یه چیزی میگم نریزین سرم!!!!!نقل قول:
پارس elx هم ماشین خوبیه ها!!!!
یه چیزی میگم نریزین سرم!!!!!نقل قول:
پارس elx هم ماشین خوبیه ها!!!!
اتومات نیست به نظر منم بد نیست ولی ارزش 24 5 تومنو ندارهنقل قول:
فکر کنم الان حدود 22 باشهنقل قول:
گفتم که یه پیشنهاده :31:
ماشین خوبیه و یه یک سری امکانات نسبتا خوب هم داره
ولی ارزش 22 هم نداره
شنیدم که پارس ELX سفارشی اتوماتم می زنن !نقل قول:
میشه دلایلتونم بدونم ! ؟ !
دوستان به نظرتون پراید 77 سفید - فنی سالم - بدنه سالم به شرط تمیز بودن چقدر ارزش داره فروشنده میگه 5 تومان به نظرتون بخرم
بیمه بدنه داره - شخص ثالث هم داره
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
یه 206 خاکستری مدل 83_82 تیپ 2 که از نظر فنی سالم و رسشو نکشیدن{مال داییم هست} چند میارزه:20:
سلام خدوت دوستان
با 10 میلیون
ماشین خانواده باشه ، موقع فروش هم سریع بشه فروختش مدل هم خیلی پایین نباشه دیگه 83-84
تا 14 یا 15 تومن چی بگیرم بهتره؟
دوست دارم خوشکل باشه
هندلینگش هم خیلی برام مهمه
یه ماشین 4 نفره
لطفا پیشنهادات خودتون رو بگین
پیشنهاد من پژو 405 هستنقل قول:
به نظرمم ماشین خوش فروشی هست
قوانین بخش مشاوره خرید : :11:نقل قول:
از اینجا میتونین انتظارتتون رو پیدا کنین و بگین
داخلی و غیر داخلی و صفر بودن غیر صفر بودن خیلی مهمه:27:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=290288
كسي اطلاع داره ثبت نام رانا كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منم با نظر امير آقا موافقم 405 ماشين خوبي هست و سريع هم فروخته ميشه !!!نقل قول:
سلام خدوت دوستان
با 10 میلیون
ماشین خانواده باشه ، موقع فروش هم سریع بشه فروختش مدل هم خیلی پایین نباشه دیگه 83-84
با اين اوصافي كه شما ميگيد من سمند ال ايكس سال رو پيشنهاد ميدم .نقل قول:
تا 14 یا 15 تومن چی بگیرم بهتره؟
دوست دارم خوشکل باشه
هندلینگش هم خیلی برام مهمه
یه ماشین 4 نفره
لطفا پیشنهادات خودتون رو بگین
والله چيزي نگفتن ولي به نظر من شايد بعد از تابستون شزايط فروش براش بزارن !!!نقل قول:
كسي اطلاع داره ثبت نام رانا كي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پیش فروش سایپا بمناسبت 3 خرداد که از تلویزیون چند هفته هست زیرنویس میشه ولی تو سایتش خبری نیست که پس چرا ادرس سایتش رو زیرنویس میکنه؟
دوستان سلام
من الان یه پراید دارم که یه خورده مدلش پایینه!! (آره یه خورده!) مدل 78 هست. می خوام ردش کنم بره و به جاش 206 دست دوم بگیرم. منتهی چون بودجه ام حول و حوش 8 تومنه، به نظرتون می ارزه که 206 تو این مایه ها بگیرم؟ تمیز و خوب پیدا میشه؟
چیزی که خیلی شنیده بودم از 206 این بود که میگفتن خرجش خیلی بالاست. مثلا شنیده بودم که یه تعویض روغنش دو برابر پرایده هزینه اش. آیا واقعا همینطوره؟
یا با این بودجه پیشنهادتون خرید پراید صفر یا مدل بالاست؟
ضمنا پارکینگ هم ندارم و باید ماشین رو بذارم دم در !!
تعویض روغن بسته به این داره که خودت چقدر بخوای برای ماشین خرج کنی :27:نقل قول:
امکان داره یکی روغن خیلی خوب بریزه و یه نفر معمولی
روغن هم مثل بنزین که نیست هر 2 روز یه بار بریزیم توش
در مورد 206 هم تیپ 2 82 - 83 میتونی بگیری (البته اوایل 83) با مقداری رنگ و کارکرد 60 - 80 هزار کیلومتر
کلا من پیشنهاد میکنم یا ماشین دست دوم نخرید یا ماشینی بخرید که حداقل کم کارد باشه
آقا الان قیمت روز l90 فول چه پایه ایه ؟
کلا فکر میکنید ظرف سه ماه آینده قیمتها رو به افول باشه یا چیز دیگه ای ؟
غولهای خودرو سازی دنیا مثل G M که دارن میخورن زمین ؟
بایست بیان مدیریتو از خودرو سازای ایران یاد بگیرن که چطور قیمتا رو بالا نگه میدارنو تازه پیش فروشم میکنن !!!
اگه اطلاع دارید از هزینه تعمیر نگهداریه این L90 هم بگید ، مثلا یه چراغ جلوش چند در میاد ؟
به نقل از سایت اعتماد ملینقل قول:
14 میلیون و 200 هزار تومن :11:
اساتید bmw 525i مدل 2005 تحویل 2008 با کارکرد 30000 نقره ای چند قیمت میخوره ؟ (بی خط و خشه )
سلام دوستان
قیمت تیپ های مختلف 206 رو میخواستم . ممنون
سلام دوستان
من مبلغی در حد 10 تا 11 میلیون دارم ، میخوام خودرو سمند بخرم LX اولا قیمت اون تو بازار چنده با نمایندگی چقد تفاوت داره ؟ رنگ سفیدش گرونتره یا فرقی نداره ؟
تو همین رنج قیمت خودری دیگری هم پیشنهاد دارین؟
مثلا ل90 چه طوره؟
یا 405 ؟
یا 206 که نمیدونم کدوم تیپش به بودجه من حالا یکم بالا یا پایین ترش میخوره همین طور در مورد ریو آخه این چند اخر میدونم گران تر هستند و اگه بخوام بخرم باید کار کرده بگیرم درسته ؟ اصلا میشه با این بودجه من بگین واسه هر این موارد آگه بخوام بخرم مدل چه سالیشونو مستونم بخرم ؟
اصلا گزینه بهتر دیگه ای هم اگه به نظرتون میرسه حتما بگین !
موردکاربرد بیشتر درون شهریست (و البته برای یه خانوم ) ! میزان مصرف بنزین هر کدوم هم چقدره؟
لطف کنید سریع جواب بدین چون پولم نقده و واقعا عجله دارم و ببخشید زیاد سوال پرسیدم !!!
:11:
نام و مشخصات خودرو
رنگ
قیمت کارخانه
قیمت کف بازار
سمند خودرو ملی LXسال دوگانه سوز
با رنگ متنوع
161/100/000
164/000/000
سمند خودرو ملی LXسال تک سوز
با رنگ متنوع
150/100/000
152/000/000
سمند خودرو ملی LXسال دوگانه سوز
با رنگ متنوع
161/100/000
164/000/000
سلام
206 تیپ 3
85 و86
چند تقریبا درمیاد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنون timsar عزیز مثل اینکه اگه سمند بخوام بخرم پولم کمه ! حالا میشه بگین کلا نظر اساتید در مورد این مبلغی که دارم و مورد کاربری که میخوام چیه اگه بخوام یه خودروی مناسب بخرم با این مقدار توان مالی که دارم چیه ؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من مبلغی در حد 10 تا 11 میلیون دارم ، میخوام خودرو سمند بخرم LX اولا قیمت اون تو بازار چنده با نمایندگی چقد تفاوت داره ؟ رنگ سفیدش گرونتره یا فرقی نداره ؟
تو همین رنج قیمت خودری دیگری هم پیشنهاد دارین؟
مثلا ل90 چه طوره؟
یا 405 ؟
یا 206 که نمیدونم کدوم تیپش به بودجه من حالا یکم بالا یا پایین ترش میخوره همین طور در مورد ریو آخه این چند اخر میدونم گران تر هستند و اگه بخوام بخرم باید کار کرده بگیرم درسته ؟ اصلا میشه با این بودجه من بگین واسه هر این موارد آگه بخوام بخرم مدل چه سالیشونو مستونم بخرم ؟
اصلا گزینه بهتر دیگه ای هم اگه به نظرتون میرسه حتما بگین !
موردکاربرد بیشتر درون شهریست (و البته برای یه خانوم ) ! میزان مصرف بنزین هر کدوم هم چقدره؟
لطف کنید سریع جواب بدین چون پولم نقده و واقعا عجله دارم و ببخشید زیاد سوال پرسیدم !!!
آخه فکر کنم مبلغم فقط به پراید یا روآ میرسه :41: ولی من ماشین با کلاس تری میخوام بخرم ! لطفا استاتید کمک کن عجله دارم !
منم میخامنقل قول:
سلام
206 تیپ 3
85 و86
چند تقریبا درمیاد؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم بگید
اگه صفر میخوای بخری میتونی تندر 90 بخرینقل قول:
اگرم نه میتونی با 11 تومن یه 405 خیلی تمیز بخری
من قیمت تیپ های مختلف تندر رو ندارم
ولی اگه مدلی باشه با 11 - 11.5 که کولر و شیشه برقی و سپر همرنگ بدنه با این پول داشته باشه شک نکن و تندر رو بخر
ولی اگه کولر و ... نداشته باشه به نظرم 405 بهترین گزینه هست
بقیشون به خاطر اینکه قیمتشون بالاتر هست باید با این پول مدل پایین تر و یا با کا کرد بیشتری رو بخری
206 هم خوبه البته توی این قیمت ولی کلا یه ماشین 2 نرفه باید حسابش کنی و برای مسافرت رفتن یکم با کمبود جا مواجه میشی
خوب امیر جان ممنون حالا تندر 90 واسه یه خانوم واقعا راحته یا نه جمع کردنش سخته ؟ اصلا چند تیپ داره ؟ تیپ های اون چه ویژگیهای دارن ؟نقل قول:
اگه صفر میخوای بخری میتونی تندر 90 بخری
اگرم نه میتونی با 11 تومن یه 405 خیلی تمیز بخری
من قیمت تیپ های مختلف تندر رو ندارم
ولی اگه مدلی باشه با 11 - 11.5 که کولر و شیشه برقی و سپر همرنگ بدنه با این پول داشته باشه شک نکن و تندر رو بخر
ولی اگه کولر و ... نداشته باشه به نظرم 405 بهترین گزینه هست
من که برای 2 - 3 ساعت پشت یکیشون نشستمنقل قول:
واقعا از رانندگی باهاش لذت بردم
شتاب خوب
فرمان نرم
ترمز گیری نسبتا خوب
6 تیپ داره و امکانتشون در زیر اومده
فکر کنم ماله 3 تیپ هست
اگه ماله 6 تاش رو گیر آوردم میذارم
نقل قول:
با سلام
از بین 206 تیپ 2 و ال 90 کدوم بهتره برای یه فرد فرده 21 ساله ؟
2 نفریم . من و نامزدم
ممنون
میخوام صفر باشه تا 12-13 میلیون
با 12-13 تومان 206 تیپ6 چه سالی و میشه خرید؟؟
و اینکه اتومات بودن مشکلی داره یا خیر؟
حتما باید صفر باشه ؟ اگه آره که l90 بهتره ولی اگه صفر نمیخوایین تیپ 5 خوب هست که خیلی خوبهنقل قول:
با سلام
از بین 206 تیپ 2 و ال 90 کدوم بهتره برای یه فرد فرده 21 ساله ؟
2 نفریم . من و نامزدم
ممنون
میخوام صفر باشه تا 12-13 میلیون
میشه خرید ولی باید خیلی بگردی شاید بارنگ گیرت بیاد اگه میخوای کم بگردینقل قول:
با 12-13 تومان 206 تیپ6 چه سالی و میشه خرید؟؟
و اینکه اتومات بودن مشکلی داره یا خیر؟
ببخشد اتوماتیک چه اشکالی میتونه داشته باشه ؟ اگه اشتباه نکنم گیربکس این 206 تیپ 6 رو پورشه میزنه
206 تیپ 6که دندش اتوماته میشه از رو اتومات ورش داشت؟ یعنی یه دکمه بزنی دستی بشه؟
ممنون
دوست عزیز دکمه نداره ولی دسته دندو رو میاری پایین سمت راننده اگه اشتباه نکنم بعد با بردن به طرف مثبت و منفیی که زده دنده سبک سنگین میشه البته اگه دور موتور از یک حد بگذره خودش عوض میکنهنقل قول:
منظورتون رو درست متوجه نشدم!
منضور من این بود که هم دستی و هم اومات؟؟ و ممنون که جواب دادین.
دنده ای نه به این معنا که کلاج داشته باشهنقل قول:
به این معنا که با خواست خود راننده دنده تعویض بشه
به عکس زیر دقت کن
این قسمتی که + و - وجود داره
وقتی دسته دنده رو به سمت مثبت بلغزانیم دنده یه دونه بالاتر میره
واگه به طرف پایین بلغزونیم دنده یه دونه سنگین تر میشه
من شنیدم اگه دنده 1 رو بیش از حد گاز بدیم(خط قرمز) وقتی میخوای به 2 بری خودش اتوماتیک تصمیم میگیره که به دنده 3 بره
تا به ماشین فشار نیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه خرید ولی باید خیلی بگردی شاید بارنگ گیرت بیاد اگه میخوای کم بگردی
ببخشد اتوماتیک چه اشکالی میتونه داشته باشه ؟ اگه اشتباه نکنم گیربکس این 206 تیپ 6 رو پورشه میزنه[/quote]
اتومات هیچ ایرادی نداره من اطلاعی از کیربگس 206 ندارم وگرنه عاشق اتومات هستم مخصوصا امریکایی
تو چند تاپیک ایرادی نوشته بودن میخواستم ببین حقیقت یا شایه
یکبار پشت 206 اتومات یکی از فامیل نشستم خیلی حال کردم تعویض دنده حرف نداره:10:
واقعا ممنون:20: پس به اون دنده هایی که هم دستی و هم اتومات چی میگن؟
و میشه یکم در باره ی دندش توضیح بدین که مثلا اون دکمه ها چیه؟
میگن تیپ تورنیکنقل قول:
سلام
می خواستم بدونم با 6 میلیون برای خرید پراید چه مدل هایی پیشنهاد میشه یعنی تا چه سالی میشه پراید گرفت و یه سری راهنمایی در باره خرید پراید و رنگ مناسب،ممنون
اگه اشتباه نکنم اون دکمه که عکس برف روش هست برای جادهای لغزنده هستنقل قول:
اون دکمه که حرف s روش هست یعنی اسپورت روی این حالت تا جایی که جا داره ماشین گاز میخوره و میره ولی نمیزاره کات اف بشه فکر کنم
سلام
فکر کنم 85 86 تمیز بتونی بخرینقل قول:
می خواستم بدونم با 6 میلیون برای خرید پراید چه مدل هایی پیشنهاد میشه یعنی تا چه سالی میشه پراید گرفت و یه سری راهنمایی در باره خرید پراید و رنگ مناسب،ممنون
در مورد خرید هم هحتما به 2 3 تا تعمیر کار و نقاش خوب نشون بده مطمعن شو مشکلی نداره
رنگ هم بر میگرده به سلیقه خودتون