گیر آوردم
برای اینترنت سکیوریتی هست
فقط نمیدونم چرا دکمه ضمیمه کردن نیست که یزارمش برای دانلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
گیر آوردم
برای اینترنت سکیوریتی هست
فقط نمیدونم چرا دکمه ضمیمه کردن نیست که یزارمش برای دانلود
کلید لطفا؟
سلام.
دوستان من میخوام اویرا نسخه اینرنت سکوریتی 2012 رو بخرم.قیمت از نمایندگی اویرا تو ایران (بین 40 تا 50 تومن میشه).به نظر شما ایا ارزشش رو داره همچین کاری بکنم یا نه؟
چه معایب و مشکلات و چه مزایایی داره؟ (راسته که میگن نسخه 2012 ،همین ورژن با ویندوز 7 مشکل داره)؟
دوستان یک راهنمایی جامع و کامل می خوام؟
منتظرم؟
لاینسس اینترنت سکوریتی 2012 را می خواستم
از سایت --------- گرفتم متأسفانه از چهار لینک دولینک دانلود نشد و دو لینک دیگر را خود آویرا لاینسس ها را قبول نکرد !!!
دوستان از تریال ریست زیر استفاده کنید
خدا امواتت رو بیامرزه یه چند وقتی میشد ایویرا به ای پی ایران لایسنس نمیدادنقل قول:
دوستان کسی نیست کمک و راهنمایی کنه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر من تا نرم افزارهای امنیتی رایگان وجود داره احتیاجی نیست هزینه کنید
میتونید از اویرا فری در کنار فایروال کمودو استفاده کنید و گارد بسیار قوی ایجاد کنید (avira +comodo firewal)
من جای شما بودم50 تومن میزاشتم تو جیبم هر روز بعد از ظهر میرفتم بستنی میزدم به بدن دی
تمام موارد بالا نظر شخصی بود هیچ مسیولیتی بر عهده نمیگیرم انتخاب با خودتون
نسخه free رو دانلود کردم
گارد فعال داره ؟
احتیاجی به کی و سریال نداشته باشه ؟!!!!
آواست رو میخوام حذف کنم چون دیگه آپدیت نمیشه
بله گارد دارعنقل قول:
خیر احتیاجی نداره
حذف کن بره : دی
ممنون . دوست عزیز این کلید از زمان استفاده تاریخش شروع میشه یا کلا یه تاریخ مصرف داره و اگه استفاده نکنیم اکسپایر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
لطف کنید جواب بدید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام.نقل قول:
مسلما ، هرکلیدی برای آویرا موعد داره ، یعنی مثلا تا شش ماه دیگه تموم میشه ، نه اینکه از وقتی که شما نصبش کنید تایم کلید شما حساب بشه.
مثال :
این کلید آویرا در تاریخ 20 اکتبر 2012 به پایان میرسه، خوب شما اگه 19 اکتبر هم کلید رو نصب کنید کلا یک روز وقت دارین !
به تاریخ Expire شدن کلید دقت بکنید.
موفق باشید.
بگو لانسیس تا 2013 نه Avira Internet Security 2013نقل قول:
کلید جدید لطفا؟
اگر که برای نسخه سکیوریتی میخواین از لینک پایین دانلود کنید:20:نقل قول:
لعنتی سایت --------- دیگه فایل key رایگان نمیزاره
کسی key جدید premium نداره؟
کلید جدید antivirus premium?
کلید جدیدم آرزوست :11:
السلام علیک یا دوستان
من گاهی وقتها میخوام انتی ویروس رو باز کنم یا اپدیت کنم این پیغام میاد البته همون لحظه میتونم اسکن کنم
این مشکل رو من داشتم و حتی اگه تو سایت آویرا هم بری میبینی که خیلی ها این مشکل رو دارن.نقل قول:
شما همین comctl32.dll رو دانلود کن در Windows\System32 قرارش بده، باید درست بشه.
خود آویرا هنوز این مشکل رو برطرف نکرده!
برای من همش میزنه نامعتبر!!Avira antivirus premiumنقل قول:
اونا برای Avira Premium Security بود.نقل قول:
و اما برای آنتی ویروس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
قابل توجه دوستان و کاربرای Avira Professional Security Avira Internet Security 2012 Avira Antivirus Premium 2012 ورژنهای 32 بیتی
باگ مربوط به ProActiv این آنتی ویروس به خوبی برطرف شده، لذا Bug fix این مشکل در یکی از آپدیتها قرار داده شده و میتونید این بخش ProActiv
رو فعال کنید مجدد.
با تشکر..
کلید لطفا؟
سلام
هاردهایی که حجم بالایی دارند را چطور می شه ویروس یابی کرد
راستش من اصلاً این ها را ویروس یابی نمی کنم و مجبورم باز کنم چون فوق العاده طول می کشد
ویروس یاب من آویرا هستش
سلام
آنتی ویروسم(avira internet security 2012) یه هفته ای میشه که نمیتونم آپدیتش کنم همش پیغام error میده
باید چکار کنم؟
من آویرا نسخه رایگان رو نصب کردم و اپدیت حالا اگه بخوام یک سیستم دیگه رو با اپدیتهای خودم بصورت افلاین اپدیت کنم چکار کنم ؟
این برنامه واسه ساختن فایل نصبی از آپدیت هاس، اون فایل تکست هم راهنمای کار با نرم افزارهنقل قول:
:46:
با سلام
دوستان برای دانلود اپدیت افلاین می توانید از نرم افزار زیر استفاده کنید.
این نرم افزار توسط خود شرکت avira ارائه شده.
با تشکر
مسلما اویرا خیلی بهتره...
من چون مشکل کلید داشتم پاکش کردم.
تو خابگاه لپ تاپای زیادی دیدم nod داشتن،با اینکه اپدیت بودن اما بازم ویروسی شدن
سلام.. یک خبر خوب برای آویرایی ها !
امروز نسخه ی بتای Avira Protection Cloud منتشر شد.
===================
از ویژگیهای این نسخه :
شناسایی در هرلحظه بر اساس آخرین آپدیتها.
مهمترین ویژگی سرعت بسیار زیاد اسکن آویرا کلاد هستش.
Flase positive به صفر یا حداقل رسیده.
اسکن و شناسایی نقاطی که مورد حمله ی سایبری قرار میگیرن
===================
پیش نیاز نصب این برنامه :
کد:Microsoft .NET Framework 4
Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package
Internet connection
Windows XP SP3 or higher
ثبت نام در BetaCenter :
دانلود برنامه :کد:https://betacenter.avira.com/callout/?callid=98D489171C6645AA9F7B7D1129D20105
اطلاعات بیشتر :کد:http://ulqa.ftp.avira.com/public/apc/avira_cloud_tech_preview_setup.exe
کد:http://www.avira.com/en/avira-protection-cloud
سلام
آقا من این کدی که نوشتی واسه آپدیت آفلاین avira هستو زدم و دانلود کردم ولی الان رفتم رو گزینه آپدیت دستی تا فایل آپدیت رو به آنتی ویروس نشون بدم وقتی گزینه آپدیت دستی را میزنم هیچ عملی انجام نمیده و انگار نه انگار.سیستمو یبار ریست کردم ولی بازم بی تاثیر بود .لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم
در ضمن آیا آپدیتی که توسط این کدی که گذاشتین واسه آپدیت آفلاین برای ورژن internet security جواب میدهد؟
آپدیتهای آویرا رو میتونین از یکی از این دو سرور دریافت کنید ، برای همه ی ورژنها هستش تاجایی که میدونم:
اگه از نرم افزار m.hashemi استفاده می کنی (avira_fusebundlegen-win32-en) ، بعد از دانلود باد اکسترکتش کنی ،فایل fusebundle.exe رو اجرا کنی، این فایل خودش بر اساس ورژنت اپدیت افلان رو واست دانلود میکنه ، بعد ازون از قسمت اپدیت افلاین ویرا اجرتش میکنی.نقل قول: