دوست عزیز بهترین کار برا اپدیت گوشی اینه که شما فایل exe اپدیت ورژن 30 رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کنید.بعد بوسیله نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.نقل قول:
Printable View
دوست عزیز بهترین کار برا اپدیت گوشی اینه که شما فایل exe اپدیت ورژن 30 رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کنید.بعد بوسیله نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.نقل قول:
یکی جواب ما رو نمیده؟
دوربین گوشی شما هم تو شب عکس و فیلم هاش اینقدر افتضاحه؟ یه نویز سبز و قرمز تو جاهای تاریک نداره؟
کسی از برو بکس تنظیمان gprs گوشی رو می دونه چطور تنظیم کنم (ایرنسل) چون کد *130*3*5# رو که می زنم یه پیام می اد که می گه چند لحظه دیگه یه پیام می اد واست تنظیمان ولی هیچی نماد رو گوشی های قبلیم این کد جواب می داد ولی 5800 نه ؟؟؟
کسی راهی بلده؟؟؟کد دیگه ای داره؟؟؟؟یا روش دستی رو کسی بلده؟
سلامنقل قول:
ببین دوربینش کلا کیفیتش پایینه یعنی در حد 3.2 مگا پیکسلی ها نیست
برای من هم نویز داره اما برای اینکه این نویز کمتر بشه می تونی توی تنظیماتش مثلا iso رو افزایش بدی sharpness
رو حالت soft بزاری، white balance رو بر اساس نور محیط تغییر بدی و ...
البته انتظار معجزه نداشته باش ولی یه خورده بهتر میشه ، درضمن من خودم دنبال night mod گشتم ولی پیداش
نکردم
کلا سری Xpress Music دوربین های خوبی ندارن .
چون اسمش با خودشه دیگه !
شما اگه دوربین بهتر از این میخواستی 6220 میگرفتی که 5 مگا دوربین داره .
ولی کیفیت صدا ...
من که خودم شخصا واسه آهنگ گرفتم.
سلام دوستان
ببخشید یه مدت کار داشتم
ممنون از دوستانی که به سوالات قبلیم جواب دادن
من cer و key رو گرفتم
حالا اینو چجوری و کجا باید استفاده کنم ؟
برای هر برنامه باید جدا جدا اونو ساین کنم ؟ یا برنامه ای هست که توی گوشی نصب بشه و دیگه احتیاجی به ساین کردن از طریق کامپیوتر نداشته باشه ؟!؟
یه برنامه هست به نام SignSiSنقل قول:
باید این 2 تا فایل Cer و Key رو باهاش باز کنی و فایلی که میخوای Sign کنی هم باهاش باز کنی.
بعد که بزنی عملیات انجام بشه، فایل ساین شده رو بهت میده :46:
یه برنامه هم مشابه همین هست که اینکار رو توی گوشی انجام میده
کاری که من کردم این بود:نقل قول:
برو توی connectivity>Destination>internet>option>new access point بعد سوال میکنه که automatically chek for available access point? بعد yes بزن و اونی رو که پیدا میکنه رو یه اسم واسش بزار اگه access point دیگه ای هم داری priority رو تنظیم کن تا پیش فرض از این یکی که ساختی استفاده کنه
سلام به همه ی 5800 دارای گل...
چندتا سوال دارم...
1.میشه روش N.Gage نصب کرد؟
2.برنامه های S60 V3 روش جواب میده؟
3.رزولوشن برنامه ها ی سیمبین مهم هستن؟ینی ممکنه یه برنامه ی سیمبین روی 5800 کوچک نشون بده؟آخه من تا حالا سیمبینی که رزولوشنش 360در640 (!) باشه رو ندیده بودم.میخوام بدونم سیمبینا هم Multiscreen هستن یا نه.
4.بازی ها و برنامه هایی که به صورت لمسی بهینه نشدن تکلیفشون چی میشه؟چه چیزی جای دکمه ها رو میگیره؟
5.کیفیت LCD چطوره؟تاچ گوشی چطوره؟پاسخ دهی سریع هست؟
6.صدا؟اگه میشه مقایسه کنید.زیاد تعریفشو شنیدم.بلندیش چطوره(هرطور باشه خیلی مهم نیست)؟(کیفیتشو نمیپرسم چون از اون بابت خیالم راحته!)
7.باطری؟چجوریاست؟زیاد دوام میاره؟
8.دوربین.اینو مث این که یه جورایی تعطیله.به گوشی های 2 سونی ازیکسون میرسه یا از اون هم ... .یا اینکه نه زیاد بهش تهمت زدن!!
9.سرعت گوشی چطوره؟من خودم 6120 دارم.تا وقتی بهش اجازه ی نفس کشیدن بدی (مموریش پر نباشه) فوق العادست اما مموریش که پر شد سرعتش افت محسوسی پیدا میکنه.(تازه میشه مث گوشیایی مث N73 موقعی که مموریشون خالیه!!!)
10.و بالاخره قیمت.چنده توی تهران؟
ازتون میخوام چند نفر به سوالایی که میشه بهش پاسخای متفاوت داد (6 تای آخری) پاسخ بدن و بگن گوششیشون چه ورژنی هست و ساخت کجاست.ببینیم واقعا تفاوتی هم توی ورژنای مختلف و ساخت کشور چین و مجارستان بودن گوشی هست یا نه!
من فقط بگم باتریش در بین همه چیزای دیگش واقعا عالیه و بیش از یه روز دووم میاره, من خودم آخرین باری که شارژش کرده بودم یادم نمیاد!:46::27:
بیش از 1 روز ؟!نقل قول:
من امروز بعد از 3 روز شارژ کردم .
تازه با کلی استفاده و تلفن زدن و SMS و ...
1. نمیدونم ! خودم هم همین سئوال رو دارمنقل قول:
سلام به همه ی 5800 دارای گل...
چندتا سوال دارم...
1.میشه روش N.Gage نصب کرد؟
3.رزولوشن برنامه ها ی سیمبین مهم هستن؟ینی ممکنه یه برنامه ی سیمبین روی 5800 کوچک نشون بده؟آخه من تا حالا سیمبینی که رزولوشنش 360در640 (!) باشه رو ندیده بودم.میخوام بدونم سیمبینا هم Multiscreen هستن یا نه.
4.بازی ها و برنامه هایی که به صورت لمسی بهینه نشدن تکلیفشون چی میشه؟چه چیزی جای دکمه ها رو میگیره؟
5.کیفیت LCD چطوره؟تاچ گوشی چطوره؟پاسخ دهی سریع هست؟
6.صدا؟اگه میشه مقایسه کنید.زیاد تعریفشو شنیدم.بلندیش چطوره(هرطور باشه خیلی مهم نیست)؟(کیفیتشو نمیپرسم چون از اون بابت خیالم راحته!)
7.باطری؟چجوریاست؟زیاد دوام میاره؟
8.دوربین.اینو مث این که یه جورایی تعطیله.به گوشی های 2 سونی ازیکسون میرسه یا از اون هم ... .یا اینکه نه زیاد بهش تهمت زدن!!
9.سرعت گوشی چطوره؟من خودم 6120 دارم.تا وقتی بهش اجازه ی نفس کشیدن بدی (مموریش پر نباشه) فوق العادست اما مموریش که پر شد سرعتش افت محسوسی پیدا میکنه.(تازه میشه مث گوشیایی مث N73 موقعی که مموریشون خالیه!!!)
10.و بالاخره قیمت.چنده توی تهران؟
ازتون میخوام چند نفر به سوالایی که میشه بهش پاسخای متفاوت داد (6 تای آخری) پاسخ بدن و بگن گوششیشون چه ورژنی هست و ساخت کجاست.ببینیم واقعا تفاوتی هم توی ورژنای مختلف و ساخت کشور چین و مجارستان بودن گوشی هست یا نه!
2. بله تقریبا همه ی برنامه ها جواب میده
3. معمولا برنامه ها همه Full Screen میشن . یکمی واسه بازی باید حواست باشه .
4. بازی و برنامه هایی که لمسی نشدن ، خود سیستم عاملش یه On ScreenKeyboard واسشون میزاره .
5. کیفیت LCD خیلی خوبه - تاچ هم عالیه ، اگه با دست کارکنی عاشقش میشی ! - پاسخ دهی سریعی هم داره
6. کیفیت که خودتم گفتی عالیه و شکی توش نیست . بلندی صدا هم نمیدونم با چه گوشی مقایسه کنم ! ولی درحد قابل قبولیه .
مثلا تو جای شلوغ خیلی خوب جواب میده
7. بله اگه زیاد استفاده کنی 2 الی 3 روز جواب میده . اگه هم زیاد استفاده نکنی شاید تا 5 روز هم برسه !
از بابت باطری خیالت راحت تاحالا کسی مشکلی نداشته
8. نه کلا گوشی های سری Xpress Music دوربین تعریفی نداره .
البته این گوشی یکمی فرق داره . اونم تو فیلمبرداری .
چون بقیه گوشی ها 15 فریم در ثانیه فیلم میگیرن ولی این گوشی 30 فریم در ثانیه میگیره !!!
فقط یکمی تو عکسای ضعیفه .
9. من هنوز مموری رو پر نکردم ولی حدود 10 تا یا بیشتر برنامه و بازی نصب کردم که فعلا مشکلی نداشته .
یکی از دوستان میگفت 5 گیگ رمشو پر کردم بازم مثل روز اول کار میکرده .
حالا باید خودمون هم تست کنیم !
10 . قیمت توی تهران تو علائدین خوب بگردی 265 هم پیدا میکنی .
سلام دوستان
میخواستم بدونم با مستر ریست برنامه هایی که رو گوشی نصبن می پرن ؟؟
برنامه های من اکثرا روی مموری نصبن
ممنون
احتمال زیاد میپره .نقل قول:
شما اینطوری فکر کن که یه برنامه رو روی درایو D نصب کنی ( توی کامپیوتر )
بعد ویندوز شما تو درایو C باشه . ویندوز که عوض کنی برنامه سرجاش هست ولی ویندوز نمیشناسه .
من حدس میزنم این اتفاق بیوفته .
نقل قول:
سلام
ممنون از این که جواب دادید
اون برنامه که تو کامپیوتر sign می کنه رو دارم،می خواستم ببینم برنامه ای هست که این کارو تو خود گوشی انجام بده ؟
اگه هست لطفا لینکش رو بگذارید!
باز هم ممنون
1-من نتونستم بازی N-Gage روش نصب کنم، خیلی هم دنبالش رفتم و از خیلی ها هم پرسیدم ولی همه جوابشون منفی بودنقل قول:
2- نه عزیز این گوشی سری 60 ورژن 5 هست.مسلما برنامه های ورژن 3 جواب نمی ده
3- اگر برنامه ای که می خواید استفاده کنید مخصوص 5800 باشه به صورت fullscreen هست اما اون سری از برنامه هایی که اکثرا جاوا بودن رو امتحان کردم به صورت نصف صفحه و به جای دکمه ها، روی LCD چهار جهت و دکمه وست به صورت تاچ هست که به نظر من جواب گو نیست یا برای من اینجوری بود
4- تقریبا جواب در شماره 3
5- کیفیت فوق العاده و بیشتر از چیزی که فکرش رو کنی، من با تاچ بودنش مشکلی ندارم،فقط با فشار دادن قسمت نوک انگشت(غیر از ناخن) باید محکم فشار بدید در غیر این صورت با نوک ناخن خیلی خوب هست
6-بلندی میشه گفت اندازه n95 شاید یکمی کمتر
7-باطری رو اگه صحیح استفاده کنی و شارژ به موقع انجام بدی خوبه و جوابگو هست،در ضمن می تونید از سایت gsmarena.com اینجور اطلاعات رو بدست بیارید
8-توی این قسمت متاسفانه ضعیف هست ،البته شنیدن توی آپدیت های جدید روش کار شده که البته بعید می دونم
9-سرعتش خیلی خوب و بالاست مخصوصا در قسمت گالری و نسب نرم افزار. متاسفانه مموریم رو هنوز پر نکردم که بتونم بگم در اون حالت چی میشه
10- من گوشی رو تقریبا 3 هفته پیش از شیراز 282 هزار تومن خریدن که گارانتی نداشت و ورژن 20 هست
بفرمایید: :)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مورد n-gage یه دستگاه بهش وصل میشه و گوشی دیگه n-gage ها رو اجرا میکنه
ولی کی به ایران برسه .... فکر کنم وقتی ما n 100000 بخریم:13:
شایدم اصلا نیاد :27:
سلام
کلاینت انگیج برای N97 اومده... سیستم عاملش با 5800 یکیه و هر دو گوشی دارای چیپست گرافیکی نیستند... کسی می دونه چرا کلاینت واسه N97 اومده اما برای 5800 نه؟ اگر مسئله سخت افزاره، N97 دارای چه قطعه ای هست که 5800 فاقد اونه؟
ممنونم دوستانی که از انگیج سر در میارن و پاسخ این سوال رو بدونند جواب بدند :)
منظورت اینه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
خیلی ساده است
n97 صفحه کلید داره ولی 5800 خیر
برای همین این بازیها چون نیاز به کلید دارند روی 5800 اجرا نمی تونن بشن
همونطور که در پست قبل می بینی یک دستگاه اضافی بعنوان مثلا دسته ی بازی باید بیاد تا بتونی n-gage رو
روی 5800 هم اجرا کنی
البته مسئله مهم تر سياست نوكياستنقل قول:
نوكيا نمي خواد بازي هاش مفت و مسلم روي 8910 سامسونگ و آيدو سوني اريكسون اجرا بشن:27:
همون قضيه اي كه درمورد 8510 انجام شد
و اگه به بهاي ان گيج دار نشدن 5800 هم تموم بشه بازم نوكيا ضرري نميكنه
چون هم 2 تا بازي با گرافيك روي 5800 نصب كرده هم بازي واسش هست
البته از زمان معرفي اوليه تيوب يا سري تاچ نوكيا كه تاپيكش رو زدم
هيچ وقت نوكيا تو تبليغاتشواسه 5800 اسمي از ان گيج نبرده
اجرا میشن... ولی چون کلید نداریم نمیشه بازی کرد :31:نقل قول:
ممنون از جواب دوستان...
نقل قول:
نقل قول:
. بله تقریبا همه ی برنامه ها جواب میده
چرا حرفاتون متفاوته؟نقل قول:
- نه عزیز این گوشی سری 60 ورژن 5 هست.مسلما برنامه های ورژن 3 جواب نمی ده
سلامنقل قول:
به نظر من بیشتر بخاطر خود n97 نوکیاست
چون اگه این رو هم 5800 ساپورت کنه اونوقت تفاوتشون فقط دوربین قویتر n97 که دیگه کسی بخاطر 2
مگاپیکسل بیشتر نمیاد بیش از 200 دلار هزینه کنه!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم سامسونگ و سونی اریکسون کمپانی های کوچیکی نیستن که نتونن بازی توپ برای گوشی هاشون بیرون بدن
مسلما چون این گوشی ها اولین گوشی سیمبین سری 60 و کامل تاچ برای این دو شرکت حساب میشه(اگه اشتباه نکرده باشم) از ساپورت خوبی هم برخوردار خواهد بود(خصوصا سونی اریکسون که اولین گوشی سیمبین سری 60 اش است):20:
که من فکر کنم به جای اونها،ما باید بازی های اونها رو مفتی استفاده کنیم(بعبارت دیگه نوکیا):46:
البته 5800 و n97 یه تفاوت عمده شون کلاس متفاوتشونه
یکی سری N ئه و اون یکی نیس.
این که Invalid download link میده عزیزنقل قول:
سلام رفیق !نقل قول:
با نظرت درباره کیف سریهای قدیمیتر موافق نیستم! من الان چهار ماهه این گوشی رو دارم یکی از دلایلی که باعث شده تا الان حتی یه خش هم رو lcd نیفته همین کیفه! اصلا طراحی لبه های صفحه گوشی و خود کیف طوریه که هیچ تماسی با هم نمیگیرن !اما درباره جنس خود کیف موافقم !میتونستن بهتر بسازنش!:11:
دوست عزیز من گفته هام مستند هست حالا بهتره از اون دوستمون هم بپرسید اگه میتونن برنامه های ورژن 3 رو روی 5800 نصب کنند بهتره به ما هم یاد بند.نقل قول:
البته اصلا قصد جسارت ندارم
دوست عزیز چک کردم هیچ مشکلی نداشت :)نقل قول:
براتون توی رپید آپ کردم :46:
ممنون عزیزنقل قول:
گرفتم
الان نصبش می کنم
برنامه رو نصب کرددم.
ولی ازم می خواد که آدرس فایل sis رو تایپ کنم.همینطوریه؟
این که خیلی حالگیریه بشینم آدرس فایل رو کامل تایپ کنم..
دوستان سلام
یه 5800 دیدم که تو نصب خیلی از برنامه ها مشکل داشت !تازه اونایی هم که نصب میشدن مشکل داشتن مثلا explore v.1.30 هم رو 5800 خودم نصب میشه هم روی اون .امابعد از اون شمارش 3 ثانیه نمیشد ok کنی اینو بگم که گوشی طرف مجاری ورژن 21 بود حالا منم دو دل شدم که گوشیمو از ورژن 11 به 21 ارتقا بدم یا نه! اگه کسی با ورژن 21 مشکله جدیدی پیدا کرده لطفا مطرح کنه تا همه با دید بازتری به قضیه آپدیت نگاه کنن!ممنون از همکاریتون!:20:
بله باید آدرس فایل رو بهش بدین...نقل قول:
با کامپیوتر خیلی راحت تره
فکر کنم اگه گوشی رو هک بکنین، دیگه این دنگ فنگ هارو نداشته باشین :)
خوب دوست عزیز لطف میکنی لینک ---- رو بدی؟نقل قول:
بفرمایید:نقل قول:
خوب دوست عزیز لطف میکنی لینک ---- رو بدی؟
بقیه ی دوستان هم میتونن جواب بدن فک کنم.ما تو کفش موندیم.یکی میگه بیشترشون و یکی میگه هیچکدومشون...نقل قول:
.برنامه های S60 V3 روش جواب میده؟
روی گوشی شما جواب میده؟
سلامنقل قول:
من امروز به 21 اپ کردم خیلی هم عالی میباشد و با explore هم هیچ مشکلی ندارم.
نقل قول:
بعضی از برنامه هاش میخوره ولی دیگه نیازی به برنامه های s60 v3 نیست الان هر برنامه ای که بخای واسه s60 v5 همون 5800 اومده.
نقل قول:
منم میتونم یاد بدم.:31:
خوب cpcMon رو میتونی تست کنی.
من دو روز پیش خریدم 285 چینی تحت لیسانس ساین ماین هم نمیخواند و دو جین نرم افزار ریختم توش با بازی ولی من i900 رو ترجیح میدم