من الان بازی خودمو در مقابل بایرن مونیخ انجام میدم .
Printable View
من الان بازی خودمو در مقابل بایرن مونیخ انجام میدم .
حسین جان اینم ترکیب تیم من(رئال مادرید):
راستی بازیه من رو تو جدول قرار ندادی من بازیم رو انجام دادم با والنسیا.کد:http://www.multiupload.com/YGWOL064VL
من این 3-4 ماه اخیر همش داشتم روی گیم پلی بازی کار میکردم روی همین حساب زیاد فرصت نکردم بازی کنم بهمین خاطر این نتایج ضعیفو میگیرم .
سیو بازی :کد:http://www.multiupload.com/BMRGSXBNDJ
سلام حسین جان من میخوام راس ساعت 3 بازیمو انجام بدم اگه کسی بازی نمیکنه بازیمو برگزار کنم البته اگه چبسی فرمیشن مسابقات رو گذاشته باشه
عادل فرم ترکیبتو اشتباها توی اسلات 1 قرارداده بودی من اونو توی اسلات 10 قرار دادم و مجدد توی مولتی آپلود , آپلودش کردم و توی پست اول قرار دادم لطفا پست قبلیتو ویرایش کن .نقل قول:
من این فایل که مربوط میشه به فرم ترکیب تیم بارسلون رو هرکاری میکنم نمیتونم توی multi upload آپلودش کنم کسی میتونه اینکار رو برای من بکنه و لینکشو توی تاپیک بزاره ؟
کد:http://www.2shared.com/file/11947605/98ced3/PES2010_FORM06.html
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
سلامنقل قول:
آره حامد جان . سیو بازی رو هم پست بالا گذاشتم .فرم ترکیب چلسی هم توی پست اول هست. در ضمن فرم ترکیب خودت و برادرت حبیب رو هم آپلود کن تا توی پست اول بزارم .
نقل قول:
سلام
بفرماييد حسين آقا
کد:http://www.multiupload.com/EA41O53KZG
يعني الان من صبر كنم تا حامد بازيش رو انجام بده بعد من بازي كنم ؟
ممنون شهاب جان اما اینکه لینک دانلود نداره !نقل قول:
آره بزار حامد بازیشو انجام بده و سیو بزاره بعد شما توی تاپیک اعلام کن که میخوای بازی کنی . در ضمن همه بازیهاتو با هم انجام نده چون خیلی طول میکشه و همین مساله سبب مشکلاتی توی تاپیک میشه . اگه خواستی بازی کنی بیشتر از دو تا بازیو یک دفه انجام نده تا اینجوری زودتر بتوننی سیو بازیو توی تاپیک بزاری شاید چند نفر دیگه از بچه ها بخوان بازیهاشونو انجام بدن اونوقت خیلی معطل شما میشن .
سلام حسین جان منم بازیمو انجام داد
رم 2 - چلسی 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی خیلی سختی بود
اولین گل رو چلسی توسط دروگبا زد بعد تو اخرای نیمه اول پنالتی گرفتن به سودم که ریسه وارد دروازه کرد تو نیمه دوم هم با استفاده از یه سانتر و اشتباه مدافعان چلسی توسط توز صاحب گل شدم و در دقیقه 75 ژوان اخراج شد که باعث شد بقیه بازی 10نفره بازی کنم
اینم سیو بازی
من این فایل که مربوط میشه به فرم ترکیب تیم بارسلون رو هرکاری میکنم نمیتونم توی multi upload آپلودش کنم کسی میتونه اینکار رو برای من بکنه و لینکشو توی تاپیک بزاره ؟
کد:http://www.2shared.com/file/11947605/98ced3/PES2010_FORM06.html
حامد جان از قسمت assisted گزینه ترکیبو روی 2 گذاشتی؟
من هنوز کرک 1.3 رو دانلود نکردم به خاطر همین تاکتیکهای تیمم سیو نشده اگه یکمی صبر می کردی شاید دانلودش کرده بودم.
ما هم با سيو حامد جان رفتيم براي بازي
تا بعد
بازی های رو در رو باید یه فکری کرد.کلا بازیهای رو در رو مثل اینکه من مشکل دارم. مسابقات قبلی این قضیه رو با محمد و آرمین داشتم تازه آخرش هم ترکیب درستی برای اونا فرستاده نشد:13:
نه وحید جانبه هیچ چیز دست نزدمنقل قول:
سلام
میشه منم بازی بدین(البته اگه اوایل فصل هست)و اگر تیم منچستر رو کسی بر نداشته. اگه هم نشد برای فصل اینده ما رو بی خبر نذارین میخوام با منچستر گرد و خاک کنم.
وحید جان از بین 11 نفر فقط شما مشکل داری اونم بخاطر اینه که کرک 1.3 رو نصب نکردی .نقل قول:
اگه اینجوری که خیلی بده دوباره قضیه ذرت کاران پیش اومد. حسین قضیه اونو میدونه چیه:31: میتونی حدودا بگی ترکیب اصلی من چه بازیکنان بودن؟نقل قول:
نه وحید جانبه هیچ چیز دست نزدم
حالا چرا این قدر عجله داشتی تا چهارشنبه وقت بودش. من اصلا این جوری دوست ندارم. اگه 4 تا هم میخورم ناراحت نمی شدم ولی چون بدون هماهنگی بازی کردی یکمی ناراحت شدم.
ترکیبی بود که خودت گذاشته بودینقل قول:
3-3-4
من هم بازي هامو انجام دادم و خوب بود بازي ها :
بازي اول با ---- بود
كه اول با يك گل تورس كه با پاس دي ناتاله بود جلو افتادم بعدش يه گل خوردم دوباره تورس روي يك ضربه ايستگاهي گل زد كه توسط جرارد سانتر شد و تورس زد تو گل گل زدو و جلو افتادم اما بعدش يك گل خوردم و 2-2 شد
بازي بعدي با من سيتي بود كه يكم سخت بود
اول عقب افتادم بعدش با گل پيينار جلو افتادم كه با يك شوت از راه دور به گل تبديل شد روي پاس جرارد بعدش يك گل خوردم و عقب افتادم ولي دي ناتاله روي ريباند شوت دي ناتاله جلو انداختم تا دقيقه ي 55 كه كرگر اخراج شد و بعد يه گل خوردم و سپس توسط تورس روي سانتر گلن جانسون گل زدم ( اين همون تورس كه اول فصل همه ميگفتن نميتوني ازش خوب استفاده كني !! حالا صدر جدول گلزنانه )
به هر حال ما هم بازي هامون رو انجام داديم و رفت
اين هم سيو بازي
کد:http://www.multiupload.com/8I4HW81D6L
با بررسیهایی که انجام دادم میتونیم جام حذفی رو هم در کنار این لیگ داشته باشیم . بنابراین از هفته ششم لیگ بازیهای جام حذفی شروع خواهد شد . جزئیات بیشتر درمورد این جام رو در پستهای بعدی توضیح خواهم داد .
سلامنقل قول:
محسن جان الان این لیگ راه افتاده من اسمتو توی پست اول میذارم تا برای لیگ بعد رزرو کرده باشی .
خب برای ایجاد این جام در کنار لیگ فعلی چند مورد رو باید مشخص کنیم .
1- به نظر شما جام حذفی متشکل از چند تیم باشه ؟
2- اگر تعداد تیمها رو بیشتر از 20 تیم انتخاب کنیم چه تیمهایی رو به جام اضافه کنیم ؟
3- مرحله اول جام , بصورت گروهی باشه یا تمام بازیها بصورت حذفی برگزار بشه ؟
4- برای جام حذفی کاربرانی بجز بچه های لیگ خودمون هم توی این جام شرکت داده بشند یا نه ؟
...
قوانین ثابت این جام :
1- بازیها بصورت رفت و برگشت خواهد بود .
2- زمان بازیها 15 دقیقه ای خواهد بود .
3- گزینه خستگی انباشته و مصدومیت بازیکنان فعال خواهد بود .
برگزاري جام حذفي ايده ي خوبيهنقل قول:
1- به نظر من حدود 30 تيم باشه
2- تيم هايي كه كساني كه فصل بعد مبخواهند بازي كنند بر ميدارن و چند تا تيم ديگه ( ترجيحا ضعيف )
3- به نظر من همه ي بازي ها به صورت حذفي باشه چون اينطوري خيلي طول ميكشه اگه گروهي باشه
البته يه مزيت هم داره اين كه تيم هاي زيادي پس از مرحله ي گروهي حذف ميشن ولي به نظر من تمام حذفي
4- به نظر من كساني كه براي فصل بعد رزرو كردن هم باشن بهتره
حسین جان جوابهای من به سوالاتنقل قول:
1- همین تیمهای لیگ که هست
2- جوابم همون قبلیه
3- تمام بازیها حذفی باشن
4- نه همین کاربران شرکت کنن
در ضمن به تیم قهرمان هم امتیازاتی تعیین کن
حامد جان من منظورم بازیکنان که توی ترکیب اصلی هستن بود نه سیستم بازی. حالا زیاد مهم نیستش بازی گذشتش ولی مطمئن باشید با این آپشن فایلی فعلی بردن تیمهایی مثل بارسلونا و منچستر و چلسی و رئال فوق العاده سخت هستش مخصوصا اینکه کسانی که این تیمها رو دارن تاکتیک هم بچینن که در این صورت احتمال برد شاید 10 درصد باشه! من اینو امتحان کردم و با دلیل میگم اگر بازیکنان تیم خودتو قرمز باشن بازم شانس دارید وگرنه احتمالا بازی مساوی میشه یا اینکه می بازید:20: البته شانس برد هم دارید من خودم تونستم این تیمهارو با این آپشن فایل ببرم ولی با سختی زیاد تونستمنقل قول:
1-به نظر من 32 تا تیم باشهنقل قول:
خب برای ایجاد این جام در کنار لیگ فعلی چند مورد رو باید مشخص کنیم .
1- به نظر شما جام حذفی متشکل از چند تیم باشه ؟
2- اگر تعداد تیمها رو بیشتر از 20 تیم انتخاب کنیم چه تیمهایی رو به جام اضافه کنیم ؟
3- مرحله اول جام , بصورت گروهی باشه یا تمام بازیها بصورت حذفی برگزار بشه ؟
4- برای جام حذفی کاربرانی بجز بچه های لیگ خودمون هم توی این جام شرکت داده بشند یا نه ؟
2-خیلی تیمها هستن که قوی هستن ولی توی لیگ ما نیستن
3-همه به صورت حذفی باشه چون جام حذفی معمولا به این صورت هستش
4-اگر باشن خیلی بهتره چون افراد دیگه همه میتونن توی مسابقات شرکت کنن و دیگه نباید این همه برای دوره بعد صبر کنن.
ترکیب تیم من برای بازی با آرسنال :
کد:http://www.multiupload.com/X3TP1UHT7O
اینتـــر میلان 1 - 2 ای سی میـــلان[RIGHT]حسین جان وقتی داشتم فرمیشنت رو لود میکردم دیدم که پاتو تو ترکیبت هستش که فلشش هم بنفشه بعد رفتم تو ترکیبت اونو با مسی عوضش کردم (البته با اجازه شما) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دقیقه 70 بودش که تیمت تعویضی رو انجام داد و پاتو ! که فلشش بنفش بود به جای مسی اومد داخل زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]اینم آمار بازی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]در ضمن حسین جان نیمه اول Mancini بایه برگردون قشنگ بهم گل زد که گلش رو برات آپلود کردم تـــا اگه دوست داشتی ببینی. اینم لینک گل :کد:http://www.multiupload.com/H2UCLLZUM0
و اینهم سیو بازی :کد:http://www.multiupload.com/6C9JN1DKGK
آرمین جان پس دربی رو باختی. راستی میشه دلایل افت تیمتو بگی آخه دوره قبل صدر جدول بودی. میگم نکنه بازیکنانت بدنسازی اول فصل خوب نکردن:31:
سلامنقل قول:
دستت درد نکنه آرمین جان .
به نظر میرسه درجه سختی بازیها یک مقدار زیاده تا آخر هفته هم صبر میکنیم بعد اگه اکثر بچه ها گفتن بازیها سخته من دو واحد قدرت تیمهامونو رو افزایش میدم .
.
.
در ضمن من الان چند بازی معوقه رو به کامپیوتر واگذار کردم . پس کسی بازیشو فعلا با سیو آرمین انجام نده .
سلام مسعود جان. سوال خوبی پرسیدی.نقل قول:راستش مهمترین دلیل افت تیمه من اینه که از قدرت بازیکنام خیلی کم شده. من زمانی که آرسنال رو داشتم به نسبت اینکه از تیمهایی مثل چلسی و من یونایتد و لیورپول ضعیفتر بود باهاش بهتر بازی میکردم. تو سیستم من پاسکاری حرف اول رو میزنه ولی با اینتر نمیتونم اینکار رو بکنم چون فکر کنم تیمه من بیشتر از همه تعدیل شده و خیلی ضعیفه طوری که من به طور میانگین تو هر بازی حدود 250 پاس ردوبدل میکردم ولی با این تبم حداکثر 145 پاس . ودلیلش هم تعدیل شدن زیاد بازیکنا هستش.باور کن من تو هر بازی شاید بتونم 3 تا موقعیت نصفه و نیمه گل پیدا کنم که اونم میتونم فقط با اتوئو (شاید) به سرانجام برسونمش. چون بقیه بازیکنام از لحاظ قدرت بدنی فوق العاده پایین هستن.
برنامه هفته سوم بازیها
توضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب یکشنبه 16 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )میلان 1 ----------------------------------------- بایرن مونیخ 3
یوونتوس 0 ------------------------------------- بارسلونا--------- 2 (این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
اینتر میلان 1 ----------------------------------- منچستر سیتی 2
مارسی 2 -------------------------------------- چلسی 2
لیون 2 ------------------------------------------- لیورپول 2
رم 2 --------------------------------------------- گالاتاسرای 1
لاتزیو 1 ------------------------------------------ آرسنال 1
والنسیا 1--------------------------------------- منچستر یونایتد 1--------(این بازی بدلیل برگزارنشدن درزمان مقرر به کامپیوتر واگذارشد)
آژاکس 0 ---------------------------------------- رئال مادرید 1
برنامه هفته چهارم بازیها
توضیحات :
آرسنال ---------------------------------------- بایرن مونیخ----------فرم ترکیب تیم بایرن مونیخ برای این بازی :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب دوشنبه 17 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
کد:http://www.multiupload.com/X3TP1UHT7O
چلسی --------------------------------------- یوونتوس
اینتر 1 ------------------------------------------- میلان 2
من سیتی 2 ------------------------------------ لیورپول 3
بارسلون --------------------------------------- لاتزیو
رم 4 --------------------------------------------- لیون 1
گالاتاسرای------------------------------------ منچستر یونایتد
رئال 3 ------------------------------------------- والنسیا 0
برنامه هفته پنجم بازیهاتوضیحات :
- مهلت انجام بازیهای این هفته تا چهارشنبه 19 اسفند(بعد از این تاریخ اجرای این بازی به کامپیوتر واگذار میشه)
مهلت ارسال فرم ترکیب سه شنبه 18 اسفند(بعد از این تاریخ میزبان اجازه داره با فرم پیش فرض بازی تیم مهمان بازی کنه )
مارسی ------------------------------ بایرن مونیخ
یوونتوس ----------------------------- لیورپول
لاتزیو -------------------------------- اینتر میلان
آ.اس رم 2 ----------------------------- چلسی 1
منچستریونایتد----------------------- بارسلون
آرسنال ------------------------------ رئال مادرید
میلان 1 ------------------------------- وردربرمن 1
برنامه هفته ششم بازیها
چلسی ---------------------------بایرن مونیخ
لاتزیو ----------------------------- یوونتوس
اینتر -------------------------------بارسلون
لیورپول --------------------------- آرسنال
رم 2 ---------------------------------میلان 1
منچستر سیتی ----------------- منچستر یونایتد
رئال مادرید ----------------------- لیون
سیو بازیها :
کد:http://www.multiupload.com/2J9WYF8DQS
آرمین جان داری اشتباه میکنی . من از آرسنال 8 یا 9 واحد کم کردم اما از اینتر 10 واحد . یعنی فقط یک یا دو واحد بیشتر از آرسنال در عوض اینتر از آرسنال خیلی قوی تره تازه توی فصل نقل و انتقالات تیمت تقویت شد .نقل قول:
علت اینکه اینجا نتیجه نمیگیری اینه که تیمهای رو بروت تیمهای قوی هستن . وگرنه من دقیقا از همون تواناییهایی کم کردم که توی لیگ قبل کم کرده بودم . حالا با نظر بچه ها میشه دو واحد به قدرت تیمها اضافه کنیم .
خوب حسین جان این که تیمهای دیگه قویتر شدن خودش یعنی اینکه از تیمت کسر میشه. چون زمانی که سرعت پا به توپ بازیکن با سرعت بدون توپش یکی باشه حالا بر فرض هم فلشش هم خوب باشه من باید با کی دنبالش برم با این بازیکنای . . . . در صورتی که تو لیگ قبلی چنین چیزی (که اصلا با واقعیت مطابقت نداره ) وجود نداشت. و بازیها با کیفیت بالاتر انجام میشد. و کیفیت و واقعی بودن مهمتربود نه سختی بازی .نقل قول:
منم باهات موافقم. تیمهای رو به رو مخصوصا از لحاظ سرعت پا به توپ و بدون توپ خیلی از تیمهای ما قوی تر هستن.نقل قول:
آرمین جان داری اشتباه میکنی . من از آرسنال 8 یا 9 واحد کم کردم اما از اینتر 10 واحد . یعنی فقط یک یا دو واحد بیشتر از آرسنال در عوض اینتر از آرسنال خیلی قوی تره تازه توی فصل نقل و انتقالات تیمت تقویت شد .
علت اینکه اینجا نتیجه نمیگیری اینه که تیمهای رو بروت تیمهای قوی هستن . وگرنه من دقیقا از همون تواناییهایی کم کردم که توی لیگ قبل کم کرده بودم . حالا با نظر بچه ها میشه دو واحد به قدرت تیمها اضاف کنیم .
تیمهای دیگه رو قویتر نکردم منظورم اینه که تیمهای این لیگ نسبت به لیگ قبل قوی تر هستن مثل رئال و ....نقل قول:
حالا مهم نیست من که گفتم به قدرت تیمها میشه دو واحد اضافه کرد البته به شرط اینکه اکثریت موافق باشن چون ممکنه بعضیا مخالفت کنن مثلا الان عادل با رئال داره خوب نتیجه میگیره یا محمد با بایرن مونیخ .
اما نظر شخصی منو بخوای باید بگم این نسخه بازیو کونامی کامل روانه بازار نکرده . من دقت کردم توی وضعیتهای مختلف هوش و قدرت تیمهای حریف متفاوت میشه . من بارها امتحان کردم یک لیگو راه میندازم تا آخر بازیها برام آسونه اما یک لیگ دیگه با همون تیمها بازیها خیلی سخت میشه . توی بازیهای دوستانه هم همین حالت برام پیش اومده یک بازی برام خیلی آسونه بعد کامپیوترمو خاموش میکنم و مجددا روشن میکنم دوباره با همون تیم که بازی میکنم بازی برام سخت تر شده .
سلام به همگي
حبيب جان اگه ميشه تركيب تيمتو براي بازي با من بزار تا من بازي كنم
ممنون
سلام حسین جان فرم ترکیبتو میزاری بازیم انجام بدم با تو
سلام حسین جان بازیه من با حبیبه من باید بازی کنم یا حبیب؟
من میتونم بازی با لیون رو انجام بدم.
بعضی از بچه ها میگن دقیقا همون گیم پلی لیگ قبلو برای این لیگ داشته باشیم یعنی دقیقا همون تعدیل قدرت بازیکنان رو که توی لیگ قبل داشتیم اینجا هم همونو داشته باشیم چون واقعی تره . من الان همین کار رو در مورد تیم خودم انجام دادم و دو تا بازی در مقابل تیمهای یوونتوس و رئال انجام دادم , بازی خیلی واقعی تر شده بود دقیقا مثل لیگ قبل اما از اونطرف بازی آسون تر شده بود و من بارها موقعیت گل زنی پیدا کردم چون راحت تر میتونستم از مدافعین رد بشم و مهاجمین حریف هم نمیتونستن از مدافعین من رد بشن و از طرفی با توجه به اینکه بازیها 15 دقیقه ای شده توی این زمان احتمال برنده شدن خیلی زیاده .
به هر حال با توجه به نظرات بچه ها من تا آخر هفته آپشن فایل نهایی بازیها رو باید آماده کنم و به همه بدم تصمیم خودتونو بگیرید چیکار کنم همین گیم پلی خوبه یا گیم پلی لیگ قبل بهتر بود ؟
سلامنقل قول:
باشه صبر کن ترکیبو تا یک رب دیگه میذارم .
راستی من چند بار گفتم خودت و حبیب ترکیب تیمتونو بذارین تا توی پست اول قرار بدم اما اینکار رو تا الان نکردین .
سلامنقل قول:
عادل جان همیشه تیمهای میزبان باید بازیشونو انجام بدن و تیم مهمان رو کامپیوتر کنترل میکنه . اگه فرم ترکیب برای این بازی نداری حبیب با ترکیبی که پست اول گذاشتی بازی میکنه .
با لیون رو میتونی اما حتما قبلش توی تاپیک بگو تا یک نفر دیگه همزمان بازیشو انجام نده .
عادل جان بعد من بازیتوانجام بده باشه منمنتظرم ترکیب حسینم
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:24 PM ----------
عادل جان بعد من بازیتو انجام بده من منتظر ترکیب حسین هستم