خیابون جمهوری دیگهنقل قول:
خیابون جمهوری دیگهنقل قول:
سلام
اگه به جای اسپکر جلو از یه کامپوننت مثل
SPS-600C
استفاده بشه چطوره ؟
ایا باید دستور خاصی رو رعایت کرد نیاز به خرابکاری داشبورد که نداره ؟- میشه مستقیم به هد یونیت وصل کرد ؟
با تشکر
ماشین چی هست؟؟نقل قول:
استفاده کردن مشکلی نداره و میتونید به خود هدیونیت هم وصل کنین :46:
سلام اساتید محترم
امروز رفته بودم سیستم بگیرم فرشنده می گفت امپ 5400 برای 718ex میخوای ببندی زیاده گفت یه امپ 3400 بنداز خوبه اخر نخریدم امدم مشورت کنم.می خوام برای این 718ex یه امپ خوب ببندم که بیس داشته باشه
نقل قول:
سلام
206-sd-v8
-----------------------------------------------------
h.u: pioneer 7150
sp: hq718
amp: Kenwood KAC-M845
sub: swe-1242
با تشکر
سلامنقل قول:
شما که دیگه راحتین
سیم کشی هم دارین
یه جفت کامپوننت رو توی در وصل میکنین با خیال راحت
فقط باید 16 سانتی بگیرین و اگه برای در عقب میخواین 13 سانتی
یه پیشنهاد دیگه هم دارم
هر موقع پول دستتون اومد یه آمپ مونو مثله 8104 بگیرین و اون 2 کانال رو که بریج دادین ساب بدین به کامپوننت ها
اینطوری خیلی خیلی بهتر میشه :46:
برای خودش گفتهنقل قول:
شما احتمالا با احتساب افت ولتاژ همون حدود 100 وات رو به 718 ها خواهید داد که زیاد نیست :46:
[برای خودش گفته
شما احتمالا با احتساب افت ولتاژ همون حدود 100 وات رو به 718 ها خواهید داد که زیاد نیست :46:[/QUOTE]
پس همون 5400 بگیرم
عزیز من یه پیشنهاد دیگه هم دارمنقل قول:
نمیدونم بگم یا نه
کنوود خودش آمپ 2 کانال 7204 رو داره که اینطور که من قیمت دارم باید حدود 140 باشه
اگه تونستی اینو بگیر اینطوری میتونی گین آمپ رو کمتر باز کنی و عمر آمپت رو بیشتر کنی و فشار کمتری بهش وارد کنی :46:
سوالمو جور ِ دیگه مطرح کنم :کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4914927&postcount=2786
اینجا کسی LCD تو ماشینش استفاده می کنه اصلا .. اگه آره مارم اون رو لطف بفرمایید و اینکه جقدر از کنتراست تصویرش راضی
هستید
مچکرم فرهاد :19:
سلامنقل قول:
من از سیستم قبلم این امپ رو دارم :
JVC KS-AX3500
4*55 rms-40hm
max:570 w
می تونم از این امپ تو این سیستم استفاده کنم یا رد کنم بره ؟
اونوقت برق ماشین ( فکر کنم باطری 50 امپر باشه ) نیاز به تقویت داره ؟- خازن میخواد ؟
7150 با کنترل پخش206 ( روی فرمون ) کنترل میشه ؟
با تشکر
دوستان سلام
بین 7250 و 4150 کدوم روپیشنهاد میدید بخرم بدون آمپیلی برای پراید می خام ببندم . نظرتون در مورد باند چیه؟ 718 رو یکی میگفت که بیسش زیاده و خیلی جالب نیست. ممنون اگه نظر یدین
سلامنقل قول:
اون يه سري كه ميگي از ش بد ميگن و .... داستان داره:5:
براي 716 آمپ خوبيه ولي شايد براي .....مناسب نباشه:8:
با 7204 موافقم:10:نقل قول:
آمپ ضعيفي هست،بيشتر براي درايو كردن تيوتر ميخوره.البته اسپيكرهاي ضعيف رو هم درايو ميكنه ولي كلا ضعيفه.نقل قول:
50 آمپر رو براي چه تواني ميخواهيد استفاده كنيد.
نقل قول:
سلام
سیستمی که با مشورتتون انتخاب کردم اینه:
---------------------
h.u: pioneer 7150
sp: hq718
amp: Kenwood KAC-M845
sub: swe-1242
sp جلو : SPS-600C
دوست خوبمون (با نام کاربری driver ) گفتند:
شما که دیگه راحتین
سیم کشی هم دارین
یه جفت کامپوننت رو توی در وصل میکنین با خیال راحت
فقط باید 16 سانتی بگیرین و اگه برای در عقب میخواین 13 سانتی
یه پیشنهاد دیگه هم دارم
هر موقع پول دستتون اومد یه آمپ مونو مثله 8104 بگیرین و اون 2 کانال رو که بریج دادین ساب بدین به کامپوننت ها
اینطوری خیلی خیلی بهتر میشه
----------------------------
گفتم اگه بشه کامپوننت جلو رو با این امپ وصل کنم (چون دیگه این امپ رو فکر نکنم کسی از من 5 تومن هم بخره )
خوشحا می شم به دو سئوال دیگم هم جواب بدید ( تقویت برق ماشین و کنترل روی فرمون)
با تشکر
کنترل روی فرمون رو میتونید فیشش رو تهیه کنید و راه اندازی کنیننقل قول:
ما اینجا کرمانشاه جنس خوبش رو 17 خریدیم
12 تومنی هم داشت
برق رو هم جای باطری 206 خیلی کوچیکه
اگه 75 آمپر جا بشه عالیه اگه نه بهتر به فکر تقویت سیم کشی باشین حداقل گیج 4 حالت خوبش گیج 2 و اگه به فکر ارتقا در آینده هستین(سیستمی که برق زیادی نیساز داره) گیج صفر بکشین ولی در حال حاضر گیج 4 و 2 خوبه
آمپ باند هارو پیشنهاد میکنم بهتر انتخاب کنین و اینکه اون آمپ برای ساب روی حالت بریج یه جورایی ظلم حساب میشه و نباید انتظار خیلی زیادی داشته باشین و اینکه خوب مصرفش هم نسبتا بیشتر میشه
اون آمپ خودتون هم میتونید بریج بدین به اون کامپوننت ها :46:
نقل قول:
این امپ رو چون تنها گزینه یافت شده تو این چند صفحه بود انتخاب کردم (البته یکی دو مورد هم بود که نتونستم نشونی از اونها (توشهر خودمون و توی تهران البته به صورت اینترنتی ) گیر بیارم )
شما چه امپی رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر
دوستان من یه راهنمایی میخوام
من میخوام برای ماشینم روآ یک سیستم ببندم
شرایط من و ماشین اول بودجه 400 هزار تومان حالا یه نمه بالا اشکال نداره
دوم اینکه من یک ضبط یک جفت باند برای عقب و حالا جلو داره ولی فکر کنم ضعیف باشه فابریک هست و احتمالا امپ لازم دارم
سوک اینکه ماشین گاز سوز هست پس مسلما صندوق جای زیادی نداره
چهارم این که پیشاپیش بابت سیستم پیشنهادی تشکر میکنم:40::11:
آمپ چند مدلی هستنقل قول:
بسته به این داره که شما چقدر میخواین خرج کنین و چی پیدا بشه!
سوند استریم ، کنوود ، اینفینیتی رو که من تازه باهاش آشنا شدم ، JBL و....
دوست عزیز من خودم 718 رو با 3300 درایو کردم صداش خوبه اما مشکلی که داره اینه که توی ولوم بالا پروتکت میکنه و زیاد داغ میکنه و مهمتر اینکه صدای واقعی 718 رو در نمیاره 3300 نگیری بهتره همون 5400 بگیری خیلی قویتره و کامل 718 رو درایو میکنه(من اگر مشکل مالی نداشتم هیچوقت 718 رو با 3300 درایو نمی کردم)نقل قول:
ایشالا پول بیاد دستم آمپ که هیچی باکسم اضافه می کنم:8:.
توصیه های بچه ها مخصوصآ امیر(D R I V E R) و حمید(hamidR15) رو جدی بگیر.
سلام
حمید خان مثل این که ما رو فراموش کردیها.نگفتی بین 308 که خودم دارم و pw12 کدوم بهتره؟ راستی میگن این مدل ساند هم خودش چند مدل داره درسته؟ راستی اگه فرق آنچنانی نمی کنه زحمت طراحی باکس برای 308 را بکش حمید خان ممنون از زحمت شما دوست عزیز.
نقل قول:
سلام
برا ساب احتمالا همون 8104 رو بگیرم (اگه گیر بیاد )
برا اسپیکرها چند امپ معرفی کنید که خروجی 80 تا 100 وات rms داشته باشه ( حدود قیمت 200 )
با تشکر
سلامنقل قول:
خير،فراموش نكردم.:41:
من پارامترهاي PW12 رو گير نياوردم كه مدل كنم ولي به نظر نمياد تفاوتي با پايونير بكنه.
من براتون (براي 308) يه باكس پورتد با حد اكثر كارائي ساب ووفر طراحي ميكنم. البته يه نكته رو گوشزد ميكنم
"چون ماشين صندوقدار هست و ساب هم 12 اينچه ،نبايد انتظار زيادي ازش داشته باشيها،كه مثلا ويبره انچناني بده،اگه 15 بود دستمون تو Low Bass بيشتر باز بود"
فقط عجله نكن:10:
البته همه راهنمائيهارو دوست خوبم امير خان خدمتتون گفتند.كامپوننت آلپاين 80 وات ميخواد،شما بريج ببند به اون امپت انشاءاله بتونه كامل درايو كنه.ضمنا آمپ m845 گزينه مناسبي براي 718 و سابتون نيست.اگه هنوز نخريدي ،بهتر يه آمپ قويتر جايگزينش كني.البته احتمال داره با توجه به 3 اهمي بودن 718 توان بيشتري بكشه روي اين لود ولي ما هميشه موضوع افت ولتاژ روهم در نظر ميگيريم.نقل قول:
امكان ديستورت تو ولومهاي بالا هست.
ولي من هم با نظر امير موافقم.بهتره يه آمپ 4 كانال قوي براي اسپيكرها(مثل 7541 اينفينيتي) و يه امپ مونو براي ساب ووفر بگيريد.
درسته شايد براي خيليها سنگين بشه ولي مثلا 200 تومن(حدوديا) بيشتر خرج كنيد بهتره كه 400 بديد و دائم يا امپتون گرم كنه و پروتكت كنه و صدا هم مناسب نباشه و ديستورت پخش بشه.
در نهايت اين شما هستيد كه تصميم ميگيريد.ما تجربه هاي خودمون رو در اختيار دوستان قرار ميديم.
1-پخش پايونير DEH-7250SD قيمت 194تومننقل قول:
2-اسپيكر كنوود 718
3-امپ پايونير GM-5400T قيمت 127 تومن
4- پك برق +RCA حدود 40 تومن فقط حواست باشه هر چي گرفتي كابلهاي برق و منفي 4 گيج باشه
موفق باشي
چشم حمید خان هر چی شما دستور بدی راستی شما ساب 15 که قیمتش پایین باشه چی پیشنهاد میکنین.نمیخوام هزینه کنم به قول معروف با کمترین هزینه بیشترین کارایی و میخوامنقل قول:
سلام به اساتید
دیروز رفیقم یه سیستم بسته
hu:kenwood- ap 3400-sp178ex
بعد زیاد می کنه صدای ریزش خیلی زیاد میشه بیس کمه قضیه از چیه؟
سلام
من از یه کسی یه چیزایی شنیدم مبنی بر اینکه اگه بالاتر از حد توان یه باند بهش وات بدی به مرور زمان داغون میشه
حالا با این حرف دو دل شدم سر خرید آمپ:41:
این 7541 4 تا 111 تا میده ولی باند من 80 وات هست
آیا این حرف صحت داره آخه بعضیام میگن با افت ولتاژ میشه همون 90
حالا من موندم چه کنم
خوب گین واسه چیه دوست من(با تنظیم گین وات ورودی بهش رو می تونی کنترل کنی):8:.نقل قول:
البته اون مثلآ 80 وات نهایت اطمینان هست که شما تا 15-20 وات هم اگر بهش وات اضافه بدی به شرط دیسترویت نشدن مشکلی پیش نمیاره.
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
نقل قول:
بفرما حمید جان اینم پارامترهاش:
Soundstream PW 12 L
Tehonkesto: 350 Watts Rms
Impedanssi: 2 x 4 ohmia
Taajusvaste: 24 - 1.7 K
Fs: 37.5 Hz
Qes: 0,975
Qms: 4.5
Qts: 0.802
Vas: 1.448
Driver Disp: 0.0176
Xmax: 0.394 ( inch )
Spl: 85.33 dB
Hole dia: 278 mm
Mounting Depth / asennusyvyys: 148 mm
Quter Dia: 322 mm
من میخوام یه سیستم به شرح زیر ببندم ولی نمیدونم ازچه مارکی انتخاب کنم!
1-هدیونیت با قابلیت پخشDVD/VCD/USB همراه بابولوتث
2-مانیتور برای صندلی عقب
3- یه دونه ساب ووفر با 2تا باند برای عقب
**فقط هد یونته حتما بولوتوث داشته باشه که نیازی به نصب کیت نباشه!**
بودجه 1.000.000
]
دوستان نظرشون راجع به این آمپلی فایرچیه؟
[HTML]
http://www.sony.co.ir/product/xm-gtr2022
[/HTML]
خوب اول تشکرنقل قول:
دوم شما در مورد باند جلو یادتون رفت ایا همون باندها میکشه منظورم باند فابریک هست
سوم من رفتم دیدم باند 718 دو مدل داره منظورت کدوم مدل هست
چهارم صدای این سیستم چه جوری هست
پنجم یکی به من گفت امپ نبندی بهتره چون ماشین گازسوز هست میگه به خاطر تولید گرما خطرناک هست:18::18:
ششم تشکر:11::11::40::11::11:
سلام
من یه مدل ساب کنوود دیدم میخوام بخرم ازش خوشم اومد ولی نمیدونم چه آمپ 4 کانالی براش بردارم
مدل ساب این هستKenwood KFC-W3011
قیمتش چند هست؟؟
آمپ نمیخوام بالای 150تومن برام خرج برداره.
درضمن باندام 6975 هست.
و پخشم هم 6050
از افراد غیر حرفه ای خواهش میکنم نظری ندن چون باعث سردر گمی میشه فقط افراد حرفه ای نظر بدن.
نقل قول:
با سلام خدمت دوستان خیلی دلم تنگ شده بود .....
حسین خان جسارتا pw12 l با pw12s پارامترای اندکی متفاوت داره با عرض پوزش
سلامنقل قول:
منظورتون 178 ،718ex بود؟
بايد تنظيمات پخش و امپ و همينطور نصب سيم كشيها بررسي بشن.مثبت و منفي اگر اشتباه بسته شده باشه يكي از اشكالات هست.اگر بالانس رو به سمت چپ و راست ميبري و صداي باس قوي هست و در حالي كه رو حالت سنتر مياري بلعكس صداي باس ضعيف ميشه نشون ذهنده اشتباه وصل كردن سيمهاي مثبت و منفي هستش.
شايد از توي پخش لول Bass بسته هست وصداي تيوتتر لول Treble
زياد بازه
خلاصه يه جاي كار مشكل داره.
من نميخوام تو خرج بندازم كسي رو .فقط جهت راهنمائي گفتم.شما همين سابت رو براش باكس بساز فقط اگه شد امپ رو بعدا تعويض كن.:46:نقل قول:
راهاندازي سابهاي 15 اينچ كمي سخته(از نظر تغذيه و....)
ببين دوست من يه فرمول هست براي محاسبه افت ولتاژ:نقل قول:
v2/v1^2*watt RMS
اگر بيام ولتاژ دينام رو 14.4 در نظر بگيريم
و ولتاژ باطري رو 12.6
و آمپ هم كه روي 4 اهم 111 وات خروجي ميده،طبق فرمول ميشه:
85=111*2^12.6/14.4
پس اين آمپ رو ولتاژ 12.6 85 وات خروجي ميده راحت ميتوني از اين امپ استفاده كنيد.:8:كمتر خودروئي هست كه توي سيستم صوتيش افت ولتاژ نداشته باشه.:41:
اول خواهش ميكنم:11:نقل قول:
دوم،شما همون اسپيكر فابريك رو به خروجي پخشت بده ،اگر راضيتون نكرد بعدا به فكر تعويض باش:10:
سوم،شما 718EX بگير،تو اين سري مشكل مدل 718 معمولي مرتفع گرديده:46:
چهارم، بستگي به سليقه داره،يعني صدا سليقه اي هست،در كل يه صداي معمولي براي شروع سيستم بازي:8:
پنجم،مشاورتون اشتباه به عرض رسوندن،مگه ميخواهي آتيش روشن كني با آمپ:18:
ششم،قابلي نداشت دوست خوبم.موفقباشي:40:
اول خدمتتون بگم من حرفه اي نيستم،يعني به نظرم كسي نميتونه بگه من حرفه اي هستم:41:فط تجربه هاشون رو در اختيار قرار ميدن.نقل قول:
ساب در حد متوسط هست.،با توجه به Review هائي كه ازش خوندم تو باكس سيلد 1.12cu.ft با ورودي 300 وات RMS كارائي خوبي داشته.تقريبا تو رده پايونير 308 هستش.
[QUOTE=hamidR15;4931043]سلام
من نميخوام تو خرج بندازم كسي رو .فقط جهت راهنمائي گفتم.شما همين سابت رو براش باكس بساز فقط اگه شد امپ رو بعدا تعويض كن.:46:
راهاندازي سابهاي 15 اينچ كمي سخته(از نظر تغذيه و....)
QUOTE]
حمید خان ممنون از اینکه همه جوره راهنمایی میکنین و تجربیاتتون رو در اختیار می زارین پس شما زحمت بکش اون باکس رو واسم طراحی کن تا درستش کنم.ممنون میشم از شما دوست عزیز
اول خدمتتون بگم من حرفه اي نيستم،يعني به نظرم كسي نميتونه بگه من حرفه اي هستم:41:فط تجربه هاشون رو در اختيار قرار ميدن.
ساب در حد متوسط هست.،با توجه به Review هائي كه ازش خوندم تو باكس سيلد 1.12cu.ft با ورودي 300 وات RMS كارائي خوبي داشته.تقريبا تو رده پايونير 308 هستش.[/QUOTE]
خواهش حمید جان:40:
ولی بقیه سوال هامو جواب ندادید . قبل عید دنبال آمپ بودم نمیدونم کی ولی یکی از دوستان فرمودن بذار بعد عید ببینم چی به سر قیمتها میاد.
ومنم صبر کردم اما حالا هم ساب میخوام هم آمپ چهار کانال.
ساب رو انتخاب کردم همون کنوود.
آمپ چهار کانال در حد 150تومن چی بگیرم دست دوهم بود مهم نیست فقط قوی باشه
سلام دوستانراستی ماشین من 405 هستش
لطفا من رو راهنمایی کنید
من 1 سیستم روی ماشینم گذاشتم با مشخصات زیر
ولی دوتا مشکل داره اول اینکه توی ولومهای بالا واقعا کیفیت صدا افت میکنه و دوم ویبره و لرزشش کمه
مشخصات سیستم:
پخش پایونر DEH-5250SD
آمپلی فایر ساند استریم LW4.580
باند 6975 پایونر 500W
ساب باکس پایونرTS-WX303 30cm
همه جنس ها هم بجز امپلی اورجینال هستند که از خود نمایندگی پایونیر دبی خریدم
حالا به نظر شما مشکل از کجاست و راه حل چیه؟
با سلام به همگی
دو روز پیش یه رادیو پخش DEH-4250SD خریدم، خیلی عالیه. صدای خیلی خوبی تولید میکنه. built-in MOSFET 50W x 4 داره که فکر کنم یکی از مهمترین دلایل تولید صدای بلند و باکیفیتش باشه، آخه به هیچ عنوان از باندهایی که من دارم انتظار چنین صدای بلند و باکیفیتی رو نداشتم! پیش خودم قبل از اینکه این پخش رو بخرم میگفتم باندام حتما خرخر میکنه، اما وقتی این پخش رو بهش وصل کردم واقعا جا خوردم. قضیه چیه؟ چرا اینقدر صدای خوبی داره؟ کسی از این 4250 تا حالا استفاده کرده؟ پخش خوبیه به نظر شما؟ راستی، آمپلی و ساب هم میشه بهش وصل کرد دیگه؟ (آخر سوال آماتوری بود، آخه من اصلا چیزی درباره این چیزا نمیدونم)
راستی، دموش برام جالبه روی صفحه جمله مینویسه. باز هم راستی! عکس العملش خیلی عالیه؛ به محض اینکه فلش رو بهش وصل میکنم شروع به خوندن میکنه و اصلا تاخیر نداره.
این بازیاب صدای پیشرفته Advanced Sound Retriever که میگن، چیه؟
ورودی رم SD کجاس؟ هرچی میگردم پیداش نمیکنم.
اینترفیس چی هست؟
نقل قول:
سلام ممنون
این دینام و باتری پرشیا چند ولت میده ؟
ممنون.می دونستم اما خوب اشاره نشده بود که s هست یا l الان هم که گشتم واسه s چیزی پیدا نکردم:10:.نقل قول:
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره پخش خوبیه منم دارم خیلی ازش راضیم سرعتشم خوبه.
2 خروجیه آمپ داره که یکی واسه یک جفت باند و یکی هم برای ساب هست.
بازیاب صدای پیشرفته فرکانسهای خاصی از موزیک رو تقویت می کنه و مقداری از کیفیت از دست رفته موزیک رو برمیگردونه که 3 حالت داره یکی خاموش-یک بازیاب 1-یکی هم بازیاب 2 که به سلیقه خودتون هر کدوم رو خواستین قرار بدید.
ورودی sd سمت چپ زیر پنل هست پنل رو دربیار میبینیش.
اینترفیس برای ماشینهایی هست که روی فرمون دکمه های خاصی برای پخش دارن مثل رنو مگان یا سیتروئن زانتیا(البته برای به کار انداختنش یک رابط می خواد که بین پخش و دکمه های روی فرمون واسطه بشه)در کل منظور از اینتر فیس یعنی اینکه شما اگر ماشینت رو فرمون کنترلر پخش داشت می تونی با پخش ستش کنی و ازشون استفاده کنی همین.
دوستان کسی سیستمی برای من سراغ نداره؟!نقل قول:
من میخوام یه سیستم به شرح زیر ببندم ولی نمیدونم ازچه مارکی انتخاب کنم!
1-هدیونیت با قابلیت پخشDVD/VCD/USB همراه بابولوتث
2-مانیتور برای صندلی عقب
3- یه دونه ساب ووفر با 2تا باند برای عقب
**فقط هد یونته حتما بولوتوث داشته باشه که نیازی به نصب کیت نباشه!**
سلام دوستان
میخواستم بدونم که تمام ماشینها hilux4*4 باند های 2درب عقب غیر فعال یا فقط مال ما اینطوره؟