سلام .
آقا من دیگه فکر کنم 100% از شاتل بگیرم .
مودم ارزان چی دارید ؟!؟!؟!!؟
Printable View
سلام .
آقا من دیگه فکر کنم 100% از شاتل بگیرم .
مودم ارزان چی دارید ؟!؟!؟!!؟
من میخام که adsl ببندم . بیشتر برای بازی انلاین . به نظر شما باید چه مودمی و با چه سرعتی بگیرم؟
برای بازی انلاین باید از سرویس دهنده ای سرویس بگیری که پینگش خوب باشه توی مرکز شما! بنابرین میتونی تحقیق کنی ببینی چه سرویس دهنده ای توی مرکز شما خوبه و پینگش خوبه که بدرد بازی انلاین بخوره! برای انتخاب سرویس دهنده توی تاپیک سروس دهنده های اینترنت مطرح کن اگه انتخاب نکردی!نقل قول:
مودم هم ببین از شرکتی که میخوای سرویس بگیری چه مودم هایی را تایید میکنه!بعد مشورت کن با دوستان و یکی را انتخاب کن! به نظرمن asus am602 اگه سرویس دهنده ساپورت میکنه بگیر که مودم خوبی هست اکثر شرکتها هم ساپورتش میکنن!
دوستان من دارم یک tp- link مدل 8810 دست دوم را 25 هزار تومن از یک بنده خدایی میخرم.
میشه بگین با شاتل سازگار هست و اینکه مودم خوبی هست یا نه ؟
با سلام
من مودم ADSL Siemens C-110 رو دارم .
میخواستم NAT رو فعال کنم میشه لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری این کار رو بکنم ؟
با تشکر
سلام
من میخواستم با استفاده از وایرلس از اینترنت محل کار روی لپ تابم استفاده کنم برای این کار دقیقا چه کاری باید انجام بدم
باید یک مودم وایرلس بخرم یا اینکه کارت شبکه وایرلس اکسترنال هم داریم ؟
یک سوال دیگه اینکه با ip های شبکه محل کار اختلالی پیدا نمی کنه ؟
راستی هزینه اش رو هم اگر بگید که خیلی حوبه
ممنون
اگه تهران هستی نه ساپورت نمیکنه!نقل قول:
ممکنه هم شما مودمی داشته باشی که شاتل ساپورتش(تایید) نکنه ولی هیچ مشکلی هم پیش نیاد برات!
اینجا هم ببین!
کد:http://forum.persiantools.com/t122174.html
دوستان asus am602 با شاتل سازگار هست ؟
مودم خوبی بیــــــــــد ؟
سلام .
آقا الان مودم asus am602 حدودا چه قیمت است ؟؟
مودم خوب و کارایی هست ؟
حدودا 40 الی 45 تومان است فقط حتما به گارانتی و محتویات داخلش دقت کافی داشته باشیدنقل قول:
بله سازگار بیــــــــــد!:31::20:نقل قول:
اره مودم خوبی بیــــــــــد!
نقل قول:
آقا دمت گرم :10:
خداییش حال دادی
با این روشی که شما گفتی رفتم و بالاخره تونستم وارد قسمت تنظیماتش بشم و firmware شو آپدیت کنم
سه چهار ماه فقط کارم گشتن شده بود
این پست شما جای 10 تا تشکر رو داشت:7:
air live چه طور ؟
با شاتل سازگاره ؟
فکر نکنم!نقل قول:
مودم هایی که من اطلاع دارم شاتل تایید میکنه اینها است:
billion-level1-3com-asus-zyxel-paradyn-usroboticشما میتونی از مودم های دیگه هم استفاده کنی ولی ممکنه به مشکل بخوری!
کسی نمیدونه ؟نقل قول:
بابا یکی هم مارو تحویل بگیرهنقل قول:
:41::41::41:
دوستان کسی میدونه صبانت با tp-link 8810 سازگار هست یا نه ؟
سلام .
آقا جان من این رو گفتم که . این ترفندی است برای این که مودم خود را بفروشند .
صبا نت همه مودمی را ساپورت می کند .
سلام
میخوام بدونم آیا نرم افزار داخلی مودم ای دی اس ال Asus Am602 (فریم ویرش) رو میشه آپدیت کرد یا نه ؟
اگه میشه یه لینک بدین ممنون میشم .
ممنون
سلام دوستان
کسی میدونه مودم us robotics 9108 رو از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟
من هیجا پیدا نکردم
thanQ
سلام .
می خواستم بدونم من مودم D-link که به صورت " USB " می باشد که به آن " فرستنده و گیرنده " می گویند . خوب است یا خیر ؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله این هم عکس . من واسه 3 ماه . می خواهم . جواب کار من رو می دهد . ؟؟؟؟؟:8:
با درود فراوان:11:
دوستان من یک مودم dlink2640t خریدم (اولین بار است که مودم روتر دار خریدم قبلا یک dlink200 داشتم که پورت usb فقط داشت که خودم به راحتی نصبش کردم ولی این مودم را نتونستم ضمنا در زمینه شبکه مبتدی هستم) بر اساس دفترچه راهنمایش رفتم در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و مراحل را براساس دفترچه انجام دادم ولی مودم شناخته نشد من اکانتadsl صبانت دارم vpi و vci را چند قراربدهم در مودم قبلی به ترتیب 0 و 35 قرار می دادم نوع اینترنت کانکشن را باید کدام انتخاب کنم در مودم قبلی pppoE/pppoA انتخاب می کردم در ضمن همه ی چراغهای مودم روشن است (هم POWERو adsl و wlan و lan1 فقط چراغ status چشمک می زند )ولی به هیچ سایت نمی رود اصلا از کجا باید بفهم مودم شناخته و نصب شده است در سی دی همراه مودم quick instal دارد وقتی مراحل را انجام می دهم در مرحله آخر یک پیغامی می آید که مودم شناخته نشد به یکی از دلایل زیر 1- برق به مودم نمی رسد 2- کابل شبکه درست وصل نشده است 3- کابل به خط adsl متصل نیست که هیچ یک مشکلی ندارد
با سپاس فراوان:40:
کسی نبود جواب ما رو بده .
دوستان من در حال حاضر یک planet 3410 دارم که 1 پورت usb و پورت lan داره . این مودم جواب کارم رو می داد , اما حال دیگه نمی ده .
چرا ؟ چون , حالا می خوام wireless هم داشته باشه و همچنین access point هم باشه تازه بیشتر از یک پورت lan هم داشته و همچنین router هم باشه .
می خوام هم یک شبکه ی wireless جدا از بحث اینترنت داشته باشم . بین 2 کامپیورت و یک ppc و هم بتونم از امکان adsl +router استفاده کنم و بدون روشن بودن کامپیوتر سرور از اینترنت استفاده کنم .
خوب با این شرایط من بررسی کردم 2 راه بیشتر نیست :
1- برم یک wireless access point router بخرم و برای adsl از همین مودم موجود استفاده کنم . که به این wireless access point router وصل می شه ولی اسنطوری باید کم کمش 70 تومنی مایه بدم + اینکه باید 2 تا دستگاه رو تحمل کنم .
2- برم یا شایدم بیام این مودم رو که الان 45 هست رو 35 بفروشم و یک wireless adsl modem access point router بخرم که اینطوری 1 دستگاه کامل خواهم داشت + 50 تومن بیشتر صرف نخواهد شد .
حالا نظر شما چیه بنظرم شما هم راه حل 2 رو می پسندید حالا که اینطوریه , یک چند تا پیشنهاد توپ و اسمی بدید که قیمتش بالای 90 نباشه که در نهایت 90-35=55 بیشتر نشه ( افتادد ) .
منتظر نظرات مهندس وارانه ی شما دوستان عزیز هستم . با کمال سپاس از این تفکری که مایه می کنید .
آقا من مودم Asuse am6002gu می خواهم بگیرم . خوبه !؟!؟!؟
کسی مارو راهنمایی نمیکنه ؟ :41:نقل قول:
من اینو پیدا کردمنقل قول:
نسخه اش ASUS WL-AM602 Firmaware 3.06.06.4V00 و سال 2008 ارائه شده از خود سایت ایسوس
البته حتما دفترچه راهنمارو برای طریقه اپدیت بخون که یک موقع مودم رو خراب نکنیکد:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ydvL3cVeXyF2Bo74&templete=2
دیروز از پاساژ پایتخت یک مودم ASUS WL-AM604g خریدم 95 تومان که چون هنوز خط ADSL من وصل نشده بی استفاده است.یک بنده خدا که اومده بود خرید کنه می گفت این مودمها گران شده و قبلا ارزونتر بود(خودش یکی داشت)
دوست عزيز مشكلت حل شد ؟ اگر حل شد ما رو هم راهنمايي كن لطفانقل قول:
من هم دقیقا مثل شما هستمنقل قول:
مودم من BILLION مدل BiPAC 5210s هست.(5-6 ماه پیش از خود شاتل گرفتم)
حالا میخوام بفروشم به نظر شما چقدر بفروشم؟؟؟(الان خود شاتل داره میده 60 تومن)
ASUS WL-AM604g خوب هست بخرم؟
من شنیده ام wireless access point router فضای بیشتری را پوشش میده و نسبت wireless adsl modem access point router ها قوی تر هست.آیا این حرف صحت دارد؟؟؟؟؟
میشه انواع مودم ها رو معرفی منید و بگید کدوم بهتره است
شما بايد براساس نياز خودتون مودم تهيه كنيدنقل قول:
براساس تعداد پورت مورد نياز
قيمت و مدل هم تفاوتي نداره
هم مودم ها يك كار انجام مي دهند
پس خيلي به فكر مودم هاي گرون قيمت نباشيد
با قيمت معمولي هم مي توانيد نياز خودتون را برطرف كنيد
سلام .
من برای 3 ماه که ADSL احتیاج دارم یک مودم Asuse 600gu که USB است را گرفتم .
حال به نظر شما منی که 512 است . چقدر سرعتم میاد پائین ؟؟؟؟؟
مودم خوبی هست /؟؟؟؟؟؟
ممنونم.
رفیق من خودم هم اطلاعی ندارم , اما در حد یک ساختمان و در کاربرد من همون که گفتم برای من بهتره و حالا سوالم اینه که چی بگیرم ؟:41:نقل قول:
با سلام
من یه مودم میخوام برای کارای خونگی و یه کامپیوتر
لطفا راهنمایی کنید
به احتمال زیاد از شاتل هم سرویس میگیرم
حدود 30 تا 40 تومن
باتشکر
سلامنقل قول:
Asus am602
با اکثر شرکتها سازگاری داره
قیمتشم 40 تا 45 تومن هست
ممنون:11:
سلام دوستان!
من تازه یک اشتراک ADSL گرفتم و یک مودم Dlink مدل DSL-2500U خریدم. و بلد هم نیستم چه طور نصب کنم. تازه روی جعبه و دفترچه راهنمای مودم نوشته شامل CD راه اندازی اما توش نیست. به فروشنده هم که مراجعه کردم گفت لازم نیست نصبش دستیه! حالا میشه یکی از اول اول برام توضیح بده لطفا؟:46:
با سلام خدمت دوستان
من Nat رو رو مودمم فعال كردم بعد از اون خيلي زياد Disconnect ميشم در حالي كه قبلا اين مشكل رو نداشتم
به نظر شما اين مشكل ميتونه از فعال كردن نات باشه ؟
كسي همچين تجربه اي داشته ؟
من مودو adsl ام مارکش alfex هست .7 ماهی درست کار می کرد اما از دیروز وقتی از پورت eternet وصل میشم بعد از 15 ثانیه دیسکانکت می کنه اما اگه با usb وصل بشم مشکلی نداره
علت چیه؟نرم افزاریه؟
سلام دوستان ... همانطور که دوستانه عزیزم می دونند adsl دارم ولی مودمم خراب شده و الان با d p اومدم ...
چندتا سوال در ضمینه مودم adsl دارم :
1. برای شرکت های اینترنتی مودم فرقی نداره؟ البته من شاتل هستم و Art3 دارم ... !
2. ارزان ترین مودم adsl که می شناسید چنده؟ در حده اینکه فط یک پورت داشته باشه ... چون می خوام موقت باشه و بعدا مودم می گیرم ...
3. جایی که مودم با قیمت خوب بده سراغ دارید؟