راستی یادم رفت بگم ... اگر کسی فهمید من چطور دینی را منفی 17 زدم ، جایزه داره... lol
راستی یادم رفت بگم ... اگر کسی فهمید من چطور دینی را منفی 17 زدم ، جایزه داره... lol
پشتیبانم میگه فردا درست میشه حالا این کارنامم اما گسستش 80 درصد با ترازم 8000 (طبق تحقیقاتم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این قلمچی در خارج کشور هم شعبه ای چیزی داره؟
سلام
گسسته رو یادم رفت 4 تا سوال صفحه دوم رو وارد کنم که اگه می کردم گسسته می شد 90....
ولی دیگه چه می شه کرد...
راستی به آقا سهیل هم تبریک می گم... آفرین همین رو ادامه بده...
چرا عمومی هاتونو نمیخونین؟شدیدا تاثیر داره تو کنکور.پارسال دوستای خودم با رتبه های حدود 1000 درصد های عمومیشون پایین بود که اگه اونارو هم بالا میزدن خیلی خیلی رتبه شون بهتر میشد.ریسک نکنین
ممنون lomon جان به پاي شما كه نميرسم . تمام تلاشمو ميكنم بيارمش رو 7000!نقل قول:
راستي ما كه چيزي نميبينيم اگه ميشه جاي ديگه آپ كن
موفق باشي:10::46:
ایشا الله... 200 تا که چیزی نیست اونم به دست خواهد اومد...نقل قول:
راستی بگید کجا آپ کنم من هم همون جا بزارم؟ والا نمی دونم کجا بزارم که کسی مشکل نداشته باشه..
سايت فيلطر بود . يه جاي ديگه اپ كردم .نقل قول:
كارنامه lomon
اگر مشكلي بود بگين تا باز هم جاي ديگه آپ كنم
به همتون تبریک میگم:11:نقل قول:
lomon جان توآپ کن به info دقت کن...کد:www.tinypic.info
بچه ها واسه عید چه برنامه ای دارین؟ چه قد میخونین؟ چه جوری میخونین؟ چی میخونین؟
فکر کردی عربیا می تونی کاری بکنی تو یه ماه؟بعید می دونم.خیلیا اختصاصیشون توپ بود ولی کنکور رتبه خوبی نیاوردننقل قول:
بعدم که به اختصاصی فقط نمره نمیدن که
همه چی با هم
عربی کانون هم که آبه
عربی رو اگه درست بخونی و پایت خوب باشه میشه تو نصف ماهم !!! خوند :46:نقل قول:
ولی ادبیاتو من بعید می دونم تو سه ماهم بشه خوندش ! :27:
خوب عزیزم اگه پایت خوب باشه که دیگه درصدتا پایین نمیزنینقل قول:
تازه اونم کانون تازه اونم زیر 50%
بچه ها دمتون گرم ، همتون عمومی ها رو ترکوندینا ...
من ادبیات پیش 1 و ادبیات دوم و سوم را تا حالا چند بار خوندم و تقریبا مشکلی ندارم و فقط باید یک بار سریع بخونم تا همه چیزها یادآوری بشه ...
عربی هم الان دارم می خونم اما نه با برنامه قلم چی .
دارم از مباحث پایه می خونم میام جلو تا مشکلی نداشته باشم ...
الان من کل صرف را تموم کردم و باید از اول عید نحو را شروع کنم ...
----------
ولی با این کارنامه هایی که از شما دیدم سعی می کنم از این به بعد بیشتر عمومی بخونم ...
موفق باشید ...
عربی رو هم قبول دارم که اصلا بلد نیستم ... Lol
ممکنه یکی پایش قوی باشه ولی مطالبو فراموش کرده باشه و فقط نیاز به یادآوری مختصر باشه ! :31:نقل قول:
اگه یه مرور کوچیک نکنه ممکنه درصداش باید پایین !
نمیشه بگیم هر کسی درصداش پایینه یعنی از پایه مشکل داره ! :46:
من نمی دونم با ادبیات کوفتی چیکار کنم : ( فک نمی کردم اینقدر ادبیاتم افتضاح باشه !
ادبیات پیشو 6 درصد زدم : (
پایه هم 33 : (
عربی کانون پارسال آب بود ولی امسال خیلی فرق کرده....نقل قول:
دمت گرم رضانقل قول:
انتقاد پذیریت 20
من برا خودت میگم
که بعد کنکور هی نیای اینجا پست بزنی که من ریاضیما فلان درصد زدم و فیزیکا بهمان اما رتبم بد شد.
از تجربه ها استفاده کن
هر چی باشه به پا سنجش و کنکور نمیرسهنقل قول:
هر درسی دیگه تو عمومیا می گفتی قبول می کردمانقل قول:
اما تو عربی فضیه فرق داره
خیلی فرق داره
بچه ها قبول دارید که عربی کنکور خیلی راحت تر از این عربی های قلم چی هست ؟؟؟
من سوالات کنکور را که بررسی می کنم خیلی راحت تر به نظر می رسن ...
------------
کلا این مورد تو خیلی از امتحانات قلم چی پیش میاد که چون مجبوره از قسمت خاصی از کتاب سوالات زیادی طرح کنه سوالات غیراستاندارد و گاهی سخت میشن ... ( نمونه بارزش هم همون امتحانی بود که از 20 تا سوال حسابان 10تاش را دوره تناوب داده بودند ، در صورتی که تو 8 سال گذشته حداکثر دو تا سوال دوره تناوب داده شده ... )
کار از محکم کاری عیب نمیکنه دوست خوبم . :10:نقل قول:
:45::45:.........نقل قول:
برنامه من که ساعت مطالعه مو زیاد کنمنقل قول:
بچه ها واسه عید چه برنامه ای دارین؟ چه قد میخونین؟ چه جوری میخونین؟ چی میخونین؟
پایه رو تموم کنم
خلاصه یه جوری تموم می کنم که واسه سنجش هم که تو فروردینه درس نخونده نداشته باشم ...سعی می کنم !
: )
من فک می کنم برنامه های بچه های سال اولی با سال دومی ها یه کوچولو فرق می کنه !نقل قول:
واسه سال اولیا به قول این مشاورا !!! دوران طلاییه ...
ایشالا همتون توپ ازش استفاده کنین ... :46:
تو عید اگه خدا بخاد زبان تخصصی ( احتمالا تسلط رو مبحث واژگان ! ) + دو فصل آخر شیمی 2 و 3 که جا مونده !!! + کل ریاضی ( انقد پراکنده خوندم که معلوم نیس چی به چیه ! )
کلا به همش یه سری میزنم ! :31:
چه قدر برنامه هامون شبیهه ! :31:نقل قول:
برنامه من که ساعت مطالعه مو زیاد کنم
پایه رو تموم کنم
خلاصه یه جوری تموم می کنم که واسه سنجش هم که تو فروردینه درس نخونده نداشته باشم ...سعی می کنم !
منم تصمیم دارم ساعت مطالعمو خفن زیاد کنم ( یادش بخیر پارسال روز عید هم همین قولو به خودم دادم ... :31: )
به شدتم آزمون سنجش واسه مهمه ... چون می دونم اگه حتی یه مبحث کوچیکو نخونده بزارم مثه سنجشای قبلی نمی رم بدم !
موفق باشید همگی ! :46:
من که متاسفانه واسه سنجش 28 فروردین نمیتونم برسونم:41: به نظرتون 28 فروردینو امتحان بدم؟نقل قول:
پارسال که این قولو به خودت دادی بهش عمل کردی؟نقل قول:
حتما ! چون اولین آزمون جامع هس به نظرم خوبه آدم شرکت کنه ... حداقلش اینه که مشخص میشه تا الان وصعیتت چطوره و بعدشم 2 ماه فرصت داری رو این قسمتایی که ضعف داری کار کنی ...نقل قول:
من که متاسفانه واسه سنجش 28 فروردین نمیتونم برسونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظرتون 28 فروردینو امتحان بدم؟
چرا نتونی ؟
به نظرم بشین پایه رو بخون چون بیشتر سوالا از پایه هس !
تا اون موقع 1 ماهی مونده ! خیلی وقت داری
:)
من عید حداقل 11 و حداکثر 13 ساعت خوندم.
روزه اول و 13 را هم تعطیل کامل
نقل قول:
من پایه و پیش رو تا جایی که بتونم:31: جمع بندی میکنم
من سعی می کنم تمام تخصصی ها را تا آخر فروردین تمام کنم ( البته فکر کنم زودتر تمام میشه )
اکثرش را به دو سوم رسوندم و می خوام یکی یکی تمامشون کنم ، من وقتی یک درس را تمام می کنم خیلی روحیه میگیرم ...
ساعات مطالعه ام که همون میانگین 50 ساعت در هفته فکر نکنم تغییر کنه...
(چون همه اعضای خانواده تو خانه هستند و درس خوندن یکم سخت تر میشه تا اون موقعی که صبح ها 8 ساعت خونه خالی بود ... )
آزمون 28 فروردین را هم در هر صورت شرکت می کنم ...
سلا بچه ها
يه نكته رو يادآوري كنم البته ميدونم همتون استادين و ميدونين
عجله اي درس نخونين منظورم اينه كه ميگين همشو براي 28 فروردين تموم كنم!
من خودم با كانون پيش ميرم و اگه خوب بخونم تا 28 فروردين 75% مطالبو خوندم و تمام سعمو ميكنم روي اينا تسلط پيدا كنم و سر جلسه كه ميرم از خودم انتظار دارم درصدهام روي 70 باشه
البته اگه بتونين با تسلط تموم كنين كه چه بهتر!
خوش باشين و همچنين موفق!
آره به نظرم اختصاصی ها خیلی مهمتره چون بعدا یعنی تو خرداد نمیشه جمع و جورش کرد فقط باید تست زدنقل قول:
من سعی می کنم تمام تخصصی ها را تا آخر فروردین تمام کنم ( البته فکر کنم زودتر تمام میشه )
ولی خب عمومی ها مشکلی نداره
راستی کسی هس که قبلا یک دور کامل کتابها رو خونده باشه و الان بار دومش باشه که داره دوره می کنه؟!!!
من خودم میخوام تو عید ساعت مطالعه رو بالا ببرم
باید بیخیال فیلم و سریال شم 3-2 قسمت اولشونو که نبینم دیگه خودم تا آخر نگا نمیکنم فقط باید 3-2 روز اولو جلو
خودمو بگیرم:31:
واسه 28 فروردین که نمیتونم برسونم آزمون بعد از 28 فروردین کی برگزار میشه؟
آره به نظرم بیخیال بشین یا حداقل یه فیلمو دنبال کنین که اونم دیگه بیشتر از 1 ساعت وقت نمیگیره :31:نقل قول:
آزمون بعدی 18 اردیبهشته که من ثبت نام نکردم اینو...
آزمون بعدشم 8 خرداد !
من همه ی جامع ها رو ثبت نام کردم.سنجش هم مثل کانون کارنامه رو همون روز روی نت میزاره؟
من درسام زیاد مونده به نظر شما ها واسه بعضی درسا مثلا شیمی 2 و 3 معلم بگیرم زودتر پیش میرم؟
آره روی نت میزارهنقل قول:
من همه ی جامع ها رو ثبت نام کردم.سنجش هم مثل کانون کارنامه رو همون روز روی نت میزاره؟
من درسام زیاد مونده به نظر شما ها واسه بعضی درسا مثلا شیمی 2 و 3 معلم بگیرم زودتر پیش میرم؟
فک نمی کنم خییلی ضروری باشه
درهر صورت معلم هم بگیری باید بخونی !
همه بچه های اینجا که معلم ندارن
میگم اگه معلم بگیرم میتونم زودتر تمام کنم؟ با معلم زودتر پیش نمیرم؟ آخه من خیلی از درسام موندهنقل قول:
اگه واقعا تو شیمی مشکل داری معلم بگیر ولی اگه فقط بخاطر اینه که دیر شروع کردی به خوندننقل قول:
میگم اگه معلم بگیرم میتونم زودتر تمام کنم؟ با معلم زودتر پیش نمیرم؟ آخه من خیلی از درسام مونده
به نظرم فایده ای نداره خودت بخونی بهتره
نگگران نباش میتونی تموم کنی
اگه روزی 1 2 ساعت واسش وقت بزاری تا آخرای فروردین تموم میشه
بعدشم میتونی تست بیشتر کار کنی