مال من هنوزم سرعت دانلود مشکل داره شاید مال 128 درست شده باشه , در ضمن من شنیدم کابل جنوب قطع شده که سرعت ها اومده پاییننقل قول:
Printable View
مال من هنوزم سرعت دانلود مشکل داره شاید مال 128 درست شده باشه , در ضمن من شنیدم کابل جنوب قطع شده که سرعت ها اومده پاییننقل قول:
مشکل از IDM هست. شما همون دانلود رو بعد از اینکه یکم دانلود شد کنسل کن و بعد از توی صفحه IDM برو و resume کن بعد میبینی که resume فعال میشه. resume داشتن به قابلیت های سرور فایل بر میگرده. اگر سرور از این قابلیت پشتیبانی نکنه جلوی Resume capability مینویسه No.نقل قول:
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
آره:31: نبود ترافیک رایگان در این شرایط بهتره.نقل قول:
حداقل در حالت عادی میشه با سرعت بهتری از اینترنت استفاده کرد.
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
مال من هم خیلی خیلی مشکل داره. از دیروز بدتر شده.نقل قول:
دوستان! الان هر چقدر برید توی سایت اسپید تست، تست بگیرید رتبه کشورمون بدتر میشه.(به واقعیت نزدیک تر میشه) اما حیف که اینقدر سرعت کمه که سایتش اصلا لود نمیشه.
شما هم این فایل رو برای دانلود بگذارید ببینید سرعت کامل رومیده:18:
کد:http://download.microsoft.com/download/0/8/7/08768091-35BC-48E0-9F7F-B9802A0EE2D6/IE9-WindowsVista-x86-enu.exe
فایلی که لینک کردی با نوسان کامل دانلود میشه:31: از سرعت 5 تا 10 یه وقتایی 15 بیشتر مواقع زیر 10نقل قول:
فکر کنم مبین نت تشخیص داده که دانلود کردن برای مشترکین ضرر داره کلا این قابلیت رو از سرویسش پاک کرده:31:
گندشو در آوردن.. من همین جا به همه کسانی که میخوان اینترنت پرسرعت بگیرن (حالا هرجورش) میگم به خدا اینترنت دایال آپ خیلی بهتره چون حداقل توقعی ازش ندارین و محدودیت حجمی هم نداره:31:
من حساب کردم تو این چند روزه به اندازه تمام سالهایی که دایال آپی بودم حرص خوردم.
هنوز سرعت خوب نشده، به زور سایت باز می کنه.
سلام بر دوستان
دوستان کسی میدونه که طرح بهاری مبین نت را که مودم داخلی رایگان میدهد اگه در تحت پوشش داخلی نباشد و مودم بیرونی بخواهی چطور حساب می شود یا اصلا می دهند یا نه؟
آیا پرداختش همیشه به صورت سه ماهه است یا یکساله یا شش ماهه یا اینکه میتونی بعد از تمام شدن طرح ماهیانه شارژ کنی
سوال بعدی دوستان
گاهی اوقات وقتی دانلود منیجیر را برای دانلود شبانه تنظیم میکنم خودبه خود ساعت ویندوز همیشه تغییر میکند و صبح میبینم هیچی دانلود نکرده جالب این است که نه کامپیوتر را خاموش میکنم. و این چند شب هم همش که صبح بیدار میشدم ساعت 7 صبح ساعت کامپیوتر 7.20 دقیقه pm را نشان میدهد
بنظرتان مشکل از کجاست آیا مبین نت تغییر میدهد یا ویندوز مشکل دارد یا دانلود منیجیر
آیا کس دیگه هم این مشکل پیش آماده واسش
در تنظیمات ساعت ویندوز تیک مربوط به تنظیم خودکار ساعت رو بردارید.نقل قول:
روی ساعت ویندوز کلیک کنید تا تنظیماتش بیاد. در تبهای بالا تب اینترنت تایم رو بیارید و اون تیک رو بردارید تا ساعت تغییر نکنه
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
هنوز اینترنت مبین در کما به سر میبره. سایتها با دعا باز میشن و دانلود هم عملا نمیشه انجام داد.
دو سه روز قبل که من باهاشون تلفنی صحبت می کردم می گفتند توی طرح بهاره مابه التفاوت مودم داخلی و خارجی 90 تومن نیست! یعنی قبول نمی کردند که با 150 تومن + 90 تومن مابه التفاوت برای مردم اکانت بذارن!نقل قول:
حالا زنگ بزن به شعبه شهرتون ببین تصمیم شون عوض نشده؟
بسته های تشویقی شون قبلا فقط در صورت انتخاب طرح یک ساله، مابه التفاوت مودم رو قبول می کرد، که خوب باصرفه بود و من گرفتم. ولی بسته های تشویقی چند ماهه هم دارند که اون هم با مودم داخلی رایگان همراهه.
-----------------------------------------
پ.ن: بالاخره دیشب سرعت تورنت بد نبود و در عرض 4 ساعت حدود 700 مگ دانلود کرد. انگار فقط جمعه ها افتضاحه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان 2 تا سوال داشتم
من رفتم دنبال مبین نت ، میگه باید برای 512 کارت دانشجویی داشته باشی
حالا من که کارت دانشجویی ندارم به ما اینترنت 512 نمیدن ؟
و اینکه میگفت فیش تلفن خونه رو میخواد ؟! این رو واسه چی میخواد ؟
و اینکه دوستانی که مبین نت دارند ، اینها کانکشنهای نی نی ان کار میکنه براشون ؟! (برای استفاده از پی پال و مارکت نرم افزار گوگل و گوگل کدز عرض کردم)
نه! یه سری مدارک می خواد که یکیش رو باید داشته باشی، از قبیل کارت دانشجویی یا نظام پزشکی یا معرفی نامه سازمان دولتی یی چیزی که توش کار می کنید (ببینید از نزدیکان کسی در سازمان دولتی نیست)؟نقل قول:
از من قبض برق خواستند، نمی دونم برای چی! شاید آدرس دقیقی چیزی؟؟؟
چیز پ*ی ان هم کار می کنه خیلی هم عالی.
والا ای اس پی ای که ازش دی اس ال میگیرم بهم گفته که برام درست میکنه
اخه منطقه ما قراره فیبر نوری بشه و اگه اینطوری بشه دیگه باید فاتحه دی اس ال رو خوند
خود ای اس پی اومده عاملیت فروش مبین رو گرفته که یوزرهاش نپرن برن مخابرات
من خط اصلیم فعال شد. وقتی تک فایل دانلود می کنم سرعت از ۷۰ بالاتر نمیره اما جالبه وقتی ۲ فایل رو دانلود می کنم هرکدوم رو ۶۰ دانلود می کنه. کسه دیگه هم چنین چیزی دیده ؟
وقتی که سرعت دانلود نرمال نیست منم از همین تکنیک استفاده میکنم تا بهره وری بیشتری داشته باشم. مثلا من که 128 دارم یه وقتایی سرعت حدود 10 کیلوبایت دانلود میده که اگر 2 تا فایل در کنار هم دانلود کنی بهتر از زمانت استفاده کردی:31:نقل قول:
سوال بعدی برای دیدن ترافیک مصرفی حتما باید مودم رو خاموش رو شن بکنیم. چون کم نمیشه ازش
اگه مودم رو خاموش روشن نکنیم ساعت رایگان هم از ترافیک کم میکنه؟
معمولا باید یکبار در شبکه لاگین کنید تا اطلاعات حسابتون آپدیت بشه.نقل قول:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------
برای ساعات رایگان هم باید یکبار در شبکه لاگین کنید(همون روشن خاموش خودمون):31:نقل قول:
بچه ها شنا خودتون مودم وصل کردین یا کارشناس خود مبین نت اومدن برای نصب؟
سلام...
من اهواز زندگی می کنم و حدود 4 ماهه سرویس 1 مگ مبین نت دارم...تو این 4 ماه واقعا راضی بودم...:20:ولی از روز جمعه سرعت به شدت افت کرد :13:و تایم اوت هم خیلی زیاد شده...:41:می خواستم ببینم همه جا اینجوریه یا فقط اهواز ؟
سپاس...
اینترنت منم از جمعه خیلی مشکل پیدا کرده.نقل قول:
من هم همینطورنقل قول:
برای من دو نکته جای تامل داره:
چرا از سایت مایکروسافت بایک کانکشن با سرعت عالی دانلود میکنه در صورتی که حتی سایت های ایرانی هم اینطور نیستند.
من زمانی که با وی p ان دارای encryption تست کردم تمام سایت ها با یک کانکشن سرعت کامل رو میدن. البته پینگ افتضاح میشه چون همین الانش هم همینطوریه.( اما وی پی .. های بدون encryption سرعت همین اینترنت شاید هم کمتر رو میدن)
یک سوال این encryption واسه --- رو از کجا میشه دید؟ واسه وای فای میدونم ولی واسه این نهنقل قول:
من چون حضوری ثبت نام کردم همون موقع مودم رو فعال کردن و فقط وصل کردنش به سیستم وند که اونم کار خاصی نیست. یک کابل شبکه است که باید به لن سیستم وصل بشهنقل قول:
سلام دوستان من سه سوال دارم ممنون میشم کسی اگه بلده جواب بده
1- توی بخش پنل کاربران وقتی اطلاعات خواسته شده رو وارد میکنم و بر روی لاگین کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و اصلا لاگین لینک نیست مثل یک باتم بدون استفاده میمونه(البته من یک روزه که وایمکسم فعال شده)
2- چطور میتونم مک ادرس رو برای لبتاپم و مودم وایمکس ست کنم(لطفا دقیق توضیح بدید)
3- سرعت سرویس 512 باید چند باشه؟
راستی دوستان با توجه به اینکه ای پی ما ولید هستش آیا امکان راهندازی وب سرور هستش ؟ (میدونم که ای پی استاتیک نیست)
1- احتمالا شما از فایر فاکس استفاده کردی. باید از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید.نقل قول:
2- نمیدونم لطفا دوستان توضیخ بدن.
3- اگه منظورتون سرعته دانلود هست باید 64 KB باشه.
منم وایمکس ایرانسل دارم سرعت دانلودم از 100 رسیده به 5 کیلو بایت بر ثانیه
شرکتش هم همش میگع تکنسین ها دارن کار میکنن.
چیکار کنم سرعت مودم ها بیاد بالا؟
وضعیت امروز برای سرویس 512
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من سرویس ایرانسل هم دارم. هر دو تا امروز تا این لحظه عالی هستند.
متاسفانه کاری از من و شما برنمیاد. مگر زنگ زدن به شرکت و شنیدن جوابهای بی منطق و تکراری.نقل قول:
یه سوال فنی: چه جوری باید مودم رو خاموش کنم؟ من همیشه پریز رو از برق میکشم.می خواستم بدونم علمیه :31:؟
من نمیدونم این قضیه خاموش کردن مودم از کجا در اومده. من بعید بدونم برای استفاده از ساعات رایگان مودم رو باید خاموش کرد. اگه دوستان دلیل منطقی دارن بگن که ما هم روشن شیم.نقل قول:
ولی یه راه ساده برای خاموش و روشن کردن مودم هست که باید شما از طریق کنترل پنل مودم دستگاه رو ریبوت کنین.
وقتی وارد کنترل پنل شدین بالای صفحه سمت راست 2 تا دایره هست که شکل یکیش کلیده که همون Logout از سایت هست و دومی برای ریبوت کردن دستگاهه.
به هیچ وجه نیاز نیست برای ورود به ساعات رایگان مودم رو خاموش روشن کنید
در ضمن مودم من کله قندی هست و خب روش دکمه خاموش / روشن داره( مگه مدل های دیگه دکمه power نداره ؟!)
اسپید تست خوب شده اما سرعت دانلود همونه. پکت لاست هم بالاست.نقل قول:
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
مودم اوت دور هم یک دکمه کوچک روی آداپتورش داره که با اون ریبوت کنی و اگر هم چند ثانیه نگه داری ریست میشه.نقل قول:
برای ورود به ساعات رایگان لازم نیست مودم را خاموش کنید ولی "ممکنه" تا مدتی هرچی در این ساعات استفاده کنی رایگان محسوب نشه.در ecare هم که برین "معمولاً" وقتی مودم رو ریبوت میکنی یا ارتباط رو با bts قطع و وصل میکنی یک چک پوینت ثبت میشه.
مودم من out door هستنقل قول:
دلیل منطقی که وجود داره ولی اگر منطق مبین هم همین باشه. به طور خیلی ساده شما ساعت ورودتون به شبکه مهمه برای اینکه ترافیکتون حساب بشه یا نشه. وقتی شما از ساعت 2 به بعد در شبکه لاگین میکنید به عنوان یوزر رایگان وارد شبکه میشید و وقتی حتی ساعت 1:59 دقیقه به شبکه لاگین کنید هنوز کاربر پولی هستید و ترافیکتون حساب میشه. البته در مورد مبین نت شاید این قضیه نباشه ولی خود من شخصا چون حوصله چک کرد حساب و محاسبات ترافیکی رو ندارم ساعت 2 که میشه مثل بچه های خوب یکبار مودم رو ریبوت میکنم تا بهونه دست مبین ندم. اگر کسی از دوستان بدون روشن خاموش کردن مطمئن بود که ترافیکش حساب نشده یک اطلاع رسانی همگانی بکنه:31:نقل قول:
سلامنقل قول:
نیازی به ریست مودم نیست . دو سه شبی هست که میگذارم دانلود شبانه و مودم رو ساعت 12 شب ریست می کنم . هر شب هم یک گیگ دانلود میکنم. تو این دو سه شب که من چک کردم چیزی از اکانت من کم نکرده.
سلام...
راهی یا برنامه ای است که مودم مبین نت سر ساعت خاصی بصورت خودکار ریبوت شه؟ تو تاپیک مربوط به این روشها سوال کردم ولی کسی جوابی نداد
خب پس اگه ساعت 2 لاگین بشیم بعدش مودم رو ریبوت نکنیم و تا فرداش کار کنیم باز رایگان محسوب میشه؟نقل قول: