یکیم پست هایه مارو ببینه تورو خدا...به خدا ما هم رشتی هستیم.
نقل قول:
راستی کسی امروز از این قطع و وصل شدن هایه لحظه ای داشته؟؟؟؟کلی کلافه شدم امروز :( :( :(
Printable View
یکیم پست هایه مارو ببینه تورو خدا...به خدا ما هم رشتی هستیم.
نقل قول:
راستی کسی امروز از این قطع و وصل شدن هایه لحظه ای داشته؟؟؟؟کلی کلافه شدم امروز :( :( :(
نه داداش..نقل قول:
مال من که اصلا قطع نشد..
مخلص همشهری هم هستیم..
نه دوست عزیز .. من که مرکز 3 هستم قطعی نداشتم و اتفاقا استفاده امروزم ( یعنی دیروز که جمعه باشه ) زیاد بوده . پس قطعی سراسرشهر نبوده ... کابلای مسی همش فرسودست ! قبلا که دایل آپ داشتیم تا یه باد و بارونی میومد یا کلاغ مینشست رو سیم فوری یا قطع میشد یا کیفیت از 0 میرفت رو 20- ! دیروز هم که بارانی بود ... ببین کجا رو طرفای خونتون داشتن می کندن طبق معمول آب جم شده خطهای مسیر شما اختلال ایجاد شده ... اینجور شاهکارا زیاد پیش میاد ! ما هم مخلص همشهریان عزیز هستیم . :10:نقل قول:
در ضمن سرعت تورنت هم الان که 1:30 شبه برای دانلود همزمان 4 تا فایل سر جمع بین 55 الی 70 کیلوبایته که باز هم از دیشب بهتره .
یه سوال تورنتی .
الان یه فایل دارم که سیدش درون پرانتز زده (55) و بیرون پرانتز زده 23 این پرانتز چیه؟؟
من روی enable گذاشتم با این تعداد سید درسته؟؟
سرعت خوبه..
7تا فایل دارم میگیرم..
یکیش 120 .. یکیش 80-90 .. پنج تاشون هم بین 40-50
می شه گفت سیدش کمه ... اما بذارش رو forced برنامه رو باز و بسته کن و صبر کن از شروع دانلودش یه 10 دقیقه بگذره ببین سرعت دانلودش چطوره ...نقل قول:
اگه دیدی خوب جواب نداد بذار رو حالت enabled کلا من که رو حالت forced بهتر نتیجه گرفتم اما اگه دیدی تعداد سیدها بیش از حد کمه ( مثلا یه فایل آنتیک که 15 تا سید داره ! ) بذارش رو همون enabled بهتر جواب میده .
هیچ باید و نبایدی وجود نداره ... یعنی اینا از رو تجربه کردن به دست اومده و کسی نگفته مثلا حتما سید 51 باشه این تنظیم بهتر جواب می ده و اگه 49 تا باشه اون یکی ! اما اگه فرض کنیم همه فایلا تعداد سید خوبی دارن از همه بهتر همون forced بعد enabled و حالت غیر فعال ( disabled ) هیچ وقت توصیه نمیشه .
اما عددهایی که داخل پرانتز تو قسمت سید می نویسه یعنی کل سید دهنده هایی که برای اون فایل تورنت وجود دارن و عدد جلو پرانتز تعداد سید دهنده هایی هست که از بین همه اونا دارن به کامپیوتر شما سید میدن ...
اگه می خوای بفهمی این تنظیم رو دانلود فایل چقدر تاثیر داشته می تونی به گزینه peers اون فایل بری .. بعد تو ردیف down speed کلیدش رو کلیک کن می بینی از بین کل کسانی که سیدر هستن اونایی که دارن فایل رو بهت می دن به ترتیب سرعت مرتب می شن ... حالا هر چی این تعداد بیشتر بشه بهتر ... با گذاشتن رو جالت forced هم معمولا تعدادشون زیاد میشه .
@ حسین آقا
با این حساب که شما می گی سرعت کل این 7 تا فایل بالای 450 کیلو بایت می شه !یعنی سرعت اینترنت اروپا رو می ذاره تو جیبش ! یه جاشو اشتباه گفتی چون غیر ممکنه سرعتت اینقده باشه ! :46:
سرعت دانلود پارس آنلاین تو صبح افتضاح شده الان دارم لینک مستقیمو با 256 6 گیگ 15 تا 30 دانلود میکنم صد رحمت به شب آدم پشیمون میشه از دانلود کردن
سلام دوستان.من مودم وایرلسtp-link8901 خریدم.فک کنم تا دو شنبه adsl وصل میشه.دوستان میشه درباره راه اندازی این مودم راهنماییم کنین؟تو دفترچش نوشته به کانکشنو هیچی دیگه نیاز نداره.یعنی وقتی یه سر مودمو به کیس و اون سرشو به برق وصل کنم به همین راحتی راه میوفته؟ممنون.
سرعت دیشب یکم بهتر از شبای قبل بود فقط یه کم
سرعت پارس آنلاین تو صبح افتضاح شده با 256 6 گیگ سرعت دانلودم از 15 تا 30 هستش اونم با لینک مستقیم بالاترم نمیره صد رحمت به شب آدم پشیمون میشه از دانلود کردن.
نقل قول:
صفحه 176 یه فایل PDF هست دانلودش کن همه چی تمام و کمال توضیح داده شده..
اگه بازم مشگلی داشتی بیا اینجا مطرح کن..
آره درست گفتی...باران که بود، تازه حفاری هم ماشالله یک هفته ای هست که مشغولشن.نقل قول:
نه دوست عزیز .. من که مرکز 3 هستم قطعی نداشتم و اتفاقا استفاده امروزم ( یعنی دیروز که جمعه باشه ) زیاد بوده . پس قطعی سراسرشهر نبوده ... کابلای مسی همش فرسودست ! قبلا که دایل آپ داشتیم تا یه باد و بارونی میومد یا کلاغ مینشست رو سیم فوری یا قطع میشد یا کیفیت از 0 میرفت رو 20- ! دیروز هم که بارانی بود ... ببین کجا رو طرفای خونتون داشتن می کندن طبق معمول آب جم شده خطهای مسیر شما اختلال ایجاد شده ... اینجور شاهکارا زیاد پیش میاد ! ما هم مخلص همشهریان عزیز هستیم .
مثه اینکه واسه همه سرعت خوب بود...اما دیروز به جز یه دانلود (که سرعتم تا 400kbps بالا رفته بود،که فک کنم به خاطر همون اختلالاته که اشتباهی همچین سرعتی رو به ما داده :دی) در بقیه ی زمان ها سرعتم افتضاح بود...1 تا 6 هم که بهتره نگم :(
قطع شدن هایه لحظه ای که چند ثانیه بعدش وصل بشه زیاد بود (مخصوصا آخرای روز)
دمه همتون گرم....ما هم مخلصه هر چی بچه رشتی هستیم
@ حسین آقا
با این حساب که شما می گی سرعت کل این 7 تا فایل بالای 450 کیلو بایت می شه !یعنی سرعت اینترنت اروپا رو می ذاره تو جیبش ! یه جاشو اشتباه گفتی چون غیر ممکنه سرعتت اینقده باشه ! :46:[/QUOTE]
نه دااش اشتباه چی !!
اون موقعی که پست رو نوشتم سرعتم خیلی خوب بود و بعدش خوابیدم و صبح دیدم یکی از فایلها دانلود نشده..
دوتا هم سر 99.99% قطع شدن.. مگه دیشب قطعی داشتیم ؟؟
من که دیشب با قطعی مواجه نشدم .یه فیلم %100 دانلود شد . دوستان دیگه رو نمی دونم .نقل قول:
از این جهت گفتم شاید اشتباه کردی چون گفتی :
گفتی 7 تا فایل داری میگیری ... یعنی 7 تا فایل همزمان ... یه دونه 120 کیلو بایت ... دومی 80-90 فرض می کنیم همون 80 کیلو بایت ... 5 تا بقیه هم بین 40-50 که اون 5 تا رو هم اگه دونه ای 40 برات حساب کنیم و همه رو با هم جمع بزنیم سر جمع حسابت می شه : 40+40+40+40+40+80+120=390 کیلو بایت !! که امکان پذیر نیست ! آخه 2 تا فایل اولی رو یکی یکی گفتی آدم فکر می کنه اون 5 تا بقیه هم دونه حساب بوده !یعنی هر کدوم 40-50 :46:نقل قول:
سرعت خوبه..
7تا فایل دارم میگیرم..
یکیش 120 .. یکیش 80-90 .. پنج تاشون هم بین 40-50
مگه اینکه اون 5 تا فایل رو سر جمع برات50 تا حساب کنیم یه تخفیفی بدیم ( یعنی دونه ای 10 کیلو بایت ! ) اونوقت حسابت درست در میاد می شه 120+80+50=250 کیلو بایت :46: که اینم آخرشه ! بازم اسفند دود کن واسه مودمت .
منم قطعی نداشتم .
درسته کار مشکلی نیست . اما چون مودم وایرلس هست یه بار مثل بقیه مودمها تنظیم اتوماتیک یا دستی می کنی و بعدش برای اون کامپیوترهایی که می خوان وصل شن آی -پی تعیین می کنی ...نقل قول:
اینجا رو بخون پست شماره 4 و 9 هم حالت کلی تنظیم تو مودم وایرلس رو گفته و هم قدم به قدم با توجه به کاتالوگ همین مدل :
فقط جایی که گفته vpi 0 vci 35 شما طبق تنظیمات اندیشه سبز باید وارد کنی : vpi= 8 vci =35 یا اگه تنظیم اتوماتیک بشه خودش اینا رو تشخیص میده ...
[HTML]http://www.webhostingtalk.ir/f41/%DA%A9%D8%A7%D9%86%D9%81%DB%8C%DA%AF-tp-link-w8901g-7687/[/HTML]
اگه تو تنظیم مودم وایرلس باز هم مشکل داشتی به قسمت شبکه تو فروم خودمون مراجعه کن کامل برات توضیح میدن.اینجا :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=244418[/HTML]
موفق باشی.
والا چی بگم ! تو این چاله هایی که تازگیا تو هر کوچه و خیابونی دارن می کنن آدم اگه پاش گیر کنه ( خدای ناکرده ! ) سقط میشه ! چه برسه به این کابلای بدبخت مخابراتی که روزای آفتابی بیل مکانیکی و لنگر میخوره بهشون روزای بارانی هم که کل شبکه رشت رفته زیر آب !!! اینترنت که سهله ! همین تلفن معمولی روزای بارانی انقده نویز داره که صدا به صدا نمیرسه ! حالا یه چند باری هم قطع شه کاملا طبق استانداردای جهانیه ! شما ناراخت نشو . یه بار یکی از همین تقسیم کننده های تلفن رو داشتن سرویس میکردن 2 تا کارگر سر ورودی محفظه کابلا رو باز کرده بودن خود مهندسه با یه چکمه بلند 3 متر عقب تر واستاده بود که پاش خیس نشه ! کارگرا هم چشمت روز بد نبینه تا کمر رفته بودن تو اون چاهک مخابراتی که پر آب بود! کابلا هم اون زیر قوطه ور بودن حسابی ... اینا یکی یکی سرشونو بیرون میکشیدن ... !!! :13:نقل قول:
به هر حال ما همه ایرانیا رو دوست داریم ... اما شمالیها و همشهریا رو یه کمی بیشتر ! بخصوص اینکه این فروم ساخت رشته ... از موسسینش گرفته که یه رشتی خوش فکر بوده تا خیلی از کارشناساش ... این رو می دونستین ؟! :46: بگذریم ! بهتره تاپیک منحرف نشه .
بچه های رشت...نظرتونوراجعبه مودم زایسل وایرلس اعلام کنید...........کسی داره مشکلی نداره باهاش:40:
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
اگه دوستاتونم دارن واسم پرسوجووو کنین ....واقعا دستتون درد نکنه بچه های رشت که اینقد اکتیوو هستید..وو p30world ....
من بصورت پیوسته چنین مشکلی ندارم ولی هر از گاهی برای یک تا چند دقیقه هیچ پیچی ندارمنقل قول:
منم اگه بارون زیاد باشه این مشکل واسم پیش میاد هر از چندگاهی
یکی از بچه های اصفهان از ندا گستر ببینین چه سرعتی داره!!
200 مگ تو دو دقیقه دانلود کرده!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته همیشگی نیست ولی در حد چند دقیقه هم ارزش امتحان کردن داره
200 گیگ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18::18::18::18:
بیرک جان بعدا باز بیا واسه من چرتکه بزن که امکان نداره سرعتم اونقدر بوده باشه :20::46::20::46::10:
نقل قول:
اشتباه تایپی بود.ببخشید
داداش اگه 200 مگ هم میخواستی بنویسی باز خیلی میشه .. !!!:13:نقل قول:
هر ثانیه بیشتر از 1مگ و نیم ؟؟؟؟!!!!:19:
نه بابا ! ما کی هستیم که بخوایم چرتکه بزنیم واسه کسی ! :46: فقط خواستم یه کمی از بار گناهان و عذاب وجدانت رو کم کنم ! چون هر شب همه سرعت و پهنای باندمونو مصرف می کنی . حالا اگه طبق چرتکه من بخوایم برات حکم ببریم باید حبس ابد شی و تا آخر عمر سرعتت استاندارد 16 کیلو بایت باشه ! اما اگه بخوایم طبق اعترافات خودت برات حکم ببریم ( یعنی ثابت شه که سرعت دانلودت حدود 400 کیلو بایته ) باید اعدامت کرد ! یعنی تا ابد بهت دیگه خط ADSL ندن و فقط از دایل آپ استفاده کنی ! بلکه اینجوری دل ما هم خنک شه ... خلاصه من بخاطر خودت گفتم یه وقت دچار عذاب وجدان بیش از حد نشی :46:وگرنه من حرفی ندارم نوش جونت . خدا کنه سرعت همه بره تا اوج بینهایت ......... در ضمن اون رفیق اصفهانیمون هم باید واسه خودش یه منقل اسفند اتمی دود کنه . فکر کنم از اون لحظاتی بوده که کابل stm1 رو اشتباهی وصل کردن به خط خونش! اطلاعات سرازیر شده سمتش اما بخاطر این سیمای مسی قراضه سرعت 150 مگا بیت تا برسه در خونه از 22 مگا بیت بیشتر نشده ! 128 مگابیتش وسط راه تلف شده . :46:نقل قول:
در ضمن ! اینقد صحبت سرعت بالا رو کردیم انگار به سرعت خط ما برخورد ! امشب از اون شبای رویاییه ! چون سرعت تورنت بعد از 2-3 هفته دوباره بین 150 تا 180 کیلو بایته ! ( اشتراک 128 دانلود همزمان 3 فایل ساعت 1:20 شب ) شایدم خط stm1 اندیشه بلاخره راه افتاد ...
آره سرعت امشب من هم خوبه..
الان که 4تا فایل دارم میگیرم.. یکیش حدود 120 - یکیش 80-90 و دوتای دیگه هم 40-50
چجوری میتونید عکس توی پستتون بذارید ؟؟
خوش به حال دوستانامروز صبح (همون دیروز) عجیب ترین اتفاق عمرم رقم خورد
یعنی شب چک کردم حدود 3 گیگ حجم داشتم ساعت :41:1
idm رو راه انداختم رفتم خوابیدم
صبح دیدم حجمم تموم شده :18:
به شرکت پارس زنگیدم جواب نگرفته ام
رفتم شرکت با این جواب روبرو شدم:41:
چند روزه سایت ما خرابه و حجم کم نمیکرده(خوب به من چه:13:) شما دانلود کردی هرچی هم من قسم وآیه خوردم که بابا دانلود چی کشک چی من فقط شبا میدانلودم به خرج مثلا اون مهندس پشتیبانشون نرفت که نرفت :13:
تازه داره بچه گول میزنه میگه برم لاگتون رو در بیارم
ما هم با پوزخند گفتیم در بیار لاگ رو یه پرینتش هم به ما بده آن را که حساب پاک است از محاسبه چه باک است:31:
در هرصورت مجبورمون کردن به زور تمدید اشتراک کنم:19:
اگه کسی از بچه ها و دوستان میخواد از پارس اشتراک بگیره یا بیاد پارس من بهش توصیه میکنم نیاد :2:
اون از سرعتشون این از پشتیبانیشون:2:
از فروردین جل و پلاس رو جمع میکنم میرم اندیشه :20:
مرده شور پارس رو ببره:41:
طرف فک کرده با بچه 2 ساله طرفه
برو عموجان ما خودمون ختم این کاراییم تو این کارگاه های ساختمانی اینقده با پیمانکارا و کارگرا سروکله زدیم دهنشون رو واکنن میفهمیم چی میخوان بگن
از همش باحال تر اینه که من وقتی واسش حساب و کتاب کردم گفت نه اینجوری نیست منم گفتم آره تو راست میگی اون مدرک لیسانس رو فقط تو داری ما که بیسوادیم:21: مدرک مهندسیمون هم که گرفتیم کشک اونم از نوع آبکیش :8:فقط شما مدرک مهندسی داری ما نداریم:13:
---------------ویرایش
دستشون درد نکنه گند زدن به سرعتم دارم با 40 کیلو بایت میدانلودم
واقعا که پارس وی آشغاله:2:
ایشالا غم آخرت باشه دااش..نقل قول:
مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید
من فکر کنم یه اتفاقی افتاده امشب سرعت خیلی عالی بود من از ساعت 1 رو خطم نمی دونم داستان چیه بقیه اوضاشون چطوره؟
:8::8::8:
منم فکر کنم خطشون راه افتاده. ولی تو دیگه خیلی حال کردی مثل اینکه! کل اینترنتو دانلود نکنی یه موقع :31:نقل قول:
از همه بدتر اینه که وقتی حجم زودتر تموم شه باید دوباره از اول شارژ کنی و پول اشتراک ماهیانه رو بدی ... یعنی اضافه حجم تو پارس نمی دن ... فرض کن 24 تومن پول اشتراک دادی تو روز بیستم تموم شد ! حالا بجای اینکه مثلا 2 گیگ اضافه حجم بگیری 5تومن ناچار می شی 24 تومن بدی دوباره شارژ شه ... واقعا ستمه !:19: ( البته تا چند ماه پیش که می دونم اینطوری بوده چون رفیقم از پارس اشتراک 12 ماهه داشت و چند ماه زودتر حجمش تموم شد ماهای باقیمونده همش سوخت از اول اشتراک گرفت ! :41: الان نمی دونم اضافه حجم هم میدن یا نه )نقل قول:
آره ! فکر کنم یه دونه خط stm1 برامون 1 ماه دوام بیاره تو خوش بینانه ترین حالت !!! :21: بهتره از همین حالا بر و بچه های اندیشه فکر سه چهار تا خط زاپاس هم باشن از حالا برن کاغذ بازیاش رو بکنن تا شب عید چند تا حط دیگه هم افتتاح بشه دوباره قحطی سرعت نشه ... چون با این شور حسینی که بچه ها تو دانلود کردن دارن باور کن خط stm4 هم می سوزه ! :27:نقل قول:
افزایش سرعت هم شدیدا تایید میشه ! تورنت بالای 150 سیر می کنه ! امیدوارم مجال بدین لااقل یک هفته دوام بیاره ! بی جنبه بازی در نیاریم تا ازمون پس نگیرن :46:
اره راست میگی. باید برن دنبال خط. ولی خوبه منو ضابع نکردن که اونا رو نوشتم. حداقلش اینه که خالی بند نیستن.نقل قول:
سرعت دانلود تک فایل 200-210
ای ول بچه ها مثل اینکه جدی جدی اون stm1 راه افتاد من خیلی امیدوار نبودم فکر می کردم سر کاریم می گم شایدم مثل هفته پیش اتفاقی رفته بالا و دوباره از فردا شب کند شه امیدوارم که هر شب اینطوری باشه:33::
خط من همون گ.... هست كه بود!!!؟؟؟
هيچ افزايشي ندارم :41:
خط 666
ظاهرا انديشه يكي از قولاشو عملي كرد، اميدوارم بقيه حرفاش هم يادش بمونه:13:
دیشب سرعت خوب بود.2 گیگ دان داشتم.امیدوارم ادامه داشته باشه.البته بهتره به جای اینکه بگم سرعت خوب بود بگم که محدودیت رو لینکها نبود.
نقل قول:
دیشب خوب بود . ولی احتمالا امشب دوباره خراب میشه مثل هفته ی قبل که 2 روز خوب بود و بعد خراب شد . شاید میخوان در هفته فقط 2 روز حال بدن به ما
نه بیرک جان اضافه حجم داریم تو پارس ولی بخوره تو اون فرق سرشون :32:شما باشی برای هرگیگ اگه از پارس وی رشت بگیری 6 تومان هرگیگ اضافه و از خود سایت هم هرگیگ 9 هزار تومان هست یعنی اگه 2گیگ اضاف بگیرم باید 12 تومن به شرکت یا 18 هزار تومان اینترنتی بدم :44: وقتی 5 گیگش 21 تومن مگه من مغزم خرابه که برم 2 گیگ اضافه بگیرم :34: این پارس وی خیلی گرون گازه:32::23::9:نقل قول:
حیف اندیشه نیست خدایی هر گیگ 2500 تومان :40::11:واقعا این پارس دیگه شورش رو در آورده:2::18::13::41::19::44::37::24:
دیشب سرعت من افتضاح بود از بچه ها کی پارس داره بگه مال اونا چطور بود
خط 2 هستم من (ماکس سرعت 50 بود ) از راپید کمتر هم میشد 30تا 40:2:
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
والله تا اونجایی که من خبر دارم مرکز مخابراتی 6 مشکل داره و کلا نه پارس اونجا سرویس خوب میده نه اندیشه نه داموننقل قول:
متاسفانه باید صبر کنی بلکه مسئولین مخابرات از خر بیچاره شیطان پیاده بشن تا درست بشه کارت انشالله
------
این خر شیطون فک کنم قد کشتی تایتانیک :18:یا بزرگتر باس باشه :21:فعلا که همه مسئولان رفتن سوارش شدن:27::31:
خدا به خیر بگذرونه
------------------
در مورد پارس آنلاین کاملا موافقم خیلی گرونهنقل قول:
فعلا پارس آنلاین به من داره اساسی حال می ده توی این ماه حدودا 150 گیگ کم کم دانلود کردم
سرعتم شب ها در حالت بدش روی 70 و در بیشتر مواقع روی 160 و در حالت ایده آل عکسشو پایین گذاشتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]