نقل قول:
من تمها رو روی درایو c ریختم. ورژنم 30 هستش، هک شده آپگرید کردم اما تو فولدر privet نمیره! باید master reset کنم تا تمها خالی بشن؟
Printable View
نقل قول:
من تمها رو روی درایو c ریختم. ورژنم 30 هستش، هک شده آپگرید کردم اما تو فولدر privet نمیره! باید master reset کنم تا تمها خالی بشن؟
دوست عزيز شما كه هك شده آپ كردي و مستر ريست هم نكردي تا حالا...با فايل منيجر ساين شده fe explorer تست كردي؟ واسه بعضي ها رو ورژن 30 جواب داده...:20:نقل قول:
یونس جان ، من از تو خود سایت gosymbian برنامه FEXPLORER را دانلود کردم، وقتی میخوام روی PRIVET برم از برنامه میپره بیرون! اگه FEXPLORER شما درست کار میکنه میشه لینکشو بدین امتحان کنم؟
ساينش كرده بودي؟نقل قول:
اين پستش:
اينارو 2 تاشو تست كن ...ببين جواب ميده يا نه...کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3137344&postcount=2
کد:http://www.2shared.com/file/4185235/4b960040/FEXPLORER_ENGLISH_3ED_118B_UNSIGNEDRootSiGNED.html
منتظر جواب ميمونم...اميدوارم فايل key و cer داشته باشي...کد:http://amini.parsaspace.com/FExplorer_english_3ed_AllFiles_118b_unsigned.zip
یونس جون متاسفانه جواب نداد ، وقتی میخوام برم توی sys یا PRIVET اینهم میندازتم بیرون از FEXPLORER.
حالا یه چیزی ، من از قدیم روی گوشیم SECMAN V.1 دارم . SECURITY در حالت روشن هستش، وقتی گزینه TURN PLAT. SECURITY OFF را میزنم مینویسه : FAIL. YOU NEED TO REBOOT YOUR PHONE OR REINSTALL THE APPLICATION
این نشون میده که SECMAN مشکل داره، پاکش کنم؟؟؟ اگه پاک کنم همینشم نصب نمیشه فکر کنم.
به هر حال من فایل CER دارم و همیشه هم SIGN میکنم چیزهامو، فقط برای رفتن به فایلهای سیستم نیاز دارم به هک.
اگه مستر ریستش کنم ، NGAGE هم نمیشه نصب کرد؟؟؟
توي دوربين نميتوني بهتر از اين 2 گوشي ، چيزي پيدا كني . دوربينشون تقريبا يكيه ولي از من ميشنوي گوشي كشويي نخر . n82 از g810 قشنگ تره ولي اصلا روي صداش نميتوني حساب كني .نقل قول:
به نظر من N82 بگير مخصوصا كه الان مفت شده .
فكر كنم توي انجمن n-gage مطرح كني زود تر به جواب برسي .نقل قول:
ببخشید یه سوال دیگه :
قضیه نصب نرم افزار قبل از تحویل گوشی چیه؟
چیز خاصی نصب می کنند یا فلش میکنند؟ چرا؟
هر دو رو تست كردي؟ خيلي بد شد...:44:نقل قول:
ميتوني روش N-Gage نصب كني...مشكلي نداره...
پول الکی میگیرن !نقل قول:
نرم افزار دعا و gps و یک سری نرم افزار آزمایشی 15 روزه و .... میریزن.
گولشونو نخور.
تمام اون نرم افزار ها توی همین فروم پیدا میشه.
ویرایش :
توی تاپیک N96 یک نفر گفت 50 تومن بابت نصب Mobile Tv ازش گرفتن.
در صورتی که این برنامه جزئی از سیستم عامله و قابل حذف و اضافه کردن نیست!!!!
ایا روی n82 رم 4 گیگ کار می کنه - سرعتش چطوره
الان n82 چند شده ؟
دوستان درسته که سیستم عامل هردوی این گوشی های n82 و g810 سیمبین هست ولی آیا بین سیمبین سامسونگ با نوکیا فرقی هست ؟
مثلا همون gps برنامه با همان روش ها و تنظیمات تو هردوی این گوشی ها یکیه ؟
کلا سیستم عامل این دو گوشی عین هم هست ؟
دوست عزیز خیلی n82 رو دست کم گرفتی، با آپدیت جدید اگه اشتباه نکنم تا 16 گیگ رو ساپورت میکنه.نقل قول:
4 گیگ براش شوخیه :27:
من خودم 4 گیگ دارم، سرعتش عالیه، مشکل خاصیم تا الان نداشته:20:
نقل قول:
ملت 16 میزارن روش خوبه! خود من 4 دارم خیلیم خوب کار میکنه ، اما از من میشنوی 8 بگیر چون کم میاری !
نقل قول:
پاک شود لطفا!
خير فرقي ندارند...مگه برنامه هايي كه مخصوص اون شركت باشه...مثل N-Gage كه رو 810 هيچ رقم نصب نميشه...نقل قول:
سلام
بچه ها کسی توی سال جدید میلادی با برنامه ی X-plore مشکلی نداره؟؟
من بعد از اینکه سال میلادی گوشی تغیر کرد برنامه این ایراد را میگیره:
Version expired
you need to get newer version
با اینکه برنامه را قبلأ ریجستر کردم ......
چه کنم؟؟؟؟؟؟
کمک
تو بخش برنامه ها حاج مجيد يه تاپيك زده...:46:نقل قول:
دوستان می خواستم بدونم ان 82 فنلاندی اصل رو قبل از خرید چه طوری میشه تشخیص داد ؟
سلام
من امروز این گوشی رو گرفتم
فقط سوال دارم
imei رو تو سایت همراه اول زدم گوشی رو شناخت و پروداکت کد گوشی هم تو سایت نوکیا شناخت
ولی لیبل گوشی از اون چینی هایی است که لیبل فنلاند خورده
حالا اگه مشکلی داره لطفا بگید تا پسش بدم (پشتش طوسیه )
پیشایش ممنون:11:
لیبل گوشیت چشه ؟؟؟؟؟؟(جای سطل آشغال خالی یا...)
دکمه های ستون سمت چپ کدوم طرفن؟
دوست من هیچ راهی 100 درصد معلوم نمیکنه ولی چند صفحه پیش یکی از دوستان یه عکس کامل گذاشته بود که همه چی توش کامل اومده بود ، پیداش کنی بدردت میخوره ...نقل قول:
دوستان می خواستم بدونم ان 82 فنلاندی اصل رو قبل از خرید چه طوری میشه تشخیص داد ؟
ممنونم از راهنماییت . عکس رو در صفحه 274 پیدا کردم . پست بعدیش رو هم خوندم این طور که گفته بود زیاد روش نمیشه حساب کرد . نمی دونم حسابی گیج شدمنقل قول:
یک سوال دیگه هم دارم . می خوام ورژن 3 این برنامه رو روی گوشی نصب کنم می خوام قبل از خرید گوشی مطمئن بشم که میشه اینو روی ان 82 نصب کرد ؟ می خوام موقع ضبط مکالمه صدای بیپ شنیده نشه و گویا این برنامه بهترین هست واسه این کار
در ضمن آیا درسته که باطری ان 82 زود تموم میشه ؟ می خوام برم ان 82 بگیرم و می خوام خیالم از هرجهت راحت باشهکد:http://www.killermobile.com/newsite/mobile-software/s60-applications/total-recall-%11-call-recording-software-for-s60-devices.htm
عکس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصه لیبل چنج شده ولی درکل مشکلی نداره ؟
دکمه سمت چپ کدومه؟
نقل قول:زمان مكالمه:مداوم:4 ساعت و 20 دقیقه
زمان آماده به كار:225 ساعت
سایت منبعکد:www.gsm.ir:
خیلی بیشتر از اینه ، من با 6 تا خط 3 ساعت و 40 دقیقه صحبت کردم ... ولی واقعا داق میکنه ، پوست صورتم سوخت حسابی تا 3 روز متورم بودنقل قول:
زمان مكالمه:مداوم:4 ساعت و 20 دقیقه
بله کاملاً مشخصه چون کلمه های تایپ و مدل رو با حروف کوچیک نوشته شده در صورتی که باید با حروف بزرگ و به این صورت چاپ شده باشن : Type: Rm - 313 و یا model : N82نقل قول:
منظورتون اینه که ان 82 رو توصیه نمی کنین که بگیرم ؟نقل قول:
نه ، راستش من تا حالا با گوشی دیگه ای انقدر صحبت نکردم ولی n70 رو یه بار تقریبا اینطوری رفتم باهاش ، اصلا داغ نکرد ، این یکی خیلی فجیع داغ میکنه که کاملا هم طبیعیه به خاطر وجود امواج ماکروویو و تغییر نوکیا در سیستم gsm این گوشی احتمالا اینجوری میشه ... موقع اس ام اس بازی و اینتنت هم دقیقا همین اتفاق با داغی کمتر پیدا میکنه .نقل قول:
منظورتون اینه که ان 82 رو توصیه نمی کنین که بگیرم ؟
اگر میخوای گوشی بگیری ، پیشنهاد میکنم بری 79 یا صبر کنی 7110 سامسونگ رو بگیری که 7110 واقعا از هر نظر کامله ( من خودم شدید مخالف سامسونگم ولی با اینیکی موافقم )
حاضرم سر گوشی شرط ببندم اگر الان اینو بگیری پشیمون شی که چرا 79 رو نگرفتی ... در کل گوشی فوقالعاده بی نقصیه ، دوربینش تو 5 ها از همه بهتره و ارزش خرید رو داره .
اینم از 7 تا خط 6 تا منظورم بود ( باطری فول شارژ نبود ) ، یعنی باطری فوقالعاده ای داره برا مکالمه ، 3 ساعت پشت سر هم ، آخرشم خاموش نشده زدم به شارژ ...نقل قول:
خیلی بیشتر از اینه ، من با 6 تا خط 3 ساعت و 40 دقیقه صحبت کردم ... ولی واقعا داق میکنه ، پوست صورتم سوخت حسابی تا 3 روز متورم بود
خدا ایرانسل رو مورد رحمت خودش واقع کنه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینو شک ندارم
فقط بعدا به مشکل برنمیخورم؟
سلام چند سوال :
1-wifiوlan این گوشی چه طور کار می کنه ؟
2-کره ای این گوشی در بازار هست؟
3-رنگ مشکیش چینیه؟
:10::8::5:
1- به راحتی اگر اینترنت میخوای از رو دسکتاپ ( استندبای ) بزن سرچ کنه و برو ، اگرم نه میخوای شبکه کنی از تو منو wlan wiz یا home media میتونه کمکت کنه .
2- کره اصلا نداره ، همش چینه
3- بله همه ی مشکیها چینیه .
دوستان من تو این بازار رسما گیج شدم !
من امروز رفتم N82 مشکی قیمت کردم تو یه مغازه دوتا داشت که یکیشو Made In China بود که 360 می گفت و یکیش هم
Made In Finland بود که 390 می گفت .
دوستان به نظر شما کدوم واسه انتخاب بهتره ؟
اونجوری که من سردر آوردم مثله اینکه الان تو بازار 3نوع N82 مشکی هست :
1- اصل فنلاند که همه چیزش درست هست .
2- اصل چین که همه چیزش درسته ولی تاحدودی به کیفیت فنلاندها نمیرسه.
3-گوشی های بدل که کیفیت خیلی پائینی دارند .
آیا این نتیجه گیری من درسته ؟ و از کجا میشه بطور دقیق این نوع ها رو از هم تشخیص داد ؟!!!
دوستان خواهشا کمک کنید ): من دیگه رسما هنگ کردم که کدوم N82 مشکی رو باید انتخاب کنم !!!!!
البته می تونم به دائیم بگم که از دوبی هم واسم تهیه کنه که واسه اونا حتی با 10% تخفیف می دن ،نظر شما چیه ؟
wifi وlan مفته ؟؟برای آپدیت میشه از اینا استفاده کرد؟؟نقل قول:
شما مطمئنید که همش چینیه آخه تو شهر ودیار ما فنلاند اصل هم وجود دارد؟
wifi یا wlan یا همون وایرلس ، اینترنت بیسیم هست که تو مکانهایی مانند : فرودگاه ، فروشگاههای بزرگ ، نمایشگاهها و ...... وجود داره و شما با استفاده از اون گزینه هایی که در چند پست بالاتر ذکر شد ، میتونید به صورت رایگان به اینترنت وصل بشید ....... ( البته ممکنه بعضیهاشون پسورد داشته باشه که دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد ).نقل قول:
همشون چینی نیستن ..... فنلاندی هم داره ....... ولی بیشتر اینایی که الان تو بازار موجوده ، چینی هستن ......
به نظر من نتیجه گیری شما درسته ... اگه من جای شمابودم وبه دائیم اطمینان داشم می دادم به اون برام بخرهنقل قول:
برای تشخیصشون هم چینی ها که تابو هستندوچینی های اصل هم از روی لیبلشون معلومه (مثلا جای سطل آشغال خالیه) :20:
با سلام
برای هزارمین بار
تمام n82 های مشکی همه ساخت چین تحت لیسانس هستن که لیبل رو عوض میکنن تا بتونن سود بیشتری ببرن
دوست عزیز برادر گرمی به خدا برات نگرانم داری دیوونه میشی اینقدر به خودت تلقین نکن که الا بلا چینیش حرومه و فنلاندبش حلاله به خدا همشون عین همن منم یکی از این لیبل عوض شده هاشو دونسته یا ندونسته به پستم خورد خریدم اصل فنلاندشم دوستم داره به خدا هیچ فرقی توش نیست اخه یه موبایل از چه سیستما درست شده یه نرم افزاره یه سخت افزاره در مورد نرم افزارش که شامل سیستم عامل و برنامه هاش میشه که چین به گور پدرش خندید که سازندش باشه چون همین نوکیا درجا بایکوتش میکرد و کوچکترین کاری که میکرد این بود تمام نرمافزارهای کوشی های چینی رو موقع اپدیت شناسایی و دخلشو می اورد این از این . دوم سخت افزاره که شامل ای سی ها و چیپ ها و میکرو پروسوسور هاشه که تمام این قطعات به دلیل کم هزینه بودن کارگر و مواد اولیه تو چین ساخته میشن جز اون موارد خاصی که اولا احتیاج به تکنولوزی خاصی داشته باشه و اونهایی که تو انحصار ابرقدرتها باشه که تا 50 درصد اونارم چین میسازه حالا خدایی تو این زمینه که از چین بدی ندیدیم تنها چیبزی که چین شاید تو اون دست داره شاید تولید قابش و معدود قطعات الکترونیکیش باشه . از طرف دیگه مرد حسابس یه کم جرعت به خرج بده نترس جطوری میخوای با اسراییل بجنگی بس
ممنونم از راهنمایتون .نقل قول:
شما خودتون ان 79 رو تست کردین ؟ مثل ان 82 داغ نمی کنه ؟نقل قول:
قیمت ان 79 رو می دونین چنده ؟
در مورد سیمبین ان 82 و ان 79 آیا ورژنشون با هم فرق دارند ؟ چون که ان 79 رو نوشته Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2 UI و ان 82 رو نوشته Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
اینو برای این می پرسم که اون برنامه ضبط مکالمه بدون بیپ رو که گفتم می خوام روش نصب کنم باید حتما بهش بخوره . می خوام مطمئن بشم که می تونم اون برنامه رو روش نصب کنم یا نه ؟
خوبه ما الان آمریکاییمنقل قول: