شما چقدر تو اکانتت یک دقیقه دو دقیقه اتصال داری . نویز داری که هی دیسکانکت انداختی یا خودت دیسکانکت کردی؟نقل قول:
Printable View
شما چقدر تو اکانتت یک دقیقه دو دقیقه اتصال داری . نویز داری که هی دیسکانکت انداختی یا خودت دیسکانکت کردی؟نقل قول:
نقل قول:
از این به بعد هر وقت از اینترنت استفاده نمی کنی کابل برق مودم رو بکش وگرنه حتی اگه دیس کانکت هم بشی فایده نداره و از اکانتت برمیداره....:18::18::18::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان سرعت دانلودتون چطوره ؟؟؟؟؟؟
شاتل رو میگم؟
سرعت روزانه صبانت به همون حالت قبلی برگشته ....
60 - 70 ........
سرعت شبانه هم که عین قبل ..
7 - 12 .......
این سرعتی که شما میگی خیلی کمه !نقل قول:
البته منظورم سرعت شب است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی 128 ارت نامحدود از شاتل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ ببینیم سرعتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم dc میکردم... بخاطر بالا بودن پینگ...:10::10::8::8:نقل قول:
دوست من، کسی که از شاتل اشتراک داره نمیتونه با بوزر پسورد یه شاتل دیگه به اکانتش وصل بشه، چه برسه به پارس به شاتل..نقل قول:
شاتل تا چند ماه پیش ظاهرا این امکان رو داشته ولی به گفته کاربرای شاتل الان این امکان رو نداره.
نقل قول:نقل قول:
چه دلتون خوشه شما ها.
اصلا از این خبرا نیست که صبح تا شب و شب تا صبح بگذارین رو دانلود.
آرت کلا نامحدود شده با همون قیمت سابق، اما اینجا یک مشکلی هست. اونم اینه که در مورد کاربرای آرت قانون fair use policy اعمال میشه. این متنو بخونید تا دستگیرتون بشه این قانون چیه...
یعنی اینکه اگه بخواین صبح تا شب دانلود داشته باشین باهاتون برخورد میشه.نقل قول:
كاربر گرامی،
اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفادهی شركت شاتل هستید، این قانون به سرویس شما اعمال میشود.
چرا Fair Use Policy؟هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی در كشورهای پیشرفته تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم یا استفاده از نرمافزارهای Peer-to-Peer كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما از آن استفاده میكنید. چه آن گاه، این موضوع میتواند در در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
آیا این قانون من را نیز در تحت تاثیر قرارمیدهد؟اگر شما از نرمافزارهای به اشتراكگذاری فایل استفاده نمیكنید یا اقدام به دریافت فایلهای حجم نمیكنید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهای یادشده استفاده میكنید، خواهشمندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ میدهد؟
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت تكرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، میتوانید از سرویسهای اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
از همكاری شما كاربر گرامی، صمیمانه سپاسگزاریم.
تو اکو شما محدودیت ترافیک داری، ترافیکی که در ابتدا بهتون اختصاص میده نسبتا کمه. اگه ترافیک کفاف دوره تون رو نداد از تو سایت به صورت اینترنتی یا از طریق بانک، ترافیک خریداری میکنین. ولی آرت ترافیکش نامحدوده ولی به خاطر ترافیک نامحدود قانون fair use policy رو اعمال میکنن.نقل قول:
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
با توجه به چیزایی که گفتم بیخیال آرت بشی بهتره.نقل قول:
داداش مجتبی خودتم میدونی که برای چی این کار میکنن . به خاطر کیفیت بهتر سرویس . البته من که نگفتم کار درستی . ولی توی ایران اینطوری دیگه !! وقیتی پهنای باند ندارن مجبورن این کارهارو بکنن . در ضمن من نمیخوام بذارم 24 ساعته تو گوش دانلود :31: ولی از کاربر siamak_mu توی تاپیک شاتل میتونی سوال کنی . آرت 1 داره . بپرس این قانون چطوری بهت کامل توضیح میده :46:نقل قول:
دوستانی که ارت میگیرن روزی 1.5 - 2 گیگ دانلود داشته باشن فکر نکنم واسشون مشکلی پیش بیاد. ولی بالای2 گیگ خیلی ناجور میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
خوب اگر رایانه ی شما 12 ساعت با سرعت 60 کیلو در ثانیه رو دانلود باشه شما میتونید 2 گیگ رو بکشید.
12 ساعته دیگه رو هم با شبکه کار نمیکنید که اکانتتون رو نبندن.
تازه شما که خود 2 گیگ هم دانلود نمیکنید/ بعضی از روزا کمتر دانلود میکنید[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
خوبیش اینه که شبا میگیری میخوابی/ و روز دانلود میکنی/ اونم با سرعت روز
شاتل میخواد تو روز کاربرا همش نگذارن رو دانلود، واسه همین اون قانون رو اعمال میکنه، بعد شما میخوای روزها رو همش بگذاری رو دانلود؟نقل قول:
اگر قراره تو شب بزاری رو دانلود خوب نمیری art بگیری پس همون اکو بهتره/نقل قول:
فکر نمیکنم تو روز مشکل داشته باشه/
چون یکی از دوستان من خیلی وقتا پیش از این سرویس استفاده میکرد و راضی بود/
دلیلشم واسه گرفتن این سرویس دانلود روزانه بود/
وگرنه اگر شبانه میخواد خوب همون اکو رو میگیری/
فرق این دو اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون قضیه که تو میگی مال قبل از اینه که ترافیک رو نامحدود کنن، اونوقت این قانون هم اجرا نمیشد.نقل قول:
به قول یک ا.ن ، اون ممه رو لولو برد. :31:
به نظرت دلیل این قانون کذایی چی میتونه باشه؟ یعنی اینکه نمیگذاریم تو روز(ساعات اداری) هر کاری خواستین بکنین. یه جوری هم میگی که به 2 گیگ قانع میشیم انگار تو شبانه روز میتونی 10 گیگ دانلود کنی، تو کل شبانه روز خیلی زور بزنی با سرعت 60 ،4-5 گیگ بشه دانلود کرد.
شاتل وقتی میاد این قانون رو میگذاره هدفش اینه که کاربرای اداری و تجاری لطمه نبینن.
به خدا درکش اینقدر مشکل نیست.
عزیز من، ناسلامتی من تو تاپیک شاتل رفت و آمد دارم و خیلی بیشتر از شما در جریان اتفاقات اونجا هستم.نقل قول:
بعدشم، وقتی هنوز 2 روز بیشتر نیست که دارن آرت رو نامحدود میکنن چطور این آقا با این قانون آشنایی داره؟
بگذار خودم بهت بگم، تو اون تاپیک تا صحبت از نامحدود شدن آرت ها شد بچه ها لینک همین متنی که اینجا گذاشتم رو تو تاپیک گذاشتن.
کسی چیز دقیقی از این قانون نمیدونه. اینکه تا چند گیگ میشه تو روز استفاده کرد و از این قبیل سوالات.
دوستان من، میل خودتونه، جیب خودتونه، به من ربطی نداره.
هر چی میخواین برین بگیرین.
ایشالا که من دارم اشتباه میکنم.
در ضمن من کاری به اون آقا ندارم، چون اصلا نمیخوام سرویسم رو عوض کنم، اینجا داریم بحث میکنیم، اگه چیزی میدونی که من نمیدونم خودت بگو، من رو به یکی دیگه ارجاع نده. بگذار همه استفاده کنن. بالاخره شاید با توضیحات تو یکی دید من دارم اشتباه میگم و خواست آرت بگیره یا برعکس.
حرف شما درسته/نقل قول:
راجب سرویس دوستام باید بگم 64 ارت خانگی نامحدود بود/
بنده ی خدا تو روز دانلود میکرد/
واسش مشکلی هم پیش نمی اومد/
البته مثل بختک نمیکشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه همیشه همین بوده واسه من ... :41:نقل قول:
اونوقت این قانون واسه art home اجرا نمیشد.نقل قول:
دوستان من بارها گفتم سرعت شبانه تا حد زیادی بستگی به سرور داره/
که سرور شلوغ باشه یا خلوت قوی باشه یا ضعیف
خیلی از سرور های ایرانی مخصوصا سرور های دانلود فیلم توی ساعات رایگان درگیر میشن[] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته خیلی دلایل دیگه هم هستند که راستشو بخواین حال ندارم تایپ کنم.
ولی این دلیلی که گفتم تو ایران بیشتر اتفاق میوفته[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان شاتل در اهواز اکو 1 مگ ارائه میده؟
بله. تو اهواز 1 مگ و 2 مگ ارائه میده.نقل قول:
البته ممکنه از پاییز به بعد دانلود شبانه رو واسه 1و2 مگ بردارن.
خبر قطعی در مورد کارت طلایی شاتل به دستم رسید که جمع شدنش فقط محدود به رمضان نیست و کلا این تخفیف 10 هزار تومنی برداشته شد.
ظاهرا فعلا تا پایان رمضان 50 درصد هزینه نصب رو تخفیف میدن که تو اهواز این مقدار تخفیف میشه 12500 تومن.
این متن ایمیلیه که شاتل واسه کسایی که تو سایت درخواست کارت طلایی میدن:
نقل قول:
با سلام
مشترك گرامي، قانون كارت طلايي در شاتل كنسل شده و به مشتركين جديدي كه درخواست سرويس را دارا هستند تعلق نمي گيرد.
با سپاس
مجتبی جان راجع به سرویس art باید بگم که این قانون برای سرویس art home هم اعمال میشه و توی ماه میتونی 40 گیگ دانلود کنی !! و فکر کنم برای سرویس های آرت هم اینطوری باشه . مثلا آرت 1 ممکنه بتونی ماهی 80 گیگ دانلود کنی !! که با سرعت 16-20 فکر نکنم این مقدار بشه دانلود کرد. :46: پس احتمالا سرویس خوبی میتونه باشه :31::27:
باید یه مقدار زمان بگزره/ بچه ها تشت کنن ببینیم به چه صورته
و چقدر میشه رسشو کشید
زمان مشخص میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی بچه ها این اپلود سنتر منه
اگر میخواین استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://imanparsa.tk
میگم بروبچ کسیکه میدونه جوابمو بده...
ماه رمضونه آب نمیخوریم و غذا نمیخوریم, اینترنت هم نمیخوریم؟:27::27::27::31::31::31:
اگر کسی از این اطلاعات دینی داره به ما یاد بده یه وقت روزه خواری نکنیم...:46::46:
دوستان اگر دقت کنید من محدودیت حجمی 1 گیگ واسه اعضا در نظر گرفتم/
تازه ریموت اپلود هم داره.
فقط عضو بشین و فایلتون همیشه رو سرور میمونه :
کد:http://imanparsa.tk/go.php?go=guide
دوستان همشهری توی تاپیک وایمکس مبین نت اخبار جدید گزاشتم
نقل قول:
بله. تو اهواز 1 مگ و 2 مگ ارائه میده.
البته ممکنه از پاییز به بعد دانلود شبانه رو واسه 1و2 مگ بردارن.
از چه منبعی میگین که دانلود شبانه رو میخوان بردارن . من میخواستم از 512 به 1 تغییر بدم اگر چیزی میدونین بگین که نکنم . الان تو سایت شاتل بودم چیزی ننوشته بود
برای تغیر سرویس به اکو 1 مگ از تماس تلفنی با تهران میتونم تغییر بدم یا حتما نمایندگی اهواز باید برم؟ برای تغییر سرویس که خط قطع نمیکنن دوباره بخوان وصل کنند؟
سلام من می خوام سرویس128 GP1-9X1 پارس آنلاین بگیرم و وقتی زنگ زدم نماینده پارس انلاین گفت قیمت 1 ماهه 17 هزار تومنه در حالی که تو سایتش حدود 15 تومن هست. چرا انقدر اختلافه قیمت دارن و سرعت دانلود شبانه این سرویس چنده و ارزش داره این سرویس رو بگیرم؟ چون اختلاف قیمت با سرویس های دیگه زیاده هست ممنون
سلام دوست عزیز مننقل قول:
به نظر من که 6 ماهی میشه سرویس دارم از پارس فعلاً دست نگه دار..
بدلیل اینکه یه چند روزی میشه پارس داره طق و لق میزنه ( هم شبانه هم روزانه )
به این خاطر میگم که بعداً پشیمون نشی...:10:
بعد این سرویس GP1-9X1 ؟؟؟( تا حالا ندیدمش ، چی هست؟؟؟؟
اختلاف قیمت هم برمیگرده به مالیات و عوارض شهرداری و حق مخابرات....:41:
من دیگه جوابتو نمیدم، هر چی میگم تو حرف خودتو میزنی.به من ربطی نداره، برو بگیر ایشالا راضی باشی.نقل قول:
خستم کردین به خدا.
خیلی خوشبین هستید.
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
تایید میشهنقل قول:
به این میگن حرف حساب...
همیشه بگذارین بقیه موش آزمایشگاهی باشن.
مهدی جان هنوز کیفیت برای تو بده؟نقل قول:
عجیبه یکی دو شبه واسه من خوب شده!
دیشب هم 900 مگ دانلود کردم!
سلام عزیزمنقل قول:
آره والا.......
ظهر تماس داشتم با پشتیبانی لعنتیشون ، اول که اصلاً جواب نمی دادن بعد از ربع ساعت پیله کردن بالاخره یارو جواب داد،کلی باهاش بحث کردم و کلنجار رفتم آخر جونش بالا اومد گفت مشکل داریم با مخابرات و معلوم نیست کی این مشکل برطرف بشه ..............
شاید 1 روز - 2روز -1هفته ...
منم بهش گفتم برای جمع کردن خط چقدر طول می کشه گفت دو روز،منم دیگه داغ کرده بودم قطعش کردم:13:
تا ببینم امشب چی میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه شما چه سرویسی داری که دیشب 900 mb دانلود داشتی؟:18::18::18:نقل قول:
یکی از رفقای من sr512 30 gig داره و خود من sr256 20gig دارم ولی نزدیک 3 هفته هست که سرعت شبا از 20 بالاتر نمیره و نزدیک 10 روزه که از 15 بالاتر نمیره..:41::41::41:
در حقیقت توی هفته گذشته هر شب بیشتر از 200 mb دانلود نداشتم..:41::41::41::19::19::19:
اگه تا آخر این دوره همین قضیه ادامه پیدا کنه منم قراردادم رو کنسل میکنم...
اینم تعرفه های art و eco شاتل ...
اینم خود صفحه قراردادها...:5::5::5:
حالا کی گفته art ترافیک روزانه نامحدود داره؟:13::13::13:
من که چیزی تو صفحه قرارداد نمیبینم...:13::13::13:
قیمتهاش هم دقیقا fix قیمتهای پارس آفلاین با همون سرویس ها هستش...:13::13::13:
تا ببینیم کیفیتشون چجوریه...:13::13::13:
نقل قول:
دوست عزیز این برگه های تعرفه قدیمی چاپ شده توی نمایندگی هست.
توی سایت شاتل اعلام شده نامحدود شدن.شما سایت رو ول کردی چسبیدی به برگه نمایندگی!!!
خوب مشخصه سایت به روز تر و آپدیت تر هست.اینم تعرفه سایت شاتل:
کد:http://www.shatel.ir/fa/services/adsl/artprices/
همیشه از سایت شاتل اخبار تغییرات سرویس ها و این جور چیزا رو در بیار/نقل قول:
ایرسا که در پیته/اثلا 6ماهی 1 بار هم سایتو اپدیت نمیکنن/
نقل قول:
SR128_3G0
چند شب پیش 1160 مگ دانلود کردم
پریشب 900 مگ
ولی دیشب بازم کم شد 400 مگ دانلود کردم!
یعنی چی؟نقل قول:
یعنی فقط منو رفیقم هستیم که مشکل داریم؟:18::18::18: