آقایون با تجربه خواهشآ کمک
من چند سال هست دنبال ای دی اس ال خوبم
ولی سرگردان بین شرکت ها و مخابرات...
بعضی وقت ها آدم گیج میشه lمرکز تلفن امت هستم کمک کنید جه شرکت هایی این منطقه رو ساپورت میکنه
Printable View
آقایون با تجربه خواهشآ کمک
من چند سال هست دنبال ای دی اس ال خوبم
ولی سرگردان بین شرکت ها و مخابرات...
بعضی وقت ها آدم گیج میشه lمرکز تلفن امت هستم کمک کنید جه شرکت هایی این منطقه رو ساپورت میکنه
آقا شما عجب صبر و پشتکاری داری! چند سال!نقل قول:
امت رو صبانت پشتیبانی میکنه یکی از اقوام داره.
شاتل هم فک کنم باشه
فعلا صبا رو پیشنهاد نمیکنم چون بدجور تر زده
شاتل هم بدک نیست
مخابرات هم هست که به لعنت خدا هم نی ارزه!
دیگه خودت میدونی
کسی مرکز رسالت هست؟
چی داره و وضعیتش چطوره؟
کس دیگه ای مرکز قدس نیست؟!
اینجا وضعیت واقعا مزخرفه!
من مرکز فرشچی مشترک صبا هستم
روزانه تقریبا خوبه البته من یک مگ دارم ولی معمولا از یک مگ بیشتره
ولی شبانه افتضاح هست در حدود دیال آپم نیست . من با پشتیبانی تماس گرفتم . میگه پهنای باند تو مرکز موجوده و خالی و من هم گفت پس چرا من مشکل دارم .گفت شاید از تهران محدودیت اعمال می شه . خلاصه قرار شد . فردا جواب بده ؟!!!!!!
اینم سرعت روزانم هست که تقریبا مشکلی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر تو تونستی از این پشتیبانی ها جواب درست و حسابی بگیری, یعنی اینکه تونستی پشت گوشت رو بدون استفاده از آینه و سایر وسایل ببینی.
بابا منم مثل شما ولی سوالم اینه کسی دیگه از مرکز فرشچی هست که از صبا سرویس داشته باشه ؟ سرعت شبانش چجوریه ؟
مگه من گفتم صبا؟:13:نقل قول:
این سابین مشهد حسابی قاط زده:13:
الان ( ساعت 16:15 ) با سرویس 128 دارم با سرعت 230 دانلود میکنم. ولی سرویس شبانه شده مثل دایال آپ !!!
تهران که بودم صبا شبانه و روزانه اش تفاوت زیادی نداشت
عزیز صابین که نماینده ی فروش صباست , مگه نیست ؟نقل قول:
میشه بگی کدوم مرکز هستی ؟ من فرشچی هستم و دقیقا همچین مشکلی دارم .
من میگم شما تماس بگیر با پشتیبانی (بیتا سیستم ) بگو مشکلتو و اگه گفتن باید با آقای حاج صالحی صحبت کنی .
بگو وصل کنن باهش صحبت کن مشکل رو بگو ببین چی می گه ؟ بیا جوابی که میده رو اینجا بگو .
در ضمن کدوم مرکزی ؟
---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
دوستان عزیز هر کس مشترک صبانت هست . بیاد بگه سرعت شبنش چجوریاس ؟ مرکز رو هم بگید ؟
امروز زنگ زدیم پشتیبانی گفتش که میدیم براتون چک کنن نویز نداشته باشید! :O
یعنی چی؟!
مگه میشه یهویی نویز دار بشه؟!
مخابرات رو نمیدونم اسمش چیه :31: بل وکیل آبادفارغ التحصیلان.
هنوز با پشتیبانی تماس نگرفتم ولی میدونم جواب درستی نمیدن.
اگه تا چند روز دیگه درست نشه حالشونو میگیرم:13:
ایول پس بچه محلی. مرکز مخابراتی 15 خرداده.نقل قول:
كودك دورن كه همشهريه ما نميدونستيم:31:
---------
باز اين كابلهاي دريايي قطع رفته
من حجمم داره تموم میشه 1 مگ شش ماه داشتم هنوز 1 هفته دیگه مونده بشه 2 ماه ولی بیشتر از 2 سوم حجم تموم شده .
کسی حجم اضافی داره ؟ من خریدارم .
در ضمن من اگه برم یه 10 گیگ یکماه 128 بخرم میتونم تو این 4 ماه که از این اکانتم مونده استفاده کنم ؟
من صبا دارم . یکی از بچه ها آلمان ماهی 20 یورو میده سرعت 100 مگ نا محدود بعد ما کلن تو مشهد 500 مگ پهنا ی باند نداریم ....
واقعا که بیچاره ایم . با این مخابرات دزد حروم زاده ......
خب چرا شارژ نمیکنی؟نقل قول:
مخابرات انقلاب که 1.6 گیگابیت پهنای باند داره
پست ویرایش شد../
چنده؟؟
این سرعت روزانشه دیگه؟ سرعت شبانش چطوریه؟!
از خود speedtest عکس بذاریدنقل قول:
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
442 کیلوبیت هست اگر دستکاری نشده باشهنقل قول:
عجب سرعتي :27:نقل قول:
اوضاع اینترنت شبانش چطوریه ؟ راستی اینترنت شبانش از چه ساعتی شروع میشه ؟نقل قول:
لینک اصلی رو نگذاشتم چون بنا به تنظیمات پیشفرض بر حسب مگابیت نشون میده و فاصله رو مایل و من میخاستم کیلوبیت و کیلومتر باشه همین؛ دستکاری کدومه نوکرتم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شبانه هم 20 تا 30 نهایتش 32، مدتش بین 3 (3تا6) تا 6(1تا7) ساعت بسته به قرارداد.
من قصدم تبلیغ نبود فقط اطلاع رسانی کردم، همین. نه این شرکت رو پیشنهاد میکنم نه رد میکنم ، نه میگم خویه نه بده. خودتون بررسی کنین.
از قرار شارژ هر گیگ 5300 هست ( واقعا روزگاره ما داریم ) ولی اونطوری که من میگم ارزونتر میشه . که بری یه اکانت مثلا 3 ماه 128 بخری بندازی سرش :دی ( البته اگه بشه ) . که باید بشه , چون من که خطم رانژه صبانت هست . و اکانتم هم 4 ماه دیگه فرصت داره . حالا اگه بیام یه 128 بگیرم 3 ماه 10 گیگ فکر کنم مشکلی نباشه .نقل قول:
در ضمن مخابرات انقلاب این پهنای باند خالیشه :دی یا پر ؟ اگه پره که به کی میده ؟ ؟؟؟؟؟؟؟
تو جدا ورداشتی تصویر رو ویرایش کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا تو دیگه کی هستی ؟نقل قول:
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
عزیزان همشهری شما که 128 دارید هم سرعتتون تا 2 مگ باز هست ؟ البته صبانت منظورم هست ؟
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
آقا ما نخوایم ای پستمون به اون یکی بچسبه باید کیرو ببینیم ؟
سلام
این تست من 128 صبانت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا ایول سرعت ! 7 مگ ! یعنی میتونی آنلاین دی وی دی نگاه کنی! (بیت ریت دی وی دی استاندارد همین حدوداست) شما در ساعت سه گیگ دانلود داری. حالا جالب میشه اگه سرویست سه ماهه 9 گیگ صبانت باشه :31: یعنی ماهی سه گیگ که شما میتونی تو یک ساعت تهش رو بالا بیاری.نقل قول:
نتیجه اخلاقی: تا وقتی محدودیت حجم دانلود وجود داره، سرعتهای چند مگ به درد نمیخوره؛ تازه زودتر هم تموم مبشه .
من دیگه دارم کم کم Cool بودنم را از دست میدم!
سرعت دانلود: 25Kbps
سرویس خریداری شده : 1Mb
هیچ کس هم جوابگو نیست!
برادرا میتونن ما را در این زمینه رووشن کنن! چطور میشه که یهویی اینطوری میشه؟!
1- منظورم از شارژ خرید دوباره سرویس بودنقل قول:
2-کل پهنای باند صبانت در مخابرات انقلاب
3-متاسفانه نمیتونی کسی رو ببینی:31:
حاجي دردت چبه؟:31:نقل قول:
گفتم كه بالا بخاظره پاره شدN كابلها اين وضغ ادامه داره
دان بي دان
1- زحمت کشیدی خودم که همین رو گفتمنقل قول:
2-برو بابا احتمالا متوهم شدی . این پهنای باند کل مشهد شاید باشه . که البته اونم فکر نکنم .:27:
3-این یکی رو خوب گفتی
ولی خدایش این تاپیک مشهدی ها هم مزخرفه . هر چی میگی کسی گوش نمیده .
من 2 تا سوال دارم :
1- شما وضع سرعت شبانتون چجوریاس ؟ تو کدوم مرکز هستید ؟
2-شما که 128 دارید سرعت دانلودتون همه تا 2 مگ بازه ؟
1-چی داداش چی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2-آقا جان وقتی 128 همه رو 2 مگ میبندن معلومه انقدر هم باید پهنای باند بخواد ولی شبا که میگن کم میاره چرت میگن خودشون کم میکنن
1-افتضاح-انقلاب
2-دانلود من 233 هست که همون 2مگ
من سرعت اینترنت شبانه ام خوبه (صبانت - 15 خرداد) و شبی بالای 1 گیگ دانلود دارم اما بعضی شبها بعد از چند دقیقه که کانکت میشم اینترنت قطع میشه و ارور 769 میده و دیگه هم وصل نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
آقا قضیه چیه؟
سرعت دانلود من چند شبه به شدت 0 شده. کابل واقعا پاره شده؟ این کابل کجا بوده؟ فقط تو مشهد؟ تو منطقه آزادی؟ آخه چرا بقیه سرعتشون پایین نیست؟
این چه حور کابل پاره شدنیه که گاهی تا 250 هم میره ولی باز میاد پایین روی 0. نگید لینکها مشکل داره.
واسه من 1 , 2 روز پیش اینجوری بود اما الان درست شده تقریبا . ارور میاد اما یعد چند دقیقه کانکت میشهنقل قول:
2-1 پسر جان 2 مگ روز که همه نمیان با هم برن رو دانلود . تو یک صفحه رو باز می کنی بعد می خونی وقتی تو میخونی اون یکی باز یک صفحه باز می کنه . برای روز اوضاع خوب و درست بنظر می رسه . اما شب که همه میزارن دانلود اوضاع یکم نافورم میشه . پهنای باند کم میاد . که به این میگن over sale در واقع فروش بیشتر از حد .نقل قول:
هر چند نکته ای که باعث تعجب من شده ( البته نه کاملا ) این که با صحبت هایی که با آقای حاج صالحی (مسئول سرعت تو بیتا سیستم ) ایشون گفت که گراف هایی که جلوی من هست نشون میده که کل پهنای باند شب اشغال نشده . و من سوال کردم خوب این یعنی چی ؟ مگه به این معنی نیست که شما پهنای باند مشترکین رو تو DSLAM ها کاهش دادید و اینجوری ست کردید . گفت نه , گفت ما چنین کاری نکردیم . گفتم پس کی اینکارو کرده . گفت شاید از اکانتینگ باشه که دشته تهران هست . ولی همچنان موضوع روشن نشد . بازم دنبالش هستم .
ولی نکته ای که بنظر میاد این صبانت ترفند کثیف و هوشمندانه ای داره میزنه . تو روز پهنای باند زیاده در نتیجه حجم شما زودتر تموم میشه . شب که میای دانلود مفته بزنی میاد پهنای باند رو کم می کنه که نتونی دان کنی و در نتیجه دوباره روز دانلود کنی و از حجمت کم بشه و همه ی این ها باعث می شن شما زودتر بری حجم بخری , چون زودتر تموم میشه .
فقط این تئوری یک نقص داره . اونم اینه که ما تو برخی از مراکز شب ها هم سرعت خوبه . ؟؟؟؟؟ که نمی دونم برای جلب مشترکین در منطقه های جدید هست یا .......
2-2 دقیقا سرعت دانلود روز منم 233 هست تو روز ولی شب در حد دیال آپ مرکزم فرشچی هست .
بقیه دوستان نمی خوان به این 2 سوال جواب بدن ؟؟؟ می خوام یه جمع بندی کنم .
باز خوبه ما که تقریبا تعطیل هست .نقل قول:
آقا شوخی می کنی چجوریه که کابل تو روز وصل میشه و شب میره تو تخت خواب می خوابه و قطع می شه .....خخخخخخنقل قول:
خدایش اینا مارو اسکول گیر آوردن .:2:
من هفته پیش تا 2.8گیگ هم دان کرده بودم .:18:ولی از چندشب پیش که میخواستم بزارم دان کنه سرعتم از 15 بالاتر نمیرفت .البته با همون سرورهایی که هفته پیش 2.8گیگ گرفتم .هرچی سرور امتحان میکنم همینجوریه. قضیه کابل هم دروغ محضه.:27:نقل قول:
هفته قبل یک بار مودم رو خاموش روشن میکردم سرعت روی 220میرفت ولی الان هرچی خاموش روشن میکنم سرعت همون 15 هست.:2:
اینجا ایران است از زندگی لذت ببرید.:2:
خب بله دیگه وقتی اینقدر عذابمون میدن هیچ کدوم جیک نمی زنیم همینه دیگه (خودم هم همین طورم ها :31:) .نقل قول:
شاتل هم همینطوری شده.نقل قول:
ولی نکته ای که بنظر میاد این صبانت ترفند کثیف و هوشمندانه ای داره میزنه . تو روز پهنای باند زیاده در نتیجه حجم شما زودتر تموم میشه . شب که میای دانلود مفته بزنی میاد پهنای باند رو کم می کنه که نتونی دان کنی و در نتیجه دوباره روز دانلود کنی و از حجمت کم بشه و همه ی این ها باعث می شن شما زودتر بری حجم بخری , چون زودتر تموم میشه .
فقط این تئوری یک نقص داره . اونم اینه که ما تو برخی از مراکز شب ها هم سرعت خوبه . ؟؟؟؟؟ که نمی دونم برای جلب مشترکین در منطقه های جدید هست یا .......
روز 250 شب 0 .
دوستان من تا سه شب پیش بین 3 تا 3.5GB میگرفتم . ولی این سه شب سرعت تقریبا صفره . قضیه چیه ؟
تو منطقه صابری هستم.
خوش بحالت بابانقل قول:
منم صابری هستم ولی از قبل از عید دانلودم اومده زیر یک گیگ
این چند روز هم که سرعت به صورت محسوسی کاهش پیدا کرده :41:
امروز صبح زنگ زدم هم شرکت هم پشتیبانی ... پشتیبانی گفت به علت بالا رفتن اکانتها و مشکل کابلی از تهران سرعت ها افت کرده ... بعدهم گفت احتمالا تا فردا مشکل سرعت حل میشه
برای اون دسته از دوستانی که تایم صبح که مجانی هست سرعت خیلی پایین دارند این مشکل به خاطر دادن اکانت های زیاد هست که حجم ترافیکی خیلی رفته بالا و پهنای باند محدود تر شده با این حال گفتن طرح جدیدی رو میخوان پیاده کنن که حجم ترافیکی کمتر بشه و سرعت بالاتر بره .
این خلاصه ی صحبت 20 دقیقه ای من با پشتیبانی صبا مرکز فرشچی بود
:10: