرعتش ۱۳ -۱۳/۵ هستش
یخورده بیشتر پول دادم ولی حداقل اعصابم راحته
بله دوست عزیز. گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل میکنی و به اینترنت کانکت میشی. یک تایپیک در این مورد هستنقل قول:
نقل قول:
والا من 256 دارم. و سرعت دانلودم 32 کمی بالا و پایین. یه چند روز مشکل داشتم بالاخره با این برو اون بر زنگ زدن تا الان مشکلی ندارم و راضی هستم.
اتفاقا این حرف پشتیبانی درست در مناطق شلوغ سرعت بالا متقاضی زیادی داره و خوب اشتراک بین باند هم بیشتر به خاطر همین سرعت بالا پایین میاد.
دوست عزیز بهتره یکبار تلفنهایی که به این خط هست قطع کنی و باز تست کنی. ببین چه جوری
مرسی درویش جان. می گردم پیدا می کنم.
با سلام دوباره به همگی من می خواستم بگم که دیگه واقعا اعصابم از دست این دایل آپ مزخرف خورد شده و
شنبه می رم که Adsl بگیرم و اگه میشه به من بگید که کدوم شرکت خوبه که ازش سرویس بگیرم و واقعا سردرگم شدم بین این همه شرکت من اول می خواستم از صبا بگیرم اما باز می گن که افت سرعت پیدا
کرده خواهش میکنم که یک جواب قطعی و درستی به من بدید که به امید خدا شنبه برم بگیرم و خیاله خودمو راحت کنم.(با تشکر)
:41::20:
بالاخره هر چیزی خوب و بد داره.تایپیک رو نگاه کن و خودت تصمیم آخر رو بگیرنقل قول:
من امروز فرم صبا رو پر کردم بهم زنگ زدن گفتن که قراره تصویب کنن حتما مودم از خودشون بگیریم گفت فعلا پول نریز تا یکشنبه دوباره تماس بگیر ببین چی شده من خودم مودم وایرلس دارم چرا باید مودم 45 تومنی اونارو بخرم؟؟؟؟
یه چیز دیگه اینکه گفت برای بار اول باید 10 هزار بابت فعالسازی بدی گفتم احتیاجی به نصب شما ندارم گفت که نه این ربطی به اون نداره راست میگه؟؟؟ کسایی که صبا دارن تایید میکنن؟؟؟