بهتره بریم همون ورلد 2
حالش هم بیشتره ، شانسمون هم برای رنک شدن بیشتره
Printable View
بهتره بریم همون ورلد 2
حالش هم بیشتره ، شانسمون هم برای رنک شدن بیشتره
من فقط بازی رو شروع کردم دیدم 5 تا heath کم شده 1 هم energy [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب فعلا فعالیت کنیم پول در بیاریم.
یه منطقه رو هم انتخاب کنیم که همه اون دورو برا باشیم که وقتی شهر زده شد پولا رو بفرستیم اون تو.
شهرو کی میزنه ؟ سریع تر بزنیم که توی هتل استراحت کنیم
شهر رو مهرداد یا علی یا هادی بزنن من قبول دارم
بقیه خودشونو به زحمت نندازن :27:
هر کی زودتر پول در آورد شهر بزنه.
بعد مدیریتش رو میده به کسانی که کارشون خوبه.
ارتاس هم شانس داره هم حرفه یی
ارتاس اون جمله اخری غیر مستقیم بود ؟ :دی
بله غیر مستقیم به کسانی که سنشون پایینه :31:
من که عمرا"
از رییس بازی و اینا بدم میاد :دی
منم اومدم ورلد 2 !!!! پاسارگارد چه بلایی سرش می آد؟
خب مدیریتشو بده دست یکی دیگه :دی
مگه بیکارم 300$ برای شهری بدم که خودم هیچکارشم :دی
مگه چند سالته؟؟؟
مگه فقط توی شهر مدیر همه کاره هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
20 امتیاز !نقل قول:
فقط دوباره مثل پاساگارد وسط کلی شهر نزنینا !!!! یه جای خلوت و سوت کور !
اینجا اصلا شهر نداره
LoL
باز هم میگم .... همه بیاید ورلد دوم
1. باگ ها بر طرف شده
2. جالب تر شده
3. امکان rank یک شدن زیاد هست در حالی که ورلد یک خیلی وقت پیش ساخته شده
(فقط گفتم که بعد پشیمون نشید )
ویرایش شد :همه بیاید ورلد دوم
فرقی نداره که ......فقط باید جایی خوب باشه ...نقل قول:
اره ، الان خیلی راحت میشه رنک شد منم برای همین میگم
تایید نمیشهنقل قول:
فرقی نداره که ......فقط باید جایی خوب باشه ...
تایید میشه
منم اومدم ورلد2 هر چی داشتم فروختم تو ورلد1 بدم پاسارگاد.فکر کنم ورلد2 خیلی بهتر بشه:20: لول 10 شدیمRace انتخاب میکنیم.:27:نقل قول:
راستی یه موقع ورلد3 از این بهتر نشه:31:
نه بابا ورلد 1 ازمایشی بود ما هم موش ازمایش گاهی :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارتاس اواتار قبلیه باحال تر بودش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم همونه منتها چشمو یذره اذیت میکنه :دینقل قول:
ارتاس اواتار قبلیه باحال تر بودش
منم الان اومدم ورلد2.
یذره نه خیلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یکی مارو عضو شهر کنه میخوام لالا کنم :دی
یعنی من شهر بزنم قبول ندارین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی داش مصطفی جون جون جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش ارتاس گل ما غیز مستقیم تیکه انداخت با همه نبودش که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوب کاری کردی :31:نقل قول:
لامصب بعضی ها پریموم دارن .... نمیشه پیشرفت کرد محسن 4 نفر اول بود ولی الان رفته رو 200 نفر ....
همه هجوم بردن ورلد 2 !!! :27:
مثل این که این ورلد هم قراره تصرف بشه !!!! راستی هر کی خواست شهر بزنه Spam City گزینه ی خوبی برای اسم شهره !!!! :27:
پریمیوم چنده ؟نقل قول:
اونکه 100%نقل قول:
داش ارتاس گل ما غیز مستقیم تیکه انداخت با همه نبودش که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من فقط مصطفی و هادی و علی و مهرداد و صفا رو قبول دارم
حتی خودم رو هم قبول ندارم !!!
کاش میشد ما هم پریموم داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه این اواتارتو بر داری ؟ هی میرم پستتو بخونم چشمم منحرف میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
20 امتیاز !!!!!نقل قول:
اگه صفا بیاد که دیگه ورلد 2 رو تصرف کردیم به ترظ فجیه!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!@#!@$! ! :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:41:این نامردا ادمو معتاد میکنن بعد پولیش میکنن :41:
:41:
:41::41::41:
:41:
خب فکر کردی از کجا پول زن و بچه در می آرن !!!! از همین پریموم ها دیگه !!!! :27: تازه یه سری فری هم بهت می دن که حسابی توپ شی بعد قطعش می کنن !!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ONLI SAFA64 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اره والا ، اگه صفا بیادش ورلد 2 فقط ایرونیه همه میرن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]