سلامنقل قول:
چند صفحه قبل پاسخ داده شده .
احتمال زیاد از لاستیکِ دور در هست .
روش تست کردنش هم توضیح دادم .
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
چند صفحه قبل پاسخ داده شده .
احتمال زیاد از لاستیکِ دور در هست .
روش تست کردنش هم توضیح دادم .
موفق باشید
سلامنقل قول:
فیلتر هوا
رادیاتور و کندنسور کولر رو هم با فشار آب میتونین بشورین بدون دست زدن
سر دلکو
بستهای باتری
فیلتر فن کولر
شستشوی داخل موتور با engine flush موقع تعویض روغن ( سالی یک بار )
از همینجا صفحه های قبل رو بخونین
پول زیادی توشه
سلامنقل قول:
احتمال داره از واشر قالپاق سوپاپها باشه .
یا اگر ماشینتون دلکو داره و نزدیک شمع هست , از اورینگ دلکو هست .
پیدا کردنش آسونه چون روغن مثل آب زود خشک نمیشه
سلامنقل قول:
بهتره بالانس چرخها رو خصوصاً چرخهای عقب رو چک کنین
تلق تلق اگه درست متوجه شده باشم معنیش شل بودت یه چیزی هست
وقتی موتور سرده با دست همه چیز رو چک کنین ببینین شل نیست ؟ مثل باتری , جعبه فیلتر هوا و جک بزنین چرخها رو محکم تکون بدین ببینین چیزها شل نیست ؟ همه چیز محکم هست ؟
اگه روی دست اندازها هم تلق تقل بیشتر میشه احتمال زیاد داره از لاستیکِ سر بالائیِ کمکهای جلو باشه
سلامنقل قول:
اگه با گاز بسیار کم اینجوری میشه احتمال زیاد علتش اینه با سرعتِ کمتر از حداقلِ سرعتِ اون دنده حرکت میکنید . باید بیشتر گاز بدین یا پا رو روی کلاچ بذارید تا دُک ( ریپ ) بزنه
سلامنقل قول:
بالانس چرخها ؟
اگه بله , دو نوع بنده میشناسم
روی کار یعنی رو ماشین
با دستگاه کامپیوتری
اگه با دستگاه بالانس نمیشه و باز لرزش داره باید رو کار بالانس بشه
تو صفحه های قبل کامل توضیح دادم
توی مطالب بنده در همین تاپیک سرچ کنین
کلمه بالانس
چرا درحرکت سوپاپ صدا میده ؟ دنده مرده هم نمیرم
۴۰۵ دوگانه .دیاگ هم زدم نشد
Sent from my iPhone4s using Tapatalk
دو دلیل عمده وجود داره. پایین بودن کیفیت بنزین و ایراد نرم افزاری ای سی یو گاز خودرو که زمان آوانس جرقه رو برای بنزین درست نمیده. علتهای دیگه ای مثل مشکل سوپاپ هم میتونه باشه اما این دو تا از همه بیشتره احتمالشون. برای بنزین کاری نمیتونید بکنید اما برای ای سی یو میتونید مراجعه کنید به نمایندگی تست کنه.نقل قول:
اخه من رو گاز هیچ مشکلی ندارم وقتی میزنم رو بنزین و دودقیقه که در جا کار میکنه گاهی یه افت گاز از ۹۰۰ میاد به ۲۰۰ یهو در حد یک ثانیه که استپر هم تعویض کردم نشد دیاگ نشد الانم مکمل بنزین پروفیکار اصلی تو پنجاه لیتر بنزین ریختم به گفته یه تعمیرکار اما تغییری حس نمیکنم البته هنوز نصف شده باک .نقل قول:
ماشین داداشم هم مدله ماشینه منه درجا که گاز میدم همچین مشکلی نداره ماشین من یادمه از همون روز اول هم همینطوری بود که به نمایندگی نشون دادم گفتن این طبیعیه اخه چی طبیعیه !!! تورو خدا راهماییم کنید چکار کنم ممنون .
سلام
دو تا سوال یکی اینکه کولر ماشین و اولین بار در روز که روشن می کنم یک ثانیه مثل اینکه تسمه شل باشه یه صدایی میده و بعد کاملا درست می شه
جدیدا روی بعضی دست انداز های بلند یه صدای تق مثل اینکه یه چیزی شل باشه میاد دست انداز هایی که ماشینو خیلی بالا پایین می کنند.
توضیح اینکه جلوبندی سیبک و راد فرمون و ... تازگی تعویض شدند
پرشیا 87
سلام بر همگی .
هر بار که روغن عوض میکنید برید زیر ماشین و این چیزها رو چک کنین :
1- مطمئن شدن از سالم بودنِ لاستیکهای گردگیر پلوسها ( در صفحات قبل همه چیز در موردش مفصّل توضیح داده شده كه چقدر ضرر مالی داره ) .
2 - سالم بودنِ جنتِ اگزوز . منظور همون گیره ها و بستهائی هست که اگزوز به اونها وصل شده . باید مطمئن بشین که لاستیکهاش بریدگی و پارگی نداره وگرنه ممکنه تو جاده یا خیابون اگزوز کنده بشه یا آویزون بشه یا بشکنه و کلی خرج بذاره رو دستتون .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3 - مطمئن شدن از نشتی نداشتن گیربکس . جائی که پلوسها به گیربکس وصل شده نباید چرب باشه وگرنه معنیش اینه که کاسه نمد گیربکس خرابه و روغن گیربکس ( واسکازین ) داره ازش نشت میکنه یعنی گیربکس روغنش داره هی کمتر میشه که برای گیربکس و جیبِ مبارک شما خیلی ضرر داره .
4- شيلنگهای روغن ترمز که به چرخهای جلو وصل هست . این شیلنگها لاستیکی و بدون روكش محافظ هست و بنده خودم برام پیش اومد که به علت سائیده شدنش با لبه ی رینگِ تایر , توی حرکت سوراخ شد و ترمز برید و با ترمز دستی و دنده ماشین رو متوقف کردم .
5 - مطمئن شدن از نشتی نداشتنِ لوله ها و شیلنگهای کولر . نشتِ روغن از لوله های سیستم کولر یعنی روغن کمپرسور داره کم میشه و داره صدمه میبینه . شیلنگها و لوله های کولر باید خشکِ خشک باشه .
البته گاهی موقع تعویض فیلتر روغن ممکنه کمی روغن روش بریزه و چرب بشه که مهم نیست اما باید همیشه مطمئن بشید که چرب شدنش از نشت روغن کولر نیست .
6- یه نگاهی هم به تسمه ها بندازین . اگه زدگی یا بریدگی داره یا پوسیده شده باید عوض بشه قبل از اینکه ببره .
اگر تسمه دینام پاره بشه یعنی دیگه دینام از کار میافته و برق کویل و شمعها از باتری تامین میشه و چراغ دینام هم روشن میشه و باید قبل از خالی شدن باتری تسمه دینام رو عوض کنین .
همیشه یک تسمه دینام ژاپنی یا امریکائی یا اروپائی تو یک کیسه نایلون در صندوق عقب داشته باشین . اگر آچارهای لازم برای تعویضش رو هم داشته باشین دیگه لنگ نمیمونین جائی .
7- بعد از عوض کردن روغن موتور همیشه کمی تفلون بپیچین آخر پیچ کارتل تا مجبور نشین خیلی سفتش کنین و دندونه هاش خراب بشه .
در ضمن بعد از سفت کردنش حتماً خوب دور پبچ رو تمیز و خشک کنین تا بعداً اگر نشتی داشته باشه سریعاً متوجه بشین .
8 - اگر روکش سیمهای برق که زیر ماشین هست هم خراب و پوسیده شده باید ترمیم بشه تا سیمها آسیب نبینه .
9 - جاهای دیگر رو هم یه نگاهی بتدازین ببینین جائی ضربه نخورده ؟ خراب نشده ؟ مثل باک بنزین , لوله های بنزین , لوله های ترمز که میره برای چرخهای عقب .
10 - مقدار آب رادیاتور منبع انبساط رو چک کنین . اگر دائم کم میشه سیستم خنک کننده [ cooling system ] ماشینتون مشکل داره و اگه بهش نرسین ممکنه صدها هزار تومن رو دستتون بذاره باضافه ی الافی و اعصاب خوردیهاش .
11- بستهای باتری رو تکون بدین ببینین محکم هست ؟ اگر دورش پودر سفید یا سبز هست باید باز بشه با برس سیمی و سمباده تمیز و براق بشه .
همین مشکل ساده خیلیها رو تو راه لنگ گذاشته با وجودیکه باتریشون هم سالم بوده . اما یک دفعه دیدند ماشین استارت نمیخوره .
12- اگه باتری معمولی هست , ببینین آیا همه ی خانه هاش آب کافی داره ؟
13 - یک چیز مهم در مورد چک کردنِ روغن ترمز :
اگر مدتهای زیادی هست که لنتها رو عوض نکردین و لنتها لاغر و نازک شده , روغن ترمز در مخرن روغن پائین میره . اصلاً بهش روغن اضافه نکنین وگرنه بعداً که لنتها رو عوض میکنین و پیستونِ ترمزها برمیگرده تو جاش , روغنهای اضافی از منبع روغن شُر میکنه میریزه بیرون
14 - یه نگاه تیزبین هم به جلوبندی و قطعات فرمان بندازین ببینین همه چیز مرتبه ؟
================================================== ==
اهمیت ندادن به کم شدن آب رادیاتور و بالا رفتن آمپر حرارت اشتباه بزرگی هست . خصوصاً بیشتر خانومها که فقط ماشین رو میرونند و از نگهداری و سرویسش بی اطلاعند و گاهی بدجوری به ماشین صدمه میزنند .
باید به خانومها سفارش کرد که تا دیدند آمپر حرارت داره میره بالا فورا بزنند کنار و کمک بخوان و تا مشکل حل نشده ماشین رو روشن نکنند
================================================== ==================
اگر کسی شک داره که روغن گیربکس زیاد از حد هست یا نه , باید یه طشت بذاره زیر گیربکس و پیچ تست رو کامل باز کنه تا اگر روغن زیاد هست بریزه بیرون . البته ماشین باید کاملا افقی باشه . اگر هم چرخهای سمت پیچ به اندازه ی یک آجر ( 5 سانت ) بالاتر باشه تا پیچ کمی سربالا بشه بهتره .
دوستان یه مشاوره لطفاً
من زمانیکه ایران بودم 206 داشتم و همیشه برای تمیز کردن داشبورد و پلاستیک های داخلی در، اول با محلول شیشه پاک کن و آب، از غبار و کثیفی تمیزش میکردم، بعد با پنبه پارافین صنعتی روش میکشیدم که توی 5 سالیکه ما شین را داشتم اصلا خشک نشد و همونطوری نرم و براق موند.
حالا خارج از کشور نمیدانم پارافین صنعتی مایع چه برندی هست و کدامیک هست، رفتم پارافین مایع خریدم همش از اینهاست که خشک میشه واسه شمع سازی
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.
واشر سر سیلندر پژو 405 قیمتش چنده ؟
میشه یه عکس ازش بزارید و بگید چی کار میکنه ؟ و چه کارهایی بهش صدمه میزنه ؟
سلامنقل قول:
اگه جائی هستین مثل لندن که نه گرما هست نه آفتاب زیاد , اصلاً نیازی نیست چون مواد شیمیائی این واکسها و براق کننده ها و خوشبوکننده ها برای سلامتی زیان آور هست و خصوصاً روی مغز و حافظه و تمرکز اثر منفی داره .
گرد و غبار هم راحت بهش میچسبه که مشکل رو زیادتر میکنه .
در ضمن بچه های کوچیک هم که دائماً دستشون تو دهنشونه خیلی ضرر داره براشون .
بهتره فقط از پرده ی محافظ که دو صفحه قبل درج شده استفاده کنین .
موقع پارک ماشین رو توی سایه بذارید حتی الامکان .
یا اگه ماشین گرانقیمت هست از فیلم ضد خش و ضد uv ماوراء بنفش و ضد حرارت ( مادون قرمز ) استفاده کنین که میچسبونند روی شیشه از توی ماشین و مشکل رو حل میکنه .
در ایران نمایندگی لومر داره .
از موکت و روکش مخصوص داشبورد هم میشه استفاده کرد که تودوزی کارها براتون با چرم یا پارچه درست میکنند خیلی هم قشنگ هست و قابل تعویض و شستشو .
================================================== ============
اما اگر اصرار دارین از واکس داشبورد و اسپری براق کننده استفاده کنین , این چیزی هست که باید بخرین
ممنون از پاسخگوییتاننقل قول:
نه لندن نیستم.من آمریکا توی یکی از ایالت های گرم هستم به همراه رطوبت، مثل دبی. وقتی در ماشین رو باز میکنم شدیداً گرما میزنه بیرون و متاسفانه پارکینگ منزل و کار سقف نداره.
اون ضد خش ها رو هم روی ماشین قبلیم داشتم، بعد این ایالت ما یه قانون گذاشت که نمیدانم از چند درجه باید بیشتر نباشه که پلیس بتونه از نزدیک و دور ببینه، تقریباً چیزی که مورد تایید است نزدیک به روشنه و کارایی نداره.
زیاد از اون موکت ها خوشم نمیاد، حالا این واکس هایی که شما گفتید را امتحان میکنم ببینم چطوری هاست.
سلام .نقل قول:
دشمن شماره یکش حرارت هست .
باید دائماً هر یک یا دو دقیقه , یک نگاه یک ثانیه ای به آمپر آب انداخت تا اگر حرارت رفت بالا بتونین قبل از رسیدن عقربه به خط قرمز ماشین رو خاموش کنین و تا مشکل حل نشده روشنش نکنین .
عکسهاش
کلیپهاش
سلام .نقل قول:
برایِ پارک ماشین زیر آفتاب هیچ چیز کارآتر از پرده ی آلمینیومی نیست .
ظرف ده ثانیه نصب میشه و ظرف سه ثانیه برداشته میشه .
شما هر جا باشین از کویت گرمتر نیست که تابستونها به 54 درجه هم میرسه در سایه .
پرده آلمینیومی هم ارزونه هم سالهای سال عمر میکنه .
در ضمن اگر جائی هستین گرد خاک نیست , موقع پارک یک کم شیشه رو بیارین پائین تا هوا و گرما حبس نشه توی ماشین البته اگر امنیت خوب هست .
پرده آلمینیومی رو میرم میگیرم.نقل قول:
پس فقط میمونه جلا دادنش، و اینکه همیشه برق بزنه و یه کوچولو چرب باشه.
به نظر شما از همان محلول مایع شیشه شور و آب استفاده کنم یا از اون اسپری هایی که معرفی کردید؟
متاسفانه به خاطر امنیت نمی توانم شیشه ها را باز نگه دارم.
ممنون از راهنمایی شما.
MOHAMMAD_ASEMOONI گویا شما مطالب خیلی خوبی در این تاپیک گذاشتید آیا امکانش هست که مطالبتون را تا الان به صورت pdf جامع دربیارید تا دوستان تازه واردی مثل من استفاده کنند؟
دوستان من پراید مدل 86 دارم و مشکلی که دارم توی سرعت بالا و معمولی احساس میکنم فرمان به اون سفتی نیست و گاهی اوقات توی پیچ ها انگار یه حالتی به وجود میاد که فرمون از دستم در میره و باید حواسم را جمع کنم که ماشین منحرف نشه
در ضمن زمانیکه صبح ها ماشین را روشن میکنم قسمت عقب سمت چپ اتاق میلرزه و بوی بنزین زیاد میاد ولی در طول روز همچین مشکلی نیست
سلام .نقل قول:
تا حالا ندیدم کسی از محلول شیشه شور برایِ داشبورد استفاده کنه . فکر نکنم خوب باشه . روی داشبورد اثر میذاره و خشک میشه .
اون اسپری ها چیز مناسبی هست
فقط قبل از اسپری کردنش روی شیشه ی سرعت سنج رو بپوشونین تا پاشیده نشه روش
سلامنقل قول:
احتمال داره فرمان خلاصی داره
باید از پنجره فرمان رو خیلی کم چپ و راست کنین ( در حد 5 میلی )
اگر چرخها حرکت نمیکنه فرمان خلاصی داره
علامت دیگرش اینه که اگر فرمان رو مثل دفعه ی قبل چپ و راست کنین کاملاً مشخص هست که لق میزنه یعنی انگار اصلاً به جائی وصل نیست
مقدارش هم اول خیلی کم هست ( در حد نیم سانت خلاصی ) اما کم کم زیاد میشه که خطرناک هست و باید برطرف بشه
یا چهار شاخه ها خراب شده ( زیر داشبورد ) یا از جعبه فرمان هست
دو چرخ جلو رو هم با هم بزنین رو جک و چرخها رو عمودی و افقی با قدرت تکون بدین ببینین جلوبندی سالمه ؟ چیزی لق نمیزنه ؟
در موردِ بوی بنزین این مشکل بیشتر ماشینهای ایرانی هست
زیر صندلی عقب رو چک کنین اگر بوی بنزین میده باید خودتون همت کنین و علت رو پیدا و عایق بندی کنین با تغییر واشر و غیره چون کسی به فکرتون و فکر سلامتیتون نیست
احتمال نشت بنزین از شیلنگ ها هم هست
باید با حوصله چک بشه ببینین بوی بنزین نمیده ؟
ماشین استاندارد امکان نداره توی اتاق و از شیلنگ بوی بنزین در بیاد
توي صندوق عقب پرايد، سمت چپ و پشت موكت داخل اون، حباب گير بنزين وجود داره كه معمولا بر اثر شكسته شدن محل اتصال لوله ها و يا ترك خوردن و پوسيدن لوله هاي متصل به اون، بوي بنزين زيادي داخل اتاق وارد ميشه و بايد اون حبابگير رو هم تعويض كنين.
نمونه كاربراتوري با انژكتوري و هاچ بك با هم متفاوته و بايد به فروشنده بگيد كه دقيقا براي چه مدلي نياز داريد.
اگر خودتون قصد تعويض داشتيد، حتما قبل از شروع روي لوله ها علامت بزنين كه به كجا وصل شده تا براي نصب نمونه نو، اشتباه نكنين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خسته نباشد!
ماشین ما ۲۰۶ v2 تازگیا چراغ روغن روشن میشه یکم بعد هم چراغ stopش روشن میشه بردیمش مکانیک گفت مشکل از شمع فیلتر روغن(اصلا یه همچین چیزی وجود داره تو ماشین؟)گفت باید روغن شو عوض کنید که تازه عوضش کردیم روغنش هم توتال ۷۰۰۰ه میخواستم ببینم مشکلش واقعا اینه که میگن؟و اگه روغنشو عوض نکنیم چه مشکلی پیش میاد؟
جداي از اينكه ماشين چي باشه، روشن شدن چراغ روغن موتور، چند علت ميتونه داشته باشه:نقل قول:
1. سطح روغن موتور خيلي كم شده و يا اصلا روغن موتور كاملا خالي شده، كه بايد دليل اون رو پيدا و رفع كرد.
2. فشنگي روغن موتور خراب شده و بطور اشتباهي روشن ميشه و يا مدارات مربوط به اون مشكلي پيدا كرده كه چراغ اخطار روغن روشن شده و به اشتباه اخطار كمبود روغن رو نشون ميده.
3.خراب شدن پمپ روغن موتور كه باعث ميشه فشار روغن در زمان كاركرد موتور خيلي كم بشه كه در نتيجه روشن شدن چراغ اخطار روغن رو در پي داره.
4.كثيف بودن بيش از حد فيل تر روغن كه اونهم باعث افت فشار روغن و در نتيجه روشن شدن چراغ اخطار روغن ميشه.
براي اينكه كاملا مشخص بشه دليل چيه، بايد هركدوم از موارد رو تست كرد تا به نتيجه رسيد.
روغن خيلي كثيف هم ميتونه عامل روشن شدن چراغ اخطار بشه( در اتومبيلهاي جديد با حسگرهاي تشخيص كيفيت روغن) كه البته ممكنه يكي از دلايل اين باشه، اما من فكر ميكنم ماشين شما بجز چك كردن موارد بالا، بايد تنظيمات دياك را هم چك بكنين تا مطمئن بشيد ايرادات نرم افزاري نيست.
حتما به نمايندگي و يا يك تنظيم موتور وارد و حرفه اي مراجعه كنين.
سلام، 206 تیپ 2 دارم، بعضی موقع ها مثلا وقتی پشت چراغ قرمز وایستادم، شروع به حرکت که میکنم ماشین اولش گاز نمیخوره، بعد 3-4 ثانیه یه دفعه گاز میخوره و میفته رو سرعت...
شمع ها بررسی شده مشکلی نداشته، واشر شمع ها (همون قطعه های پلاستیکی که بالای شمع قرار میگیره) عوض شده، فیلتر بنزین هم عوض شده، ولی مشکل پا بر جاست...
از چی میتونه باشه؟
سلام من یه 206 اتومات دارم اما نمیدونم چرا ترمز که میگیرم صدا میکنه بردمش نمایندگی گفتند همه چیش خوبه باید چکار کنم
سلامنقل قول:
این دو قطعه رو به نوبت عوض کنین ببینین مشکل رفع میشه ؟
سنسور مَپ manifold air pressure sensor
سنسور دريچه ی گاز throttle sensor
این دو سنسور وقتی گاز میدین پیام میدن به کامپیوتر ecu و اون هم پیام میده به انژکتورها که سوخت بیشتر بپاشند تا موتور دورش زیاد بشه و گاز بخوره .
شیلنگ سنسور مپ رو چک کنین ببینین نگرفته ؟
سوکتها و سیمهای این دو سنسور رو چک کنین ببینین سالم هست ؟
==================================================
تا مطمئن نشدین قطعه ای نخرین .
اول خود قطعه رو چک کنین اگر ظاهراً مشکلی نداره , با یک آشنا عوض کنین . اگر عیب برطرف شد , اول ببینین اون قطعه تعمیر نمیشه ؟
بعدش اگر اوراقی با کیفیت پیدا نکردین برید نو بخرید .
البته اگر وضع مالیتون خوبه دیگه نیازی به قطعه ی دستِ دوم نیست گرچه بعضی از قطعاتی که تو اوراقیها فروخته میشه با نو فرق چندانی نداره .
فیش کامپیوتر رو هم چک کنین ببینین درست وصل هست یا نه ؟نقل قول:
در ضمن سنسور مپ متهم اول هست بعدش سنسور دریچه ی گاز
سلام . بیشتر توضیح بدین . همیشه صدا میده ؟ اگه توی حرکت خلاص کنین بعد ترمز کنین باز هم صدا میده ؟ چه صدائی میده ؟ دنده عقب هم صدا میده ؟ صدا از کجای ماشین به گوش میرسه ؟نقل قول:
سلام
من یه 405 xu7 دارم وقتی می خوام دنده رو عوض کنم حد فاصل اینکه کلاج بگیرم ودنده رو عوض کنم و کلاج رو برداذم صدای جیر جیر میده.
صدا بنظرتون از چیه.
من خودم احتمال میدادم تسمه باشه اما هیچیش نیست.
سلام
هزینه ساخت سوییچ پارس چند هست ؟؟ (ایموبلایزر)
کجا باید برم و اقدام کنم واسش ؟؟؟
كاملا مشخص نيست كه صدا از كجاست؟نقل قول:
اينجور كه توضيح داديد، و شك به صداي تسمه داشتيد، پس موقعي كه ماشين توقف كرده ، بازهم بايد صداي تسمه بياد بخصوص وقتي كه گاز بدين.
اگر از تسمه ها باشه، احتمالا خشك شدن و براي آزمايش كمي آب روي اونها بريزيد. اگر صدا قطع شد يعني مشكل از خشكي تسمه ها بوده.
اگر موقع تعويض دنده و كلاچ گرفتن باشه، احتمال زيادي هست كه صداي بلبرينگ كلاچ باشه.
ماشين رو روي يه چاله تعميرات ببريد و از يك نفر بخواهيد كلاچ بگيره و توي دنده بگذاره و
اگر صدا از سمت صفحه كلاچ بود، پس احتمال خيلي زياد بلبرينگ كلاچ باشه. در همون حالت اگر چند سانتي متر هم حركت كنه ( بصورت نيم كلاچ) ممكنه صدا بيشتر بشه.
بیشتر صبح ها صدا میده / وقتی ترمز میخوام بگیرم صدای قیژ قیژ میده اعصاب خوردیه / دنده عقب نه / انگار جلوی ماشین / شاید به خاطر اینکه تایر های خودش نیست اینطوریه تایر میشلن روشه
صبح ، يعني زماني كه اتومبيل براي اولين بار در طي اون روز روشن ميشه و حركت ميكنه، بنابراين كليه قطعات سرد بوده و بر اين اساس بعضي قطعات كه داراي عيوبي باشن بخاطر سرد بودن،صداي اضافي دارن، و بعضي ديگه بعد از گرم شدن به صدا ميافتن.نقل قول:
الان كه قضيه تايرها رو گفتيد ، ديگه مسئله از سمت كلاچ به سمت تايرها، جلوبندي و تنظيم اونها ميره.
وقتي دنده عوض ميكنين ، چه مستقيم و يا معكوس، يعني به نوعي شتاب ماشين زياد و كم ميشه و اين كم و زياد شدن شتاب بر روي تايرهاي جلو كه اتفاقا محرك هم هستند تاثير ميگذاره، و اگر مرتب اين صدا رو در حين تعويض دنده ها و البته ترمز گرفتن ميشنويد، اين نشون ميده كه تنظيم تايرها درست نيست و سر تايرها به سمت داخل و يا خارج انحراف داره،
هرچه سريعتر ماشين رو به يك جلوبندي ساز ماهر نشان بديد و از تنظيم صحيح تايرها مطمئن بشيد چون در ادامه باعث لاستيك سابي شديدي خواهد شد.
نه ماشین درجا اصلا صدا نمیده. اینو هم بگم بعد از یه روز بارونی این صدا افتاد تو ماشین.
بهترين كار، چك كردن جلوبندي و وضعيت حركت اتومبيل است، چون نوع صدا و منبع اون از اين طريق بهتر مشخص ميشه.نقل قول:
گاهي اوقات هرزگردهاي تسمه موتور به دليل رطوبت دچار زنگ زدگي شده و صداي خشكي پيدا ميكنن كه توي كم و زياد شدن دور موتور( زمان تعويض دنده ها و گاز دادن) مشخصه. البته بازهم ممكنه دليل اين نباشه، چون تا ماشين از نزديك معاينه نشه، نميشه نظر قطعي داد.
حدود 40 تومنی باید بشه. نمایندگی باید بری کد رو درخواست کنی سوییچ رو بخری و با دیاگ کد بدی. یادت باشه سوییچ یدک حتما باید همرات باشه.نقل قول:
ی سوال دیگه
اینکه بنزین سوپر و معمولی چه تفاوتی دارن ؟؟
شتاب و تمیز کردن سوپاپ ها و ... رو می خوام یکی توضیح بده .
توضیح کامل و حامع می خوام :دی
تشکر از همه دوستایی که پاسخ میدن
برای موتورهای 8 سوپاپ و قدیمی مثل پراید و پژو و پارس اصلا تفاوتی نمی کنه بنزین سوپر و معمولی.نقل قول:
برای موتورهای 16 سوپاپ توصیه می شه بنزین سوپر استفاده بشه بخاطر عدد اوکتان بالاتر. مطالبی رو در زیر براتون میذارم:
تا اونجا که من می دونم تو ماشینای داخلی موتور Ef7، TU5 و K4M باید بنزین سوپر استفاده بشه و در غیر اینصورت بعد از مدتی موتور دچار مشکل می شه. برای بقیه ماشینای داخلی بنزین سوپر هم خرج اضافس هم از توان موتور کم می کنه. تمیزی سوپاپ و .. هم به کیفیت بنزین ربط داره که هردوی اینها الان تو کشور کیفیتشون پایینه.نقل قول:
تفاوت بنزین سوپر با معمولی در عدد اکتان آن بوده که در نوع معمولی ۸۷ و در سوپر ۹۵ است. اکتان بالاتر یعنی انفجار در فشار بالاتر، یعنی بنزین سوپر دیرتر از بنزین معمولی منفجر می شود. هر خودرو با توجه به نوع موتور خود، نیازمند بنزینی با اکتان متفاوت است که در دفترچه ی راهنمای خودرو بدان اشاره شده است. دانستن عدد اکتان مناسب و استفاده ی آن در هنگام سوخت گیری امری مهم است که سبب استفاده ی بهینه از موتور و افزایش عمر مفید آن می شود که توجه به این نکته در مورد خودرو های با اکتان بالا ضرورت بیشتری می یابد، زیرا اگر به خودرویی که به بنزین معمولی احتیاج دارد، بنزین سوپر زده شود فقط از توان خودرو کاسته می شود ولی اگر به خودرویی که به بنزین سوپر احتیاج دارد، بنزین معمولی زده شود، هر بار قبل از رسیدن پیستون به بالاترین نقطه در سیلندر، بنزین اشتعال پیدا کرده و پیستونی را که هنوز حرکت سر بالایی خود را کامل نکرده به پایین می راند. نتیجه ی آن، فشار به مجموعه ی پیستون، شاتون، میل لنگ و سوپاپ هاست و معمولاً با صدای خشنی همراه است و عدم توجه به این مورد در دراز مدت سبب آسیب به موتور و کاهش عمر مفید آن می شود. نکته مهم در خودرو های جدید و مخصوصا موتورهای با پایه گاز سوز این است که انها با بنزین سوپر بهتر کار می کنند بنا بر این وقتی شما به ماشین خودتان بنزین سوپر می زنید احساس شتاب بالاتر به سبب افزایش قدرت انفجاری و بهره وری بیشتر در عملکرد موتور را شاهد خواهید بود
دوستان دوتا سوال داشتم:
اول اینکه ایموبلایزر چیه؟بعد نظرتون راجع به فیلتر اسپورت چیه؟
واسه صداش دوس دارم بزارم ولی بعضی ها میگن مصرف رو میبره بالا و همینطور تمیز کردنش سخته
ممنون میشم راهنماییم کنید