سلام دوستان يك فايل Pdf دارم كه فونتش رو ندارم Nazanin Bold رو اگه لطف كنيد برام بگذاريد ممنون ميشم تو سايت پيداش كردم ولي براي دانلودش پسورد ميخواست!
Printable View
سلام دوستان يك فايل Pdf دارم كه فونتش رو ندارم Nazanin Bold رو اگه لطف كنيد برام بگذاريد ممنون ميشم تو سايت پيداش كردم ولي براي دانلودش پسورد ميخواست!
شما بهتره ابتدا همونطوري كه اشاره كردي مصرعهاي اول رو تايپ كني و با زدن Shift+Enter به سطر بعدي بري و بعد هم همين كارو با مصرع هاي دوم بكنينقل قول:
سپس تمام مصرعها رو انتخاب كن و بعد بصورت دو ستونه تنظيم كن
سلامنقل قول:
پس از تبريك ورودتون به انجمن
و البته تاپيك درخواست فونت جاي ديگه هست
خدمت شما دوست عزيز
یکی از دوستام گفت که ورد به انگلیسی بگی تایپ میکنه
درسته ؟
( یک کلمه جواب اینقدر درد و صر داره همکار گرامی )
دوست عزیز از ورژن 2003 استفاده میکن برای protect ارهنقل قول:
با تشكر از فايلي كه گذاشتيد ولي مشكلم برطرف نشد وقتي فايل pdf رو با Adobe Reader باز ميكنم پيغام قبل رو كه حاوي نبودن فونت هست ميده "Nazanin Bold "نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز، من منظور شما را از خطا گرفتن در Acrobat Reader نفهمیدم. ولی پیرو سوال شما، دوست دارم دو نکته را راجع به کار با پرینتر Word to PDF و نصب Acrobat Reader توضیح دهم.
نکته اول: من وقتی Acrobat Reader را در درایوی غیر از درایو حاوی ویندوز جاری، نصب می کنم، پیغامهایی صادر می شود و در نتیجه، فایل پی دی اف باز نمیشود. به همین خاطر Acrobat Reader را باید در درایوی نصب کرد که حاوی ویندوز جاری است.
نکته دوم: برای اینکه نرم افزار تبدیل Word به PDF ، بتواند قلمهایی که در فایل Word شما وجود دارد را نشان دهد، باید قلمها را برای این پرینتر تعریف کرد. اگر از قلمی استفاده می کنید که در مجموعه قلم های پیش فرض ویندوز نیست و شما آن را به قلم های موجود اضافه کرده اید ، باید با این روش ، این قلم را به مجموعه قلم های پرینتر اضافه کنید.
گام اول:ورود به پنجره printers and faxes
گام دوم:راست کلیک کردن روی آیکن پرینتری که توسط نصب Word به Pdf به وجود امده و انتخاب گزینه properties
گام سوم: رفتن به زبانه device settings
گام چهارم: باز کردن درخت Font Substitution Table
گام پنجم: انتخاب قلم مورد نظری که به قلم های ویندوز اضافه کرده اید و به صورت پیش فرض هنگام نصب ویندوز نصب نشده است.
گام ششم: انتخاب گزینه Print as Graphics
مثلاً فرض کنید که قلم نازنین را با این روش به پرینتر معرفی کرده ایم. بعد از انجام این مراحل، قلم نازنین به مجموعه قلم های پرینتر اضافه می شود.
با سلامنقل قول:
می شه لطف کنید و آدرس دقیق این تاپیک رو در اینجا قرار بدید.
ممنون می شم
... اميدوارم كمكي بكند...
اين اندازه ها استاندارد ايران است ... كه البته تا آنجا كه من ميدانم خارج از ايران هم همين طور است.
نام قطع: رحلي
طول و عرض كتاب== يا به اصطلاح فني: طول و عرض برش: 5/28 در 21
طول و عرض متن: 5/24 در 17
حاشيه مناسب بر اساس كاغذ 4A : چپ و راست: 2 سانت و بالا و پايين 2 سانت
===== البته عرض متن، 18 سانت هم مناسب است كه البته حاشيه هاي راست و چپ 5/1 ميشوند.
نام قطع: وزيري
طول و عرض كتاب== يا به اصطلاح فني: طول و عرض برش: 5/23 در 5/16
طول و عرض متن: 20 در 12
حاشيه مناسب بر اساس كاغذ 4A : چپ و راست: 5/4 سانت و بالا و پايين 85/4 سانت
===== البته طول متن را ميتوان 5/19 هم در نظر گرفت
نام قطع: رقعي
طول و عرض كتاب== يا به اصطلاح فني: طول و عرض برش: 5/21 در 5/14
طول و عرض متن: 5/17 در 10
حاشيه مناسب بر اساس كاغذ 4A : چپ و راست: 5/5 سانت و بالا و پايين 1/6 سانت
البته قطعهاي ديگري هم هستند
مثلا "رحلي بزرك" كه طول و عرض برش آن 24 در 34 است
و يا جيبي كه در دو قطع بزرگ و كوچك عرضه ميشود:
جيبي بزرگ: 5/11 در 5/16 و يا جيبي كوچك: 5/10 در 5/14 است
و يا پالتويي كه در دو قطع بزرگ و كوچك عرضه ميشود:
پالتويي بزرگ: 11 در 5/23 و يا پالتويي كوچك: 5/9 در 5/21 است
و قطع خشتي: 5/21 در 5/21
البته قطع خشتي چون مربع است ... در هر سايز و اندازه اي ممكن است وجود داشته باشد.[/quote]
سلام
با تشكر از مطلبتون
از آنجايي كه اولين باره كه در اينجا سوال مي پرسم نمي دانم جاش درسته يا اشتباه !
به هر حال
مي خواستم اگر امكانش هست نحوه انجام تنظيمات و اينكه در كجا و چگونه باشه رو هم بگيد . البته هدف من قطع وزيري است . سايز كتاب 23/5*16.5 است . ممنون
سلام
من با چاپ متن ها و اندازه ها مشکل دارم . یعنی نمی توانم مثلا برای اینکه یک صفحه را در نصف آ-4 چاپ کنم چه تنظیماتی را باید انجام دهم
لطفا در خصوص چاپ در ابعاد مختلف یک صفحه کامل ورد توشیح دهید
ممنونم
نیاز مبرم به کمک
برنامه ورد من در نوار منو منوی فایل حذف شده (خودمم نمی دونم چطور شد)
حالا نمی تونم بیارمش
کسی می تونه کمک کنه ممنون می شم
سلامنقل قول:
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
براي اينكار بايد از منوي File گزينه page setup رو انتخاب كنيد و از كادر باز شده تنظيمات سايز رو انجام بديد
شما در تنظيمات Page setup ميتونيد سايز كاغذ رو تغيير بديد و پس از تايپ پرينت رو در همون سايز تنظيم شده بگيريدنقل قول:
روي يكي از نوار ابزارها كليك راست كنيد و گزينه Customize رو بزنيدنقل قول:
حالا از كادر باز شده و سربرگ Toolbars گزينه Menu Bar رو انتخاب كنيد و از همونجا گزينه Reset را بزنيد
موفق باشيد
ممنون از راهنمایی .....نقل قول:
میشه یه توضیح زیر دیپلمی هم بدید که مثلا برا نصف آ 4 چکار کنم ؟ تا عملا یاد بگیرم ... آخه هر کاری کردم باز هم تو سایز بزرگ بیرون داد :11:
دستمزد یه صفحه آرا کتاب حدودا 70صفحه ای تخصصی در زمینه موسیقی و انها و تایپ نت و نت نویسی در چه حده؟
چون من یه کاری انجام دادم میخوام ببینم چه قدر پول باید بگیرم به عنوان دستمزد
عرفش چنده؟
مقاله ای در مورد multiple page ندارید..مثل همون مقاله جالبی که در مورد کاراکترهای جانشینی بهم دادی؟
شما به كادر تنظيمات Page setup بريد و از سربرگ Paper و باكس Size گزينه A5 را انتخاب كنيدنقل قول:
چطور میشه فایل های مربوط به ورد 2007 رو به پی دی اف تبدیل کرد . توی 2003 میشد یه نرم افزاری رو اضافه کنی بهش ولی توی 2007 نمیشه . چی کار باید کرد ؟
شما adobe acrobat professional مخصوصن اگه نسخه ی ME اون باشه رو نصب کنی توی تنظیمات چاپ( Print)میتونی چاپگرت رو Adobe PDF انتخاب کنینقل قول:
البته توی بخش Add Ins میشه Acrobat PDF Maker Office Com addin رو دید ولی هر کار میکنم بصورت یک دکمه ی مستقل نمیشه توی محیط ورد2007 واردش کنم
سلام
من از office 2007 استفاده ميكنم حالا وقتي كه Page Number رو ميزنم كلا غير فعال هستن و پيغام زير رو نشون ميده بايد چكار كنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
البته در ورد 2007 به نظر من بهتره از قابليت خود ورد (Save as PDF) براي اينكار استفاده كرد
با نصب فايل زير اين قابليت در ورد فعال ميشه
موفق باشيدکد:http://www.4shared.com/account/file/48272887/eb10396b/SaveAsPDFandXPS.html
سلامنقل قول:
به نظر مياد يكي از فايلهاي آفيس شما از بين رفته و ايراد پيدا كرده
شما با استفاده از سي دي آفيس اونو Repair كنيد
دوستان من موقع اجرای برنامه Microsoft word هم این ارور رو میده ... تمام چیز هایی هم که توی هلپش برای درست کردنش گفته انجام دادم ولی درست نشده !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک :با تشکر .کد:http://www.picfury.com/29/Capture-27.html
شما داري تلاش ميكني كه فايلي رو باز كني كه از كدهاي VB توش استفاده شده (در قالب ماكرو)نقل قول:
بايد از همون روشي كه در Help اشاره كرده استفاده كني
و كار ديگه اي نميشه كرد
شما دقيقا چيكار كردي كه نشد؟؟؟؟
سه تا سوال داشتم
اول اینکه تو ورد 2007 چیکار کنم وقتی فایل ورد رو باز میکنم زبان پیش فرض فارسی باشه؟
چیکار کنم موقع باز کردن فونت مورد نظرم پیش فرض باشه؟
چطوری میتونم فارسی وانگلیسی رو در کنار همتایپ کنم تا تنضیماتش بهم نخوره؟ مثلا اگه میخوام بنویسم دیروز ali امد همینجوری نوشته بشه در حالی که 2007 اینجوری میشه امد ali دیروز یعنی ترتیب بهم میخوره چیکار کنم تا درست بشه والبته پیش فرض هم درست باشه؟تو 2003 وقتی ورد رو باز کنم واینجوری بنویسم خودش درست هست اما تو 2007 نه درست نه میتونم درستش کنم
شما براي اون دو تا سوال بايد دو مورد رو پيش فرض قرار بدينقل قول:
يكي از كادر Font فونت فارسي مورد نظر رو انتخاب كني و دكمه default رو بزني
و ديگه از كادر Paragraph گزينه Right to left رو انتخاب و دكمه default رو بزني
مورد سوم خودش حل ميشه البته بايد براي تغيير زبان از دكمه هاي Alt+shift استفاده كني و نه از CTRL+Shift
چطوری می تونم یه عکس رو از داخل word خارج کنم ! یعنی اکسپورت کنم !
به صورت jepg یا فرمتهای دیگه عکس !
که یه فایل عکس جداگونه بشه
سلامم بنظر من این امکان بصورتی که شما میخوای وجود نداره.چون توی اکسل که برای خروجی گرفتن از نمودار و چارتها ضروری هستش وجود نداره تا چه برسه به ورد.راه معمولش اینه که عکس رو کپی کنی توی یک محیط گرافیکی مثل Paintنقل قول:
راه دیگه هم اینکه با فرمت html سند رو ذخیره کنی و از داخل پوشه ی ذخیره یعکسها که همراه فایل html ذخیره شده عکس رو برداری
با سلام..چه جوری میشه خطی که تو پاورقی هست رو از سمت راست شروع بشه....؟
سلام.
برای من چرا علامتهای ریاضی رو با علامتهای دیگه نشون میده. مثلا بجای مساوی یه فلش رو به بالا می ذاره.یا مثلا بجای عدد پی یه مثلث سیاه میذاره.
مثل شکل زیر.
خواهشا کمک کنید.
سلامنقل قول:
شما با چه فونتي داري اون علامتها رو وارد ميكني؟
با فونت arial .نقل قول:
من فونت Times New Roman اصلا ندارم فکر میکنم با این باز میشه .
اگر فونتش رو شما دارید ممنون میشم بذارید.
سلامم ولی فکر نکنم symbolها به فونت ربط داشته باشن!اصلن شما از سیمبل ها استفاده کردین؟نقل قول:
ضممنن مگه میشه فونت Times New Roman که یک فونت استاندارد سیستم هستش رو نداشته باشین؟!! از آدرس زیر دانلودش کنین
من با symbol ها مشکلی ندارم .نقل قول:
مشکل من با Equation هست . فورمولهایی که با Equation نوشته شده باشه نمیتونه بخونه و به جاش اون علامتها رو می ذاره.
با سلام به دوستان
واسه نوشتن اعداد به صورت فارسی که یکی از عزیزان مسیرNumaral word option/advanced/ رو ذکر فرموده بودند . هرچی میگردم گزینه word option رو پیدا نمیکنم . اگه ممکنه لطفا کمک بفرمایید
با سپاس
موفق باشید
من وقتی می خواهم فونت Times New Roman رو بذارم تو پوشه فونتها این خطا رو میده .باید چی کار کنم؟