ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یونس جان یه سوال کوچک و مبتدیانه
عزیزم فقط دوباره نزن این بازی هایی که به صورت پارت پارت هستند رو چه جوری نصب کنم یعنی دونه دونه بریزم تو انگیج یا اسمش رو عوض کنم بریزم توش یا....
پارت ها رو کنار هم بزار و اکستراکت کن همین...اسمش اصلا" مهم نیست...نقل قول:
حالا توام هی طعنه بزن...:41:
ببخشید مشکل حل شد نزننقل قول:
بابا شما بزرگ ما من کی طعنه زدم گفتم اعصابت خورد نباشه شما بزار پای خوشحالی زیاد برای ثبت نام برای گواهینامه ماشین
خب شما وقتی متلا" 10 تا پارت دانلود میکنی...و اکستراکت میکنی...میشه 1 فایل دیگه...2 تا میشه؟:31: همین یه دونه رو بزار فولدر e/ngageنقل قول:
من معذرت میخوامنقل قول:
لا اله الا الله...نقل قول:
باشه...من ميزنم ،اگه شما به اينا ميگي زدن...من ديگه به شما جواب نميدم تا ناراحت نشي...سفارش ميكنم مجيد به سوالات شما رسيدگي كنه...
شاد باشم
دوست من چرا ناراحت میشی بابا ما یه شوخی کردیم زیاد خوشحال بودیم اقا من رسما غیر رسما تمام قد نیم قد تمام رخ همه جوره از شما معذرت میخوام باور کن اگه میدونستم ناراحت میشی عمرا نمیگفتم در کل ببخشید حالا قهر نکن دیگه:10::10::10::40::40::40::10::10::10:نقل قول:
:31:نقل قول:
بابا آخه انقدر كشش ميدي..ديگه آدم شك ميكنه شوخي باشه...:10:
شاد باشي
:43::43:دوست عزیز، پست های شما رو که راجع به بازی ماهی گیری بود رو آدم می خونه، دلش آب میشه :46::rolleye:نقل قول:
میشه بگین از کجای فروم download کردین؟:43:
حالا اجازه هست یه سوال دیگه بپرسم
اقا این بازی کراش کلا اینجوری هست یا فقط رو گوشی من به نظر نمیرسه تریال باشه ولی وقتی تورنمنت میری مرحله که رد میکنی مرحله بعدی اصلا لود نمیشه و بازی گیر میکنه کلا بازی اینجوری هست
سلامنقل قول:
خدمت شما:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258907
والله من كراش تريل بازي نكردم..ولي فكر نكنم رو FP2 جواب بده...:41:نقل قول:
عزیزم اینجا پست 17نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=277171&page=2
نه یونس جون کرکش رو میگم مگه وقتی میری تو 3 ثانیه نباید صبر کنی خوب؟؟؟
یه برنامه بود که ای ام گوشی رو بش میدادی بعد یه کد بت میداد که وقتی بای رو میزدی تو برنامه اون کد رو میزدی بعد دیگه نمیخواست 3 ثانیه وایستی اون رو میخوام.
ممنوننننننننننننننننننننن نننننننن.
نه کار نمیکنه چون سونی اریکسون سیستم عاملش جاوا هست نه سیمبین این چیزا مال سیمبیان هست که سونی نداره.نقل قول:
اگه منظورت كيجن هست كه جاش اينجا نيست...تو برنامه هاي كاربردي درخواست بده...نقل قول:
آقا یونس، دوست عزیز، اولا که ممنون به خاطر این همه زحمتی که می کشی.نقل قول:
دوم که من وقتی فایل اول تو پست اول رو نصب می کنم hello... نداره توش. باید چی کار کنم؟
تاریخ رو برگردوندم.
xplore هم داشتم، پاک کردم.
راستی گوشیم n78
روشه اين آموزش يكم قديمي شده...شما با روش HelloOX كه تو بخشه هك هست هست گوشيرو هك كن و از قسمت دوم آموزش ادامه بده...نقل قول:
شاد باشي
کمککککک.. :19:نقل قول:
یه اتفاق جالب و خیلی بد افتاده! :41::13:
من فایل اول توی پست اول رو نصب کردم. برنامه hello carbide نصب نشد، که شما گفتید ازروش هک Hellox استفاده کنم. خلاصه رفتم و از اون روش هک کردم گوشی بیچاره رو. وقتی ریست شد برنامه hello carbide رو نشون داد. انگار نصب شده بود ولی دیده نمی شد. بعدش حواس پرتی کردم و رفتم از اول این تاپیک (بدون توجه به اینکه گوشی هک شده) مرحله به مرحله اجرا کردم. تا رسیدم به این مشکلات:
یکی اینکه کلی درایو درست شده
دیگه اینکه هیچ برنامه غیر جاوایی نصب نمیشه file corrupt میده
و حالا با دوبار هک و دو روش مختلف هک چه بلاییی سر گوشی بیچاره من اومده؟:45: :23:
اینم جا موند
خاموش که می کنم گوشی رو تا باتری رو در نیارم و دوباره جا نزنم گوشی روشن نمیشه:wac:
بهترين راه هارد ريست هست...و كليه اطلاعات روي حافظه گوشي ميپره...نقل قول:
دكمه هاي
3
ستاره (*)
سبز (Call)
رو نگه دار و پاور رو هم نگه دار تا گوشي روشن شه و ازت تاريخ بپرسه....
شاد باشي
مرسی. بمونه فردا صبح که بکاپ بگیرم:37::41::44::45:نقل قول:
سلامنقل قول:
خسته نباشید:11:
این کارو انجام دادم... :45:
اما.... :37:
گوشی روشن نمیشه. چی کار کنم؟ دوباره باتری در بیارم جا بزنم؟
چرا گوشي روشن نميشه؟:18: اين كارو ميكني روشن نميشه...يا كلا" روشن نميشه؟نقل قول:
روشن شددددددددددددددد....... :26:نقل قول:
اصلا روشن نمی شد. باتری رو در آوردم دوباره جا زدم.:13:
با کلی سلام و صلوات بالا اومد. نزدیک 5 دقیقه طول کشید:18:
بمیرم واسه این گوشی زبون بسته.. اگه زبون داشت حتما کلی بد و بیراه بارم می کرد:46::21:
-----------------------------
و اما هک! :31:
اشکالی داره با همون پست اول برم؟ از hello ox خیری ندیدم.
ااا... شما که پست اول رو ویرایش کردی! :43::38:
به سلامتی...:20:نقل قول:
آره همین الان HelloOX 1.03 رو گذاشتم پست اول...ازهمین روش انجام بده...البته هنورم کار داره...:31:
------------------
آموزش با روش HellOX 1.03 آپدیت شد...
------------------
باشه ممنون. الان امتحان می کنم... نتیجه رو می گم.:11:نقل قول:
آموزش با روش HellOX 1.03 آپدیت شد...
نقل قول:
دوستانی که می خوان امتحان کنن این روش رو، من پیشنهاد می کنم صبوری پیشه کنن. برای من که هنوز نصبش تموم نشه و منتظرم. نزدیک 15 دقیقه شده تا الآن:13:
اینم بگم شاید به درد کسی خورد.:46: موقع نصب اصلی سعی کنین گوشیتون lock نشه. برای من که lock می شد وقتی unlock می کردم می رفت از اول خودش دوباره شروع به نصب می کرد.
(یا شایدم گوشی منه که از دیشب مشکلات کذایی پیدا می کنه:46:)
تو installing root گیر کرده؟:31: نکنه 6220 داری؟نقل قول:
کنسل کن دوباره امتحان کن...:46:
شاد باشی
:26: بالاخره هک شد این گوشی...
نمی دونم چه طوری از جناب Legend تشکر کنم. واقعا اذیتش کردم:43::11: :10:
:16:و حالا!... ادامه نصب بازی های N-Gage ! :8:
نه قسمت removing unneded files گیر کرده بود. همین کارو کردم.نقل قول:
نه N78 ... هکم کرد تا هک شد:46::46::38:
به لطف شما شادم! ممنون:11:
نقل قول:
من دوباره اومدم با سری مشکلات جدید! :13::31:
N-Gage_-_Rajs_Repack رو ساین کردم. تاریخ گوشیمو هم با فایل تنظیم کردم. وقتی می خوام نصب کنم، شروع به نصب می کنه و یه سری سوال می پرسه. یکی از اون سوالا اینه که میگه :
? application not compatible with phone, continue any way
که yes رو می زنم، بعدش میگه:
unable to install the product
با سلام باز هم من و سوال های عجیب و ساده
یونس جان باز هم یه سوال دارم من میخوام رو گوشی یکی از اشنا ها ان گیج نصب کنم گوشیش n85 هست و خودش کلاینت وقتی میخری روش نصب هست ولی خوب کرک نشده واز این جور بحثها هست و وقتی میخوام بازی رو اون کلاینت نصب کنم بازی رو قبول نمیکنه و پاک میکنه خوب حالا چند تا سوال اگه گوشی رو هک کنم میشه بدون این که کلاینت روش بریزم بازی ها رو نصب کنم رو همون کلاینت قبلی که رو خود گوشی هست
باز هم تشکر بخاطر جواب دادن و تحمل من
آره...ولی تریله...بیا تاپیکه اخبار یه لینک دادم خفففففففففففففففن!!!:31: اگه جواب بده کله بچه های p30 عروسیشونه....:16:نقل قول:
اگه گوشی رو هک کنم میشه بدون این که کلاینت روش بریزم بازی ها رو نصب کنم رو همون کلاینت قبلی که رو خود گوشی هست
شاد باشی
من هنوز نتونستم کلاینت مربوط به بازی های N-Gage رو نصب کنما.نقل قول:
میگه این برنامه واسه این گوشی نیست!:13:
من تازه الان پستتو دیدم....نقل قول:
اون فایل رو باید با این cert و key ساین میکردید...
پسورد هم نام کاربریم اگه خواست...کد:http://dariushlove.persiangig.com/LeftUp_Cert-Key.rar
ولی همه جواب گرفتند...شما مشکلت چیه برام عجیبه...
میتونی کلاینت 1345 رو از سایت انگیج هم دانلود کنی...با گوشیت سازگاره...
با این cert و key هم ساین کردم ولی کار ساز نبود. خودمم نمی دونم :41::23:نقل قول:
فکر کنم گوشی داره عوض دیشبو در می یاد! :46:
سایت انگیج کجاس؟ واای نهههه.... :19:دوباره دانلود؟ با دایل آپ؟ :37:
نقل قول:لینک کلاینت 1345 ریـپـک نــشــده :کد:www.n-gage.com
کد:http://www.n-gage.com/ngi/etc/medialib/ngage/web/common/downloads/app.Par.21954.File.dat/n-gage_v1.10_1345.sisx
نقل قول:
دارم دانلود می کنم.... خدا رحم کنه... :42:
واقعا کسی انقدر مشکل نداشته؟ :41:
تا اینجا 45% !!!!!!!!
دوست عزیز ریپک شده با نشده چه فرقی داره؟نقل قول:
و اینکه حالا که ریپک نشده دارم می گیرم، باید کار خاصی انجام بدم؟