در پونک چند دکل دارن ، یکی حوالی همون میدون پونکه
یکی دیگه در خیابان مخبری ( 35 متری گلستان ) و یکی دیگه سمته ستاری و کوچه شکوفه
چند روزیه کیفیت سرویس تو این منطقه به شدت افت پیدا کرده و از ساعت 2.5 شب تا 7 صبح
وضعیت به حالت نرمال بر میگرده.بین این دکل ها وضعیت دکل مخبری از همه بدتره
می دونیم که وقتی مودم روشن میشه ، خودش به صورت اتوماتیک سیگنال رو از دکلی که
بهش نزدیک تره و امواج به صورت قوی تر بهش میرسه ، دریافت می کنه
حالا معلوم نیست چه بلایی سر تجهیزات آوردن که این مشکل عجیب غریب ایجاد شده
RSSI من دور و بر - 40 هستش و قدرت سیگنال معمولا بالای 90 و این یعنی تقریبا دید مستقیم به دکل ! با این وضع وقتی بنا به توصیه پشتیبان 707 ، در طول روز به خصوص ساعات اداری از سایت speedtest.ir چک می کنم ، سرعتم که اصولا باید دور و بر 512 کیلوبیت باشه ، بین 90 تا 120 کیلوبیت نشون داده میشه اگر سایت speedtest باز بشه هم عددی دور و بر همین رنج با ping بالا رو نمایش میده.شب ها این مشکل وجود نداره ! هر چه قدر به 707 میگیم این ایراد از طرف خود شرکته و base محلی ، اطلاع خاصی ندارن و میگن مساله رو به تیم فنی ارجاع میدن.
در چند روز اخیر طوری شده که گاهی اوقات حوالی ظهر بسیاری از سایت ها load نمیشه یا درست
باز نمیشه !!! اصلا معلوم نیست چه خبره ...
من از تمام دوستان p30world که در محدوده غرب تهران و محله پونک / سردارجنگل / عدل / ستاری و ... هستند درخواست می کنم این مساله را تست کنن و واقعا اگر این مشکل را داشتند حتما با 707 تماس بگیرن و افت سرعت ، پایین اومدن کیفیت سرویس رو بهشون اعلام کنن ، شاید این جوری تیم فنی یه فکری به حال ما مشترکینی که دستمون از همه چیز کوتاهه بکنن.