دوستان نمی شه با بانک ملت و پارسیان تو سایت داتک پول واریز کرد . و فقط جمله لطفا کمی صبر کنید میاد . شما هم این مشکل رو دارید . البته سامان مشکلی نداره .
Printable View
دوستان نمی شه با بانک ملت و پارسیان تو سایت داتک پول واریز کرد . و فقط جمله لطفا کمی صبر کنید میاد . شما هم این مشکل رو دارید . البته سامان مشکلی نداره .
شاید اون موقع مشکل داشته
دوباره تست کن برادر
فکر کنم بریزه
البته منم خودم با سامان میریزم
ولی اونم بعضی اوقات بازی در میاره
لعنتی 2 روزه گیر می زنه .
فقط پایین مرورگر می زنه loading datak.ir و همینجوری گیره . نه با dual up می ره نه با ADSL . البته حجمم 0 هستش الان .
نقل قول:راستش منم این مشکل رو دارم و وقتی حجم نداریم نمی تونم برم به سایت ان دو بانکنقل قول:
بهشون هم گفتم منظورم رو نفهمیدن .....:27:
فقط زمان بی حجمی با سامان میشه پول ریخت :13:
من برای تمدید با firefox میرفتم یه دفعه اساسی به مشکل خوردم و پولم یه ماهی رو هوا بود که بماند...
کلا برای اینجور کار های بانکی فقط از internet explorer استفاده کنین و بس.
نمیدونم داستانش چیه ولی انگار بانک ها با explorer قرارداد بستن:31:
آهان شما سرویس محدود و حجمی دارید؟
من نامحود دارم شاید به خاطره اونه مشکلی نداشتم
من با ff میرم مشکلی ندارم مگر اینکه خوده سایت بزنه که نمیتونه ارتباط برقرار کنه با سوییچ
دوست مننقل قول:
من تا حالا تمام پرداخت هام با فایر فاکس انجام دادم و مشکلی نبوده
اره رفيق منم تا چند ماه پيش تمام كارهاي اينترنت بانكي رو با فاير فاكس انجام ميدادم و گاهي باهاش مشكل داشتم و مثلا پول از حسابم كم ميشد ولي به مقصد نميرسيد يا ميگفت سيستم قطه يا ...
جالب اينجاس كه يه بار براي تمديد حساب داتك پول از حسابم كم كرد ولي به حساب داتك نرفت و اين وسط نه داتك قبول ميكرد و نه بانك و خلاصه نزديك 1 ماه پولم رو هوا بود و با هزار بد بختي و دوندگي پولم زنده شد.
خلاصه يه نفر اهل فن بهم گفت اينجور كارا فقط با explorer انجام بدم .
حالا جاي شكرش باقيه كه شما تا حالا به مشكل نخوردي .
این مشکل دقیقا برا منم پیش اومده . البته اگر به اعصابت مسلط باشی و با فواصل حدود 25 دقیقه ای عملیات پرداخت رو تست کنی ، پول به حسابت برمیگرده . ولی اگر پشت سر هم چند بار پرداخت رو در مواقع خرابی بزنی ممکنه یکی دو بارشو از حسابت کم کنه که ثابت کردنش بدبختی داره دیگه ، باید بری پرینت حسابتو از بانک بگیری برداری ببری سهروردی پیش حامی مشترکین .نقل قول:
کی بوده این مستر اهله فن:31: منم خودم کارم برنامه نویسی تحت وب هست هانقل قول:
خلاصه يه نفر اهل فن بهم گفت اينجور كارا فقط با explorer انجام بدم .
ربطی نداره برادر
اگر اون ابلهای برنامه نویس با asp.net نوشته باشن و استاندارد ها رو رعایت نکردن چون مایروسافتی هستن با IE تنظیم میکنن
وگرنه استاندارد باشه مشکلی نداره با همه باید نشون بده
منم 2 ساله با ff دارم پرداخت میکنم مشکلی نداشتم! دیگه سایته بانک نباید از اینجور برنامه نویسی چلمنگ ها داشته باشه که
اونطوری که همه پولامون هم رو هوا بود
نه معمولا اگر هم نره تا 48 ساعت بعد خود به خود برگشت میخوره به حساب برای من 2 بار اینطوری شده توی شولوغی وها و قطع شدن نت پرداخت کرده بودم نرفته بودنقل قول:
ولی اگر پشت سر هم چند بار پرداخت رو در مواقع خرابی بزنی ممکنه یکی دو بارشو از حسابت کم کنه که ثابت کردنش بدبختی داره دیگه ، باید بری پرینت حسابتو از بانک بگیری برداری ببری سهروردی پیش حامی مشترکین .
نيمدونم والا يا من بد شانس بودم يا سيستم اينا تعطيله وگرنه من خودم همه كارام با فايرفاكسه و همه جوره ازش راضيم مخصوصا ورژن 4 كه جديد اومده خيلي خوبه.نقل قول:
البته اشتباه منم بود كه 10 دفعه پشت هم پرداخت زدم بنده خدا سيستم هنگ كرد:31:
ولي دركل با explorer هيچ وقت نشده مشكل پيدا كنم.
دوستان شما وقتی با قیلتر شکن کار میکنید سرعت اینترنتتون کم نمیشه؟
مال من که نمیدونم چرا از سرعت 63 کیلو بایت میرسه با 15 کیلوبایت
خوب برادر فیل کش کم مکنه معمولا دیگه
با چی 15 میگیری؟
برای من خیلی پایین میاد کلا 16 میگیرم بعضی اوقات میاد زیره 5 با قطع شدن های متوالی
آيا داتك سرويس هاي خوبه ؟ و مشكل دزدي ترافيك :دي و كم شدن شديد سرعت توي شب نداره ؟؟؟
همه رو داره:31: طرفش نیا
اخه داریوش تو ید طولانی در امر دانلود داری اخه چرا؟نقل قول:
پسر خوب قیلتر شکن سرعت رو باید چند دهم کیلو بایت کم کنه نه حدود 40-50 کیلو بایت کمتر
من با دانلود منیجر و دانلود همزمان دو فایل باهم سرعتم میشه 15.البته وقتی از قیلتر استفاده نمیکنم سرعتم همون 64 کیلو بایت هست
بهه
برادر خوب اگه فیل کش های رایگان منظورته سرعت رو میترکونن
اگه چیز پی اون و مثلا سی پر وو کسی باشه یه چیزی اونا چون اختصاصی هستن سرعتشون معمولا بهتره
ولی چیزای اشتراکی که امیدی بهشون نیست
کلا من که با فیل کش دانلود نمیکنم هیچ وقت
سایتی هم مشکلی داشته باشه میکشم رو یه سرور دیگه از اون دانلود میکنم بدونه فیل کش
اگر کیفیت فیل کش خوب باشه نه تنها کم نمیشه بلکه از سرورهای خارجی بهتر هم میشه. برای مثال اگر بتونی از هلند بگیری عالیه !!! فیبر اوروپای ایران اول از لندن رد میشه بعدش صاف میره امستردام !!! بین لندن و امستردام فیبر هست و latency وجود ندراه ولی سرورهای هلند یک سر و گردن از انگلیسیها بهترن و باکیفیت ترن !!! خلاصه اگر هلند بتونی بگیری عالیه و سرعت با یک کانکشن هم فرقی نمیکنه . این المان و فرانسه و .... همه latency بسیار بالاتری دارند که تاثیر منفی زیادی رو سرعت داره. بعد هلند هم که خب انگلیس. البته باید شرکتشم معتبر باشه و رو یک سرور ده برابر ظرفیت اکانت نده.
هلند یکی از قویترین زیر بناهای اینترنتی رو در دنیا داره و با بقیه دنیا کانکشنهاش عالیه و میشه گفت فیل کش با IP هلند بدون شک بهترین برای ایران است .
برادر شما فیل کش رو میگی یا چیز پی اون رو؟
در مورد چیز پی اون حق با شماست
ولی فیل کش ها که معمولا عمومی هستند بهترینشونم بازم بعضی اوقات بازی در میاره
من منظورم همون چیز پی ان هست .... موقع نوشتن حواسم جای دیگر بود و اصلا حواسم نبود که جا به جا دارم مینویسم ^^ .
بله شما درست میفرمایید.
البته فیل کش از سرور هلند هم بسیار بهتر از فیل کش های امیرکایی هست . سرعتش بسیار بهتره .
همه چی بنظرم ربط داره به اون جایی که شما ازش میگیریدنقل قول:
آمریکایی میگرفتم ماهی 1000 خیلی خوب بود ولی یه سه سروره بود که هلند هم داشت
افتضاح بود(فقط بخاطر اینکه تو یه فروم تاپیک فروش داشت وخیلی مشتری داشت وبار رو سرور ها زیاد بود)
کلا داتک رو چیز پی اون بد قلق ترین ISP ای هست که دیدم
سرعت نمیده هر چیزی روش
نمیدونم سره چیشه ولی اذیت میکنه
راستی شاید این پست ها پاک شه
بچه ها چند تا جا به من معرفی کردن ماهی 2 چوق اینا
ولی نمیدونم رو داتک جواب میدن یا نه
حوصاله تستم ندارم:31:
گفتم که به کیفیت سورویس ربط داره. ممکنه اون سرور امریکا یوسرهاش کم بوده و سرعتش خوب بوده و بر عکس سرور هلند خیلی شلوغ بوده باشه. در کل در ارتبا ط با کیفیت اتصال اگر از شرکتی بگیرید که سرورهاش خوب مدیریت کنه و بیشتر از حد یوسر نگیره برای ایران هلند اوله بعدش انگلیس . من از سرور هلند میگرم و جالبیش اینه پینگم از یاهو در حالت عادیش با داتک 500 هست ولی با هلند میشه 290 !! کیفیت سرویسش بسیار ایده ال هست. 24 ساعت هم دانلود میکنم که میشه ماهی حدود 165 گیگ و تا به حال مشکلی هم نداشتم.
برادر ممنون اینا رو میدونیم:31: و اشاره هم کردید شما ولی کی چی کجا؟
آدرس و قیمتش رو میتونید تو پروفایلم بدید؟
سلام
لطفا دوستانی که در تهران از این شرکت ADSL 128 دارند بنویسند که چند ساعت در روز اینترنت رایگان دارند و در این مدت سرعت دانلودشان چقدر است. اگر منطقه مخابرات را هم بنویسید که خیلی بهتر است.
با تشکر فراوان
1 تا 7 رایگانهنقل قول:
سرعت 128 داتک رو 30 هست
کلا پینگ خفنگ شده نمیدونم چشه
میگم دوستان یک چیزپیان!×!یافتم ماهی 2 چوق تست کردم دیشب بدک نبود ولی پینگ رو شدید میبره بالا
چیزه بهتری سراغ ندارید؟ از بچه های پی تی بود
Pinging google.com [74.125.230.114] with 32 bytes of data:
Reply from 74.125.230.114: bytes=32 time=547ms TTL=51
Reply from 74.125.230.114: bytes=32 time=397ms TTL=51
Reply from 74.125.230.114: bytes=32 time=698ms TTL=51
Reply from 74.125.230.114: bytes=32 time=466ms TTL=51
Ping statistics for 74.125.230.114:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 397ms, Maximum = 698ms, Average = 527ms
داریوش جان شما چرا یعنی نمیدونی چرا پینگ اینجوری شده:21:
تو تقویمو نگاه کن:31:
باسه ما هم دسته کمی از تو نداره:18::13: تازه برا من packet lost هم داره
راستی یادم رفت داریوش اواتارتو میدی یه عکی باهاش بندازم:27:
قضیه تقویم چیه ؟ من کلا دوزاریم ناجور میفته :دی
مناسبتی به نظر منم نمیاد !؟نقل قول:
نکنه 1 اردیبهشت روز بزرگداشت سعدی رو میگید ؟ لول
-----
دوستانی که 256 محدود دارن لطفا میگن بیشترین سرعت دانلودشون چند میشه ؟
ممنون
یعنی نگرفتید مطلب چیه:18::18:
:19: اخه من مجاز نیستم بیشتر از این توضیح بدم یوخ مدیر جیز میکنه منو:27:
من کمین نشستم چیزی بگی در جا ریپورتت کنم:21:
اوشاع در هر حال فعلا بهتره
دیشب بدتر بود
الان بهتر شده
کلا برادر فیلترینگ ربطی به isp نداره و ارتباط داره به مخابرات سپاه صحابه پس کلا نظر شما درجا غلطه.نقل قول:
برادر چرا فتوا میدی
یه سری هاش سرتاسریه یه سری هاش رو خوده isp میکنه
چه طور میشه بعضی سایت ها برای یعضی ها بازه بعضی برای بعضی ها بستس؟:31:نظره شما مشکل داره
از طرفی چیزپیان هم سرعت هاش فرق میکنه رو isp های مختلف بستگی داره به تنظیماتشون
برای همینه یکی با یکی 160 هم سرعته دانلود داره یکی همون موقع از یه جا دیگه 6 هم نمیتونه بگیره
2-3 روزه سرعت اینترنت من میشه صفر. البته همه صفحه ها رو میتونم باز کنم ولی هیچی دانلود نمیکنه. اینترنتم هم 256 نامحدوده.
کسی همچین مشکلی نداره؟ این مشکل اصلا از کجاست؟
احتمالا 11 ام دوباره یک سری تداخل ها رو در پیش خواهیم داشت بچه ها ( برنامه ریزی کنین که انروز کاراتون نخوابه)
ببین از سایت خواصی این مشکل باست پیش میاد یا از پسوند فایل ها هست یا اصلا کلی هست؟نقل قول:
از خود سایت داتک هم می تونی چیزی بگیری یا نه؟
اگر کلی بود به پشتیبانی زنگ بزن بگو ( البته قبلش با دانلود منیجر های دیگر و مرورگر های دیگر هم تست کن که این مرحله رو پیش پیش رد کرده باشی که خواستن بگن انجام بدی وقتت الکی گرفته نشه):46:
منم از بعضی سایت ها سرعتم صفر میشه بعضی اوقات و میمونه
مشکل سرتاسریه گمونم
بهترین کار اینه که 3-4 فایل همزمان از سرور های مختلف برازید که هر کدوم صفر شد سرعته بقیه اونا رو هم بکشه و دانلود قطع نشه