من وقت نکردم برم امروز بگیرم اما تو سایتش که اینجوری نوشته :20: :نقل قول:
محتوای مخفی: خلاصه داستان فصل 18
Printable View
من وقت نکردم برم امروز بگیرم اما تو سایتش که اینجوری نوشته :20: :نقل قول:
محتوای مخفی: خلاصه داستان فصل 18
سلام دوستان ...
من اين مجموعه ي 16 و 17 رو هرجا رفتم نداشتن ... كسي از دوستان ميدونه كجا حتما داره برم بگيرم؟!
... من طرف غرب تهران هستم
ممنون
روی پک که سوتی داده بودن،برعکس نوشته بودن: دی
+چه گیری داده بودن به این شغل شریف منشی بودن: ))
قسمتی که مستشار حالت صداش عوض میشه و با بلوتوث حرف میزنه قیافه بلوتوث عالی بود : ))
تبلیغ لپ تاپ های MSI در قهوه تلخ به شکل ناشیانه (قسمت 54) ::دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اون قسمتی که آرم MSI رو به شکل ناشیانه ای رو لپ تاپ تایپ کردن توی فیلم و یه قسمتی از اون آرم وقتی که پسره دستش رو می بره جلو تابلو میشه دقت کنین !!!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
CD فروشیهای که جامع باشن حتما دارن
دوست عزیز م فلکه دوم صادقیه قسمت جنوب غربش قسمت خطیها باجه روزنامه فروشی و سوپر مارکت پشت کوچه.نقل قول:
و پونک، پاساژ بوستان.
آره مستشار گفت منم منشیم خیلی جالب بود.نقل قول:
تابلو یهو رفتن تو کار تبلیغ در خود فیلم که به نظرم اصلا جالب نیست.نقل قول:
نقل قول:زیاد هم ضایع نیس تبلیغات توی فیلم...نقل قول:
تابلو یهو رفتن تو کار تبلیغ در خود فیلم که به نظرم اصلا جالب نیست
تازه اگه مثل باغ مظفر هم بشه جالب تر میشه: دی که یهو گونی گچ رو میاوردن میذاشتن روی میز: ))
جریان اون عکس صفحه ی قبل کسی میدونه چیه؟
ویژه عید نوروز نوشته،یعنی میخوان هفت سین پهن کنن؟: دی
توی عکس که پهن کردن: دی
+کلا تا اینجا هر چی مجرد توی سریال بود رو مزدوج کردن ، خیلی بود که که دیگه عروسی بتی: دی رو نشون ندادن خیلی تکراری میشد دیگه
نقل قول:
فکر نکنم ناشیانه باشه چون اول فصل هجدهم هم مهران مدیری با همون MSI نشسته بود داشت صحبت میکرد.
من دارم به دلایلی این مجموعه رو به بهترین شکل بدون هیچ تبلیغ و واترمارکی ریپ میکنم تا الان فصل هفدهم و هجدهم رو آپلود کردم اگر مدیران یا همیاران بخش مخالفتی ندارند می تونم لینک بگذارم شما هم دانلود کنید.
این مجموعه ی 19 همون 2500 تومنه دیگه:دی
اگه اینطوری نباشه مسخره می شه باید یکیش عیدی باشه:دی
محتوای مخفی: خطر لو رفتن داستان
این قسمت 18 خیـــــــــــــــــــلی کسل کننده بود:13:
بچه ها برای من از نصفه ی قسمت 53 صدا نداره...........
ولی بچه ها اگه می خواید از شر تبلیغات راحت شید سی دی رو که خریدید بریزید رو کامپیوتر و بعد نگاه کنید
cd یش که مشکل نداره دیویدیش مشکل دارهنقل قول:
سی دی رو که خریدید بریزید رو کامپیوتر و بعد نگاه کنید
cd ش رو مگه میشه تبلیغاتش رو زد بره؟
تو DVD Player هم راه داره. راهش اینه که قبل از اینکه به بخش تبلیغات برسه شما زمانی رو که می خواید از اون به بعد نگاه کنید وارد کنید.نقل قول:
مثلاً اگر دقیقه 43 پایان قسمت اول باشه باید 9-8 دقیقه بهش اضافه کنید و مثلاً وارد کنید: 00:52:00؛ البته باز هم میگم فقط قبل از اینکه به بخش تبلیغ ها برسید باید این کار رو انجام بدید و گرنه میشه همون آش و همون کاسه.
موفق باشید... :11:
بله من همیشه این کار رو میکنم و این کار در cd هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
cd ش رو مگه میشه تبلیغاتش رو زد بره؟
توی بچه های فروم کسی برنده نشده؟
با چه شماره ای تماس میگیرن؟: ))
چندتارو نشون داد که داشتن با موبایل های خودشون تماس میگرفتن..برزو ارجمند و سحر زکریا و...
گده، گده، گده، گده، گده،وااااااااااااااای!!!:31:
منظور من هم همون dvd هستش من کامپیوترم قاطی کرده و نمی دونم چرا dvd نمی خونه برا همین محتوایdvd رو ریختم روی کامچیوتر و بعد نگاه کردم دیدم می شه جلو زد dvd17 رو هم که نمی شد همین کار رو انجام دادم شد...نقل قول:
البته یه راه دیگه هم هست هنوز تیتراژپایانی تموم نشده فیلم رو ببرید جلو و نذارید برسه به تبلیغات..:دی
دوستان مجموعه که کلا افت داشته بارها گفتم :دی
ولی
در مورد این مسئله که به زور تبلیغات رو باید ببینید من توی کامپیوتر با Jet Audio هیچ مشکلی برای جابجاییه زمانی ندارم ولی با WMP مشکل دارم :دی
هر پک شش تا برنده داره ما از این شانسا نداریم :دینقل قول:
بله درسته. Media Player Classic هم با تبلیغ ها مشکلی نداره و میشه رد کرد.نقل قول:
میگم دوستان این پک آخر چقدر قشنگ بود!
چند وقتیه هرچی میره جلوتر انگار بهتر میشه! من که خیلی خوشم اومد :40:
بله درسته. موافقم. پک آخر قشنگ بود. مخصوصاً سکانس هایی که باباشاه و بتی بودن توش. انگار داره بهتر میشه. امیدوارم این روال متوقف یا برعکس نشه.نقل قول:
سلام دوستان ...
من الان قسمت آخر پك 17 هستم ... اما يه مساله اي(نميدونم دوستي گفته يا نه) :
پشت جلد پك 18 داستان رو اشتباه نوشته ... نوشته لعبت و نازخاتون در پي جذب رضايت جهانگير شاه هستند براي ازدواج بابا شاه و قيصرالملوك !! (قيصر كه دختر بابا شاهه:دي)
فكر كنم منظورش ازدواج بابا اتي و قيصر هست !
آره، اشاره شد ...نقل قول:
سوتیای بوده که به طور وسیعی داده شده! :دی
البته تو سایتشون داستان رو درست نوشتن ...
'گفتم شاید برای دوستان جالب باشه ... عکس بازیگر نقش قیصر بدون گریم
چهره جذابی داره:40::دینقل قول:
گریم خیلی عوضش کرده:31:نقل قول:
قیافه جذابی داره.
پک 18 به دلم ننشست اما پک 17 مخصوصا اون قسمتی که مستشار داشت بادمجون میخورد واقعا خوب بود
بابا شاه رو نیگاه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پك هيجدهم:
محتوای مخفی: سكانس هاي بامزه
بازم معتقدم دم اين مهران مديري گرم كه خنده رو لب مردم مياره...
منتظر پك نوزدهم با پشت صحنه هاي خنده دار هستيم و پك بيستم هم كه بيستم فروردين سال ديگه مياد:8:
اسم بازیگر نقش قیصر چیه؟؟؟
ماندانا سوری ... :46:نقل قول:
پك 18 رو ديدم ... خيلي لذت بردم و فكر ميكنم اين پك تا به اينجا جزو 5 پك برتر هست ... بهترين بازيگر اين پك هم جواد عزتي بود ...
يه ديالوگ خيلي كار شده شنيدم خوشم اومد !!
اعتماد(رو به مستشار) _ ببينم داماد عزيزم من كي شاه ميشم ؟ بگو تا خفت نكردم
نيما_ عزيزم شما سه شنبه بيا ببينم چه كار ميتونم بكنم واست
خلاصه دست مهران مديري همه جوره مرسي !
منم توی پک 18 اون قسمتی که باباشاه از روی عصبانیت نقاشی میکشید خیلی حال کردم .
پک 18 محشر بود! چقدر خندیدم! بابا اتی و اعتماد ترکوندن توی این پک! :دی . به نظر من بهترین پکش بود.
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
دوستان برای رد کردن تیلیغ یا از منوی دی وی دی پلیر تایم بدید تا تبلیغ و رد کنید یا اگه امکان عوض کردن چپتر هست با انتخاب چپتر ها تبلیغات و رد کنید
پک 19 هم اومد.
قیمتشم 4500 تومنه! پشت صحنش جالب بود. فکر نمیکردم سیامک انصاری انقدر بخنده.از همشون بیشتر باعث توقف تصویر برداری میشد.
خلاصه پک جدید :
بدلیل بی کفایتی و عدم طلاحیت درباریان ، مستشار با حکم شاه ، تصمیم می گیرد تمامی درباریان را عوض کند و ...
چه شووووووووووود
توی سریال های دیگه مهران مدیری هم از همه بیشتر این سیامک انصاری و خود مهران مدیری می خندیدننقل قول:
فکر نمیکردم سیامک انصاری انقدر بخنده.از همشون بیشتر باعث توقف تصویر برداری میشد.
من فکر می کردم این سیامک انصاری از این نظر درست شده و یکمی آدم شده! :31: