دوست عزيز بين اين مدل از ايسوز و 5741 و 3500 كدومش؟نقل قول:
دوست عزيز بين اين مدل از ايسوز و 5741 و 3500 كدومش؟نقل قول:
مدل ایسر 5741نقل قول:
بعد هم ایسوس
1- نه صفحشون مشکلی نداره...نقل قول:
2- باتری ها تقریبا همه مشابه و 6 سلولی
3- بله باید خودتون سیستم عامل نصب کنید
4- این مدل ها جزء بهترین های این رنج هستند و پیشنهاد خودم هم همین هست
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
کانفیگ های مختلفی وجود داره ...نقل قول:
شما کاربری مد نظرتون را مشخص کنید تا دقیق تر بشه کمکتون کرد
اگه استفاده گیم هم داریدنقل قول:
Acer Aspire 5738ZG
Dual Core T4400@2.2GHz,1MB
3GB DDR3 1066MHz+320GB HDD
ATi HD4570 512MB up to 1024MB
و گرنه :
Acer Aspire 5741
Core i3 330M@2.13GHz,3MB L3
DDR3 3GB 1066MHz+320GB SATA
15.6" HD (1366 x 768) LCD
دوستان عزيز مدلهاي مورد نظر من براي خريد بلو-ري ندارند.
آيا ميشود بعدها ارتقا داد و دي وي دي رايتر را بردارم و بلو ري بزارم؟
من فردا میخوام لپ تاپ بخرم لطفاً راهنمایم کنید
بین 5741 ایسر و 2140 اچ پی و 5010 دل و k52jr ایسوز نمی دونم کدوم بخرم
لطفاً سریع کمکم کنید ؟
1. 5741 ایسر
2. 2140 اچ پی
3. 5010 دل
4. k52jr ایسوز
مدل ایسوس به نظرم مناسبه...نقل قول:
شما کاربری خاصی مد نظرتونه؟
سلام
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
من بین این سه مدل گیر کردم:
Dell 5010
Acer 5741G
Asus K52JR
برام بیشتر از همه خوب بودن لبتاب مهمه یعنی اذیتم نکنه و دیگه کانفیگ بالا.
اول نظر خودم روز dell 5010 بود چون سی پی یو 2.4 داره(مال Acer هست 2.26 و مال Asus رو هم نمیدونم).اما دیدم توی این تاپیک دوستان میگن انگار این مدل خیلی اذیت میکنه.به هر حال لطفآ راهنمایی کنید که از بین این سه مدل کدوم یکی رو بگیرم آیا همون 5010 مناسبتره؟(چون قیمتش حدود 70-80 تومن از دو مدل دیگه بیشتره گفتم شاید خودش هم بهتر باشه).زیاد اهل بازی نیستم بیشتر واسم مهم کانفیگ بالا و اذیت نکردن دستگاه و کیفیت بالاست.ضمنآ کانفیگ دقیق Asus K52JR رو هم نمیدونم اگه ممکنه بالاترین کانفیگش رو برای من بنویسید.خیلی خیلی ممنون.
البته مدل دل 100 تومن از ایسر 5741G گرون تره...نقل قول:
والبته گرافیک و هارد مدل ایسر بالاتر هست...
اینم کانفیگ Asus K52JR
Core i5 430M@2.26(2.5)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD5145 1GB
لطفا راهنماييم كنيدنقل قول:
قربون دستتون من نفهمیدم شما کدوم رو پیشنهاد کردید؟شما فقط گفتید دل گرونتره و گرافیک و هارد ایسر بالاتره.سوال من اینه که کدوم یکی کیفیت بالایی دارند و اذیتم نمیکنند؟اختلاف قیمت برام مهم نیست.هارد هم مهم نیست چون یه هارد اکسترنال 500 دارم.راستی به نظرم سی پی یوی دل بالاتره درسته؟چون 2.4 هست که تا 2.6 هم بالا میره اما مال ایسر و ایسوس 2.26 هست که تا 2.5 بالا میره.درسته؟نقل قول:
سوال آخر اینکه قیمت ایسوس چند؟چون توی هر سایتی میرم جلوی قسمت قیمت زده موجود نیست.
بینهایت ممنونم.
با سلام حضور همه شما متخصصین لپ تاپ. من تا یک هفته دیگه میخوام 1 لپ تاپ بگیرم که دیدیم اینجا خوب راهنمایی میشه اومدم که منم مورد لطفتون قرار بگیرم و راهنماییم کنید
من دانشجوی ترم 6 مهندسی نرم افزارم. 1 لپ تاپ میخوام تا 1تومن (نهایتا خیلی توپ باشه 1100)
میخوام پروژه های دانشجویی و پایان نامه و نت و ... رو باهاش انجام بدم پردازنده بالایی می خوام داشته باشه (کش 3 خوبه) هرچقدر سبک وزن تر باشه بهتره(چون دائم در رفت و آمدم) . اصلا اهل بازی نیستم فقط گاهی فتوشاپ کار میکنم (گرافیک زیاد مهم نیست اما ضایع هم نباشه) و تا حداقل 4و5 سال سالار باشه و دوره ارشد رو هم واسم راه بندازه خوشگل هم باشه
راستی سونی رو به همه مارک ها ترجیح میدم
می خواستم ببینم سری sr سونی چطوره؟ به بودجه من این سری مدلی هست که بخوره؟ از cw هم خوشم میاد اما یه جا دیدم میگن داغ میکنه دلسرد شدم
ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر:40:
با سلام حضور همه شما متخصصین محترم لپ تاپ
من دانشجوی ترم 7 مهندسی نرم افزارم . یک لپ تاپ می خوام تا 1تومن (نهایتش 1100) که باهاش پروژه های دانشجویی و پایان نامه و سرچ انجام بدم تو نت زیاد میرم اما اصلا اهل بازی نیستم . یک لپ تاپ میخوام با پردازنده بالا که تا 4.5 سال تمام کارای برنامه نویسی و ... رو راه بندازه (کش 3 باشه). سبک وزن باشه چون تو رفت و امد دانشگاه اذیتم نکنه. گرافیکش زیاد مهم نیست فقط گاهی فتوشاپ کار می کنم . قیافش هم مهمه
راستی خودم برند سونی رو به همه ترجیح میدم
می خواستم بدونم سری sr سونی چطوره؟ به بودجه من مدلی داره که بخوره؟ از cw هم خوشم اومد اما یه جا دیدم میگن داغ میکنه دلسرد شدم
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید که چه مدلی بخرم مرسی:40:
سلام منم میخام acer 4741g بخرم ، برای برنامه نویسی و کمی هم گیم، دوستان نظر بدن لطفا
قیمتش دقیقا چنده ؟
سلام،
بهتره از فروشنده بپرسید که مدل مورد نظرتون قابلیت ارتقا داره یا نه.نقل قول:
اگه واقعا بلو-ری مهمه اسوس n61 بگیر که باهاش هست.
اگه الان نمی خوای پول زیاد بدی اما آینده نگری می کنی، به نظرم تا اون موقع لپتاپت قدیمی شده، و یه دونه نو می خری.
ببین دوست عزیز به اعتقاد من اسوس یه مقدار کیفیت ساخت بهتری داره، آمار هم (اگه درست باشه میگه خرابی کمتری داره). اما یه مقدار (حدود 100 تومن) گرونتره.نقل قول:
اگه به بخش مشکلات لپتاپ ها در همین فروم سر بزنی میبینی که Dell 5010 مشکلات زیادی داره. اما بهرحال دوستان زیادی هستند که ازش کاملا راضین. در ضمن فروش بالایی هم داره. بازار بری میبینی که همه فروشگاه ها دارن ازش. (شاید چون مارک دل معروفه، اما کلا به نظر من دل خرابی زیاد داره).
من خودم مدت کوتاهیه که 5741 دارم و کاملا راضیم. هیچ مشکلی نداره (فعلا). کسی هم ندیدم باهاش کوچکترین مشکله عمده ای داشته باشه. از بقیه هم ارزونتره.
بهرحال این سه تا تقریبا توی یه رنج هستند. زیاد سخت نگیر.
حلاصه:
اسوس: کیفیت بالاتر
دل: طرفدار و فروش بالاتر
ایسر: کانفیگ بالاتر - قیمت کمتر
ظاهرا حول و خوش 790 تا 805.نقل قول:
گمون کنم گرافیک 310M داره. یه کم برا بازی ضعیفه.
برا برنامه نویسی طولانی هم صفحه نمایش کوچکی داره. مگر اینکه زیاد بخوای این طرف و اون طرف بری.
اما خیلی cute هست.
ممنون از راهنمایی شما.من تصمیمم برای خرید 5741 تقریبآ قطعی شده.اما نمیدونم از کجا بخرم و با چه گارانتی بخرم.گارانتی سازگار ارقام تقریبآ میفته 885 هزار تومن که فکر کنم یه مقدار زیاده.لطفآ راهنمایی کنید که از کجا و با چه گارانتی بخرم که مطمئن باشه و ضمنآ حداکثر قیمتش چقدر باید باشه.ممنون.نقل قول:
منم به شخصا کیفیت ایسوس را از دل و ایسر بالاتر میبینم...نقل قول:
ولی این به این معنی نیست که اون تا بی کیفیت هستند...
مدل ایسر هم کانفیگ مناسبی داره و از حدود 2 سال پیش به نظرم کانفیگ های زیر یه تومن ایسر در بازار یه تحول اساسی ایجاد کرده و الان دیگه میشه به ایسر تکیه کرد
سری SR که به بودجه شما نمیخوره....نقل قول:
ولی از سونی میتونید از سری CW انتخاب کنید ...
ولی اگه میخواهید تا 4 الی 5 سال دیگه حداقل کانفیگش آپدیت بمونه باید بودجه را بالاتر ببرید
فعلا تا یه میلیون:
SONY VAIO CW21
2.13 : CPU
3 MB : Cache
4 GB : RAM
500 GB : HDD
14.0 WXGA XBRITE LED : LCD
Geforce G310M(256MB) : VGA
DVD-RW : Drive
2.5 KG : Wieght
-----------------------------------
فکر می کنم سازگار یه کیف بیخود هم باهاش میده که می تونی نگیری و از قیمتش کم می کنن.نقل قول:
برا من (در شیراز) گفتن 889 با یه کیف 15 تومنی. که وقتی نخواستم فقط 12 تومن کم کردن.
اما خوب گارانتی سازگار معتبره. ارزش داره یه کم بیشتر پول بدی.
دوستای تهرانی هم بیشتر می تونن در مورد محل خرید بهت کمک کنن.
موفق باشی
سلام مرسی به همه لپ تاپ دوستان
من امروز ایسر مدل 5741G گرفتم 940 هزار البته در شمال
لپتاپ خیلی خوبیه
اصلاً فکر لپ تاپ دیگه ای و زیر 1 تومن نکنید
شک نکنید که ایسر بهترین ه وی این قیمت ها
ایسر ب اندازه کاراییش قیمتش هست ولی دل یا اچ پی یا .. اینطور نیست تو قیمت های زیر 1
اینم آدرس این لپ تاپ :
عکسش :کد:http://www.notebookcheck.net/Review-Acer-Aspire-5741G-334G50Mn-Notebook.28688.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/typo3temp/pics/8107c015ec.jpg
ابالفضل!!نقل قول:
آقا خیلی گرون گرفتی من صبح قراره برم بخرم امروز قیمت گرفتم پایتخت با گارانتی سازگار 880 تومن.شما تقریبآ قیمت 1050 دل رو دادی.پایتخت مغازه هاش 1050 رو میدن 940
حالا باز خوبه من شیراز یه جایی قیمت کردم میگفت 1070:18:
از کجا؟نقل قول:
من فقط pc center دیدم که میگفت 900 بدون کیف. و نماینده سازگار (توی خود سایت سازگار شماره تلفنشون رو نوشته) که گفت 889 با کیف.
من از ایران گرفتم 865 با گارانتی سازگار
ممنون از اینکه جوابم رو دادیننقل قول:
یه جایی دیدم sr 490DAB رو زده بود 1100 درست بوده؟
اینکه میگن cw داغ میکنه درسته؟ کلا لپ تاپ خوبی هست؟
sony s111 FM/s چطوره؟ 13 اینچه قیمتش رو هم زده 870؟
تشکر از لطفتون:40:
سلام دوستان این قیمت ها چی چیه دیگه؟
من الان یک هفته نیست که 5741 گرفتم قیمت هم 895000 تومان با گارانتی سازگار فکر نکنم این قدر گرون شده باشه که قیمتش یک میلیون شده باشه بهتره بیشتر تحقیق کنید تا کلاه سرتون نره این هم کانفیفگی که خودم خریدم
acer 5741 G
CPU: intel core i5
CPU type: m430
cach: 3MB L3
HDD: 640GB 7600rpm
VGA: nvidia GF 320M
RAM: 4GB DDR3
Battry: energy star 6 cell
Display: 15.6 HD LED
DVD-super multi DL drive
Acc: bt-lan-face-vard reader-USB I3
در ضمن صدای خیلی قوی دارد
سلام
یه لپ تاپ حدود قیمت 900 هزار تومن میخوام بخرم، میخوام گیم های روز رو هم بتونم براحتی بازی کنم مثل NFS Shift و تو اینترنت هم گشت گذار کنم:
حالا شما چه لپ تاپی رو پیشنهاد میکنید؟
نظرتون در مورد ایسر 5741g-434 چیه؟ به درد بازی میخوره؟
لطفا سریع جواب بدبد چون پس فردا میخوام بخرم...!:20:
بله ایسر بهترین انتخاب هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پاساژ ملاصدرا بودنقل قول:
اسمشو یادم نیست
قبل از طبقه آخر بود
سلام
من بالاخره امروز رفتم یه 5741G ایسر گرفتم.حالا یه سوال دارم.برای درایورهاش یه سی دی بهم داد که خود شرکت سازگار ارقام زده و روی هر لبتاب یکی میده.سوالم اینه که همون سی دی برای نصب همه درایورهاش کافیه؟اصلآ بعد از نصب ویندوز باید چه درایورهایی رو نصب کنم و چه درایورهایی احتیاج به نصب نداره و خودش نصب میشه؟
ممنون.
جات خالی دیشب داشتم NFS Shift رو با همین 5741g بازی می کردم. خیلی راحت و روان جواب میده، اما دمای گرافیکم تا 86 هم میرسید.نقل قول:
مبارکه.نقل قول:
به من هم cd دادن. اما من ازش استفاده نکردم.
اگه اینترنت پرسرعت داری، برو سایت Acer.com و از قسمت ساپورتش مدل لپتاپ و سیستم عاملو انتخاب کن، همه درایور ها و برنامه هاش با آخرین آپدیت اونجا هست، دانلود کن.
مطمئنی 7600rpm بود؟ برا من که گمون کنم 5400 باشه.نقل قول:
با چه نرم افزاری دما رو اندازه میگیری؟نقل قول:
با این نرم افزار که H@mid-Vista معرفی کرده بود:نقل قول:
کد:http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
با سلام و خسته نباشید
می خوام یه لپ تاپ بخرم تا 900-850
کارمم 80% تایپ و 20% هم اینترنت
برای همین لپ تاپ با صفحه کلید کامل ، نرم و بیصدا ، فارسی هم باشه که خیلی خوبه (نمیدونم اگه فارسی نباشه میشه روش چاپ یا کاردیگه ای کرد)
خودم که از acer5741G خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم صفحه کلیدش چطوریه؟؟ اونا که این مدلا دارند یه کمکی بکنند0
asus52jr هم هست که فکر نکنم بوجم برسه (شنیدم صفحه کلیدش فارسی بیده)
بازم اساتید کمک کنند اگه مدل دیگه ای مدنظرتون هست معرفی کنید ممنون میشم.:21::21:
ممنون میشم اگه دوستان 1 توجهی بکنن و کمکم کنن tnx:40:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودم که از acer5741G خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم صفحه کلیدش چطوریه؟؟ اونا که این مدلا دارند یه کمکی بکنند
میشه ...500 تا تک تومن هم بیشتر نیست.:27:نقل قول:
(نمیدونم اگه فارسی نباشه میشه روش چاپ یا کاردیگه ای کرد)
سلام،نقل قول:
حالا چرا می خواهی برای تایپ کردن 900 تومن خرج کنی؟ با یه لپتاپ 500 تومنی هم کارت انجام میشه.
والا 5741 خیلی لپتاپ خوبیه، اما من هنوزم بعد از 2 هفته با صفحه کلیدش برا تایپ راحت نیستم. در ضمن آره عربیه، باید براش برچسب بگیری.
سلام
به راهنمايي دوستان احتياج دارم
بين اين مدلها: dell5010 -acer5741-asus k52 -msi cx620 با كانفيگ تقريبا يكسان..
كيفيت صفحه نمايش - قدرت اجراي بازي - عمر باتري شون رو از بهترين بترتيب برام بگيد...ممنون:31: