تنها ویندوز 7 که اصلامشکل نداره ویندوز N هست من خودم روش نصب کردم براحتی دارم استفاده میکنم فقط یک فایلی از سایت مایکروسافت باید روش نصب بشه
Printable View
تنها ویندوز 7 که اصلامشکل نداره ویندوز N هست من خودم روش نصب کردم براحتی دارم استفاده میکنم فقط یک فایلی از سایت مایکروسافت باید روش نصب بشه
cpu 3.00 inte:41:نقل قول:
ram 512:31:
vga6200 le:2:
ويسا رو روش نصب كرده بودم با :40:aero
کمک کنید ویندوز 7 من rate نمیده.
نسخه نهایی جهانی
دوست عزيز برنامه هاي 32 بيت مشكلي نداره بلكه اگر سيستم شما 32 بيت بود برنامه هاي 64 روش نصب نميشند و مشكل دارند :11:نقل قول:
اگر از نسخه N استفاده می کنیدنقل قول:
باید پک مدیا سنتر رو نصب کنید.
لینک دانلود:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=31017ed3-166a-4c75-b90c-a6cef9b414c4&displaylang=en
نقل قول:
دوست عزیز گفتم نسخه نهایی جهانی نه نسخه n اروپا
کسی کامنتی نداره درباره مشکل من..؟
سلام
2 تا سوال دارم:
1.هیچ dvd یا cd یی توی dvd rom من که کابل اون IDE هستش اجرا نمیشه
برای اجرای اونا باید بزارمشون توی dvd writer که اون کابلش sata ه
تا الان به چندین نفر که همین مشکلو دارن برخورد کردم .آیا این ایراد از IDE بودن dvd rom من هست یا از ویندوز 7 ؟؟؟؟؟؟؟؟
2.میشه روی یه سیستم 2 تا dvd writer نصب کرد؟
چون مثلا برای نصب ویندوز اگه هم dvd rom داشته باشیم هم dvd writer باید سی دی یا دی وی دی رو توی رام گذاشت تا اجرا بشه .همینطور سی دی یا دی وی دی بعضی نرم افزار ها رو برای نصبشون حتما باید توی rom گذاشت.
واسه همین میخوام بدونم اگه 2 تا رایتر داشته باشیم از این نظر به مشکل بر نمیخوریم؟
دوستان من الان نسخه RC1 7100 نصبه رو کامپیوترم نسخه فاینالشو 7600میخوام بگیرم باید چی کار کنم اولی پاک کنم یا UPGRADE کنم اونو؟
نقل قول:
میشه منم راهنمایی کنید :41:
دوست من شما مشکلت مشخصه دیگه ...نقل قول:
خوب چیه ؟ چه طوری حلش کنم ؟ اگه مشخص بود و بلد بودم که نمیپرسیدم !!!:41:نقل قول:
خوب این نسخه که از لحاظ مولتی مدیا مشکلی نداره پس تنها مشکل برمیگرده به درایوای سخت افزاری . شما سعی کنید درایوا رو از روی سیدی نصب کنید . برای مثال گرافیک من که ATI Asus هست درایور اونو از سایت Ati دانلود کرده بودم که اونم به هنگام Rate دادن ارور میداد ولی وقتی درایو رو از سایت Asus دانلود یا از سیدی نصب کردم مشکلم حل شد . نصب بعضی برنامه ها هم این مشکل رو بوجود میاره مثلا نسخه 32 بیتی Gamer OSd ایسوس رو نصب کردم که بدون مشکلی نصب شد ولی دوباره ارور داد ولی نسخه 64 بیتی اونو دانلود و نصب کردم مشکل حل شد .نقل قول:
نتیجه اینکه این ارور ها اکثرا به درایوای سخت افزاری مربوط میشه .
شما دوباره نصب کنی بهتره ولی Upgrade هم میشه .نقل قول:
البته نمیدونم میشه ویستا و 7 رو با هم نصب کرد یا نه ؟ چون دوتا بوت یکسانی دارن .نقل قول:
با یک سیدی 7 دیگری امتحان کن .
تنظیمات مربوط به IDE رو در داخل بایوس چک کردین ؟ یکبار تنظیمات بایوس رو پیش فرض کنین . کابل IDE رو عوض کردی ؟ با یه کابل دیگه هم امتحان کن .نقل قول:
1.هیچ dvd یا cd یی توی dvd rom من که کابل اون IDE هستش اجرا نمیشه
هر چندتا که سوکت Sata داری میشه DVD Writer نصب کرد .نقل قول:
2.میشه روی یه سیستم 2 تا dvd writer نصب کرد؟
اصلا ربطی نداره برای نصب ویندوز تنظیمات بایوس مهمه یعنی تنظیم کنی که کدوم سیدی رام بوت بشه ( برای بعضی مادربردها ) در مادربردهای جدید گزینه CD rom وجود داره که همه سیدی رام هارو شامل میشه .نقل قول:
چون مثلا برای نصب ویندوز اگه هم dvd rom داشته باشیم هم dvd writer باید سی دی یا دی وی دی رو توی رام گذاشت تا اجرا بشه .همینطور سی دی یا دی وی دی بعضی نرم افزار ها رو برای نصبشون حتما باید توی rom گذاشت.
واسه همین میخوام بدونم اگه 2 تا رایتر داشته باشیم از این نظر به مشکل بر نمیخوریم؟
10 تا رایتر هم داشته باشی بالاخره از یکی مطمئنا بوت خواهد شد .
دوستان یه نرم افزار ساخت درایو مجازی که تو 7 کار کنه معرفی میکنید؟
مثل Daemon، ما هرچی نصب کردیم نشد
دوستان عزیز موقع نصب کردن فوتوشاپ و نرم افزارهای شرکت Adobe با این ایراد مواجه می شم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایراد از چیه؟
از Virtual Clone Drive استفاده كن .نقل قول:
کد:http://static.slysoft.com/SetupVirtualCloneDrive.exe
نرم افزارهاي Adobe هم فك كنم نسخه 32 و 64 دارن . ويندوز شما چند بيتي هست ؟ احتمالا 64 بيتي و نرم افزارها هم 32 بيتي .نقل قول:
سلام
من تو windows live وقتی می خوام تو قسمت mail به inbox نگاه کنم اصلا بهش وصل نمیشه.و میگه پسورد اشتباه هست
علتش چی میتونه باشه؟(فکر کنم از سرور باید باشه )
دوست عزیز نمی دونم چند بیتی هست ، از کجا می تونم بفهممنقل قول:
من نصب کردم ازم نپرسید چند بیتی میخوای
احتمالا ورژن ویندوزتون آزمایشی 7100 به پایین هست من با این ویندوز ها مشکل شما رو داشتم ولی 7600 نصب کردم درست شد :11:نقل قول:
میشه روش تنظیم بایوس مادربرد رو توضیح بدید؟نقل قول:
میدونم که بایوس تو مادربردهای مختلف فرق میکنه ولی یه توضیح اجمالی به اینکه تو کدوم قسمت وارد بشم برام لازمه
مادربرد من هم گیگا هستش
ممنون
نقل قول:
قبل از اینکه سیستم بیاد بالا دکمه DEL رو بزن و وقتی داخل بایوس شدی اونجا تنظیمات رو میتونی پیش فرض کنی ! با همون گزینه که خودش نوشته ! درنهایت هم SAVE میکنی !
راهی هست که بشه ask for geniune رو برداشت یا بهتر بگم ویندوز رو valdiate کرد چه با کرک چه با اینترنت؟:13:
كسي نگفت چيكار كنم اخر مشكلم به جواب مونده ها
مترجم پارسو چطوري روي سون نصب كنم ؟
نقل قول:طبق معمول آقایان باهوش جوابی نداشتن و خودم جواب خودمو از تاپیکای دیگه پیدا کردم واقعاً عجیبه جواب سوالای ساده منم نمیدین و میخواهین بعد از دوسه روز سرگردونی بپوچونیدم !نقل قول:
علت اینکه صدا نداشت این بود که مدیاپلیر نداره خبرش این فاینال!! :2: خاک تو مخ پوک این ماکروسافتیا که که فاینالشون ناقص تر از بتاس!
میگم خداییش تو مخ این ماکروسافتیا چی کار گذاشتن که این شاهکار فاینالشونو شاهکارتر کردن و مدیاپلیرشو برداشتن تا همه مجبور شن برن از سایت دانلود کنن؟ بدون اون نمیشه حتی ساده ترین فایلای مدیارو مثل wma و wmv اجرا کرد و ... وای به حال اونا که فکر کردن دیگه خیلی کامله این ویندوز! این فاینال عجب فاینالیه بابا !! :2:
بابا لامصب! رفتم یه آپدیت 300 مگایی فقط برای دیدن فیلمای معمولی فرمت wmv دانلود کردم انصافتو شکر لامصب با این ویندوزت آخه بی معرفتا زدین همه نرم افزارارو ناک اوت کردین میخوام یه فیلم از محیط ویندوز بگیرم یه نرم افزار روش نصب نمیشه آخه این فاجعه چیه تو قرن بیستو یکم آبروریزی به اسم شاهکار دادین بیرون فکر کردین هنر کردین؟!!! اینقد های اینقد هوی اینقد فاینال فاینال کردین که اینو بدین بیرون؟ میخوام صدسال ویندوز جدید نزنید وقتی اینطور خونه خرابمون میکنید ماکروسافتیای دزد فقط میخوان جیب ملتو سوراخ کنن آقا من دردمو به کی بگم دیگه عمری نمیتونم موبایلمو به سیستمم وصل کنم ایهاالناس ما چه گناهی کردیم که موبایلمون سامسونگه رو سون وصل نمیشه جامونده!!!! :41:
سلام سعید جان ..دمت گرم وقت گذاشتی 5 خط نوشتی خیلی آقایی همه سعید ها بامعرفتن منم هر وقت جواب سوال کسی رو بدونم براش 20 صفحه هم بشه مینویسم..نقل قول:
اما.....
من کارت گرافیکم nvidia club 3d درایوش رو خود ویندوز 7 دانلود کرده...ایول راست می گی...
حالا من درایو نصب شده رو پاک کنم برم از سایت club 3d بگیرم..:10:
درست شد..درست شد.:31::31:
دمت گرم سعید جون خیلی آقایی باورت نمیشه از خود technetsuport مایکروسافت هم پرسیدم هیچی حالیشون نیست نفهمیدن چیه هی میگفتن کاسپر رو باید پاک کنی..واقعا دمت گرم. :31::8::8:
من ورژن Diskeeper pro premier2010 رو نصب کردم ولی موقع دفرگ manual میگه opration failed on drive please see the log event for more info ویندوز هم عوض کردم ولی بی فایده بود
نه دوست عزیز بیلد 7600 هست و 32 بیتینقل قول:
دوست عزيز 2000 هزار بار توضيح داديم و شما اگر جستجو ميكرديد مشكلتون حل ميشدنقل قول:
به دليل شكايت اتحاديه اروپا از مايركروسافت و محكوم شدن اين شركت در دادگاه مايكروسافت از اين پس بايد دو نسخه از ويندوز خود رو منتشر كنه .. نسخه اروپا و امريكا .. در نسخه اروپا مولتي مديا وجود نداره .. پس با اين حساب الان شما نسخه اروپا رو سيستمتون نصب شده و اين ربطي به خنگي و مايكروسافت نداره :10:
باز هم سوالي بود در خدمتيم :11:
عه! من اینو از p30world گرفتما ... :10:اینطوری که تو سایت گفته کلاً ورژن 22 october اینطوریه حرفیم از نسخه اروپاییش نزده مطمئنی نسخه فاینالش آمریکایی داره؟من ان ریتیلو میگما این فاینالشه شاید اون آر تی ام رو آمریکاییا با مدیا دارننقل قول:
به هرحال خوشحالم اتحادیه اروپا ازش شکایت کردن دلم میخواد هرچه زودتر حکومت این شرکت بیخودی و تکراری به پایان برسه خدا یعنی روزی میشه لینوکس تمام بازیها و نرم افزارا روش اجرا بشه... واقعاً سیستم عامل یباییه یه کلیپایی ازش دیدم دیوونشم ولی حیف سازگاری کمی داره :41:
دوست عزیز 2000 بارت پیشکش خودت من یه بارشم پیدا نکردم اگه راس میگی یه لینکم از گفته ات بهمون بده وگرنه خالیبندی موقوف جانم! :31:نقل قول:
دوست عزيز 2000 هزار بار توضيح داديم و شما اگر جستجو ميكرديد مشكلتون حل ميشد
دو نسخه وجود دارهنقل قول:
Ultimate N - به معناي نسخه اروپايي هستش
ویندوز 7 سری N مدیا پلیر و سایر قسمت های مولتی مدیا ویندوز را ندارد! وشما احتمالا نسخه اي با نام Windows 7 Ultimate N رو داريد ..
تا اونجايي كه من ميدونم قبلا هم نسخه فاينال 7600 rtm به منتشر شده بود در نت منتها اين نسخه 22 اكتبر فروش رسمي مايكروسافت محسوب ميشه و هيچ فرقي با هم ندارند
اگه به سايتهاي تورنت معتبر سر بزنيد متوجه ميشيد كه اكثرا نسخه build 7600 رو كامل ميدونند
در مورد لينوكس هم حرف خاصي ندارم سليقه ايه ديگه :11:
قربونت برم بنده نگفتم دوستان گفتند و من اتفاقا تو همين انجمن هم خوندم .. مشكلي داري بريم بيرون دادا:27:21:::11:نقل قول:
مشکل کجای بابا ما که چاکرتیمنقل قول:
مسئله اینه که خودت میگی من گفتم نه بقیه گفتن میگی گفتی دوهزار بارم گفتی ضمناً من این تاپیک بی دروتخته رو ده صفحشو خوندم چون پست قبلم مال ده صفحه پیش بود و آقایون فعال جوابی ندادن پس ازم توقع نداشته باش 300 صفحه رو تا آخر بخونم مشکلم داشتیم تموم شد دادا
آخرش جواب اصلیمو ندادی این ویندوز سون 22 اکتبر ریتیلا همشون بدون مدیا هستن یا نسخه با مدیاشم هس؟؟؟نقل قول:
توضیح در ویرایش: انگار منظورمو نگرفتی میگم اونی که رسماً سایت ماکروساقت میفروشه کدومه؟!
اول این گل خدمت شما:11:نقل قول:
حکومت این شرکت هیچ وقت از بین نمیره!!! اصلا شما شرکت مایکروسافت رو میشناسین و این که تو کدوم کشوره؟ و اینکه تاریخش چی بود و به کجا رسید!؟
دسوت عزیز این لینوکسی هم که میگید سازگاری کمی داره - سوال من اینه که, خداییش تا حالا لینوکس دیدی؟؟؟ آخه سیستم عامل لینوکس با ابتدایی ترین سخت افزارها هم جواب میده.
از گلی که دادی ممنون شما خودت گلینقل قول:
من لینو کس ندیدم ! سخت افزارشم کاری ندارم !
ولی با خیلی از بازیا مشکل داره به خاطر تبلیغه که ویندوزو سریع همه باهاش میسازن به نظرم ویندوز مثل جومونگ چیز مسخره ایه و طرفدارا و مدافعاشم مثل هوادارای جومونگن حالا خودت تا آخرشو بخون :46: