اگر مرکز ولیعصر هستین و رو فیبر نیستین 0/33 در غیر اینصورت 0/35 هست vpi/vci ماتریکسنقل قول:
Printable View
اگر مرکز ولیعصر هستین و رو فیبر نیستین 0/33 در غیر اینصورت 0/35 هست vpi/vci ماتریکسنقل قول:
سلامنقل قول:
اين دوست ما اهريمن كجاست بياد از شاتل دفاع كنه كارت تخفيف بده و ... دور هم هستيم بخنديم لول
اين دوست ما اهريمن كجاست بياد از شاتل دفاع كنه كارت تخفيف بده و ... دور هم هستيم بخنديم لول
راستي من هم شاتل داشتم هم پارس انلاين جفتشوش آشغال اند طرف پارس نري بهتره مگر اينكه همسايه تون داشته باشه آدم واردي هم باشه بشه به حرفش اعتماد كرد
اين لحن صحبتون اصلا درست نيست دوست عزيز
هر كسي نظر خودشه داره
حتي اگه به قصد شوخي هم باشه بازم درست نيست اين لحن
شايد دوستمون ناراحت بشن
در ضمن شما دليلي نداره كاري به اين و اون داشته باشيد شما ميتوانيد با دلايل منطقي مخالفت كنيد
ايشونم با دلايل منطقي دفاع كنند از سرويسشون
شايد توي مركز مخابراتي ايشون واقعا عاليه
نظر هر كس محترمه
موفق باشيد:11:
من مرکز ولیعصر روی فیبر هستم 0/33 هستشنقل قول:
توی مرکز معالی آباد غیر فیبر 0/35 بستم :10:
البته پارس آنلاین توی مرکز معالی آباد 59/0 بسته شده (با ماتریکس فرق داره)نقل قول:
حالا که بحثش شد مسئله فیبر رو یکم روشن کنم. منظور از فیبر سرویس گرفتن دو نوع هست:نقل قول:
1- روی فیبر با کابل ارتباط به مرکز مخابرات منتقل بشین vpi/vci 0/33
2- روی فیبر و درون کافو نوری از دستگاه موجود در کافو لینک بگیرین vpi/vci 0/35
من رو دستگاه تو کافو نوری لینک میگیرم تو ولیعصر و 0/35 هست vpi/vci
درود
اقایون vpi/vci برای ارم نت چند هست؟:11:
vpi =0
vci=35
از ساعت 15:45 تا 15:50 امروز اینترنتم قطع شد.
( پارس آنلاین مرکز معالی آباد)
:31:نقل قول:
5دقیقه قطعی هم خبر دادن داره تو این آشفته بازار؟
چندین ماهه که از پارس استفاده می کنم اولین باره که قطع شده و برام عجیب بود.نقل قول:
پس واقعا خوش به حالتون.:31:نقل قول:
راستی کسی میدونه ارم نت هم مثل صبانت مک ادرس مودم رو ثبت میکنه یا نه؟:13:
مودم رو احتمالا باید عوض کنم، خیلی داغون شده، چقدر دردسر داره؟
نخیر رفیق ثبت نمیکنهنقل قول:
دیشب تا صبح اینترنت قطع بود.( ارم نت مرکز معالی اباد):13:
تمام ارور هارو هم داد، 619 651 734 691 :18:
ببینیم امشب چطوره
من هم مرکز معالی آباد هستم ولی پارس آنلایننقل قول:
می خواستم ببینم شما از چه سرویس استفاده می کنید و سرعت تو روز و سرعت داونلود شبانه تون چطوریه؟
آره منم از دیشب ساعت های 12 بود قطع شد تا الان که ساعت 1 ظهره وصل شد بالاخره (مرکز سلمان ارم نت)نقل قول:
بله ارم نت من هم قطع بود
مخابرات (معالی اباد ) هم قطع بود
خب پس خدا رو شکر مشکل همه جا بوده :31:.
کورش جان من تازه دیروز اینترنتم وصل شد (تا هفته پیش صبا بودم). چند روز اول هم نمیشه سرعت قطعی رو گفت، خیلی نوسان داره.
من 512 دارم از دیروز بین 20 تا 250 کیلوبایت میچرخه:31:.
رفیق به نظر من اشتباه کردی 512 گرفتی من 128 دارم سرعتم 260 هست یعنی هیچ فرقی بین 128 و 2 مگ نیستنقل قول:
البته شبانه بر میگرده رو قرارداد
من از مخابرات میگیرم از دیروز که قطع شد .امروز دیدم isp به اسیا تک تغییر کرده قبلا یه چیز دیگه بود
اره دیگه، منم واسه شبانه گرفتم، وگرنه رو همون صبانت میموندم.نقل قول:
ماتریکس دوباره به مناسبت عید غدیر یک گیگ هدیه داد
توی این ماه دو گیگ هدیه داده
دمش گرم :دی
خوش به حالت. تو پارس آنلاین که اصلا از هدیه خبری نیستنقل قول:
نه عید قربان و نه عید غدیر
آره دمشون گرم. فکر کنم دیگه میشه رو همیشگی بودن این روند حساب کرد. هر مناسبت یک گیگ رایگان :31:نقل قول:
البته خیلی هم دلتون رو خوش نکنید.نقل قول:
شاتل هم قبلا به مناسبت اعیاد مختلف هدیه می داد ( 1 گیگ هم نمی داد ، 3 گیگ می داد)
ولی الان دیگه خبری نیست ، خیلی هنر می کنن به جاش 50 % تخفیف برای خرید گیگ اضافی میدن.
هنر اینه که همیشه حواسمون باشه کجا بهتر سرویس میده و به صرفه تره دنبال سرویس از اونجا باشیم. من اگه راضی نباشم حتما سرویسمو عوض میکنم شکی نیست. این یعنی رقابت سالم که دنبال تایید گرفتن از مشتری باشن.:20:نقل قول:
البته ضررش رو باید مشتری بده مثلا پول نصب مجدد + اتلاف وقت که از همه مهمتره و شرکتهایی مثل صبانت به راحتی خط رو تخلیه نمیکنند.نقل قول:
برمنکرش لعنت.نقل قول:
مشکل اینجا هست که بقول دوستمون sei_pm نمیشه مرتب شرکت عوض کرد (پول رانژه - تو صف وصل شدن واستادن و....)
بدبختی ما توی ایران همینه ! شرکت ها تا چندتا مشتری می بینن دورشون ، دیگه یاد شکم سیریشون میفتن.
و چون میبینن شرکت های دیگه هم قدرت رقابت اونجوری ندارن ، هر روز یک فیلمی سر مشتری هاشون درمیارن.
حالا هر چی هم ما هنرمند باشیم بازم فرقی نمی کنه . شرکت جایگزین پیدا نمیشه که بتونیم سرویسو عوض کنیم .
این حرف درسته، اما مواردی بوده که شرکتهای کوچیکتر مثل ماتریکس بهتر عمل کردن و دنبال مشتری بودن. یک زمان هم بدون هزینه نصب و رانژه یوزر گرفتن و من فقط با چند روز انتظار تونستم بیام رو ماتریکس. نمونش همین تابستان امسال.نقل قول:
به هر حال منظورم اینه وقتی از یه شرکت ناراضی باشی حتی حاضری 10 تومن اضافه بدی اما دیگه حرص نخوری و سرویس بد تمدید نکنی...
نقل قول:
بازم یک مشکل وجود داره که :
توی یک منطقه ( حتی یک کوچه) 2 نفر از یک شرکت سرویس گرفتن ، یکی میگه عالیه و یکیش میگه افتضاحه.
منم خودم از شاتل راضیم ولی کلی منظورم بود.
هرچی بیشتر رقابت کنه ،نهایتا بنفع مشتری هست.
زمانی که تو یک منطقه این مورد پیش میاد بدون شک باید بریم adsl statistics روی مودم هر دو نفر رو با هم مقایسه کنیم. نکته مهم کمتر بودن line attenuation و بالاتر بودن SNR هست. به احتمال قریب به یقین اختلاف فاحشی تو این دو مورد بین دو مودم شخص راضی و شخص ناراضی باید ببینیم.نقل قول:
فکر میکنم آسیاتک و ارم نت و جا انداختید !!
سلام
من قبلا از پارس آنلاین اشتراک داشتم که اصلا راضی نبودم ( تو همین تاپیک پست هام هست روزانه سرعت دانلود 80 به بالا ولی شبانه که اصل کاری بود تو این ماه آخر اشتراکم عملا قطع بود و حتی کانکت هم نمی شدم. و اگر وصل می شد بالای 6-7 نمی رفت)
شاتل هم که همسایمون داذه و اصلا راضی نیست ( مشکل اونم دقیقا شبانه هست)
حالا من بین انتخاب همیار نت و ماتریکس موندم. راستش از همیار نت چیز زیادی نشنیدم و لی مثل اینکه از ماتریکس بچه ها راضی هستن. تو سایتاشون قیمت ماتریکس از همیار بیشتره ولی فکر کنم سرویس بهتری میده.
حالا سوال من اینه : من مهمترین چیز برام دانلود شبانه هست چون تو روز خونه نیستم و شبی هم بتونم 500-600 مگ داون کنم برام کافیه. اهل بازی آنلاین و ... اینا هم نیستم و مهمترین چیز برام ئانلود هست. با این شرایط چه سرویسی از ماتریکس بهتره بگیرم.؟ و سرعت داونلود شبانه ماتریکس برا همه سرعت ها یکسانه یا تفاوت داره چون مثلا برای پارس آنلاین اون اولاش فرق زیادی بین سرعت 128 و 256 تو شبانه نبود می خواستم بدونم که کلا با این شرایط چی رو پیشنهاد می کنید؟
راستی این قیمت هایی که تو سایت ماتریکس زده با احتساب هزینه رانژه و ... هست یا اونام جداست؟
نقل قول:
من زیاد شبانه دانلود ندارم اما هر موقع داشتم راضی بودم. سرعت شبانه ماتریکس بستگی به سرعتی داره که خریداری میکنید یعنی 1024 بهتره اگه شبانه دانلود داری. هزینه رانژه هم جداست.
بعد سرعت شبانه ماتریکس به همون اندازه سرعت اسمی خط هست مثلا برا 128 ، 16 یا برای 256 ، 32 کیلو بایت یا اینکه شبا کمتر ( بیشتر) میشه ؟ منظورم اینه که افت سرعت شبانش چقدر هست از همون مقداری که بر طبق قرارداد باید بدن کمتر میشه یا دقیقا همونو می دن ؟
من شبانه زیاد دانلود دارم تقریبا هر شبنقل قول:
با سرویس 512 سرعت شبانه 65-50 هستش و با سرویس 1024 سرعت روی 70 اینا
از هميارنت ميتونيم بصورت مستقيم خريد كنيم يا بايد از شركتهايي كه نماينده اون هستن خريد كرد
دوستان ارم نت وضعیت دانلود شبانش و پینگش چطور هست ؟
ارم نت کلا همه چی رو رویه 2 مگ میبنده چه 128 و چه 2 مگ شبانه هم من امتحان نکردم ولی شنیدم بر میگرده رو قرار داد پینگش هم خوبهنقل قول:
ارم نت سایتی نداره بشه تعرفه هاشو دید؟
راستی کسی هست تجربه کار با همیار رو داشته باشه ، قیمت هاش از ماتریکس کمتره ولی من شک دارم که نکنه خدمات دهی خیلی خوب نباشه.