باید اخرین درایور کارت گرافیکت رو نصب کنی.:46:نقل قول:
Printable View
باید اخرین درایور کارت گرافیکت رو نصب کنی.:46:نقل قول:
اتفاقا آخرین درایور کارتم رو دیروز دانلود کردم ، این مشکل فقط با Pes 2009 هست ولی در Pes 2009 فعال هست
آقا جان من با هم خوب باشید یه کاری نکینید این جا رم مثل فیفا ببندن :10: اگرم از نظر تبلیغی مشکلی باشه مدیران رسیدگی میکنن
ببخشید 2008
اره میدونم چرا نمیزاری لینک دانلود اینا رو:27:نقل قول:
به خاطر اینکه همه اینا رو خودت میسازی نمیخوای کارت بی خودی هدر بره :27:
اخه جیگرتو بخورم. ایکی ثانیه از gamingaccess کپی پست گرفتن کاری داره؟ که حالا میای اینجا تبلیغ میکنی؟
همینجا بزارشون دیگه. من میخوام کار بقیه اسون تر بشه. فکر اون کاربرایی که وقت ندارن رو هم بکن :46:
بای
بهت نمیاد از این حرفا بزنینقل قول:
برو وقتی مدیر شدی بیا جوجه :31:
جنبه شوخی هم نداری ها :13:
خواهشن بحث را منحرف نکنید تخلفی دیدید به مدیران گزارش بدید
کاره این Wait For Vsync چی هست؟نقل قول:
از من هم غیر فعال هست!
نقل قول:
بچه ها من همچین که شما میگین پدیده نیستم بابا من دمو رو که دانلود کرده بودم این بازی تک نفرش رو زیاد بازی میکردم کمی دستم اومده بود.
در ضمن قابل توجه دوستان رو top player هم بازی میکنم.
نیم فصل اول فصل اول تو منچستر سیتی بودم بعد 4 بازی اومدم ترکیب اصلی البته رو نیمکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقه 70 به بعد میومدم تو زمین از بازی 7-8 به بعد تو ترکیب ثابت بودم همیشه هم 70 به بعد میکشیدم بیرون.
نیم فصل دوم فصل اول رفتم تاتنهام .بعد از 2-3 بازی رفتم نیمکت بعد هم رفتم ترکیب ثابت ولی باز هم دقیقه 70 به بعد بیرون میذاشتم.نیم فصل اول فصل دوم هم تو تاتنهام موندم که فصل قبل ششم شدیم رفتیم جام یوفا به دور بعد هم صعود کردیم ولی نیم فصل دوم فصل دوم رفتم اورتون که تو فصل جدید پنجم بود اونجا هم با اورتون تو لیگ 8 شدیم و تو حذفی هم قهرمان شدیم.دعوت شدم به انگلیس تو جام جهانی تو بازی با هلند دور یک چهارم یک گل زدم یک پاس گل تو جام جهانی با انگلیس سوم شدیم و من هم 4 بار man of the match شدم که تو تیم 11 نفر برتر جام جهانی هم انتخاب شدم. بعد هم منچستر بهم پیشنهاد داد که 900 تا پیشنهاد داد در حالی که اورتون 1040 میداد ولی من رفتم man utd
نمیدونم ولی باید تو بازی تاثیر گذار باشین یا تعداد پاس های سالمتون زیاد باشه برای پیشرفت اینم عکس از انتخاب بین 11 بازیکن برتر جام جهانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم برای اثبات حرفم برای top player در ضمن قسمت top player هم همینطور که میبینید قفل هست و نمیشه تغییر داد.
دوست عزیز معدل نمره شما در تیم باشگاهیت(در کل باشگاهات) چند بود که به تیم ملی دعوت شدی؟
نقل قول:
حالا ما از کجا بدونیم عکس دوم رو تو انداختی ؟
من عین اینو تو سایت اختصاصی بازی دیده بودم :31:
توروخدا یک نفر کمکم کنه
در قسمت Settings گزینه Wait For Vsync برای من غیره فعاله ، آخرین ورژن درایور کارتم رو دانلود کردن اما نشد ، فقط تونستم به این صورت مشکل رو حل کنم ، Screen Refresh Rete مانیتورم رو که روی 85 بود روی 65 قرار دادم ، اما نمی دون چه جوری بدون این کار گزینه Wait For Vsync رو فعال منم توروخدا اگه کسی می تونه کمکم کته
گزینه Wait For Vsync باعث میشه بازی خیلی نرم و بدون پرش تصویر انجام بشه
اینم یک عکس جدید:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزم من اگه اشتباه نکنم نمرم 6.5 بود در ضمن اولین بازیم رو برای منچستر بازی کردم مقابل چلسی و یک گل هم زدم و بهترین بازیکن میدان هم شدم
در ضمن اکبر جان کدوم عکس رو میگی شما اگه باور نداری یک نرم افزار فیلمبرداری از مانیتور به من بده من فیلم بگیرم تا شما هم باورت بشه
اقا کسی هست که مشکل گزارشگر نداشته باشه؟ این گزارشگر ما یه دفعه زبونش میگیره و هی یه کلمه رو تکرار میکنه
راستی من تو رجینا هستم
تو اکثر بازیا دارم man of the match میشم (بهترین بازیکن زمین)
ولی همچنان دقیقه 70 تعویض میشم:(
من میخوام بازی کنم........
یه بار تو یه بازی 2-1 جلو بودیم منو تعویض کرد 2 دقیقه بعد گل خوردیم (اینقده حالللللل کردیم :دی)
تا بحال از چند تیم برام پیشنهاد اومده
سینا
لچه
و...
هیچکدومو قبول نکردم تا نزد هوادارا محبوب باشم
سلام
من چجوری run رو بزارم با Space ؟ :دی
منم نمی دونم چرا نمیشه space رو به عنوان دکمه انتخاب کرد!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
بی خیالش - باور کردم دادا !نقل قول:
شما عند فوتبالی !!
[quote=akbar_syberia;3097825]7.5 خیلی عالیه من یه بار 1 گل زدم دو نا پاس گل دادم 5 شوت به چارچوب داشتم و 25 تا پاس سالن دادم و اونقدر هم دوییدم که دقیقه 70 قرمز شد خلاصه ترکوندم توپ گیری هم میکردم 7 داد :41:نقل قول:
من بلد بودم ولی یادم رفته :5:نقل قول:
یه کلید دیگرو + space میزدم درست میشد ولی الان هر چی تست کردم جواب نمیده :41:
agha man be team iran davat shodam vali nokteye jaleb ine ke too jame melathaye asia ba bahrein uzbakestan va aragh ham goroohim 3 timi ke aslan too in bazi nistan
اقا من یه مشکل دارم نمی دونم مثلا فیس رو کجا بزارم لباس رو کجا بقیه رو کجا تو کیت سرور میشه یه توضیح مختصر بدین ؟؟؟؟
دوستانی که سیو کردنشون توی بازی خیلی طول میکشه
این سوال من بود ولی کسی جواب نداد تا بعد از یک هفته ور رفتن با برنامه ها و ویندوز ، متهم رو پیدا کردم
انتی ویروس فعال و مقیم در حافظه
باید قبل از وارد شدن به بازی قابلیت real time (فعال یا مقیم در حافظه) رو غیر فعال کنند
مخصوصا اون هایی که nod32 دارند بایند در صفحه اصلی سمت چپ قسمت setup اون گزینه اولی که enable هستش باید disable بشه
یا اگر میخواهید اون پیغام قرمز رنگ نیاد وارد configure همین قسمت real time بشید و در قسمت scan on گزینه file creation رو غیر فعال کنید
برای آنتی ویروس های دیگه رو نمیدونم چه جوریه ولی راهش همینه که اون ریل تایم رو غیر فعال کنید بعدش که از بازی خارج شدید فعالش کنید
لطفا این سوالو جواب بدید.مهمه برام.
این pes2009 که این سایت میفروشه هم مشکل داره و وسط مود میپره بیرون؟
من نمیدونم چرا این کونامی ایران رو توی پرو ساکر ساخته !!!
آخه وقتی اسم های بازیکن ها همه غلطن ... قیافه هاشون هم که اصلا شبیه خودشون نیست ... الان ایران برای چی تو کونامی ساخته شده ؟!
به امید روزی که کونامی ایران رو هم آدم حساب کنه.
سلام به دوستان گل
اقايون من با سيستم :
cpu:intel quad-q6600
ram :geil 2 gb ddr2-800
vga:sapphire 3870hd -512mb gddr5
m.b:abit ip35 pro xe
h.d.d:samsung 320 sata 2
monitor:lg-19-lcd-w1952s
بايد اين بازي رو بتونم حتي بالاتر از هاي هم بازي كنم
ومن مشكلي كه دارم اين است كه بزي تو هر سه حالت يه موجي توي بازي هستش من اين مشكل رو تو بازي پرو 2008 هم داشتم اما اونجا وقتي هر سه تيك بخش ستينگ رو روشن مي كردم وبازي رو روي 16.9 ورزولوشن 1024*768 ميذاشتم درست مي شد و بدون هيچ مشكلي وبا نهايت كيفيت وروني بازي مي كردم
ولي من الان با ستينگ اين بازي مشكل دارم يعني هر كاري مي كنم نمي تونم اين خطي كه وسط صحفه مياد رد مي شه وبازي رو كند ميكنه رو درست كنم من خودم فكر مي كنم به خاطر وايد بودن مونيتور وعدم دسترسي به اون گزينه وسطي تو ستينگ باشه
حالا دوستان هر كدوم از شما كه مونيتور وايد 19 دارين لطفا بگين ستينگ رو چطوري تنظيمش كنم تا بازي خوب وبدون اون خط وسط بازي اجرا بشه ؟اگر دوستان بطونند ستينگ خودشون رو واسه من اينجا بذارند ممنون مي شم اميدوارم تونسته باشم مشكلم رو خوب بيان كنم
منتظر كمك هاتون هستم
يه خورده بيشتر توضيح بده من از همين سايت خريدم ببينم منظورت چيهنقل قول:
ببخشید مگه EA آدم حساب کرده تو این ورژن جدیدش؟نقل قول:
بله دوست عزيز كليه بازي هاي موجود در ايران الان اين مشكل رودارند و بايد منتظر حركتي از كونامي بودنقل قول:
راستي دوست من اين عكس تو امضا ت كيه خيلي ..... است من واقعا از اين نوع .... خيلي خوشم مياد مخصوصا اگه با طعم وانيلي باشه ؟ منظور از ............ همون شكلات خوشمزه است دوستان به اشتياه نيوفتند :31::10::11:
12 ثانيه هم كمي زياديهنقل قول:
اسم بازيكن ها كه اصلا مشخص نيستنقل قول:
قبلا باز حرف اول درست بود ادم ميتونست حدث بزنه
اما الان كلا اشتباهه
اينم خوب اومدينقل قول:
دوست من اینم از settingنقل قول:
اما فکر نکنم این ایراد از بازی باشه
به خاطر اینکه استامینوت کمه زود خسته میشی مربیت برای اینکه با یه تنه زدن مصدوم نشی میگشتت بیرون منو مصدوم کردن 3 هفته خونه نشین بودمنقل قول:
اگه بازیهات تو تیمت زیاد بشه کاپیتانت میکنن
نقل قول:
اقا این یه فایل image داره که نمیشه copy کرد چرا بگو چی کار کنم ؟؟؟؟؟
خواهش می کنمنقل قول:
باز صد رحمت به کونامی که ایران رو می زاره EA که اصلا نمی زاره
نقل قول:
نه تا حالا که من ایرادی توش ندیدم همه مودهاشم یه بار بازی کردم کامل تموم شده
شاید اپشن فایلت ایراد پیدا کرده یک بار پاکش کن دوباره بزار اپشن جدید براش درست بشه
فایل ایمجش رو توی پوشه Pro Evolution Soccer 2009\img باید کپیش بکنی من الان ازش استفاده هم میکنم سالم هستشنقل قول:
ببین اگه کار نکرد من فایل ایمج رو برات اپلودش کنم بفرستم یا از یاهو برات بفرستم
[QUOTE=EHHASSATNI;3098423]نقل قول:
منم تو یه بازی 3 تا گل زدم یدونه اخراجی و پنالتی گرفتم 8 داد انگاری نمره ای بالاتر از 8 نداره
نمیدونم چرا کپی نمیکنه حالا بیخیالنقل قول:
شما کار با kitserver رو بلدی ؟؟؟/
مثلا فیس و توپ و ... باید کجا بزارم ؟؟/
دوستان من این چند صفحه رو خوندم چیزی عایدم نشد!
جریان چیه؟؟
کیت سرور گذاشتید؟!
پچ گذاشتید؟!
آپشن فایل گذاشتید؟!
چی شده؟؟
یکی لطف کنه به منم بگه:دی
من خریدم هیچ مشکلی نداردنقل قول:
اقا من هم یه ایرادی تو بازی دیدم که بازیکنا رو دیگه موقع تعویض نشون نمیده که با هم دست میدن
یه چیزی هم تو تو 2008 بود تماشاگرا بود که بین نیمه نشون میداد من فکر کنم بازی تو اینجا ها ایراد داشته که کونامی از بازی حذف کرده
این شانسیه ! در اکثر مواقع دست میدن . حالا بهت اتفاقی همینجوری گوشه تصویر نوشته که کی تعویض شدنقل قول:
من تست کردم . توپ اگر اوت شود و همون موقع تعویض انجام بگیرد دست میدن . ولی مثلا توپ به بیرون رفته و دروازبان میخواد شروع کنه گوشه تصویر فقط اسمشونو مینویسه !
در ضمن دست دادنشون هم قشنگ شده جدیده !
به احتمال زیاد شما توی اون کادری که باید اسم فایل سیو become a legend رو بنویسی، اشتباهی اسم فایلنقل قول:
سیو یه قسمت دیگه رو نوشتی!
نه!نقل قول:
کی گفته؟ فقط پستای هافبک(دفاعی، وینگر، مرکزی، کناری و هجومی) یا مهاجم(بال، دوم و نوک) میشه!نقل قول:
دوست عزیز. برای بار nام توضیح میدم. کیت سرور هنوز قابلیت اضافه کردن توپ، چهره، مو، استادیوم و . . . رو نداره. باید صبر کنید!نقل قول: