مرکز شهید باکری با پیش شماره 445نقل قول:
همارا سیستم . بعد بگین چرا این همارا مشکل داره
Printable View
مرکز شهید باکری با پیش شماره 445نقل قول:
همارا سیستم . بعد بگین چرا این همارا مشکل داره
والا صفحه قبل 3 نفر از همارا تست گزاشته بودن ماله همه خوب بود جز شما.فاصلتون از مرکر مخابراتی خیلی زیاده؟با یه مودم دیگه امتحان کردین؟پشتیبانی چی گفته؟
اینو هم الان تست گرفتم
فکر کنم یه کم امروز خوب شده اما مطمئن هستم که بازم افتضاح خواهد شد .
سرویس 128 نامحدود همارا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشتیبان چیز خاصی نگفتهنقل قول:
من 2 ستاه از این شرکت سرویس میگیرم ولی هیچ وقت این مشکلو نداشتم و همیشه همه چی درست بود اما نمیدونم این دفعه چه کاری کردن که این جور شده مودم هم مشکلی نداره اما با یه مودم دیگه امتحان نکردم
منم تو این یکی دو سالی که با همارا بودم نوسان دیدم ولی نه دیگه این همه!نقل قول:
احتمال زیاد با مرکز مخابراتیتون مشکل دارن امیدوارم هرچه زودتر حل بشه.اگه دیدی باز قاطی کرده تو فکر مهاجرت باش اینطوری نه اعصاب خودت خورد میشه نه پول بی زبونت هدر میره.
از بچه ها کسی که مرکز مخابراتیش باکریه هست؟
میگم که اصلا تو این 2 سال مشکلی نداشتم ، و دقیقا از یه ماه پیش این مشکل برام پیدا شده . سرعت پینگم یه ماه پیش پایین بود و سرعت دریافت و مرور صفحات در حد سایر مراکز بود چون با مراکز آزادی ، شهید قندی و ولیعصر مقایسه کردم از این بابت مشکلی نبود .نقل قول:
با سلام به تمامي دوستان من متاسفانه چند وقتي هست سرم شلوغ بوده و نتوانستم خدمت دوستان باشم.نقل قول:
دوستان براي انجام كار بزرگي به نام راضي نگهداشتن مشتري شركتهاي كه نام برده شده و خدمات اينترنت ميدهند با مشكلات بسيار زيادي مواجه هستند.
تهيه پهناي باند، تجهيزات، مشكلات مخابرات و قوانين خواص هيچ كس اينجا هدفي جزء ارائه اطلاعات و خدمت به دوستان ندارد امكان دارد كسي اسم شركتي را مكرران تكرار كند ولي آن به اين دليل است كه از آن شركت راضي هست و مي خواهد راهنمايي كند و گرنه هيچ كدام از شركتها مال پدر كسي نيست كه بياد و از آن حمايت كند.
الان خود اين شركتها نماينده يك شركت ديگر هستند ولي باور كنيد در بيشتر موارد نجات دهند شركت مادر از مشكلات نيز هستند.
هركسي از يك شركت خدمات گرفته يا راضي هست يا ناراضي ولي به نظر بنده بهتر از مطالب و مشكلات خود را كامل اعلام كند تا دوستان به راحتي بتوانند از تجربيات خود در اختيار آنها قرار دهند.
من جا دارد از تمام دوستان كه در اين مدت راهنماي بنده و دوستان بودن كمال تشكر را داشته باشم خصوصا دوست خوبمان آقا مسعود.
با تشكر و خسته نباشيد
خدایا تا کی میخان با قطره چکان بهمون اینترنت بدن :41:
امروزم یاهو قاطی بود:13:
تا وقتی که از شرکتها حمایت کنیم وضع همینه که هست . اینجا وقتی من یه چیزی میگم بعضی ها ناراحت میشند و با حرفهایی که نمیدونم یک شرکت اولین بوده اون یکی خوب بوده نمیدونم اون یکی تو این قسمت بهتره نمیدونم اون یکی بده و ... فکر میکنن من با شخص مشکل دارم در صورتی که من میگم چرا همه شرکتها نباید قیمت پایین کیفیت بالا و پشتیبانی خوب داشته باشند :13: . بازم میگم به همه دوستان من هیچ قصد و غرضی ندارم ولی دست همارا با مخابرات تو یه کاسه هستش و هر جور بخواد سنگ اندازی میکنه برای شرکتهای دیگه :21: خودشم که وضعش مشخصه ...:2:نقل قول:
بهتر اینکه از هیچ کدوم اینترنت نگیریم تا یه خورده حالشون بیاد سر جا :27:
کاش میتونستیم این کارو بکنیم!نقل قول:
دوست من کسی نگفت همارا خوبه یا بده.ما اینجا حمع شدیم که تجربیاتمون رو به بقیه انتقال بدیم.تا 2 هفته قبل انصافآ همارا مشکلی نداشت(به تصدیق دیگر دوستان) حالا داره و میگیم.قیمت پایین رو هم تا زمانی که مخابرات قیمت اینترنت و اینترانتشو معقول نکنه غیر قابل بحثه.
تو ایران هدف مقابله با اینترنته و مخابرات هم یه شرکت دولتی ,محاله برا رواج اینترنت کاری بکنه یا با یه شرکت خصوصی دستش بره تو یه کاسه! بی قانونی اصلیترین قانونه.
هی میگین همارا مشکل داره.کو آخه؟؟؟ من که تا حالا چیزی ندیدم.مشکلش چیه؟
پست های قبل رو مطالعه کنی میفهمی.منم گفتم تو این 2 سال مشکل خاصی ندیدم ولی حالا خیلی داره اذیت میکنه.سرعت دانلود خوبه ولی امان از این بسته هایی که گم میشن تو راه.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
واقعا شما مشکلی ندارین ؟؟؟ برای من که جای تعجب دارد . همه به کاهش سرعت اذعان می کنند .
من هم یه دوست دارم میگه شبا سرعت خیلی پایین میره.ولی باید زنگ بزنید بهشون بگید درست کنن سرعتتون رو.
اینم یه نمونه مشکل! مربوط به ظهر امروزه.از ساعت 4 تا 6 کلآ قطع بود.نقل قول:
نمیدونم مشکل شما علتش چیه ولی من تو این ساعاتی که گفتین استفاده کردم و اتفاقا میل یاهو رو هم چکنقل قول:
کردم.اینم یه تست که الان گرفتم.
والا اینجا همه تو این دوهفته ای با همارا مشکل دارن جز شما.نقل قول:
شما چه سرویسی داری؟محدود یا نا محدود؟مرکز مخابراتی؟
محدود 512نقل قول:
مرکز مخابراتی ولیعصر
AB عزیز با تشکر
اگر شما مشکل ندارید دلیل نمیشه بگید کسی نباید مشکل داشته باشه . یه نگاه به چند صفحه احیر بیاندازی میبینی که مشکل داره و دوستانی که این حمایت میکردند از همارا نیستند جواب بدند و یه مکالمه از پشتیبانی همارا هم بذارند اینجا یه خورده حال کنیم :8: . پشتیبانی ماکس نت دیگه حال نمیده دیگه یاد گرفتند سوتی نمیدن :27:
مرکز مخابراتی ولیعصر هفته پیش برای همه شرکتها از طرف مخابرات قطع شده بود الا همارا :18:. هنوز هم دلیلشو کسی نمیدونه :21:نقل قول:
منم 128 نامحدود دارم هيچ مشکلي ندارم خدا رو شکر!
ولي فکر مي کنم سرعتم کم شده نه؟
ایول آپلود :دینقل قول:
نه من اصلآ با سرعت مشکل ندارم چند ماه بود قطعی هم نداشتم.بعد قطعی ظهر وضع خیلی بهتر شده انگار یه خونه تکونی حسابی کردن :8:
در کل من این 2 ساله از همار نسبتآ راضیم, تا ببینیم چی پیش میاد!
اینم واسه امشب:
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم 128 نامحدود هستم ولی ای کاش همین تست را 2 روز پیش انجام می دادید . فکر می کنم امروز سرعت یه کم درست شده است . امیدوارم شرایط به حالت اولیه بازگردد . در ضمن دیروز با همارا تماس گرفتیم خودشان اذعان کردند و حقو به ما دادند و قول برطرف شدن آن را دادن . اما امید به آینده .............
اینم از ماکسی جونم
البته الان در بالاترین ترافیک در شرکت هستم
ماله ماکس نت همین الان :
دوستان یه بار هم با سرور استانبول بزنین.مطمئنا نتیجه از ایروان و باکو بهتر میشه.
فک کنم منم مشکل پیدا کردم.امروز به چند تا سایت نمیره.مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه امتحانی بکنین ببینن این مشکل واسه شما هم هست یا نه
Network Error (tcp_error)
A communication error occurred: "Operation timed out" The Web Server may be down, too busy, or experiencing other problems preventing it from responding to requests. You may wish to try again at a later time.
For assistance, contact your network support team.
این سایت چی هستش حالا؟؟؟نقل قول:
همون اروری میده که به فیس بوک هم میده . با ف.ی.ل.ت.ر شکن میره تو سایت .:46:
آره ف ی ل ت ر نامحسوسه :5:نقل قول:
همارا سیستم یه 128 خانگی داره و یه 128 معمولی که 128 معمولی قیمتش کمی از خانگی گرونه؟! میخواستم بدونم تفاوتشون چیه؟
خب از اسمش معلومه چیه.(خبر)امتحان کردم با چیلترشکن میره.میشه راجع به چیلتر نامحسوس توضیح بدین.نقل قول:
بیشتر, سایت های ترکیه این ارور رو میدن.من اولش فکر کردم که اونا دسترسی از ایران رو محدود کردن.نگو
مشکل از خودمونه.
مشکل بعضی ها از سایتها اینه که به صورت نامشخصی از طرف مخابرات بسته شده اند حتی همین فیس بو ک هم پیغامی مبنی بر اینکه ف ی ل ت ر نمیده چون کارشون رسمیت نداره ولی برخی از سایتها هم مشکل از ای اس پی هاست نمیدونم جرا این مشکل رو دارند ولی از اونجایی که تقریبا همشون از یک سیستم اکانتینگ استفاده میکنند همشون این مشکل رو دارند .:19:نقل قول:
تفاوتی نداره ، چون ماله شرکتهاست و حالت حقوقی داره مالیاتش زیادهنقل قول:
همارا سیستم یه 128 خانگی داره و یه 128 معمولی که 128 معمولی قیمتش کمی از خانگی گرونه؟! میخواستم بدونم تفاوتشون چیه؟
مشکل از ISP یا شرکتهای PAP نیست ,کار کاره شرکت زیرساخته اگه مسیری که به ای پی سرور سایت میره رو بررسی کنین میبینین وسط راه تو سویچ ایرانی یه هو پینگ میره بالای 1000 یا بسته ها گم میشن یا کانکشن ریست میشه! کلآ یه شیوه نوین از دسترس خارج کردنه که بیشتر افراد فکر میکنن مشکل از سایته یا ISP شون.:2:نقل قول:
نمیشه گفت ماله شرکتاس.من اوایل که بودجه تمدید سه ماهه نداشتم چند بار همین سرویسو گرفتم از لحاظ کیفیت هیچ فرقی ندارن فقط چون اسمشو میزارن تجاری قیمتش میاد بالا, همین.نقل قول:
دوستان همشهری به سوال دیگه؟!
شما کدوم شرکتی رو معرفی میکنید که سرویس نامحدودش خوب باشه و کلا بصرفه و... باشه؟
خانگی یا اداری؟نقل قول:
الان به غیر از همارا همه خوبند . هر چند که سایرین شرکت ها هم چنگی به دل نمی زنندنقل قول:
به جز همارا و ماکس هیچ شرکتی به این قیمت نه تنها تو تبریز حتی تو کل ایران هم 128 نامحدود نمیده!نقل قول:
به نظر من باید اون دوستمون پرس و جو کنه ببینه تو مرکز مخابراتی اونا کدوم یک از این دو شرکت بهتر عمل میکنه تا بره سراغ اون.