سلام.روي بارز حك شده.
Printable View
سلام.روي بارز حك شده.
سلامنقل قول:
ممنون عزیز خب اینطور فرمودین یزد بهتره می خواستم ببینم یزد هم استاندارد داره اون چطوریه برچسبه یا...؟
سپاس
سلام دوستان
امروز یک بلندگو عقب فابریک گرفتم چون قبلیش یکم وز وز میکردم بعد دیدم با صدای قبلیه یکم انگار بیسش بیشتر بود ولی شفافیت صداش کمتر بود پشت باند قبلی نوشته بود نرمال 12.5 و مکس 25 -اهم هم 4 بود ولی روی جدیده زده نرمال 25 و مکس 50 -بقیه ی باندها هم فابریکه
می خواستم بپرسم باید مثل همون قبلی بگیرم یا برم اون یکی عقب رو هم بکنم مثل همین؟
با سپاس
سلام
من یه پراید مدل 90 دارم که از چند روز پیش و یکهویی همه باندهاش شروع کردن به خرخر کردن و موقع عوض کردن فرکانس رادیو اولش یه صدای بلند پقی میده و صدای اهنگ ها رو میریزه به هم که گاهی با خاموش روشن کردن دوباره ماشین مشکل حل میشه اگه صدا از یکی از بلندگو ها بود میگفتم پاره شده ولی مشکل اینجاست که هر 4 تا با هم این مشکل رو پیدا کردن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با سلام دوباره
موقع دور زدن یا حتی در حالت عادی هم صدای تق تق تند با صدای کم از طرف شاگرد میاد ممکنه از سر پولوس باشه هفته قبل طرف راننده رو تعویض کردم اون از سرپوولوس بود
و همچنین لاستیک طرف راننده نصفش بیشتر از نصف دیگه ساییده شده این علتش از چی میتونه باشه؟
منتظر جواب شما عزیزان هستم
سلام
امروز یه بی وجدان اومده بود در ماشین منو با قلاب باز کرده بود؛وقتی که دیده هیچی واسه سرقت وجود نداره؛لج کرده و جفت برف پاکنامو از ته قلوه کن کرده و شکونده؛حالا کسی میدونه قیمت یه جفت برف پاک کن کامل چقدره؟
خود برف پاکن که فلزه اگر کج شده باشه میشه صافش کرد ، تیغه هم از 5 تومن داره تا 8 تومن ( ژله ایی )نقل قول:
سلام
گیرباکس روغن میداد؛دادم تعمیرکار تمام کاسه نمدهاشو عوض کرد 100 گرفت؛؛؛امروز دیدم دوباره ازش روغن ریخته!!
سلام
روغن تو محفظه فیلتر هوا نشانه چیست
در ضمن داخل اتاق قدری بوی روغن هم میاید
با تشکر
باید بری پیشش بگی این چه طرز تعمیره. اگه درستش کرد که هیچی اگه نکرد حداقل نصف هزینه رو پس بگیر. و فاکتور هم بگیر برو شکایت کن در اتحادیه.نقل قول:
اون دوستمون هم که نصفش ساییده شده. زاویه چرخت به هم ریخته و میزون نیست و یکی از دو زاویه های چرخ(به اسم کمبر و کستر) به هم ریخته و یک کول شده و بار ماشین روی یک طرف تایر بیشتر از نصفه دیگه هست. در آخر تنظیم که کردی ، بالانس روکار هم در آخر کار انجام بده.
سلام.احتمالا کمپرس و ضعیف شدن گیت سوپاپ.نقل قول:
سلام.اون عددها خالی بندیه.باازمایش و خطا بلندگوی مناسب رو پیداکن.نقل قول:
پخش ماشین منم همینجوری شد.پخش رو بردم نمایندگی پارس گفت ترانزیستور تیونر نیم سوز!15 اشلوغ گرفت درست کرد.
دوستان بهترین روغن چیه؟
من ایرانول ریخته بودم
الان بهران ریختم میگن بهران بعد 4000 تا کم میکنه راسته؟!!
امتحان نکردم
فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk
پارس.تابستان بشکه ای.زمستان20w50.بعد ایرانول.نقل قول:
با سلام
آقا من میخوام یه پراید صبا مدل 89 نقره ای 12 میلیون بخرم به نظزتون خوبه؟اصلا صبا خوبه؟
بله خوبه . اگر ABS داشته باشه که خیلی بهتر هست و ترمزگیری خوبی برای شما به ارمغان میاورد .نقل قول:
میشه یه مارک خوب برای لنت ترمز پیشنهاد بدین؟
Yes Q................نقل قول:
چه قیمت هست دوست عزیز؟نقل قول:
دوستان دیسک وصفحه کلاچ عظام خوب هست؟ قیمت 70
VALEO آبی هم هس 95 ولی معلوم نیست ساخت کجاست. همه هم میگن اصلی هست. ولی کیا که دیگه کلاچ پراید نمیزنه!
عظام بسته بندیش هست و در اصل پایا کلاچ هست.
من چند ماه پیش گرفتم 23 توماننقل قول:
دیسک صفحه برای پراید فقط سکو شرکتی مارک دیگه نگیریدنقل قول:
والا سری قبل سکو انداختم خوب نبود چند تا دیگه از بچه ها خوب نبود حالا اصلی و فرعی رو نمیدونم برای همین اعتماد نکردم.
الان والئو جعبه آبی گرفتم دو نوع دارن فروشنده ها،یکیش دیسک داخل پلاستیک بسته بندی شده یکیش توی کاغد ضخیم کرمی.
من دومی رو گرفتم نوشته های روش هم لیزری هست و حک نشده.
دیگه حالا خدا داند...
گرچه هیچکدوم اصلی ندارن نه سکو نه والئو فقط ساخت چین و ترکیه هستن و هیچ کدوم کره نیست.
دیسک و صفحه سکو بد نیست، خوبه.. ولی نسبت به والئو، کلاج سفتی داره. برای پراید بهترین دیسک و صفحه والئو هست که خیلی نرم عمل میکنه و عمر خوبی هم داره.. که دیسک و صفحه والئو هم 3 نوع توی بازار دیدم. یک نوع کارتون سبز هست که درجه 1 و الان با قیمت حدود 120 و 130 هزار تومن هستش، بعد والئو کارتون آبی هست با کاغد داخلی کاهی (کرم) که توی بازار خیلی رواجتره و مکانیک و مشتری از این مدل معمولا استفاده میکنن و الان قیمت تقریبا 95 تومن داره که تا قبل 93.. تقریبا 87 تومن بود.. یه والئو کارتون سبز هست با مونتاژ شرکت M.CO که قیمت تقریبا 80 تومن هست که 6 ماه گارنتی بعد از نصب داره ولی چیز جالبی نیست.
Gold قیمت تقریبا 25 تومننقل قول:
Hi Lent قیمت تقریبا 17 تومن
و Hi-Q
دوستان تسمه پراید هم مارک به خصوصی داره؟
قیمتش چند هست و همچنین اجرت تعویضش چقدر میشه
با تشکر
تسمه پروانه Tiger مارک خوبیه
تسمه تایم Hang Chang خوبه
دوستان فرق روغن موتور که تو قوطی فلزی هست با قوطی پلاستیکی چیه؟
مثلا روغن ایرانول 16000 با قوطی فلزی فرقش با پلاستیکیش چیه؟!!
دوستان شیشه جلو چی بگیرم ؟
حدودا چه قیمته ؟
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام دوستان
من چند ماه قبل لاستیک های ماشین رو عوض کردم یزد ونوس گذاشتم - حالا 10.000 کیلومتر کارکرده میخواستم چرخ ها رو جا به جا کنم میخواستم ببینم ضربدری باید عوض کنم یا عقب جلو- داخل این سایت خوندم که عقب جلو هست مخصوصا زمانی که تایر بارانی هست ولی خب چیزی که از زمان های قدیم شنیده بودم هم ضربدری بود که گفتم نظر دوستان رو بپرسم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
خودروهای دیف عقب مثل پیکان را ضربدری عوض میکنندنقل قول:
خودروهای دیف جلو بهتره جلو و عقب تعویض بشه
سلام دوستان
من حدود ده ماه قبل بلبرینگ های جلو رو عوض کردم صدای بدی میداد - آهنگری که رفتم گفت عوض نکن بلبرینگ خوب نیست مشخص نیست چقد برات کار کنه (این هم اضافه کنم پراید 83 هست و بلبرینگ قدیم) از یک نفر پرسیدم گفت کویو بزار من هم رفتم و گذاشتم دو هفته ای بعد همون صدا...
حالا بعد ده ماه دوباره میخوام عوض کنم اهنگری میگه بلبرینگ جدید بزارم خوبه قدیمی ها هیچکدوم فایده ای نداره... ولی خب برای اینکه جدید هم بزارم توپی و .. باید عوض شه الکی خرج اضافه هست میخواستم بپرسم الان مارک مورد اعتمادی هست که از همون بلبرینگ های قدیمی بزارم یا کلا عوض کنم؟
راهنمایی کنید ممنون میشم
با سپاس
سلام
من پراید 111 مدل 90 دارم
دمای ماشین چه بدون کولر و چه با کولر از نصف میره بالا (تا یک خط بالاتر از نصف میره) به نظر شما عادیه ؟؟؟
ناگفته نماند من اهواز هستم
پراید 81 کاربراتوری
یکی از فیوزهای سیمی کنار مخزن آب زاپاس بشدت داغ میکند بطوریکه به حالت ذوب رسیده و ماشین خاموش میشود علت چیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
- - - Updated - - -
پراید 81 کاربراتوری
یکی از فیوزهای سیمی کنار مخزن آب زاپاس بشدت داغ میکند بطوریکه به حالت ذوب رسیده و ماشین خاموش میشود علت چیست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
دوستان یه سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
یکی از اشناها یه پراید صبا صندوق دار مدل88 داره نوک مدادی، بیرنگ بیرنگ ، کارکرد 160/000 کیلومتر و هیدرولیک، چقدر میرزه؟ ماشین اصلا مسافرکشی و.... نرفته ماشینش تمیزه و سالم.
ممنون.
سلام دوستان من یه پراید 87 دوگانه کارخانه میخوام بگیرم 64000 تا کارکردشه ولی صاحبش انضباط نداشته
به نظرتون اگه اینو بگیرم با چقدر هزینه میشه تمیزش کرد...مثلا تودری ها و تودوزی ها صندلی ها چراغ ها روکش صندلی و کلا داخلی و خارجی ماشین رو تمیز کردن چقد هزینه میخواد؟؟؟
یه سوال دیگه برای پراید خریدم اولویت با کدوم از این موارده ؟؟
(کارکرد پایین ) ( رنگ و ضربه ) (ظاهر) (موتوری)
کدوماش مهم تره و کدوماشو با هزینه جزئی میشه درست کرد؟
ممنون
سلام منم همین مشکلو دارم. کاشان هستم. ممنون میشم راهنمایی کنیدنقل قول:
سلام من پراید هاچبک دارم که صبحا ساساتش با اینکه موتور گرم شده ولی ول نمیکنه و ماشینم تقربا تا یک ساعت با دور بالا کار میکنه و مصرفم بی نهایت بالا رفته ....کسی میتونه راهنمایی کنه چکار باید بکنم که این ساسات زود ول کنه... در ضمن ماشینم کاربراتوره
دمای موتور باید فن ، ترموسات ، رادیات ، فشنگی ، میزان آب و ... چک بشن
بنده هم اهواز هستم مشکلی ندارم .
Sent from my SM-N920C using Tapatalk