دوست عزیز چنتا منشی واسه ppc هست که همه رو هم تست کردم...انقدر بدجوره که همون لحظه انیستال کردم...طرف ازون ور باید داد بزنه تا یهزره صداش ضبط شه...بیخایل شو فعلآ تا یه خوب گیر بیارم واسه همه اپ کنم:20:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز چنتا منشی واسه ppc هست که همه رو هم تست کردم...انقدر بدجوره که همون لحظه انیستال کردم...طرف ازون ور باید داد بزنه تا یهزره صداش ضبط شه...بیخایل شو فعلآ تا یه خوب گیر بیارم واسه همه اپ کنم:20:نقل قول:
دوستان چند صفحه قبل رو خوندم دیدم چقدر قیمت گفتید...سرم سوت کشید...چرا انقدر فرق قیمت هست؟بعضی جاها میگن اونایی که ارزونه قاب تعویضی هست...ولی من که ندیدم...میگن اونایی که قابش عوض میشه رنگش میره...
یعنی ممکنه این فرق قیمت برای این موضوع باشه؟
ويرايش........................
مباركهنقل قول:
چند گرفتين؟
و با كدوم گارانتي؟
حسام جان چه عجب بابا بالخره از مسافرت تشریف اوردی ........ راستی لو رفتی ها کیش بودی ........... گفتیم دیگه بعد از عید میایی ..... بی تو هرگز ...باتو شاید......
اره لو رفتم کیش بودم:20:...نقل قول:
اونجا کم اکسپریا داشتن...نقره ای اصلآ ندیدم...همه مشکی بود...راستی کیف فابریک واسه اکسپریا دیدم 30 تومان..چم طبیعی...ولی چون من گوشی رو عادت به تو کیف گزاشتن اینا ندارم نخریدم...ولیی کیفش جای همه چیش بود...حتی میشد از کیبرد سخت افزاریش هم استفاده کرد...
سلام دوستان.
من یه مشکلی دارم.اونم رزلوشن گوشیمه.480 در 800
ولی مثلا وقتی میرم تو device information .صفحم فول اسکرین نیست.یا وقتی بعضی از برنامه هارو نصب میکنم.مشکلش چیه؟
حتی اکثر بازیا.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
حسام گفتي كيش 570 تومن بدون رجيست ؟نقل قول:
بعد حتما بدون گارانتي اره ؟
رجيسترش چقدر هزينه داره ؟
ریجسترش نمیدونم چقدر هست اما گارانتی نداشت...570 هم ارزون ترین بود...اونجا تا 750 تومان هم دیدم...همشون هم مشکینقل قول:
گوشیت مشکلی نداره...اون که میری تو device information فول نشون نمیده مال طراحی اون rom که داری...نگران نباش....نقل قول:
ولی بازی هایی که میریزی فول نشون نمیده واسه اینه که واسه wvga نیست...واسه این رزولوشن بازی کمه:20:
فرارسیدن یال نو رو به تمام دوستان خوبم تو پی سی ورد تبریک میگم و امیدوارم سال پربار و پر سونی اریکسونی داشته باشید:20:.....
امسال تا الان که سایت google کم لطفی کرده هنوز لوگوشو هفت سین نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11:
انشالله فردا . (لوگو رو میگم)نقل قول:
سال نو مبارک
دوستانی که x1 دارند لطفا چندتا عکس که با این دوربین گرفتند مخصوصا در شب بزارند
من می خوام با اونیا مقایسه کنم! کیفیت اومنیا خیلی خوبه ! می تونم بگم محشره!
من بین این و اومنیا می خوام یکی رو بگیرم
عکس تو شب خیلی برام مهمه !
به نظرم اگر روی دوربین تاکید دارید امنیا بهتر عمل میکنه.ولی 3.2 ایکسپریا هم در نوع خودش خوبه.نقل قول:
دوستانی که x1 دارند لطفا چندتا عکس که با این دوربین گرفتند مخصوصا در شب بزارند
من می خوام با اونیا مقایسه کنم! کیفیت اومنیا خیلی خوبه ! می تونم بگم محشره!
من بین این و اومنیا می خوام یکی رو بگیرم
عکس تو شب خیلی برام مهمه !
نمونه عکس x1 رو ندیدم ! عکسی که کسانی که گذاشتن خودشون این گوشی رو داشته باشن !نقل قول:
نقل قول:
تو چند صفحه قبل یه مقایسه بین دوربین این دوتا با هم هست که با هم از یه منظره عکس گرفتن اونو پیدا کن فکر کنم جوابتو پیدا کنی تو فرم مقایسه ی امنیا و اکسپریا هم هست
سلام دوستان
من يك برنامه فارسي روي گوشيم ريختم كه باعث اختلاط در قسمت اس ام اس بوجود اومد.بعد هارد ريسيتش كردم ولي بعد از فرستادن 2.3 بار اس ام اس دوباره از كار ميفته.
كسي راه كاري بلد نيست!!!!!!
يه سوال آيا با هارد ريسيت آپ ديت گوشي هم مي پره؟؟؟
يك سوال ديگه چطور صداي مسيج رو تغير بدم؟؟؟
دوست عزیز شما کدوم فارسی ساز رو نصب کرده اید؟نقل قول:
من پیشنهاد میکنم resco keyboard و فارسی ساز alireza-multingual-support رو نصب کنی .در ضمن این نرم افزار کیجن داره و نگرانی در موردش وجود نداره. فکر کنم تو صفحه اول همین تاپیک حامد جان لینکشو گذاشته.
من خودم از وقتی گوشی رو اپدیت کرده ام تا بحال مشکلی پیش نیومده که هارد ریستش کنم ولی به نظرم هیچ اتفاقی نمیوفته و اپدیت گوشی نمیپره.
برای عوض کردن صدای زنگ مسیج هم برو setting>sounds¬ifications>notifiications>event> new text message که میتونی صدای زنگ مسیج رو عوض کنی.
چطور میتونم از دفترچه تلفنم Backup رو کامپیوتر بگیرم ؟ با نرم افزار خودش Windows Mobile Device Center ور رفتم اما چیزی پیدا نکردم . کلا Backup گرفتن از SMS , Contact , ..... چه جوریه؟ :11:
هنوز که نزاشته....امسال گوگل هم عید ما رو تحریم کرده و لوگوشو هفت سین نکرده...امروز اوله...باید دیروز میزاشت...:41:نقل قول:
سلام دوستان....راستش من تو شهرستان هستم.... اینجا اکسپریا دارن اما قیمتش با اونی که تو این کلوپ دیدم خیلی فرق داره...اگه میشه راهنماییم کنید اومدم تهران از کجا بگیرم؟؟؟؟ با گارانتیش ارزش داره ؟ کدوم گارانتی خوبه ؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ************سال نو مبارک **************
چطور میتونم از دفترچه تلفنم Backup رو کامپیوتر بگیرم ؟ با نرم افزار خودش Windows Mobile Device Center ور رفتم اما چیزی پیدا نکردم . کلا Backup گرفتن از SMS , Contact , ..... چه جوریه؟
دوست عزیز شما کیبورد Resco همراه با کیجنش رو میتونی در صفحه اول پیدا کنی. باید بری و مطلبی که در مورد
فارسی ساز و تست فارسی بر روی اکسپریا رو پیدا کنی در اونجا آخر مطلب رو اگر با دقت نگاه کنی و بخونی
متوجه میشید که یک همچین چیزی وجود داره..
بعد از دانلودش مثل صفحه قبل که توضیح دادم extract to... را میزنید تا هم فایل cab کیبورد خارج بشه و هم
کیجنش. کیبورد که میگید نصب کردید پس نمیخواد دوباره نصب کنید.
حالا کیجن را در کامپیوتر اجرا میکنید و هر اسمی که در قسمت owner برای گوشی انتخاب کردید در قسمت
Device ID در داخل کیجن مینویسید بعد سریال اتوماتیک ساخته میشه.
سریال ساخته شده را جایی یادداشت کنید و یا کیجن را نبندید تا جلوی چشمتون باشه چون به این سریال احتیاج
دارید.
حالا در داخل گوشی وارد تنظیمات گوشی میشید و میرید به قسمت کیبورد.
وارد این قسمت که شدید کیبورد Resco را به صورت زیر پیدا میکنید و آن را انتخاب میکنید.
بعد بر روی جایی که با فلش قرمز مشخص کردم کلیک میکنید. فکر کنم به انگلیسی باید Option باشه یا یک
همچین چیزی.
بعد میرید به قسمت About.
در این قسمت شماره سریالی را که توسط کیجن ساخته شده را وارد میکنید. اگر جایی برای وارد کردن سریال
بصورت اتوماتیک باز نشد دنبال قسمتی بگردید به اسم Register و بعد از کلیک کردن بر روی اون قسمت
میتونید شماره سریالتون رو وارد کنید.
الان دیگه این کیبورد رجیستر شده و شما میتونید از آن استفاده کنید.
یک کیبورد دیگه هم قبلا معرفی کردم به اسم SPB Full Screen Keyboard . این کیبورد را هم اگر خواستید
مانند کیبورد resco نصب میکنید و توسط کیجن مخصوص خودش که در داخل فایل دانلود شده همراه کیبورد
در صفحه اول وجود داره نصب و رجیستر میکنید. روش رجیستر کردنش هم با رسکو هیچ فرقی نمیکنه فقط در
قسمت تنظیمات کیبورد بجای Resco باید وارد SPB Keyboard را انتخاب کنید و وارد تنظیمات آن بشید تا بتونید
قسمتی که برای وارد کردن سریال وجود داره پیدا کنید.
بعد از نصب و رجیستر کردن کیبورد SPB فایل زیر را که توسط یک یک ایرانی به اسم Ameer برای فارسی زبانان
درست شده را دانلود میکنید.
کد:
از دانلود فایل بالا بدون اینکه کوچکترین تغییری چه در اسم و چه در خود فایل بدید آن را در مسیر نصب شدهکد:http://www.filesend.net/download.php?f=1db094eefbe2d561a7ee04f218ec058eبعد
کیبورد SPB در داخل پوشه ای به اسم Skin کپی میکنید.
این مسیر در داخل گوشی شما وجود داره یعنی اول پوشه Program را پیدا میکنید بعد پوشه Spb Keuboard و
بعد در داخل آن هم پوشه ای دیگر به اسم Skin وجود داره.
وارد پوشه که شدید یک فایل دقیقا به اسم kbd_skin.zip وجود داره که از قبل در داخل پوشه بود و ربطی به فایلی
که شما دانلود کردید ندارید. این فیل را یا کاملا پاک کنید و یا اسم آن را تغییر بدید. حالا فایل دانلود شده به اسم
kbd_skin.zip که در بالا لینکش رو گذاشتم دقیقا در همان مسیر که گفتم یعنی داخل پوشه Skin کپی میکنید.
حالا میتونید برید از داخل زبانهای کیبورد Spb زبان اول را انگلیسی و زبان دوم را Persian انتخاب کنید تا یک کیبورد
دیگه فارسی نیز داشته باشید.
نقل قول:
نمیدانم چرا دسترسی برای تبدیل 3mp به 2mp یا vga را نمیتوان سریع انجام داد
نمیدونم شما چطوری این کار رو انجام میدید اما برای من مثل همه گوشی هایی که تا حالا داشتم بوده. شاید
مسیرش فرق کنه اما در کل یه چیزه و من با 3 حرکت میتونم سایز عکس ها رو کوچک کنم.
به این صورت Option ----> Option-----> 3MP & 2MP & VGA
اتفاقا به نظر من دسترسی بهش خیلی راحته چون بصورت تاچه و فقط کافیه مسیر خودش رو طی کنی تا به
مقصد برسی.
نقل قول:
در انتها یادم هست که گفتی sonyericsson میخواد یه آپدیت برای این گوشی بذاره که بقول شما بترکونه ولی خبری نشده اگر از اونهم خبر جدیدی دارین بگین
خیر فعلا خبری نشده اگر خبری شد در همه دنیا می پیچه نگران نباش.
موفق باشید.
مهران جان توي اون سايتها من نتونستم برم ميشه فايلهاي SPB Full Screen Keyboard وفایل زیر را که توسط یک یک ایرانی به اسم Ameer برای فارسی زبانان
درست شده
کد:
رو همه اش رو اينجا بذاري؟کد:http://www.filesend.net/download.php?f=1db094eefbe2d561a7ee04f218ec058e
تا الان بيش از 7بار هارد ريشيت كردم ولي بعد از فرستادن 3 مسيج دوباره قاط ميزنه و ديگه اس ام اس نمي فرسته.بالا تر از هارد ريسيت چيزي ديگه وجود داره؟
در ضمن من از همين يرنامه استفاده كردم
بالا تر از هارد ریست که نیست...فکر کنم باید گوشیتو اپدیت کنی تا rom گوشیت عوض شه و اون مشکلاتی که داره درست شه...یه قسمت اصلی ویندوز گوشیت که موقع هارد ریستم ازش استفاده میکنه اسیب دیده...نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده.طریقهء Backup گرفتن رو میخواستم
اتفاقا آپ ديت هم كردم ولي بيش از 20تا دوام نياورد و از كار افتاد:19:نقل قول:
خب گوشی تو بنداز آشغالی دیگه به درد نمیخوره :21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:نقل قول:
یه بار دیگه اپدیت کن که کامل اپدیت شه...ناقص فایده نداره کهنقل قول:
نقل قول:دوست عزیز باید با برنامه اینکارو بکنی...نقل قول:
این برنامه فکر کنم کارت رو راه بندازه...:20:
پسورد هر دو برنامه :hessam
آخرین ورژن برنامه ی معروفResco Backup v2.01.4 که می تونید روی فایل های Backup گرفته شده Password هم بزارید
دانلود :
با Backup گرفتن از برنامه ها دیگه نیازی نیست که هر بار که گوشی رو هارد ریست میکنید همه برنامه ها رو از اول نصب کنید بلکه فقط فایل بک آپ را در 3 دقیقه نصب میکنید و همه برنامه ها سر جاشون بر میگردندکد:http://rapidshare.com/files/212137559/Resco.Backup.v2.01.4.Final.rar.html
دانلود:
کد:http://rapidshare.com/files/212141261/spb_backup.rar.html
سلام و عیدتون هم مبارک
کسی برنامه ای برای بازگردانی اطلاعات از حافظه داخلی نداره ؟
سلام به همگی.
سلام نیو هپی.دی..
این هم یه پنل جدید.به نظرم چیز خوبی باشه.
اون شاخه تک سبز رنگ:نشون دهنده میزان باتری هست.
گل وسط نشون دهنده sms و e-mail رسیده هست........
دانلود:
کد:http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3364286&postcount=2
سلام دوستان....راستش من تو شهرستان هستم.... اینجا اکسپریا دارن اما قیمتش با اونی که تو این کلوپ دیدم خیلی فرق داره...اگه میشه راهنماییم کنید اومدم تهران از کجا بگیرم؟؟؟؟ با گارانتیش ارزش داره ؟ کدوم گارانتی خوبه ؟؟؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید ************سال نو مبارک **************
حامد جان لینک درسته؟تو لینک رفتم اما کدومشه؟بعد این فکر کنم میاد جای تودی اسکرین...؟! کسی میدونه؟نقل قول:
فکر میکنم همون پنل growing باشه اونو باید دانلود کرد
راستی اون علامت e بغل آنتن واسهچی هست؟
مال من همیشه g هست اما توی بعضی مناطق تهران تبدیل به e میشه !
من دنلود کردم نصبم شد اما مثل اینکه رو اکسپریا های اپ شده کار میکنه...چون وقتی این پنل رو میزنم سفید میشه...نقل قول:
پنل بسیار عالی هست...مثل fish panel متحرک هست و علایم گوشی رو به شکل تصویر نشون میده:20:
کسی میدونه چکار کنم نشون بده؟
g یعنی gprs ولی در بعضی جاها سرویس EDGE هست که اینترنت پر سرعت هست...ولی خب سرعتش یهکم بیشتره....EDGE خیلی سرعتش بالاست اما تو ایران....:20:نقل قول:
شما یه بار اس ام اس سنتر گوشیت رو عوض کن بزار 502 ببین تغییری چیزی میکنه یا نهنقل قول:
پنله مشکلش رفع شد...پیشنهاد میکنم نصب کنید...خیلی باحاله...بهترین پنلی هست که تا الان اومده...وقتی sms میار گله که غنچه هست باز میشه....با طول روز اونم شبو روز مشیه...رو زنبوره هم بزنی داره پرواز میکنه گوشی ویبره میزنه...
هر چیزی که توشه یه مفهومی داره...فقط واسه قشنگی نیست...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش شد...
دانلود پنل::11:
یادتون نره بعد از نصب پنل اون 2 تا فایل بعد این پست رو دانلود کنید و نصب کنیدکد:http://rapidshare.com/files/215492457/FlashPanelGrowingPanelInstall-0.1.15.0_signed.CAB.html