تا اونجایی که میدونم :نقل قول:
1.بستگی داره کجا باشی تهران باشی احتیاج به نامه داری ولش شهر ما ...:31:
2.میتونی مودم رو نگیری
Printable View
تا اونجایی که میدونم :نقل قول:
1.بستگی داره کجا باشی تهران باشی احتیاج به نامه داری ولش شهر ما ...:31:
2.میتونی مودم رو نگیری
مهدی جون فکر کنم همینطوره که خودت میگی، میشه مثل زمانی که اکانت هنوز اکتیو نشده، منطقیشم همینه، چون اینطوری راحت میتونی وارد سایت شاتل بشی و فاکتورت رو آنلاین پرداخت کنی.نقل قول:
حالا با این isp جدید که گرفتی مشکل سرعتت حل شد؟!نقل قول:
حالش توپ بوده! درست گفته، البته معمولا حداکثر رو میگن که بعدا شاکی نشی! ولی اگه خوش شانس باشی 4-5 روزه وصل میشی.نقل قول:
1- بله، نامه از دانشگاه یا شرکت میخواد.نقل قول:
2-میتونید استفاده کنید، منم 322 دارم. اما پشتیبانی شاتل غیر از مودم هایی که خودش معرفی کرده،بقیه مودم ها رو تایید و پشتیبانی نمیکنه، یعنی اگر برای نصب ، افت سرعت ،قطعی، ثایت نشدن چراغ لینک،نویز و یا از این قبیل مشکلات پیش بیاد چون مودمتون مورد تاییدشون نیست دچارمشکل میشید.
بله خود رانژه کردن زیاد طول نمیکشه، بیشتر معطلی به خاطر کاغذ بازی های اداری و همچنین در انتظار ماندن برای نوبت رانژه هست.نقل قول:
بعد از تمام شدن حجم سایت شاتل باز میشه ولی بعد از استفاده از یک حجم مشخص ارور 691 و نمیتونی کانکت بشینقل قول:
حجمشو نفهمیدم چقدره.... ولی خیلی هم کم نیست...
سلام برو بچز شاتل باز :31:
ببینید من الان که حساب میکنم ، میبینم روزی بیش از 8 ساعت تو نت هستم (برای تقویت زبانا ، علاف نیستما :31:) ... به نظرتون تا هنوز خط اکتیو نشده (2هفته دیگه تازه اقدام میکنن) برم سرویسه art home بگیرم .... ؟ به نظرتون با این مصرف تو 512 اکو حجم کم نمیارم ...... ؟
پیشاپیش تشکر
یه سوال داشتم.مودم بیلیون که خود شاتل می ده چجوریه ؟؟زود داغ میکنه یا نه؟بعد میخواستم بدونم که این مودم به صبا نت هم میخوره که adsl 1 اراعه میده؟
نقل قول:
من دارم :5:
با اکو 512 یک ماه که 2.5 گیگ هست در روز حدود 85 مگ میتونی استفاده کنی، ببین ما نمیدونیم چه سایتهایی رو میخوای باز کنی،به 8 ساعت وبگردی نمیشه حساب کرد، ممکنه شما 8 ساعت وبگردی کنی 20 مگ استفاده بشه، یه نفر دیگه با همین هشت ساعت 200 مگ استفاده کنه!!! بستگی داره به اینکه چه سایتهایی و با چه حجم هایی استفاده کنی.نقل قول:
بهترین و عاقلانه ترین کار اینه که شما همین اکو 512 رو بگیری یک ماه تست کنی،اگر دیدی داری برای حجم اذیت میشی ماه بعدش همون آرت هوم که میگی رو بگیر.
درستهنقل قول:
40 + 40 = 80 گیگ در اصل استفاده میشه کرد
تا الان فعلا بیشتر دوستان چند هفتست تست کردن
حتی شاتل میتونه این مشکل رو رفع کنه
در ضمن من برای خانه نمیخرم برای شرکت میخرم
والا نمیدونم چی بگم، فقط اینو میدونم این کارا که برای ما آرزو هست برای شاتل و بقیه اپراتور ها خاطره ست! :31:نقل قول:
من billion5210 دارم از خود شاتل خریدم تا حالا که خدا را شکر مشکلی نداشته فقط مدت زمان زیاد که روشن میزارمش یکم داغ میشهنقل قول:
درباره سازگاریش با صبا چیزی نمیدونم
در کل به نظر من asus بخر هم امتحانشا پس داده هم با همه شرکتا سازگاره
اگر دانلود سنگین نداری arthome برای وبگردی بسیار مناسبه.نقل قول:
یک ماه arthome بگیر و به طور عادی استفاده روزانت رو بکن.اگر بعد از یکماه دیدی ترافیکت از 2.5 گیگ کمتره بعدش تبدیلش کن به eco.
دوستان
من تازه شاتلی شدم.
ماله شما هم سرعت دانلود از رپیدشر و مگاآپلود و.... گاهی اوقات کم میشه ؟؟ مثلا میاد رویه 30و25 اینا ؟؟؟ (محصوصا شبا)
برای تورنت از چه برنامه ای استفاده کنم بهتره ؟؟؟
درود
نقل قول:بببین دوست عزیز تو تاپیک مقالات من توضیح دادم که اصلا دقیقا رانژه چی هست؟؟ یه مطالعه اینجارو بکنی خوبهنقل قول:
این پست رو بخون توضیح به صورت مختصر و مفید دادم
همه عمل رانژه کردن مثله این میمونه که شما یه دوشاخه را به پریز برق وصل کنی:31:(چه مثال خوبی زدم:31:)کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3240197&postcount=20
بنابراین اگه میبینی گاهی این کار 7-8 روز طولش میدن به این دلیله
1. تنلی مسئول این کار
2. مسائل کاغذ بازی و امضا و....(یه روز فلانی نیست...یه روز هست ولی خودکار واسه امضا نداره:31: یه روز هم خودش هست و هم خودکار برای امضا ولی مهرش گم شده:31: و.....(تو خود حدیث مفصل بخوان:27:)
وگرنه کار رانژه کاری زمانبر نیست
1. بله حتما نامه میخواد بدون نامه به هیچ وجه سرویس بالاتر نمیدننقل قول:
2. خیر. اگه فکر میکنی میتونی از عهده تنظیم کردنش بر بیای خودت هر مودمی که عخشت(=عشقت:دی) کشید بخر و استفاده کن
تا اونجایی که میدونم استفاده از آرت هوم برای شرکتها ممنوع بید و فقط مختص به کاربران خونگیه:13:نقل قول:
ممنون ... راست میگی ...دیگه الکی هم هی بهش فکر نمیکنم .....خلاص .....نقل قول:
بهترین و عاقلانه ترین کار اینه که شما همین اکو 512 رو بگیری یک ماه تست کنی،اگر دیدی داری برای حجم اذیت میشی ماه بعدش همون آرت هوم که میگی رو بگیر.
فقط دعا کنید سریعتر وصل شه ....
یارو میگفت که یه مشکل فنی پیش اومده ، میگه نمیتونیم پورت رو روی خط تلفن غعال کنیم..... مشکل از مخابراته ....حالا معلوم نیست کی خحل میشه .....ممکنم هست بزنن زیرش .....
نقل قول:
بله همین طور هست البته اگر از این سایتا اکانت داشته باشی سرعتت همونه واسه بدونه اکانت محدودیت سرویس دارند !:19:
نقل قول:
آخه کلا میدونی عزیز مفت خوری یه حاله دیگه ای داره :31:
که ایرانی جماعت .............:21:
میخواستم کانکت شم چندبار ارور 691 میداد، یه 10 باری ریدایل کردم تا وصل شدم! دوستان هم مشکل مشابه دارن؟ نکنه بازم فیبر نوری داره پاره میشه؟!:13:
ا .... این پست رو ندیده بودم ..... اینم حرفه بدی نیست ... ایول ....نقل قول:
اگر دانلود سنگین نداری arthome برای وبگردی بسیار مناسبه.
یک ماه arthome بگیر و به طور عادی استفاده روزانت رو بکن.اگر بعد از یکماه دیدی ترافیکت از 2.5 گیگ کمتره بعدش تبدیلش کن به eco.
حالا خوبه این همه من حرف میزنم ، کلا یهو adsl تو منطقه مون فعال نشه :31:
برای من هم این اینجور میشه ولی خیلی خیلی کم مگر اینکه کانکت باشم ریستارت کنم....نقل قول:
اگه مودم را یک خاموش روشن کنی باید درست بشه ...
10 بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:نقل قول:
منم همچین مشکلی دارم :19:... رکورده 85 بار redial هم دارم :31:
ECO128 :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از سرور خوف برمودا :21:
چــــــی مــــیـــگـــی!نقل قول:
85 بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با پشتیبانی تماس گرفتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه گفتم 100 بار بشه زنگ میزنم :31: که تو 86 وصل شد :31: البته از اون موقع پینگم از 160 اومده رو 90 :31::27:نقل قول:
نقل قول:اخه قبلا اینطوری نبود. آره وقتی مودم رو روشن خاموش میکنم درست میشه. پس ایراد از طرف من نیست. البته امروز دیگه این مشکل پیش نیومده. البته تا الان:19:.نقل قول:
درود به رفقا ...
بچه ها شما ها صورت حساب ماه بعد سرویس تون رو چجوری پرداخت می کنید ؟؟ از طریق پرداخت آنلاین اینترنتی ؟؟
راهش رو به من هم میشه بگین ؟؟؟ تو سایت چیزی در این مورد ننوشته ...
بعد شما ها واسۀ اینکه سرویس تون 1 ساعت هم قطع نشه چه زمان مبلغ رو پرداخت می کنید ؟؟ من الان ماله 1 ماه رو دادم دیگه ... دورۀ بعد کی میاد ؟؟؟
در مرحلۀ رانژه به سر می برم ... :31: :10:
من انلاین پرداخت میکنم خیلی راحت و سریع
مطمئن و بدون هیچ مشکلی
نقل قول:
دوست من مرسی ولی اگه این جواب سوال من بود که خیلی ناقص بود ... چون من نحوۀ این کارو خواستم ... :11:
وقتی خطت رانژه شد خودت متوجه میشی وارد لینکنقل قول:
online.shatel.ir
اونجا لینک مربوطه براش گذاشتن
مرسی رییس ولی با اینکه هنوز خطم رانژه نشده وقتی تو online.shatel.ir که میرم و username و pass رو می زنم و وارد بخش مربوط به خودم میشم هیچی در مورد نحوۀ پرداخت ننوشته ... مگه اینکه وقتی وصل شدم این قسمت اضافه بشه ... اینجوریه ؟؟؟ :13:نقل قول:
سلام دوستان
بچه ها سرعت دانلود فایل های تورنت کمتر از فایل هایی هست که با لینک مستقیم دانلود میشن ؟؟؟
کلا سرعت دانلود تورنت نسبتا کمتره ؟؟؟
برا دانلود تورنت از چه برنامه ای استفاده کنم ؟؟
سرعت بعضی از فایل ها خیلی پایینه.
مثلا دیشب اومدم یه فیلم از تورنت بگیرم سرعت رویه 10 بود !!!! کلا برا دانلود فیلم از تورنت سرعت خیلی پایینه ؟؟
ماله همه همینجوریه ؟؟؟
همون فیلمو با یه لینک دیگه نه از طریق تورنت با سرعت 64 گرفتم !!!
اینقدر عجله نکن بزار خطتت وصل بشهنقل قول:
اونوقت دسترسیت بالاتر میره میتونی اون بخشا رو هم ببینی
با سلام به دوستان
برای اینکه بفهمم خطم رانژه شده یا نه باید چراغ status مودم روشن بمونه ؟؟ باید مودم از طریق USB هم به دستگاه وصل باشه دیگه ؟؟
بودن یا نبودن اسپلیتر که تاثیری نداره ؟؟؟
نقل قول:
بله باید ثابت شه :8:
نه فرقی نمیکنه با usb وصل باشه یا lan:46:
اسپلیتر نویز گیره بزاری خوبه نویز خطتم میگیره !:11:
البته بستگی به مودمت داره، در دی لینک چراغ status همیشه چشمک زنه، وقتی که خط رانژه بشه چراغ adsl یا همون link ثابت میشه.نقل قول:
سلام ......
یه سواله تخصصی :
میشه در کنار adsl شاتل از دانلود آفلاین استفاده کرد ؟
دانشگاه ما حالا که ما دیگه فارغ التحصیل شدیم رفته از شاتل art8 گرفته امروز که رفتم اونجا رفتم تو سایت یه فایل دانلود کردم سرعت دانلود روی 130kb/ps بود
بله میتونید و مشکلی نداره من خودم چند وقت اینکار رو میکردمنقل قول:
شنیدم که تو دانلود آفلاین ، اون چیزایی که میخوای رو نمی تونی دانلود کنی ، درسته ؟نقل قول:
بله میتونید و مشکلی نداره من خودم چند وقت اینکار رو میکردم
ترفندی وجود نداره که بشه ، اون چیزایی که بخوایم رو دانلود کنیم.....مثلا من رشته ام هنره ، دنباله آثار نقاشان میگردم .... میشه کارایی کرد ؟ مثلا با adsl شاتل آدرسه سایتو گیر بیاری با دانلود آفلاین دانلود کنی.....من کلا چیزه زیادی از دانلود آفلاین نمیدونم ...یکم در مورد روند کار توضیح بدی ممنون میشم ....
ببین دوست عزیز شما اگه بخوای خودت دانلود کنی و اون فایلی که میخوای باید اکانت اینترنت ماهواره ای بگیری که خیلی گرون در میاد و صرفه اقتصادی نداره بری سی دی اون نرم افزاری رو که میخوای رو از بیرون تهیه کنی بصرفه تره ولی شما بصورت آفلاین میتونید فایل هایی رو که سایرین از طریق ماهواره میگیرند رو شما هم همزمان دانلود کنید بدون هیچ هزینه و دردسری فقط نرم افزار مربوطه رو باید نصب کنینقل قول:
در ضمن شما اگه فایل خاص و مدنظر خود رو بخوای با اینترنت آفلاین بگیری باید تو سایت هایی که به ارائه خدمات آفلاین میپردازند ثبت نام کنی و بعد از پرداخت مبلغ حق عضویت درخواست دانلود خود رو بدید تا برای شما فایل مورد نظر رو دانلود کنند و شما هم سر ساعت سیستم رو روشن و تنظیم میکنی تا فایل های درخواستی خودتون رو بگیرید