سلام
اينهم عكسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام
اينهم عكسش:
ماشين يكي از دوستان امروز تسمه تايم پاره كرد
توي 95000تا عوضش كرده و الان كيلومترش 120000تا است.
هنوز عمق فاجعه مشخص نشده
مورد اول که میگید روی دور موتور3500 پرصداست پیشنهاد بنده امتحان کردم مقدار صدای موتور در یک سمند ef7 دیگستنقل قول:
موتور ef7 به خاطر استفاده از دسته موتور نامتناسب با موتور و بی کیفیت در دور موتور 2700تا2900 و توی دور موتور 3500 تا3700 صدای موتورش بالاتر میره و البته کمی لرزش هم چاشنی کارش میشه
توی سربالایی اکثر صاحبین ef7 با این ماشین مشکل دارند .پیشنهاد بنده تنطیم گپ شمع ها و در صورت امکان تعویض اون با مدل سوزنی است
البته اگر توی کفی هم مشکل لرزش در ابتدای حرکت را دارید صفحه کلاجتون تاب داره و باید ببرید عوض کنند
اگر روغن خوبی داخل موتور ریخته شده باشه و شمع ها تنظیم باشه بلرزش در حالت سکون خیلی کمه و صدای موتور بسیار کم هست البته ماشین شما چون خشک هست تا 10 هزار تا کمی لرزشش بیشتره
صدای خر خر که تعمیرکارتون گفته به خاطر تسمه تایمه هم ماله منیفولد هواست که مکش داره و کلا توی اکثر ef7 ها این خرخر به صورت خیلی خفیف وقتی کاپوت بالا بدید مشخصه
قطعا تسمه ای که گرفته شده از نوع بی کیفیت و تقلبی بودنقل قول:
اگر آسیب شدید باشه تعمیراتش حدود 2تومن میشه
خیلی ممنون از توضیحاتتون دوست عزیزنقل قول:
مشکل مثل اینکه کثیف بودن انژکتور بوده و با تمیز کردنش برطرف شد
اما جالب بود تاحالا نمیدونستم با وجود دندونه دار بودن تسمه ی تایمینگ، اصلا امکان بهم خوردن تایم وجود داره.
سلام دوستان. یه سوال که شاید ربطی هم به EF7 نداشته باشه :n13:
رنگ ماشینم سفیده ، زیر درب باک بخاطر ریختن بنزین رنگش کمی حالت زردی شده ، با چی باید تمیزش کنم؟؟؟؟؟؟:n28:
باید بدی برات سمباده پوست آب و پولیش کنن ....نقل قول:
خوب چطوری هست؟؟؟؟ خودم میتونم انجام بدم؟؟؟
نقل قول:
سلام
سمباده 2500 میخری میزاری نصف روز یا بیشتر تو اب کامل خیس بخوره.
اون ناحیه ای رو که می خوای سمباده بزنی خیس میکنی.
سمباده رو به اندازه کف دست برش میدی، میزاری کف دستت و با فشار خیلی خیلی خیلی کم طوری که فقط سمباده با سطح تماس داشته ( سطح رو آروم نوازش کنه ) 3 بار میکشی بعد میبینی که لکه رفته یا نه.
اگه نرفته بود 3 یار دیگه میکشی تا جایی که لکه از بین بره.
میبینی سطح مات شده و رنگش به روشنی میزینه. نترس طبیعیه.
سطح رو میشوری و خشک می کنی طوری که روش لک آب نباشه.
بعد با واکس ، سطح رو واکس میزنی، میبینی مثل روز اولش میشه.
میتونی بقیه قسمت های ماشین رو هم که مشکلی نداره واکس بزنی.( سمباده نه )
ترجیحا سعی کن فقط تو جاهایی که مجبوری از سمباده استفاده کنی.چون سمباده زدن ، رنگ رو کمی ضعیف میکنه و فقط باید تو موارد لازم استفاده بشه.
خیلی از خش های سطحی با واکس از بین میره و نیازی به سمباده نداره.
سمباده را خیلی آروم بکش. اگه بیش از حد فشارش بدی رنگ اون قسمت خراب میشه.
روش واکس زدن :
کمی واکس رو مثل کرم روی سطح مورد نظر کامل پخش می کنی تا یک لایه روی رنگ بشینه.
10 دقیقه صبر می کنی.
بعد با ابر یا پنبه بهداشتی ( ترجیحا پنبه بهداشتی ) با فشار مناسب روی سطح می کشی تا اضافات واکس روی سطح پاک بشه و سطح براق بشه.
در ضمن روی قسمت های پلاستیکی بدون رنگ ( مثلا زه بغل درب یا دستگیره درب و.. ) نباید واکس بخوره.اگه واکس با قسمت های پلاستیکی بدون رنگ تماس پیدا کنه لکه سفید از خودش به جا میزاره که به این زودی ها پاک نمیشه و میمونه.
سلام دوستان ... من میخوام به صورت اینترنتی یدونه ef7 بگیرم لینک زیر رو ببیند
بدون هیچ توضیحی 14 15 میلیون برا ودیعه اول میخوان .. هیچ توضیحی نداره کل مبلغ تموم شده چقد میشه و دیعه های بعدی رو کی میگرن ؟ کسی اطلاعی داره
با درود
به همه عزیزانی که قصد خرید سمند و سورن دارند شدیداً توصیه میکنم که پول، وقت و صد البته شخصیت خودتون رو دور نریزین، چرا، الان می گم، قسمت هائی از تجربه حدوداً سه ماهه و 1400 کیلومتریم رو بهتون می گم، ولی علی رغم اینکه من اصرار دارم که از ایران خودرو خرید نفرمائید، ولی خوب به طور 100 درصد این اتفاق نخواهد افتاد ولی شاید باعث بشه به فکر انتخاب های دیگه هم بیفتین، به هر حال توجه شما رو به چند نکته جلب می کنم:
1- عدم توجه و احترام شرکت خودروساز به خواسته ها و درخواست ها و مشکلات شما
2- گرانفروشی و کم فروشی شرکت فوق الذکر
3- کیفیت به شدت پائین رنگ خودرو، به خصوص سپرها و ضربه گیرهای روی درها، با کوچکترین ضربه رنگشون میریزه، به نظر فقط یک لایه رنگ داره!!
4- کیفیت پائین صندلی های خودرو، به شدت به شدت به شدت کیفیت ساخت، جنس و راحتی صندلی ها پائین می باشند.
5- کیفیت بسیار بسیار پائین قطعات مونتاژ شده در داخل اطاق، دوستان باور کنید از بی ارزش ترین پلاستیک موجود این قطعات ساخته شده، ارزون ترین جنس برای روکش روی درها و قطعات پلاستیکی انتخاب شده.
6- گول مالتی پلکس و این طور چیزها رو نخورین، مالکتی پلکسش کاملا یک سیستم دیوانه و گیج هستش، دو ایربگ و abs هم که اصلا معلوم هست از کجا تهیه شده، استاندارد لازم رو داره، آزمونی رو گذرونده که ما هم این آزمون و نتایجش رو ببینیم، پس از این بابت مراقب باشین، اینها به نظرم فقط اسم های دهن پر کن هستن!
7- کیفیت موتور و گیربکس خودرو اصلا جالب نیست، یک موتور پر سر و صدا، با مصرف بالا (حداقل با ادعاهای سازنده اختلاف زیاد داره- منظورم ef7)، در سرعت های بالا صدای موتور c130 میده! زیر ماشین من هم که شده دریاچه ای از روغن!
8- تا الان که حدوداً سه ماهه که ماشین رو گرفتم 5 روز در نمایندگی خواب بوده، با کلی مشکلات فنی، فقط به خاطر روغن ریزی 3 روز خواب بود، 4 روز نشتی نداشت، از دیروز دیدم بدتر از قبل شده، تازه ماشین رو تو نمایندگی مرکزی گذاشته بودم، تازه از اینها بدتر به رنگ خودرو هم آسیب زدن که من به این یکی خیلی حساسم.
تو این چند تا عکس کیفیت رنگ سپر و ضربه گیرها رو مشخص می شه دید که با کوچکترین ضربه رنگشون می ریزه، و تازه روی سپر جلو رو هم نمایندگی محترم مرکزی ضده ترکونده
دوستان زیر ماشین رو هم دیگه خودتون قضاوت کنید، این تازه ماله وقتی هست که ماشین سرد بوده!!
سروران گرامی، من می تونم کلی و دقیق و جز به جز راجع به تمام مشکلات این خودرو براتون بنویسم، (تازه درباره کیفیت لاستیک ها و انتقال سر و صداهای جاده به اتاق چیزی نگفتم) ولی از حوصله همتون خارج خواهد بود، فقط به ذکر این نکته قناعت می کنم که یه فکر انتخاب های دیگه هم باشین، سریع تصمیم نگیرین، بیشتر تحقیق کنید تا مثل الان من پشیمون نشین، چرا که الان فهمیدم که شدیدا سرم کلاه رفته و نمی دونم چه کنم.
اگر هم باز سوالی داشتن اون عزیزانی که قصد خرید این خورو رو دارند با کمال میل حاضرم درباره با مسائل مختلفش با هم بحث کنیم و هر راهنمائی لازم باشه به دوستان بگم.
فقط و فقط تا جائی که امکانش هست براتون از خرید (عذرخواهی می کنم) آشغال های ایران فرغون خودداری کنید:n28:
در هر حال با کیفیت ترین اشغال همین سورنه و شانسیه
Sent from my C6903 using Tapatalk
با این اوصاف به حرف یکی از دوستان پی بردم که خرید ماشین ایرانی بخصوص ماشین صفر کیلومتر کاملا شانسیه!!
شاید رفتم کارکرده گرفتم......متاسفم برای خودمون که اینقدر گزینه های انتخابمون پایینه!!
این موردی که در مورد سورن فرمودن دقیقا پارس سال 92 پدرم هم همین مشکلاتو داشت فوق العاده افتضاح بسته بودن قطعات هم اشغال چینینقل قول:
Sent from my C6903 using Tapatalk
نقل قول:
سلام
به نظر من این مشکلات چیز خاصی نیست.
ماشین ایرانی یعنی همین.
شما مطمئن باشین هر ماشین ایرانی بخرین اگه از این بدتر نباشه ، بهتر هم نیست.
روغن ریزی هم ممکنه از کورکون سنسور کیلومتر روی گیربکس باشه که زمان تعمیرش کمتر از 10 دقیقه است ( کورکون رو در میارن و نوار تفلون می پیچم )
در مورد کیفیت رنگ و صندلی ها باهاتون موافقم ولی یه سری عکس هایی که گذاشتین ، حداقل از مدل 89 همینطوره.نمی تونیم اون رو به مدل های اخیر ربط بدیم.
مشکل از اینه که سراغ نمایندگی میرین.
کلا دور نمایندگی رو خط بکشین.
مگر در موارد خاص که خرج تعمیرات زیاد هستش.
بله خوب بارها گفته شده که خودرو تولید داخل کیفیت پایینی داره و متاسفانه خرید نقدی از نمایندگی ها هم کار غلطی هست چون خودرو مشکل دار را به اسم کارتکس غالب می کنند به مردمنقل قول:
در مورد نشت روغن باید به دقت بررسی کنید ببینید روغن ریزی از کجاست کار سختی هم نیست یک چراغ قوه قوی یا موبایل ببرید زیر ماشین و سینی زیر را باز کنید و به دقت بررسیش کنید و محلش را پیدا کنید
اینطوری هم یافتن علتش راحت تر هست و هم اینکه اگر خودتون نتونید درستش کنید از توی خرج اضافه افتادن بوسیله مکانیک خلاص میشید
حدس میزنم علت روغن ریزی خودرو شما یا از کورکن کیلومتر گیربکس هست یا گردگیر پلوس یا روغن اضافه گیربکس یا موتور
این مشکل روغن ریزی چند ماه پیش برای من هم با ال 90 پیش امد که هر کی یک چیزی می گفت و کار به جایی رسید که یک مکانیک تشخیص داد باید کل موتور باز بشه و واشر بلوک سیلندر تعویض بشه و بعد از بررسی دقیق خودم تشخیص دادم که نشتی از گیج روغن هست که بعد معلوم شد تعویض روغنی یادش رفته روغن قبلی را خارج کنه و روغن جدید به روغن قبلی اضافه کرده
در مورد صدای موتور هم باید بگم این موتور به نوع روغن فوق العاده حساسه و حتما باید حدعقل روغن نیمه سنتتیک با گرید 10w-40 مصرف کنید در غیر اینصورت علاوه بر مشکلات حاد موتور صدای نا متعارف هم خواهید شنید
در مورد کیفیت پایین قطعات تزیینی اتاق هم در محصولات جدید با شما ابراز همدردی می کنم چون 206 که خودم ماه قبل تحویل گرفتم وقتی به کنسول وسط انگشت می کشم رنگش پاک میشه:n02:
دوست عزیز .. همه اونایی که تا حالا تجربه خرید از ایران خودرو و سایپا رو دارن گفته های شما رو خوب در ک میکنن .. . الان من خودم دو ساله از سایپا یه پراید خریدم .. از همون اول روغن کم میکرد ... موقع استارت زدن هم یه دود آبی میزنه بیرون.. بردم نمایندگی .. گفتن واشر سر سوپاپش خراب بود عوض کردیم ... نه تنها درست نشد بلکه کم کردنش بیشترم شد .. بعدا متوجه شدم اونو درست نکردن هیچ کمک های عقبمم برداشتن عوض کردن ( دزدیدن ) ...الان دیگه میخوام بفروشمش یه ef7 بگیرم ، همان طور که دوستان گفتن ماشین تو ایران شانسیه ، شانست خوب بیفته یا بد ، متاسفانه هیچ راهی هم نداریم .. یا باید از این دوخودرو ساز آشغال ایرانی خرید کنیم یا قید ماشین رو بزنیم ،
حالا دوستان کسی نیست راهنمایی کنه ؟
نقل قول:
عزیز بنظرم خودروی صفر گرفتن ریسکه شما میتونی یه خودروی کارکرده از اشنا یا دوستان بگیری که مطمئن باشی ( با توجه به شانسی بودن ) :n15::n15:نقل قول:
بچه ها این گاز خوردنای مسخره دنده 1 اعصاب منو خرد کرده، چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟:n28::n19:
میشه با جزئیات بگید؟
صفحه 258 تا 262 بخونید دوستان هم این مشکل را داشتند, حل شدهنقل قول:
با عکس همه چیز توضیح دااده شده
موفق باشید
دوستان چندتا سوال درباره EF7 داشتم ....
1- اول اینکه بعضی وقت ها معمولا موقع دست اندازا پدال ترمز یکدفعه شل میشه یا اصتلاحا ترمز خالی میکنه دلیلش چیه؟
2- صدای زیاد موتور در حالت خلاص و سکون ماشین از چی میتونه باشه؟
3- گتهی اوقات زمانی یکدفعه به ماشین گاز میدی توی دور موتور 3000-4000 صدای غرش مانندی از موتور میاد حدود چند ثانیه این از چی میتونه باشه؟ طبیعی؟
یکی از دوستان میگفت احتمالا پیستون و سیلندر ها شل شده اصلا همچین چیزی داریم؟ :n17:
iنقل قول:
1- این مسئله به خاطر ترمز های ای بی اس هست و وقتی عمل میکنه زیر پا احساس خالی شدن دست میده برای اینکه این طور نشه یه بار تپروی ترمز بزنید و بعد از اون دوباره ترمز بگیرید
2-به خاطر منیفولد هواست که توی گازی ها از چدنی استفاده شده و نسبت به بنزینی ها صداش زیاده روی حالت بنزین صدای موتور بسیار کمه و روی گاز اینطوره
3- به خاطر سیستم cvvt و منیفولد هوا و سیستم خروجی اگزوزه هیچ مشکلی نداره . اون مسئله که دوستتون گفته اصلا به این ربطی نداره
و بیشتر توی دنده مرده خودشو نشون میده
من اون سوکت سفید رنگه رو گرفتم به سمت بالا فشار دادم اما اتفاقی نیفتاد که، هیچ صدایی هم نداد :n27:
نقل قول:من اون سوکت سفید رنگه رو گرفتم به سمت بالا فشار دادم اما اتفاقی نیفتاد که، هیچ صدایی هم نداد :n27:
اگر ميبينيد تنظيمه و درست عمل نميكنهنقل قول:
سنسور خرابه بايد عوضش كنيد
فكر نكنم قيمتش زياد باشه براي تعويض البته گارانتي هم ميتونيد ببريد ولي احتمالا زير بار نميرن
الان 14.900.000 ت باقی مانده قراردادم رو برای کلاس 29110 پرداخت کردم که تا حدود 30 روز دیگه بهم تحویل بدن! زمانی که نمایندگی بهم گفت شما تنها شخصی بودی که سمند ثبت نام کردی احساس خود احمق بینی وافری بهم دست داد.
خدا بخیر کنه.
دوست عزیز .. چند وقت بعد ثبت نام اینترنتی باقی مانده پول رو میگیرن ؟
برای من پیش فروش بود. خرداد ماه 15 تومن دادم. حدود 1.300 سود این 15 تومن توی این مدت شد.
یه ماه قبل از تحویل دعوتنامه میفرستن که بقیه ش رو تسویه کنید. هر زمان که تسویه حساب شد تا نهایتا 30 روز بعدش ماشین رو تحویل میدن.
نمی خوام نارحتت کنم ولی دور از جونت و همه دوستانی که سمند خریدن، اشتباه بود، فقط همین!!! پشیمونم!!!نقل قول:
آقا مبارکه انشا الله به موقع بیاد خودت رو ناراحت نکن همه ماشین های ایران فرقون همینجوری هستن تازه الان فهمیدم سمند توی اونها سالاره برو در تعمیرگاه ببین مثلا پارس tu5 که این همه براش سرو دست می شکنن چقدر خرابی داره و داغونه چه برسه به بقیهنقل قول:
با سلام دوستان کسی از قرص های مکمل بنزین پاورپیل استفاده کرده خوب هست یا نه
پیشنهاد میکنم از این مدل مکمل ها استفاده نکنیدنقل قول:
ته باک سوخت ته نشین میشه و باعث خیلی مسائل از قبیل سوختن پمپ بنزین خودروتون میشه
مثبت فکر کن ...... ++++++++++ :n16:نقل قول:
نقل قول:من فدات شمنقل قول:
من پست قبلیم رو اصلاح میکنم، دوست من نمیدونم حضور شما از اینجا بودن کسب راهنمائی و مشورت برای تصمیم گیری هست یا نه تصمیم گرفتین، ولی دوستانه بهتون میگم به دلایل خیلی زیاد همون در نمایندگی بفروش و شخصیت، وقت و پول خودت رو دور نریز، یا مدل پائین تمیز بگیر یا بیشتر تحقیق کن، به گزینه های دیگه فکر کن، عکس هایی که تو پست قبلیم گذاشتم ببین! بدنه ماشین 36 تومنی با دست بتونه شده، محافظ سرسیلندر انگار اسید روش ریختن، لرزش وصدای زیاد موتور، مصرف بالا، روغن ریزی، از کار افتادن کیلومترشمار، سیستم دیوانه مالتی پلکس و خیلی چیزهای دیگه، دوستان گول این اسمهای دهن پر کن ایران فرغون کلاهبردار رو نخورین، مالتی پلکس، ef7، پایه گازسوز،دو ایربگ، کارت طلائی بی مصرف، همشون یک مشت قصه واسه کلاهبرداری از من و شماست! من همه اینها رو حضوری، تلفنی و یا هر طریق دیگه ای که بخواین میتونم در اختیار بگذارم، تا الان 5 روز ماشینم تو نمایندگی مرکزی شرق بوده علاوه بر اینکه مشکلات فراوان ماشین حل نشده، به بدنه ماشین آسیب زدن، دوستان واقعان و از ته دلم میگم، نخرید، اشتباه نکنید، خیلی آشغال و به درد نخوره! صدای دهل از دور شنیدن خوش است!!!
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز اولا بابت خریدتون تبریک میگم...اما اینکه میفرماییدنمایندگی گفته شما تنها شخصی بودی که سمند ثبت نام کردی معنیش این نیست که در کل کشور فقط شما یه نفر سمند ثبت نام کردی...در واقع نمایندگی که انتخاب فرمودین برای تحویل گرفتن خودرو فقط یک مورد سفارش سمند داشته...خب من فکر نمیکنم اگر مجموع فروش سمند ایران خودرو رو بر تعداد نمایندگی ها با در نظر گرفتن وسعت عمل اون نمایندگی تقسیم کنیم بیشتر از 4 یا 5 خودرو سهم هرکدومشون بشه...این موضوع اصلا تعجب آور نیست...حدود دو ماه قبل من از نمایندگی نواب ماشینمو تحویل گرفتم و همونجا به من گفتن که از 8 مورد خودرویی که تحویل دادیم فقط یک مورد 405 بوده و بقیه سمند مالتی پلکس...در هر صورت این مطلب به معنی این نیست که شما تنها خریدار سمند بودید...نقل قول:
جناب گودرزی من متوجه نمیشم شما چرا انقدر اصرار دارید که بگید سمند خوب نیست...من تو این دو ماه که ماشینم حدودا 4500 کیلومتر کارکرد داره هیچ مشکلی تاکید میکنم هییییییچ مشکلی با این ماشین نداشتم...نه روغن ریزی داشته و نه مشکل خاص دیگه ای که عجیب و غریب باشه...تنها مساله ای که وجود داره روشن شدن چراغ چکه که گویا اکثر ماتی پلکس ها این مشکل رو دارند و اکثرا هم مربوط به قسمت سوخت رسانی گاز میشه...البته نمیشه اسمشو مشکل گذاشت...در واقع تنظیمات کامپیوتری سیستم مالتی پلکس از حد فشار گاز ایجاد شده در کپسول گاز خودرو کمتره و به همین دلیل ارور میده...در واقع مشکل نرم افزاریه نه سخت افزاری...در هر صورت امیدوارم مشکلات خودرو شما هرچه زودتر رفع بشه...مجددا تاکید میکنم که این خودرو هییییچ مشکلی نداشته و نداره مگر مسائلی که در همه ی تولیدات ایران خودرو از وانت پیکان تا 407 و غیره وجود داره و اگر حضرات عالی تحمل اینگونه مسائل رو ندارند بهتره بودجه ی خریدخودشون رو چند برابر کننددرهرصورت اوضاع مملکت ما هم به هر دلیلی اینجوری شده...در خصوص جنس قطعات استفاده شده در تزئینات داخلی بله به نسبت تولیدات قدیمی مرغوبیت مطلوب رو ندارند اما این مساله در همه ی تولیدات جدید ایران خودرو وجود داره و مختص سمند نیست...405 و پارس هم دقیقا از همین جنس ساخته شده اند...موتور خودرو هیچگونه لرزشی نداره و صدای عجیب و غریبی هم نداره که بشه گفت صداش غیرطبیعیه...بله البته وقتی با سانتافه ی رفیقم مقایسه میکنم صدای موتور بیشتره...مصرف خودرو در مقایسه با 405 و پارس به هیچ عنوان بالاتر نیست...طی دو مورد مسافرت کاملا این موضوع رو تست کردم...کیلومتر شمار کاملا سالمه و مشکلی نداره...سیستم مالتی پلکس هم چیز شاخداری نیست که انقدر ازش بد بگین...فقط یک خطای نرم افزاری داره که از طرف نمایندگی قول دادن در مرحله ی سرویس 5000 کیلومتر کاملا حل بشه...شخصا تا به حال 4 بار به نمایندگی مراجعه کردم که البته به دلیل خرابی و یا مساله دار بودن خودرو نبوده بلکه سوالاتی بوده که خودم داشتم و یک بار هم به خاطر چراغ چک بوده و یک بار هم که خودشون فراخوان دادن برای تعویض واترپمپ و یک بار هم آب رفته بود داخل چراغ مه شکن که با استفاده از کارت طلایی بلافاصله تعویض شد...پس زیاد هم بی مصرف نیست...در همه ی موارد در نهایت احترام برخورد کردند و مساله هم کاملا حل شد...در نهایت میتونم بگم بنده به نسبت بودجه ای که داشتم انتخابی بهتر از این خودرو وجود نداشت تو این مملکت...با قاطعیت تمام میگم که اگر فردی قصدی خرید خودروی صفر رو داره با این حدود بودجه بین 405 و پارس سال و صد البته رانا، بدون هیچ گونه شک و شبهه ای سمند مالتی پلکس انتخاب بسیار بسیار بسیار خردمندانه تری هست...والسلام...!
برای من والسلامی وجود نداره، تا روزی که اینترنت رو از من نگیرند مسائل و مشکلات و حواشی این خودرو رو در اختیار دوستان قرار میدم، چرا که سکوت در برابر حقایق یکی از بزرگترین دردهای جامعه امروز من و شماستنقل قول:
جواب شما رو هم بند به بند پاسخ خودت می دم
" هیچ مشکلی تاکید میکنم هییییییچ مشکلی با این ماشین نداشتم...نه روغن ریزی داشته و نه مشکل خاص دیگه ای که عجیب و غریب باشه" دلیل نمی شه تو مشکل نداشتی من ایرادهائی که دیدم رو اینجا بیان نکنم، با صدای بلند می گم ماشینی که من خریدم مشکل داره و مشکلات خاص و عجیب غریب هم داره، فقط چند تا عکسش رو تو پست 2811 گذاشتم
"حضرات عالی تحمل اینگونه مسائل رو ندارند بهتره بودجه ی خریدخودشون رو چند برابر کنند" این دیگه مساله شخصی من و دوستان هستش، شما از جمله امری استفاده نکن مثل من فقط به دوستان می تونی نصیحت کنی که این خودرو رو تهیه کنند یا نه
"درهرصورت اوضاع مملکت ما هم به هر دلیلی اینجوری شده" فکر نمی کنید افکار افرادی مثل شما باعث به وجود اومدن این گرداب نابود کننده تو کشور ما شده؟؟؟
"..موتور خودرو هیچگونه لرزشی نداره و صدای عجیب و غریبی هم نداره که بشه گفت صداش غیرطبیعیه...بله البته وقتی با سانتافه ی رفیقم مقایسه میکنم صدای موتور بیشتره" خودت داری می گی با سانتافه مقایسه کردم، حرفت به شدت گریه آور هستش، دوستان قضاوت کنید، اون موتور یک موتور مدرن هستش، ما در مورد موتوری صحبت می کنیم که هنوز مشکل واشر سرسیلندر، اویل ماژول و روغن ریزیش حل نشده، از چی دفاع می کنی
"مصرف خودرو در مقایسه با 405 و پارس به هیچ عنوان بالاتر نیست...طی دو مورد مسافرت کاملا این موضوع رو تست کردم...کیلومتر شمار کاملا سالمه و مشکلی نداره...سیستم مالتی پلکس هم چیز شاخداری نیست که انقدر ازش بد بگین" من 10 تا پست دادم تمام مشکلاتی که داشتم رو نوشتم بد تو مثبت اندیش فقط بیا به یک دلیلی که من نمی دونم از ایران خودرو دفاع کن اول صیحی اعصاب من رو داغون کردی، من می گم ایراد داره، خرابی داره، حالا چون تو مشکلی نداشتی همه چیز گل و بلبل هستش، نمی شه که
"شخصا تا به حال 4 بار به نمایندگی مراجعه کردم که البته به دلیل خرابی و یا مساله دار بودن خودرو نبوده بلکه سوالاتی بوده که خودم داشتم و یک بار هم به خاطر چراغ چک بوده و یک بار هم که خودشون فراخوان دادن برای تعویض واترپمپ و یک بار هم آب رفته بود داخل چراغ مه شکن که با استفاده از کارت طلایی بلافاصله تعویض شد...پس زیاد هم بی مصرف نیست...در همه ی موارد در نهایت احترام برخورد کردند و مساله هم کاملا حل شد" کسی نگفت رفتارشون بده، یا پاچه می گیرن، اتفاقا از من هم مودب تر هستن، ولی کلاشهائی هستند که دومی نداره، 5 روز من ماشین خوابوندم، همچنان تمامی مشکلاتش پابرجاست
در نهایت قصه نگو وجدانن، اعصاب من رو هم خرد نکن، در ضمن اینجا هم یک فضای آزاد هست و تا روزی که بتونم هر مشکل و معضلی در مورد سمند ببینم سعی میکنم اینجا هم مطرح کنم، برو با ماشین بدون مشکلت خوش باش، آره، ولی یادت باشه دیدگاهی که حقایق رو بدونه و ببینه،ولی سکوت کنه باعث نابودی یک نسل خواهد شد، همین اتفاق برای ایران ما هم افتاد، متاسفم برای افکاری مثل افکار شما
به هیچ کدوم از مسائلی که گفته شد بحثی نیستنقل قول:
اما طبق صحبت شما خودروتون 1700 کیلومتر بیشتر کارکرد نداره
کلا ماشین های ایرانی و تولید دخل تا5000 اول مصرفشون بالاست و نمیشه مصرف سوخت گرفت
همین الان هم ماشین شما از یک پژو مصرفش کمتر خواهد بود
جناب گودرزی منظور من از "والسلام" فصل الخطاب حرف های خودم بود نه مطالب شما...شما آزاد هستید که هرچقدر دوست دارید صحبت بکنید و تحلیل ارایه بدید...سکوت در برابر حقایق که بله موافقم...منتها به نظر من ریشه ی مشکلات عمیق تر از این حرفهاست که با این نوع اعتراض بتونید کاری از پیش ببرید...اتفاقا مساله ی من هم همینه که دلیل نمیشه چون شما مشکلات خاص و زیادی با این خودرو داشتین انقدر مطالب تخریبی درج بکنید...من هیچ دفاعی از ایران خودرو نمیکنم...سود و ضرری هم به حال من نداره1...منتها چون برخی از دوستان برای مشاوره خرید به این انجمن ها مراجعه میکنند من وظیفه ی خودم دونستم که جوی رو که شما به وجود آوردید یه کم تلطیف کنم...بالاخره دو ماه پیش خود من هم از طریق همین انجمن مشورت میکردم...بهتره اگه چندین مورد دیدگاه منفی در مورد یک خودرو درج شد یک دیدگاه مثبت هم درج بشه تا فردی که قصد خرید خودرو داره احساسی تصمیم نگیره...بالاخره یک آدمی که الی 35 میلیون بودجه داره و میخواد ماشین بخره و ازش استفاده بکنه تو کشور ما بیشتر از 3-4 تا انتخاب نداره...مطلب من هم اینه که بین این انتخاب ها سمند از همشون بهتره...مطمئن باشید خیلی ها میخوان یک خودرو بخرند برای آسایش خودشون و خانوادشون ... طبقه ی متوسط جامعه هم در حال حاضر تو جو این نیست که از طریق اعتراضات مدنی و غیرمدنی سیستم خودروسازی کشور رو اصلاح کنه...یک کارمند یک معلم یک کارگر میخواد ماشین بخره...من میگم آقای عزیز خانوم محترم بین 405 و پارس سال و رانا، شک نکن شک نکن شک نکن که سمند بهتره...این از این...اما تاکید میکنم که در مقایسه با خودروهای هم رده ی قیمتی در اروپا و حتی آسیای شرقی هیچکدوم از خودروهای زیر 40-50 میلیون ایران خودرو استاندارد کیفی لازم رو ندارند...حالا شما یا اعتراض کن...یا بودجتو چندبرابر کن...یا اگه نه اهل این حرفها نیستی سمند بخر!نقل قول:
جناب گودرزی بهتره شما هم به خاطر مشکلات یک خودرو مملکت رو به گرداب فنا و نابودی تشبیه نکنید...برما هرآنچه لایقمان هست میرود...در جایگاهی هم نیستید که بدون کوچکترین آشنایی با امثال بنده در مورد افکارم ارایه فضل بفرمایید...من نمیدونم شما چندسالتونه...اما مثل یک دانشجوی سال اولی که میخواد با حرف زدن کل کشور رو اصلاح کنه صحبت میکنید...مطمئن باشید قشر متوسط جامعه بیشتر از این که طالب هرج و مرج و اعتراض باشند خواستار آرامش هستند...کاری هم به این ندارند که ایران خودرو چیکار میکنه یا چیکار نمیکنه...اونها فقط یه ماشین میخوان که اخر هفته باهاش برن تفریح و امورات روزمره شون سپری بشه!
شما میفرمایید موتور خودرو لرزش داره...من هم عرض میکنم موتور کدوم خودروی 30-35 میلیونی لرزش نداره...شما در مورد یه خودروی 35 میلیونی صحبت میکنید که وجود خارجی نداره تو این کشور...شما یک بار که پشت چراغ قرمز توقف کردید دقت کنید و ببینید چنددرصد خودروهای اطافتون سمند هستن...آیا خودرویی که این حجم از مشکلات رو داره این همه فروش داشته و همچنان هم ادامه داره...بالاخره مردم وقتی میخوان ماشین بخرن پرس و جو میکنن...اگر مشکلات عمومی این خودرو در این حد بود که شما میفرمایید مطمئنا این حجم وسیع از خودروی سمند در سطح کشور به فروش نمیرفت!
به نظر من خودروی شما واقعا مشکل داره اما باور کنید این مشکلات عمومی نیستند...حداقل من در اطرافیانم ندیدم...!
من اگر جای شما بودم رسما از طریق قوه قضاییه شکایت میکردم و خلاصه ای از مسائل و مشکلات ماشینمو به سایت های خبری مثل "تابناک" و "الف" ارسال میکردم و در نهایت هم از طریق واحد مشتریان ایران خودرو به صورت جدی پیگیر قضیه میبودم...در ضمن شما هم اگر خیلی اهل اندیشه و جامعه آگاهی بودید اساسا اقدام به خرید خودرو نمیکردین...بسیاری از دوستان اندیشمند خیلی وقته که صنایع خودروسازی ایران رو تحریم کردند...یا خیلی پول دارند و ماشین های خارجی سوار میشن و یا اهل جدیت و مبارزه هستند و بدون خودروی شخصی تردد میکنند...شما هم که جزو هیچکدوم از این دو تا دسته نیستی بهتره اعصاب خودت و دیگران رو مخدوش نکنی و مشکلات ماشینت ور حل کنی و ازش استفاده کنی و لذت ببری!
در نهایت مجددا تاکید میکنم که شما در جایگاهی نیستید که به خاطر خرابی ماشینتون و بدون هیچ شناختی نسبت به بنده در مورد افکارم اظهار نظر بفرمایید...شما هم بهتره به جای صحبت از نسل کشی از طریق قانون پیگیر مسایل باشید!
من کاری به بحث دوستان ندارم، تجربه خودم را میگم. اداره مان که دولتی هم هست، چند تا ماشین نو (مدل 93) خریده که چند هفته است تحویلمان داده و شانس ما، سمند EF7 افتاد به دفتر ما.
هنوز ماشین 1500 تا هم کار نکرده ولی کمک فنرهایش به شدت به صدا افتادند.
مشکلات فنی اش را بی خبرم، چون ما فقط سوار ماشین میشیم و تعمیر و ... با راننده مان است.
اما خب، ماشینی که هنوز چند هفته است داره کار میکنه و تمام ماموریت های ما هم داخل شهر و از این اداره به آن اداره است و ماشین بغیر از این جاها، جایی نرفته و اتفاقا راننده مان هم آدم فنی و بسیار وارد و البته خیلی خیلی مراقب سلامتی ماشین است، نباید در این زمان اینطوری به سر و صدا بیفته.
با این حساب، پراید بهترین و با کیفیت ترین خودروی ایران است، چون این همه فروش داشته و هرجایی نگاه کنی، هزار تا پراید میبینی.نقل قول:
آیا خودرویی که این حجم از مشکلات رو داره این همه فروش داشته و همچنان هم ادامه داره...بالاخره مردم وقتی میخوان ماشین بخرن پرس و جو میکنن...اگر مشکلات عمومی این خودرو در این حد بود که شما میفرمایید مطمئنا این حجم وسیع از خودروی سمند در سطح کشور به فروش نمیرفت!
شاید سمند زمانی کیفیتش خوب بود، مثل چند تا از بقیه ماشین ها، ولی طی دو سال اخیر، کیفیت تمام خودروهای داخلی به شدت افت کرده و هرچقدر قیمت افزایش داشته، هزاران بار بیشتر از کیفیت خودرو کاسته شده.