کسی میتونه راهنماییم کنه؟:10:نقل قول:
Printable View
کسی میتونه راهنماییم کنه؟:10:نقل قول:
این روش اصلا توصیه نمیشه ! چون ویندوز سرویس پک 3 کامپوننت ها و فریم ورک هایی داره که توی SP2 موجود نیست و این میتونه یاعث ناسازکاری بشه ! در ضشمن ارتقا ویندوز فقط برای بازی نیست که ! سرعت .. کارایی ... بازده .. و ... خیلی مفید میتونه باشه برای سیستم ها ...نقل قول:
سلامنقل قول:
در پست اول لینک ها موجوده .. به زودی لینک 1.3 رو نیز اضافه خواهم کرد ...
سلامنقل قول:
مشکل از سیستم شما نیست ...
ولی میتونه از ویندوز شما و یا آپدیت نبودن درایور ها باشه !
بعد از بررسی این موارد وضعیت رو اطلاع دهید ...
سلامنقل قول:
حتی اگر سیستمون نیز ضعیف باشه چنین موردی نباید رخ بده ...
درایور هاتون آپدیت هستند ؟
همه ی پچ ها با کرک Razor کار میکنند ! پست اول ...نقل قول:
سعی کنید در حالت آفلاین تست کنید ...نقل قول:
سلامنقل قول:
با توجه به اینکه کرک فدور همونطوری که خود شما گفتید بعضی از المان های بازی رو رو غیرفعال میکنه میتونه باعث این نوع ناسازگاری ها بشه که منبعش نامشخصه ... بهتره از کرک Razor استفاده کنید ...
... باید بگم که ویندوزم سرویس پک 1 هست و مشکلی نداشته تا به حال با هیچ گیمی!
درایور کارت گرافیک هم آپدیت هست به آخرین ورژن.
در حالت آفلاین هم کار نمیکنه و همین ارور رو میده!
الان هم خواستم پچ نصب کنم! مینویسه باید بازی رو نصب کنی و از کار کرد درستش مطمئن باشی!!! و اوکی میده و نصب نمیشه!
دیگه واقعاً کلافه شدم!
نه درايورهام آپديت نيست و از XP SP2 استفاده ميكنم . ولي با هيچ بازي ديگه مشكل ندارم از جمله Far Cry 2 و Crysis و ...
به نظرتون فقط با آپديت درايور گرافيك بازي درست ميشه ؟
باید sp3 یا ویستا باشه.نقل قول:
... باید بگم که ویندوزم سرویس پک 1 هست و مشکلی نداشته تا به حال با هیچ گیمی!
بابا همون ویستای سرویس پک1نقل قول:
جوون من کمک کنین.
نقل قول:
نوشته شده توسط Ali.Mirzaie [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس گذاشتم.
ولی توضیح هم میدم.
بازی رو نصب کردم ؛ اکانت هم ساختم .
وقتی که راکستار سوشیال کلاب رو باز میکنم و دکمه پلی رو میزنم وارد بازی نمیشه و یک ارور میده.
Application Failed to launch
The application you are attempting to Launch no longer exists. please reinstall the application, or contact support at:
کد:
http://www.rockstargames.com/support
حال پیدا کنین پرتقال فروش را!!!!
ممنون.
کسی نیست کمک کنه؟!
توی ایکس پی اجرا شد ؛ ولی ویندوز ایکس پی خرابه هی گیر میکنه.
سیستم من هم این هست ؛ مشکل از سیستم که نیست؟!
cpu: Atlone X2 5000+ 2.66gh
Ram: 2gig dual chanel patriot buss 800mhz
VGA: 9600gt 1gig ddr3
جان من کمک.
کمککککککککککککککککککککککک ککککککک....
الان این مشکل روی ویستا 64 بیت سرویس پک 1 هست.
100% تایید میشه.نقل قول:
کرک مشکل داره؛تو 1000 بار دوباره نصبش کنی و دوباره این کرک رو بدون پچ بریزی همین مشکل دو باره ایجاد میشه.نقل قول:
[quote=دانوش پیچگاه;3880528]CPU خیلی خیلی ضعیفی داری (cpu: Atlone X2 5000+ 2.66gh) - البته اگه دو هسته ای نیست منظورمه؛اگه واقعاً 2 هسته ای هست؛مشکل نداره.
بازی روی 64 بیت ها بد اجرا میشه
بازی با پچ یکی مانده به جدیدترین (1.0.3.0) و با کرک مخصوصش + اجرا بدون کلاب اجتماعی (سوشیال کلاب) اجرا میشه؛فقط با کلیک بر Launch.exe منظورم است.
رئیس دو هسته ی هست ؛ وگرنه که اصلاً ویندوز ویستا میخواستم چی کار!؟ اونم 64 بیت.
من بازیهای خیلی سنگینی میثل گادفادر و هاکس و بدون هیچ گونه مشکل و روی اولترا های رزولوشن 1280x1024 اجرا کردم ؛ حتی روی H.a.w.x 100 فریم گرفتم!!!!
مشکل سیستم ندارم!
نمیدونم مشکل از کجای دیگه هست!
حتی پچ هم روش نصب نمیشه!
عجیبه!
اگر منظورتون ویندوز های 64 بیتیه که باید بگم بازی روی اینها بهتر نیز اجرا میشه ... البته به شرطی که سیستمتون توانایی اجراش رو داشته باشه در این ویندوز ...نقل قول:
بازی روی 64 بیت ها بد اجرا میشه
شما هم نمیدونی چرا من این مشکلات رو دارم؟!نقل قول:
بابا ناسلامتی خودت صاحب این تاپیک هستی!!!! کمک کنه دیگه!
این همه پست گذاشتم!!!
یکی نیست کمک کنه؟!
یعنی من اولین کسی هستم که به این مشکل خوردم؟!:41:
آهان....
یه چیزی فهمیدم!
موقعی که نصب بازی تموم میشه ؛ توی ویستا میزنه "desktop" not items registry
بعد به شکل ارور میاد و فقط اوکی داره.
اسم ارورش هم عدد هستش 15125647
مشکلت همینجاس ... رو ویندوز های 64 بیتی اجرا نمیشه.
منم بدبختیم سر همین بود. رو ویستا 32 بیتی اجرا میشه.
رو ویندوز 7 هم راحت اجرا میشه.
رو ایکس پی 32 بیتی هم اجرا میشه.
خلاصه این که باید 32 بیتی باشه.:11:
ای لعنت بر راکستار...نقل قول:
آخه چراااااااااااااااااا؟!
:41:
بابا من به خاطر برنامه هایی که کار میکنم مجبورم!!!
باید یه ویندوز ایکس پی ضاقارت بریزم پس!
نقل قول:آقا بنی انویدیا؛حالا جوابت رو گرفتی؟نقل قول:
نه خیر. اصلا همچین چیزی نیست. من خودم بازی رو روی vista 64 بازی رو تموم کردم.نقل قول:
RGSC در 64 بیت از 10 بار؛4 بار هنگ میکنه؛چراکه مثل بقیه نرم افزار ها به 64 بیت نمیخوره؛این را من فقط نمیگم؛مجله کلیک هم میگه؛حالا شاید سیستم شما جاویی بود!:31: راستی جدی جدی مشکل برنخوردی؟:18:نقل قول:
نقل قول:
ای لعنت بر راکستار...
آخه چراااااااااااااااااا؟!
:41:
بابا من به خاطر برنامه هایی که کار میکنم مجبورم!!!
باید یه ویندوز ایکس پی ضاقارت بریزم پس!
من حرف آقا مجید رو تایید میکنم :20:نقل قول:
نه خیر. اصلا همچین چیزی نیست. من خودم بازی رو روی vista 64 بازی رو تموم کردم.
راستش خودم فکر میکنم به خاطر راک استار نیست به خاطر گندیه که خیلی از ایرانی ها روی این بازی زدن.
من خودم چند روزی روی ویندوز ویستای 64 بیتی هی نصب میکردم پاک میکردم کرک میکردم و خلاصه از این دردسر ها داشتم ... نمیدونستم چی کار کنم فکر میکردم دست کرک بازیه بعدش رفتم تو فروم خارجی جی تی ای آی وی گفتم خیلی ها هم حرف آقا مجید رو زدن گفتن ما الان داریم رو ویستای 64 بیتی بازی میکنیم. یکیش جالبه گفته بود پشت جعبه رو نگا کن نوشته سازگار با x64 ... دیگه خبر نداشت که من بازی تقلبی کرک شده خریدم :31: .... دوستام میگفتن ما الان داریم رو ویستا بازی میکنم ... منم که حسابی گیج شدم.
بعدش تازه فهمیدم دوستام دارن روی ویستای 32 بیتی بازی میکنن ... گفتم حتما دیگه دست ویندوزه.
ویندوز عوض کردم خیلی راحت بازی اجرا شد.
احتمال زیاد دست کرک بازیه که ایرانی ها ساختن که رو ویندوز 64 بیتی سازگاری نداره.
من مطمئنم اگه ویندوز 32 بیتی نصب کنی مشکلت حل میشه.
تازه من فکر نکنم نرم افزاری باشه که فقط روی ویندوز 64 بیتی نصب بشه. فقط سرعتش خیلی بیشتر از 32 بتیه...اگه ایکس پی دوست نداری بهت پیشنهاد میدم ویندوز 7 بریز ... مثل ایکس پی سبکه و مثل ویستا 64 بیتی سرعت داره. من از وقتی 7 نصب کردم دور ایکس پی و ویستا رو یه خط گنده کشیدم :46:
روی ویندوز 7 هم جی تی ای رو بازی کردم .
البته فراموش نکن که روی دایرکت ایکس ده باید کارت گرافیکت بهتر باشه که فکر کنم دیگه فحش دادم :31:
خب مثل این که من سوتی دادم...(!)... الان میرم مشکل آقا میرزایی رو تو GTAForums میدم؛شاید اونا چیزی برای گفتن داشته باشن... .
آقا میرزایی!
گرفتی ما رو؟ من دوباره مشکلت رو خوندم دیدم که اصلاً تو مشکل منو رو داشتی!
برو جایی که بازی رو نصب کردی بعش برو روی Launch.exe دو تا کلیک ناقابل کن،بازی اجرا میشه!
البته اینم تایک GTA Forums و خودت جوابت رو داخلش پیدا کن و ترجمه کن:
کد:http://www.gtaforums.com/index.php?act=ST&f=233&t=415580
البته من اون مشکل رو داشتم الان دوباره ویندوز رو یه جدید خریدم و عوضش کردم و درایو گرافیک+کارت گرافیک جدید خریدم؛دیگه اون اروروه (!) نمیاد واسم
مرض که ندارم بیام الکی دروغ بگم :دينقل قول:
الان دیگه تقریبا هیچ برنامه جدیدی نیست که 1 نسخه برای 64 بیت نداشته باشه یا ساپورتش نکنهنقل قول:
چراکه مثل بقیه نرم افزار ها به 64 بیت نمیخوره
من که تا حالا هیچ مشکلی با هیچ برنامه ای که باهاش کار میکنم ندارم.
آره به نظر من هم اشکال از این بازی های کرکی هست.نقل قول:
راستش خودم فکر میکنم به خاطر راک استار نیست به خاطر گندیه که خیلی از ایرانی ها روی این بازی زدن.
آقاش شما عجب اسم زیبایی داری (مجید) :دي مثل خودم :دي
شما سوتی ندادی دوست من. و ممکنه با نصب یه 32 بیت مشکلشون حل بشه ولی من که با 64 بیت هیچ مشکلی نداشتم و ندارم.نقل قول:
خب مثل این که من سوتی دادم...(!)
البته وقتی نسخه کامل seven بیاد دیگه بیخیال این ویندوز ها :دي
آقا از این که دلتون واسم سوخت و کلی تحقیقات انجام دادین من و شرمنده کردین (لول)
یکی یکی جواب میدم الان.
1- ویندوز ویستای 64 بیت رو من هم برای سرعتش ریختم ؛ چون با لنگوئیج پروگرامینگ خیلی بهتر مچ میشه (حالا هرچی! کل ویژوال استادیو رو در نظر بگیر شما)
2- ویندوز ریختن روی کامپیوتر مضررات زیادی داره از جمله اینکه هر بار ویندوز ریختن باعث میشه 1% از قدرت سی پی یو شما کم بشه ویستا که دیگه جای خود داره.
3- ویندوز 7 سیستم عامل خوبی هست ولی نه نسخه بتای اون! من هم منتظرم که نسخه اصلی ویندوز 7 بیاد (البته سعی میکنم این بار اورجینال بگیرم اگر تا اون موقع آی پی های ایران باز شده باشه به سمت مایکروسافت)
4- فکر کنم کارت گرافیکم زیاد ضعیف نباشه ها!!!!
5- روی لانچ هم کلیک کردم ؛ ولی فایده نداشت و فقط داس باز میشد و بعد از چند لحظه بسته میشد ولی توی بازی نمیرفت!
6- حالا چی غلطی کنم من بخت برگشته؟! :(
واقعا همچین چیزی وجود داره؟؟؟؟نقل قول:
ویندوز ریختن روی کامپیوتر مضررات زیادی داره از جمله اینکه هر بار ویندوز ریختن باعث میشه 1% از قدرت سی پی یو شما کم بشه ویستا که دیگه جای خود داره.
به نظر من که همچین چیزی غیر ممکنه. اگه منبعی داری بده تا اطلاعات ما هم زیاد بشه.
والا به نظر من همین کاری رو که دوستان گفتن بکن. یا 1 ویستا 32 نصب کن یا xp رو درست کن.نقل قول:
حالا چی غلطی کنم من بخت برگشته؟!
رئیس در مورد اولی باید بگم منبع الان ندارم ؛ ولی این قضیه خیلی راحت با ذهن جور در میاد. چون وقتی که شما ویندوز میریزین عملیاتی که شاید در حالت عادی 2 ساعت طول بکشه در 20 دقیقه تمام میشه اعم از کپی کردن و ایناستالینگ ؛ و این به این علت هست که در اون زمان حداکثر فشار روی سی پی یو اعمال میشه و تمام محاسبات از طریق سی پی یو و رم انجام میشه که عمده اون روی سی پی یو هست ؛ شما وقتی یک کار سنگین رو روی ویندوز انجام میدین ، هیچ وقت روی مونیتورینگ سی پی یو ( تسک منیجر ) نمیبینید که به شکل مداوم از 100% قدرت سی پی یو استفاده بشه ، ولی در زمان ویندوز عملاً اینطور هست و در اون زمان هیچ درایوری برای سازگاری سخت افزار با نرم افزار وجود نداره و فشار روی سخت افزار بیشتر هست. و خلییییییییلی دلایل دیگه که باعث میشه فوق العاده به سیستمتون ، مخصوصاً سی پی یو فشار وارد بشه. ( توی ایران به خاطر ارزان بودن سیستم عامل و کپی بودنش و نبود خدمات پس از فروش ملت تند تند ویندوز عوض میکنن و از این قضایا دور میمونن):19:نقل قول:
در مورد دومی هم از سی پی یو و این حرفها بگذریم ، حالش و ندارم ;) P::20:
آره باهات موافقم ... ویژوال استادیو خیلی سرعتش تو 64 بیتی زیاده ولی بعضی از کمپونت ها به 64 بیتی نمیخورن البته تا اونجایی که یادمه کامپیونت جایگزین داشت.نقل قول:
1- ویندوز ویستای 64 بیت رو من هم برای سرعتش ریختم ؛ چون با لنگوئیج پروگرامینگ خیلی بهتر مچ میشه (حالا هرچی! کل ویژوال استادیو رو در نظر بگیر شما)
به نظر من امکان نداره همچین چیزی باشه ... هر وقت ویندوز نصب میشه تازه کامپیوتر سر حال ترم میشه.نقل قول:
2- ویندوز ریختن روی کامپیوتر مضررات زیادی داره از جمله اینکه هر بار ویندوز ریختن باعث میشه 1% از قدرت سی پی یو شما کم بشه ویستا که دیگه جای خود داره.
اگه اینجوری بود تا الان سی پی یو من از کار افتاده بود از بس ویندوز نصب کردم.
من از آخرین نسخه ی بتا بدون مشکل دارم استفاده میکنم.نقل قول:
3- ویندوز 7 سیستم عامل خوبی هست ولی نه نسخه بتای اون! من هم منتظرم که نسخه اصلی ویندوز 7 بیاد
ببخشید قربان من ندیده بودم :31:نقل قول:
4- فکر کنم کارت گرافیکم زیاد ضعیف نباشه ها!!!!
توی 64 بیتی ؟ یا ویندوز نصب کردی ؟نقل قول:
5- روی لانچ هم کلیک کردم ؛ ولی فایده نداشت و فقط داس باز میشد و بعد از چند لحظه بسته میشد ولی توی بازی نمیرفت!
6- حالا چی غلطی کنم من بخت برگشته؟
من که بازم میگم تنها راهت 32 بیتیه...اگه تو 64 بیتی اجراش کردی به ما هم بگو یاد بگیریم شاید بشه :11:
فعلاً سرویس پک 2 ویندوز ویستای 64 بیت رو دارم آپدیت میکنم از اینترنت تا ببینم چی میشه ;)
سلامنقل قول:
من نمیدونم مشکل شما کجاست و دلیلش چیه ولی من خودم روی هر دو سیستمم تو ویندوز 64 بیتی بازی کردم ...
حتی بعد از نصب Service Pack 2 ویستا که اون هم نسخه 64 بیتی بود بازی رو نصب کردم و مشکلی نداشتم ... حداقل 10-15 فریم بیشتر میگرفتم ...
البته باید در نظر گرفت که مشخصات سیستم شما چیه و آیا میتونه یک ویندوز 64 بیتی رو تغذیه کنه یا نه !
این هم از حرف هایی که نمیدونم از کجا و چه منبعی زده میشه !نقل قول:
ویندوز ریختن روی کامپیوتر مضررات زیادی داره از جمله اینکه هر بار ویندوز ریختن باعث میشه 1% از قدرت سی پی یو شما کم بشه ویستا که دیگه جای خود داره.
این حرف کلا اشتباهه ...
اگر آرمان (Stream) اینجا بود یک جوابی میداد که ... :دی
الان کل برنامه های کاربردی اعم از عامه و خاص داره به سمت سازگاری با 64 بیت پیش میره.نقل قول:
در مورد سی پی یو هم بگم این رنج ممکنه در بعضی شرایط متفاوت باشه ؛ مثلاً با یک سی پی یو از سری c2d intel اونم توی رنج 8000+ هیچ موقع برای ویندوز ایکس پی ریختن همچین چیزی اتفاق نمیافته .... خیلی جای بحث داره فقط این و بگم که هر ویندوزی برای نصبش از یک نرخ محاسبات مشخص استفاده میکنه که اگه از اون بیشتر بشه آسیبی نمیرسه ، هرچی هم کمتر بشه بیشتر آسیب میزنه...
معلومه که من با همین سیستم خودم 2000 بار هم ویندوز 98 بریزم ککش هم نمیگزه!!
نسخه بتا کار میکنه ولی مجبوری بعد از یک مدتی عوض کنی ؛ خیلی وقتها هم به مشکل برمیخوری البته برای بازی خیلی کمتر.
خواهش میکن رئیس
خوب همین چیز در بازی ها نیز داره پیش میاد ... از خیلی وقت پیش .. این بازی هم با 64 بیتی سازگاره ...نقل قول:
الان کل برنامه های کاربردی اعم از عامه و خاص داره به سمت سازگاری با 64 بیت پیش میره.
در مورد ضعیف شدن سی پی یو هم کاملا مخالفم ...
دقیقاً ؛ مخصوصاً فلایت سیمولیتور ایکس...نقل قول:
در مورد مخالفت هم تشکر ، ولی این و زمان دانشجویی با استادمون زیاد در موردش بحث کردیم آخر هم اون من و قانع کرد.
ولی من الان زیاد نمیتونم مثل اون مانور بدم ؛ پس پافشاری نمیکنم!
کاملا موافقم.نقل قول:
خوب همین چیز در بازی ها نیز داره پیش میاد ... از خیلی وقت پیش .. این بازی هم با 64 بیتی سازگاره ...
چون دیگه بالاخره 1 زمانی میرسه که رم 3 گیگ هم برای بازی ها کم میاد.
همین الانش هم خیلی از بچه ها رم 4 گیگ دارن و دیگه نمیشه از 32 بیت استفاده کرد.
اصلاً خیلییییییی عجیبه!
تا میزنم روی لانچ که بره توی بازی !!! یهو میبینم داره رم بارگزاری میشه ها! تا میرسه به 60% دوباره فییییییییسسس... خالی میشه میاد روی 40% :( و نمیره توی بازی!!! نخواستیم آقا!!!! نخواستیم! :((
فردا میرم میکنمش توی حلق فروشنده این سی دی ضاقارت رو!!!!
کپی هم کپی های قدیم !!!!
نه ... منم خیلی بدبختی کشیدم ولی وقتی نصب کردم شب تا صبح بازی میکردم ... خیلی حال میده:31:نقل قول:
اصلاً خیلییییییی عجیبه!
تا میزنم روی لانچ که بره توی بازی !!! یهو میبینم داره رم بارگزاری میشه ها! تا میرسه به 60% دوباره فییییییییسسس... خالی میشه میاد روی 40% :( و نمیره توی بازی!!! نخواستیم آقا!!!! نخواستیم! :((
خب چرا یه ویندوز 32 بیتی کنار این ویندوزت نصب نمیکنی ؟ :18:
همه چیز سر این استاد هاست ... :دینقل قول:
استادمون زیاد در موردش بحث کردیم آخر هم اون من و قانع کرد.
فکر میکنند خیلی چیزهای بیشتری از دانسته هاشون میدونند :دی
چی نه؟!نقل قول:
زیادم حال نمیداد البته یه خورده توی ایکس پی بازی کردم.
ویندوز ویستا! بابا کلی جا میگیره!
خوب بازهم الان مشکل دارید با این بازی؟
نه دیگه! من با همین استادها دعوام شد که انصراف رو ترجیح دادم اونم بعد از 6 ترم! اینقدر که بی سواد بودن!نقل قول:
ولی خدایی حرفهای اون منطقی بود! آدم خدائیش باید بگه!