دوستان اگه لطف بکنن یه لینک مستقیم برای دانلود فریم ویر جدید بدن :20:
چون بیشترین مشکلی که دارم واسه تایپ کردن با کیبورد تو nimbuzz :41:
اگه میشه آموزش نصبشم بدین :20:
مدیل فریم ویر کوکی من :
KP500AT_V10k
دوستان اگه لطف بکنن یه لینک مستقیم برای دانلود فریم ویر جدید بدن :20:
چون بیشترین مشکلی که دارم واسه تایپ کردن با کیبورد تو nimbuzz :41:
اگه میشه آموزش نصبشم بدین :20:
مدیل فریم ویر کوکی من :
KP500AT_V10k
دوست عزیز تنها فریموری که فارسی هست همین فریمور هست
بعدشم من گفتم یک فریمور هست که باعث میشه مشکل کیبورد کیورتی داخل نرم افزارها حل میشه.ولی نگفتم که فارسی رو هم ساپورت میکنه!
اگه میخوای قید فارسی رو بزنی لینکش رو بهت بدم. دیگه گوشیت به جای فارسی هیچی نشون نمیده. یعنی کلا فارسی پر!
تازه تست هم نشده و اینکه حجمش 150 مگابایت بود.
با تشکر از شما!:11:
اگه اون مشکل حل بشه قید فارسی رو می زنیم!:21:
فقط می مونه مشکل اصلی که نصبشه!:41:
اگه برای فارسی هم فریمور جدیدی هم پیدا بشه که دیگه عالیه:20:
این گوشی فایل های فلش را واز نمی کند چه کار کنم
یعنی میتونی بدون فارسی سر کنی؟نقل قول:
دیگه هیچ وقت تو گوشیت حروف فارسی نمیبینی ها!
خودم الان تو هارد دارمش ولی نمیدونم از کجا دانلود کردم. فعلا هم با این سرعت فعلی نمیتونم دیگه آپ کنم.
اسمش اینه V10D_00.kdz
خوب باز نمیکنه دیگه240*400 رو پشتیبانی کنه، ولی مشکله و گوشی از حالت فابریک در میاد دیگه. عنی باید بیخیال تم الانش بشی و یک تم دیگه که فقط زیان انگلیسی یا روسی هست نصب کنی( که بیشتر روسی هست)نقل قول:
سرعت گوشی هم کم میشه. بنده خودم همه این کارها رو کردم. اوایل خیلی علاقه داشتم فلش باهاش باز کنم ولی بعدش برام عادی شد. الان هم از تم اصلی دارم استفاده میکنم و خیلی هم عالیه به نظرم
چند تا سوال :
1- چی کار کنیم که فایل هایی که دریافت می کنیم از طریق بلوتوث مستقیم برن تو یک پوشه خاص تو external memory
2- همه آهنگ هام (3 گیگ) رفتن تو my sound و نمیشه مرتبش کرد (پوشه پوشه اونجا نیستن و همه اهنگ ها با همن) ولی وقتی تو extenral memory و my sound میرم پوشه پوشه هستن و اشکال پخش از طریق external memory اینه که نمیشه play list گذاشت
چی کار کنم/؟
3- چطوری بفهمم چقدر GPRS برام مونده ؟(بسته 5 مگ و 500 کیلوبایت مجانی ایرانسل)
1. راهی نداره
2.بازم راهی نداره و اونجا مثل گالری گوشی عکل میکنه شما تو هر پوشه ای آهنگ بریزی خودش میاره همونجا و امکان ساخت پوشه هم نیست
3.این که خیلی راحته.
*140*3*7*3*1#
سلام دوستان بهترین گوشی که با 30 40تومان میشه گرفت
آخه عزیز من جا قحط گیر آوردی اینجا میپرسی؟! :دی خوب برو تو تاپیکه مخصوصش بپرس....
آقا چرا مي زني تازه وارده ياد مي گيره ديگه:46:نقل قول:
خو ببخشید خو.....:45::45::45:نقل قول:
آقا چرا مي زني تازه وارده ياد مي گيره ديگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا سه تا سوال ,
1- توو جعبه ی این گوشی مموری چند گیگ میزارن ؟
2- قیمت فعلی این گوشی با گارانتی کامتل چنده ؟
3- رنگ مشکی که خط دورش طوسی باشه با گارانتی اصلی وجود داره یا نه ؟ (چون گوشی شاپ فقط مشکی با خط دورش قرمز موجودی داره)
1-تو جعبه چیزی به نام مموری وجود نداره.نقل قول:
2-قیمتش الان با گارانتی کامتل حدود115 تومنه
3-بله موجوده. من خودم مشهدی دیدم چند بار.
سلام بچه ها از اینکه وارد این انجمن شدم خوشحالم :20:
من یه سی 902 دارم هیچ اشکالیم نداره ولی ازش زده شدم :2:
به نظر شما اینو بفروشم برم یه کوکی بخرم یا نه
ببین انتظاراتت رو بر آورده میکنه یا نه؟
منم اوایل که خریدمش قصد فروشش رو داشتم.
ولی الان ازش راضی هستم.
قیمت گارانتی دارش فک کنم چیزی بین 110 تا 120 باشه.
دوربینش 3 هست و توی نور خوب میگیره. ولی هوا ابری باشه یا یکم ن ور کم باشه زیاد جالب نیست عکسش.
فیلم هم mp4 , 3gpساپورت میکنهبا حداکثر اندازه 320*400. که کیفیتش خیلی خوب میشه.
بچه ها هم تست کرد روی فیلمهای mp4 میشه زیرنویس انداخت.
باتریش 900 آمپره و زود تموم میشه. یعنی دو روزی بیشتر دوام نمیاره. که میتونی بری یک 1000 آمپر براش بخری.
در ضمن یک خوب که داره اینه بدون باتری هم کار میکنه ولی پیشنهاد نمیشه اونجوری ازش استفاده کرد، به خاطر نوسانات برق.
و اینکه هر وقت دوست داشتی میتونی بزنی به شارژ و لازم نیست کامل باتری خالی بشه. یک ماه هم به شارژ باشه باتریش خراب نمیشه.
من الان یک ماه هست گوشیم همیشه به usb وصله و دارم باهاش میرم اینترنت.جدیدا هم باهاش فیلم دانلود میکنم.
سرعتedgeش خوبه و فعلا سرعت بین 20 تا 30 هست.
هندزفریش خوبه ولی اگه خوشت نیومد میتونی از هندز فری دو تیکه رنوار استفاده کنی. قیمت ولوم دارش فک کنم 8 تومن بود.
سوالی داشتی بپرس.
در ضمن سنسور حرکتی داره به همراه دو بازی حرکتی.
ولی بازی های سنسور حرکتی موجود روش جواب نمیده.که یک ضعف در برابر رقیبش استار هست. البته استار هم خوبه بستگی داره شما از گوشی چی بخوای.
استار یکی از بزرگترین ضعف هاش اینه که پشتیبانی کامل فارسی رو نداره.
کیبورد کیورتی فارسی نداره و باید با عربی تایپ کنید که اونم مشکلاتی داره.
داخل نرم افزارهای جاوا مثل اپرا حروف فارسی جدا از هم نوشته میشه.
این هدست دو تیکه رنوار واقعا خودشه (یعنی همون لوله ایه هستش؟!) :18::18::18::18:نقل قول:
هندزفریش خوبه ولی اگه خوشت نیومد میتونی از هندز فری دو تیکه رنوار استفاده کنی. قیمت ولوم دارش فک کنم 8 تومن بود.
میدونی من چقدر دنبالشم!!!! جیگرتو! کجا میفروشن؟!؟!!؟ کامتل خاک بر سر که نداشت!!!
والله ما در پی مشکلی که ایجاد شده بود رفتیم همین کامتل خاک بر سر و اونجا دیدیم
لیست لوازم جانبی داشت.
نوشته بود هندزفری دو تیکه ولوم دار :31:
این لوله ای دیگه چیه؟لوله ای همونایی هست که سری w سونی اریکسون دارن؟
الان رنوار داری درسته؟ بعد هندزفریش دو تیکس؟
شاید من اشتباهی فک میکردم که بلندگوهاش از این جیری هاس که میره تو گوش: دی
خوب چرا خودت نمیسازی یکی؟
من یک گوشی چینی داشتم هندزفریشو دو تیکه کردم: دی
یک هندزفری سری wداشتم با هم مخلوطشون کردم: دی
فقط یک مشکل کوچولو داشت وقتی آهنگ گوش میکردی، تماس که میگرفتن خودش برقرار میشد: دی دکمش اتصالی پیدا کرده بود
گوشي فوق العاده خوبيه من حدود 6 ماهه دارمش عاليه.:31:امكاناته اديت عكسش و فيلمش فوقالعاده است.دوربين خيلي باكيفيتي داره.در كل نسبت به قيمتش امكاناته زيادي داره.
لــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــذذذذذذ ذذذذذذذذذت ببرين.:27:
گوشیم که الان ویوتی اسمارته و دو تیکست (یه مبدل با یه هدست)......اون دو تیکه بودن برام مهم نیست.....خود هدست رنوار رو میخوام که لوله ایه (همین هایی که میره داخل گوش)....خودم هدست لوله ای A4Tech دارم.....هدست خوبیه ولی همکارم رنوار داره با هدست اون که گوش میدم.....واااااااااااااای!!!! :8::8: اصلا یه چیزیه.....:دینقل قول:
والله ما در پی مشکلی که ایجاد شده بود رفتیم همین کامتل خاک بر سر و اونجا دیدیم
لیست لوازم جانبی داشت.
نوشته بود هندزفری دو تیکه ولوم دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این لوله ای دیگه چیه؟لوله ای همونایی هست که سری w سونی اریکسون دارن؟
الان رنوار داری درسته؟ بعد هندزفریش دو تیکس؟
شاید من اشتباهی فک میکردم که بلندگوهاش از این جیری هاس که میره تو گوش: دی
خوب چرا خودت نمیسازی یکی؟
من یک گوشی چینی داشتم هندزفریشو دو تیکه کردم: دی
یک هندزفری سری wداشتم با هم مخلوطشون کردم: دی
فقط یک مشکل کوچولو داشت وقتی آهنگ گوش میکردی، تماس که میگرفتن خودش برقرار میشد: دی دکمش اتصالی پیدا کرده بود
بچه ها من به یه مشکلی برخوردم. امروز چند تا آهنگ جدید ریختم تو گوشیم. اما وقتی Music Player رو میزنم لودینگ که داره میشه، گوشی ریست میشه. باطری و مموری رو درآوردم دوباره گذاشتم، مموری رو اسکن کردم، حتی همون آهنگارو پاک کردم اما باز ریست میشه. مموریم هم PNY کلاس 4 هست. خیلی وقته این گوشیو دارم و تا حالا همچین مشکلی نداشتم. میتونین کمکم کنین؟
پ.ن: قبلش دیکشنری سارا رو روش نصب کردم.
پ.ن2: آهنگها از تو منوی اصلی اجرا میشن.
ممنون از راهنماییات مجید جون ببین من از گوشی یه دوربین متوسط پخش موزیک با کیفیت نسبتن خوب و تاچ خوب میخوام :8:
راستی بچه ها سه مدل جدید کوکی رو دیدین اگه خواستین بگین عکسو و اطلاعاتشو بذارم
اون سه مدل باید اینها باشن:
LG GS290 Cookie Fresh
LG GS500 Cookie Plus
LG KM570 Cookie Gig
اولی که تو بازار هستش ولی دو مورد بعدی رو بعید میدونم اومده باشه....سه مدل دیگه هم هستن که تو راهن (وارد بازار جهانی نشدن هنوز):
LG Cookie T300
LG Cookie Style T310
LG Cookie 3G T320
پس اون هندزفری دو تیکه ای که ولوم دار هم هست و کامتل میفروشه اصل رنوار نیست؟!نقل قول:
مال شما ولوم داره؟ رنوار چی؟
ببین من میرم دنبالش پیدا کردم خبر میدم.البته من نه اون هندزفری شما رو دیدم چجوریه و نه رنوار رو. میترسم یک چیز دیگه بهم بندازن به جای رنوار. اون دوستتون از کجا آورده؟ شما هم پیدا کردی خبر بده شاید به زحمت انداختمت:31:
دقیق نمیدونم مشکل چیه. ولی فک کنم آهنگها کیفیتش نباید بالای 128 باشهنقل قول:
شما هر وقت آهنگ رو میارید ریست میشه یا کلا دیگه گوشی بالا نمیاد؟
اگه فقط تو آهنگه مشکل دارید حذفش کنید.
اگر هم مشکل اینه که دیگه گوشی بالا نمیاد و مدام ریست میشه باید فلش بشه.
کوکی الان با قیمت 125 تومن خیلی عالیه.نقل قول:
ولی من یک مدت میخواستم بفروشمش برم popبخرم
همه چیشون شبیه همه فک کنم
ولی pop کوچیکتره. و پنل خورشیدیش هم که اگه گیر بیاری دیگه عالی میشه.
قیمتشم فک کنم 160 باشه دقیق نمیدونم.
کوکی fresh هم خوبه البته دوربینش 2 هست. جک 3.5 هم داره فک کنم.
من هندزفریشون رو دیدم....عادیه اصلا لوله ای نیست....مال من ولوم نداره ولی ماله رنوار چرا....دوستم خوب رنوار داره دیگه! :دی اگه پیدا کردم حتما خبر میدم....نقل قول:
پس اون هندزفری دو تیکه ای که ولوم دار هم هست و کامتل میفروشه اصل رنوار نیست؟!
مال شما ولوم داره؟ رنوار چی؟
ببین من میرم دنبالش پیدا کردم خبر میدم.البته من نه اون هندزفری شما رو دیدم چجوریه و نه رنوار رو. میترسم یک چیز دیگه بهم بندازن به جای رنوار. اون دوستتون از کجا آورده؟ شما هم پیدا کردی خبر بده شاید به زحمت انداختمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من بیشتر آهنگ ها کیفیت 320 ان بعضیا 192 بعضیا هم 128
مشکلی با کیفیت آهنگ نداره
دوستان یه در خواست دارم
لینک دانلود یه دیکشنری که انگلیسی به انگلیسی و فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی داشته باشه و فول تاچ باشه رو می دید ؟
راستی چطوری میشه رو فیلم های گوشی (mp4 و اندازه 400x240) زیرنویس گذاشت ؟
ساراديك فك كنم كارتو راه بندازه. يه سرچ بزني پيدا ميكني. همه جا هست. ولي حجمش حدود 10 مگه. اگه نصب نشد با پي سي سوئيت نصب ميشه. من اينجور فيلمهارو با jet audio تبديل ميكنم و توي گوشيمم زيرنويسشو نشون ميده. ولي با چندتا برنامه ديگه تست كردم نشون نميداد. يه امتحان كن احتمالا نشون ميده. اگه نرو افزار jet audio رو نداري لينك بدم.نقل قول:
مرسینقل قول:
ممنون میشم اگه لینک سارادیک رو بدی :10:
جت ادیو رو دارم :8:
آقا ممنون
سارادیک 10مگی فول رو دانلود کردم
ولی وقتی رو مموری می ریزم و نصب می کنم گوشی هنگ میکنه و مجبوری میشم باطری رو در آرم !!! چه کنم
با پي سي سوئيت نصبش كن
اره حسین جون منظورم همون سه تا Tها بود:31:
[QUOTEکوکی الان با قیمت 125 تومن خیلی عالیه.][/QUOTE]
ولی یکی از فامیلامون که تو مشهدن 90 تومن گرفته:18:
حتما بدون گارانتي بوده
اره بدون گارانتی بوده 125تومنیه با گارانتی کامتله؟
بچه ها ببخشید چه طوری میشه نقل قول درست کرد:31:؟
اره با گارانتي 115 تا 120 تومنه.نقل قول:
روي نقل قول كليك ميكني و بعدش پايينش حرفتو مينويسي ديگه.
یعنی بین دو تا QUOTEمی نویسی یا پایینش
بچه ها من یه بار سوالمو پرسیدم ولی مجید جون دقیق جوابمو نداد
لمسش قاطی نمیکنه خراب نمیشه (لمسش) کیفیت صداش و بلندیش خوبه ؟دوربینش در حد متوسط هست؟ رم تا چند ساپورت میکنه؟
پیشاپیش از جواباتون ممنون:11:
وقتي روي نقل قول كليك كردي توي صفحه جديد به اون نوشته ها هيچ كاري نداشته باش. بيا اخرش enter رو بزن تا يه سطر بياي پايين. اونجا نظرتو بنويسنقل قول:
لمسش همه قسمت هاش خوبه جز بخش گالری که افتضاحه (به دلیل خازنی نبودن (که فقط در گوشی های 300 به بالا هست) عالی نیست و در حد خیلی خوبه) (همچنین بخش گالری اصلاً استفاده نمیشه و من از my staff میارم) پس مشکلی با لمس نخواهی داشتنقل قول:
کیفیت صدا و بلندی خیلی خوبه تو هدفون غوغاس
من کلی گوشی رو تست کردم هیچ کدوم کیفیت و بلندی صدای بلندگو و مخصوصاً هدفون به گوشی من نرسید (حتی 5800)
دوربینش 3.2 هست و از 2 بهتره ولی 3.2 واقعی نیست (من به N73 می گم 3.2 واقعی !!!
اگه میخوای بگو یه عکس که با دوربین گرفتم بدم بهت (تو روز خوبه تو شب افتضاح)
رم خودم تا 16 امتحان کردم ولی احتمالا 32 هم ساپورت کنه
دوستان من موندم اینو بخرم یا این 3 تا مدل سامسونگ رو...
C330K champ
s3370
C3510 corby
من دوربین خیلی برام مهم نیست...
برام مهم صدا ی بلند برای زنگ خوردن و گوش دادن آهنگ و خوشگل بودن گوشی لمسیه...
چی کار کنم؟
با این گوشی میشه راحت اس ام اس فارسی زد؟
کیبوردش فارسی داره؟
من با c3510 corby دوستان كار كردم. صداش خوب نيست. بنظرم دخترونس . بعد يه مدت قسمت بالائي از پائينيش لق ميزد. دوربينشم متوسطه. اس ام اس دادن باهاش راحته تقريبا و لمسيش فوقالعادست. صفحه لمسيش خازنيه.
فك كنم صداي كوكي بيشتره. دوربينشم بهتره. لمسيش بهتر نيست اما خوبه. كيبورد smsشم خوبه. lgها همه فارسي دارن اگه از گارانتي بگيري. قيمتش هم از كوربي كمتره