بچه ها لینکای دانلود انیمه های جدیدو از جایی که از فیلر در اومده اکه میشه همینجا یا تو پروفایل بزارین خیلی خیلی ممنون میشم ♥
Printable View
بچه ها لینکای دانلود انیمه های جدیدو از جایی که از فیلر در اومده اکه میشه همینجا یا تو پروفایل بزارین خیلی خیلی ممنون میشم ♥
سلامنقل قول:
شما باید از قسمت 243 به بعد رو تماشا کنید.
محتوای مخفی: لینک دانلود اینجا نیست.نگاه نکنید !
لینکها طبق قرار قبلی حذف شدن!
مانگا جدید:
کد:http://mangastream.com/read/naruto/15311168/1
بلخره قفل قفس کیوبی هم باز شد و میتونیم قدرت های کیوبی رو ببینیم :دی
بالاخره کوراما هم کار خودشو کرد.مانگای جدید حسابی غوغا کرده!فروم مانگافاکس که کلا بهم ریخت!حتی یکی این رو گفته:
I woke up early for this chapter, now I can't go to sleep xDدر کل همه برای مانگای بعدی لحظه شماری میکنند.در ضمن بعضی دوستان ممکنه بگن که کوراما خیلی سریع تغییر موضع داد و این جای کار اشکال داره که باید بگم که کوراما از اولین روز زندگی ناروتو باهاش بوده و در تمام جنگها و شکستها و موفقیتهاش باهاش بوده و اون رو بهتر از همه میشناسه اما چون هیچ موقع نمیتونست به خاطر اتفاقات گذشتش(مخصوصا مادارا) و تنفرش از ادمها بهش اعتماد کنه،تا به حال کاری نکرده بود.اما از وقتی که فهمید اون تغییر کرده و کاری که برای سان گوکو کرد رو دید،کم کم داشت بهش اعتماد میکرد تا اینکه سان گوکو به قول خودش هدیه ای به ناروتو داد که اون هم نشان دوستی بین سان گوکو و ناروتو(دوستی بین انسان و بیجو)بود،دیگه فهمید که ناروتو قابل اعتماد هست و چاکراش رو باهاش مخلوط کرد.این نظر من بود.موفق باشید
نخند دندونات میریزه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه توبی کوراما رو گیر بندازه چی؟:37:
هاچیبی که اون وسط مثل توپ فوتبال شده.هر کی از راه میرسه یه ضربه بهش میزنه.
کیوبی هنوز تو بدن ناروتوئه چطور گیرش بندازه؟!
ولی خیلی کوتاه بود این چپتر
حالا باید یه هفته وایسیم تا محصول تولیدی رو ببینیم :دی
تو انیمه هم به نظر هماهنگ شده بوده از مدت ها قبل که کیوبی رو از قفس قبلیش خارج کنه و باهاش روبرو شه در حالیکه تو مانگا با هم ترکیب شدن!
فقط میگم چرا تا الان نکرده یه غورباقه احضار کنه؟ حداقل یکی از اون 3 تا بزرگا رو... البته الانم دیر نیست لاقل 5 به 5 میشن!
الان ناروتو یدونه احضار قوی رو انجام داده.فکر نکنم بتونه بیشتر از یک احضار قوی داشته باشه به همین خاطر نتونسته احضار کنه.از اون مهمتر من موندم حالا SM جدیدش چطوری خواهد بود.اینطور که معلومه اون حالت بستگی به میزان چاکرای فرد داره،حالا هم که چاکرای عظیم کوراما و ناروتو با هم مخلوط شدن... .موفق باشیدنقل قول:
چرا نتونه؟ چاکرای سنین مود میگیم کافی نیست چاکرای ترکیب شده ی کیوبی + ناروتو که هست :20:نقل قول:
سنین مود جدید هم باید جالب باشه
این که چاکرای کوراما بخواد 10 برابر بشه خیلی حرفه!
عجب مانگایی بود این قسمت جدید...کلی حال کردیم و این هیجان تا حدودی تخلیه شد
فقط امیدوارم قسمت بعدی مانگا رو به جنگ کاگه ها یا ساسکه اختصاص نده...چون تازه به قسمت خوبش رسیدیم.
ببینیم اتحاد جدید ناروتو و کیوبی به قدرتی جدید برای ناروتو منجر میشه یا این که تنها به ترنسفر به حالت بیجوی کامل ختم میشه
این کیوبی قدرت زیاد داره خیالت راحت :دی حتی شاید 2 به 5 همه شون رو بزنن
یه وقت دیدی جو گرفت تنهایی کن فیکونشون کرد!!
حدث میزنم با مشترک شدن خاطرات کیوبی قضیه بره سمت 5 کاگه و جوانی مادارا و از اونجا ربط داده بشه به ساسکه (عمق تفکر رو حال میکنید؟ :دی)
الان ساسکه و ایتاچی کابوتو رو هم تو راه داریم معلوم نیست کجان
بحث چاکرا نیست،بحث سر اینه که هر فردی نمیتونه چندین احضار قوی رو هم زمان انجام بده،مثلا تو جنگ پدر ناروتو و توبی دیدیم که میناتو با استفاده از seal خاصی کیوبی رو از کنترل مادارا خارج کرد.اینم همینطوریه،هر احضاری یه seal بر روی فرد قرار میده و بستگی به نوع احضار،میتونه توانایی فرد رو برای احضارهای بعدی بگیره.موفق باشیدنقل قول:
نه فکر کنم چون توبی فرار کرد سیل کیوبی از بین رفت و میناتو کاری نکرد...نقل قول:
پس اون ma موقعی که پین حمله کرد چطوری اون همه غورباقه کشید؟ این مورد کجا گفته شده من ندیدم جایی بگه محدودیت داره
عجب مانگایی این قسمت .
کیشیموتو ترکوند با این هیجانش ... هفته بعد رو خدا به خیر کنه
ولی من یه تیکه رو متوجه نشدم .. چاکرای این چهار دم توسط اون هیولای بلعیده شده ؟؟ گدومازو بود یه دفعه توبی احضارش کرد ؟؟؟مگه نارتو اون میله های چاکرایی رو از گردن سانگوکو بیرون نکشید پس چرا کنترلش هنوز دست توبی بود ؟؟
اصل فیگور هستش این تیکه ناروتو و کوراما :
خداییش الان که دارم فروم های انیمه رو می گردم همه منتظر قسمت بعد هستند ... چه شود ..
الان این حالتی که کوراما آزاد بشه ناروتو به 9 دم تغییر شکل میده ..مثل همین حالت تغییر شکل کیلر بی و 8 دم دیگه.... یعنی 9 دم میاد بیرون و ناروتو میره توی حالت چاکرای 9 دم ... یا نه کلا 9 دم رو احضار میکنه مثل احضار قورباغه ها و خودش میشینه رو دماغشون !!!؟؟؟؟
من موندم وسط این گیر و دار این کاکاشی و گای اون وسط چه کار می کنن !!! برید کنار بابا زیر دست پای بیجوها له میشید!!1
نبرد بعدی نبرد نینجاها نخواهد بود ... نبرد جینچوریکی ها و بیجوها خواهد بود !!! چه شود ..
خوب خدا رو شکر که هم انیمه و هم مانگا به روال جذاب و عادی خودشون بر گشتند .. مانگا که داره به قسمت های هیجانی نزدیک میشه..انیمه هم به قسمت های احساسیش رسیده...
توی قسمت بعد کوشینا ظاهر میشه... خیلی دلم می خواد ببینم اون قسمتی که کوشینا و میناتو دارن با ناروتو خدا حافظی می کنن چه جوری از آب در میاد ...فقط خدا کنه تیم اصلی روی این قسمت ها کار کنه ..خداییش بعد از مرگ جیارایا دیگه یه قسمت احساسی توپ نداشتیم... یه اهنگ سازی مناسب ، این قسمت های انیمه باید خیلی روش دقیق کار بشه اخه از قسمت های مهم و حساس هستند ...
مانگا هم که رفت تو کار هیجان !!! من خیلی جاها خوندم کاکاشی میمیره !!! چرا نمی دونم ...فقط اگه مرد خدا کنه این شارینگان رو نده به نارتو که خیلی لوس میشه داستان ...
این کابوتو و ایتاچی بهم نرسیدن ... ساسوکه هم گویا رفته پی گردو بازی ...
اگز ناروتو باشه مسیر یه هفته ای رو تو یک روز میره ولی ساسکه و ایتاچی هنوز تو راهن!
احتمال اینکه هفته بعد بره تو نخ 5 کاگه کم نیست این کیشی میذارتمون تو خماری :دی
انیمه رو هم خوشم میاد دقت کردین قسمت های پین و جیرایا چقدر خوب ساخته شده بودن. الانی ها خیلی ضعیفن از نظر گرافیک...
کیفیت انیمه از نظر ظاهری افت محسوسی داشته
مثل این که بخوان سریع یک چیزی رو سر هم بکنن و بدن بیرون...الان انیمه اون شکلی شده
البته داستان مشکلی نداره ولی نسبت به سری های قبلی افت داشته.
موقع پین هر سه نفر یعنی ناروتو و دو تا قورباغه های اعظم احضار رو انجام دادند به همین خاطر 3 تا احضار قوی اومد.خودم استدلال کردم که احضار محدودیت داره.موفق باشینقل قول:
ممکنه محدودیت داشته باشه ولی اگر سر چاکرا باشه که مشکلی نداره ناروتونقل قول:
غورباقه اعظم سیج بود فقط ویژگی خاصی نداشت دیگه ولی اون همه احظار انجام داد!
اینم اثبات حرفام:نقل قول:
موفق باشید
باز فرقی نکرد که تهشم همون شیما همشون رو احضار کرد ولی منظور این رو هم نفهمیدم
شاید میگه 3 تایی میتونن یه حرکت بزرگ بزنن!
اینجا رو بخونید:نقل قول:
فکر کنم نظریه من غلت بوده چون احتمالا توانایی احضار یک حیوان به خاطر محدودیتهای هر فرده البته یه جورایی هم درسته.از طرف دیگه یکی از قدرتهای رینیگان،احضار چندین حیوان یا حتی انسان در یک زمان هست.به هر حال اون متن رو بخونید،شاید به جوابمون برسیم.موفق باشیدکد:http://naruto.wikia.com/wiki/Summoning_Technique
واضح نبود زیاد
این انیمه پدیا رو هم طرفداراش نوشتن منبع 100% معتبری نیست
مانگا جدید هم اومد ..
محتوای مخفی: بعد از خوندن مانگا این رو بخون !!!
به نظرم بقیه داستان حول این قضیه بمب چاکرایی و راسنگان می چرخه
مخصوصا با این حرفی که قبلا کیلر بی به ناروتو زده بود در حین تمرینش تو جزیره :
.
احتمالا چیزی می خواد این کیشیموتو روکنه برای مبارزه با ساسوکه .. شاید فوتون راسن بیجو گان اوداما !!!1
عجب چیزی شده بود ناروتو...واقعا قدرتش زیاد شده...تازه کوراما گفت که این قدرت کاملی نیست که ناروتو بدست آورده!!!
حساب کنید اگه قدرتش کامل بشه چی میشه !!! :31:
مثل این که دوتا از طریقت های ناروتو هم فعال شده...چون با بقیه طریقت ها فرق کرده بود
ناروتو هم به شدت شبیه به ریکودو شد...البته شبیه میناتو هم شده بود
اون قسمتی که کاکاشی فکر کرد میناتو رو دیده خیلی جالب بود...گفت س...سنسی!
جالب بود ولی کوتاه!
فقط این 2 تا طریقت که گفتید چی هستن؟
همون صفحه اول مانگا اونجایی که کیوبی به ناروتو قدرت جدیدی میده دو تا از طریقت ها که به رنگ سیاه بودن سفید شدن و محیط دور اونا سیاه شد
شاید هم بخاطر تغییر ظاهر ناروتو باشه و ردایی که به شکل ردای ریکودوست باعث شده اینطور به نظر بیاد :31:
اره دیدم اون رو ولی طریقت های ریکودو که معروف شدن به نظرم همون شش طریقت ریننگان باشن! البته تو چند تا فروم دیدم که این 6 تا رو بصورت کلی تقسیم کردن که کل قدرت های ریکودو در اون 6 تا خلاصه میشده... بازم بعیدم نیست که 2 طریقت باز شده باشه! یه موقع دیدی تو چند قسمت بعد بعدی هاش هم باز شه و ناروتو به سمت ریکودوئی بره!
ولی خوشم اومد 5 تا جونور شدن یه طرف کوراما شد یه طرف!
این طریقت هایی که من میگم همونایی است که روی بدن ناروتو ظاهر شده
اینا رو بدن ریکودو یا در اصل تقریبا پایین تر از گردن اون بود
توی این عکس هم فرق بین طریقت ها و عوض شدن رنگشون مشخص شده
به نظرم شاید چیز خاصی بوده که توی مانگا بصورت کلوز آپ نمایش داده شده
شاید هم فقط خواسته تغییرات ظاهری رو نشون بده...به هر حال این صحبتم در حد نظریه بود :31:
تو فروم های دیگه هم گفتن همین رو... منظور منم این بود که اسمشون چیه :دی چون این طریقت ها خیلی گنده تر از این حرفان! یعنی ناروتو ممکنه به تاپ تن کل تاریخ نینجایی رفته باشه با همین 2 طریقت!!
فعلا که چيزي معلوم نيست ....اين طريقت ها به اندازه خود توبي مرموز هستند چون زياد در موردشون اطلاعاتي نيست !
ولي اينکه دوتاش مشکي شدن جالب بود ...
قبلا روي کف دست هاي ناروتو هيچ نشوني نبود ولي حالا کف دست هاش به صورت خال در اومده و موقعي که کوراما خواست بمب چاکرايي بزنه نارتو دست هاش رو جلو برد و مثل موقعي که راسنگان مي زد کمک کرد به کورا ما مثل حرکتي که کلون هاش انجام مي دادن .( شايد دنبال يه فن ترکيبي با راسنگان باشه !!!) !!! شايد با تکميل اين طريقت ها تغييري در بدنش رخ بده ...
بايد صبر کرد ولي چيز که خيلي من رو سردرگم کرده اينه که توبياين بيجوهارو داره با يه جوتسو مثل جوتصوي پين کنترل ميکنه ( يه نوع جوتسوي پيشرفته که توسط رينگان اجرا ميشه) ،حالا مثل پين به خودش هم از اين ميله ها زده ؟؟؟
بعدشم بجز مبارزه با کونان من نديدم توي مبارزه جدي شرکت کنه ( مبارزه با زير داست هاي دانزو هم بيشتر تفريح بود فخودشون خودشون رو ناکار کردند ) حالا اگه نارتو همه فن هاش رو رو بکنه چيزيي براي مبارزه با اين توبي يا ساسوکه نمي مونه !!! به نظر من که نارتو توي اين مبارزه با بيجوها هرچي داره رو ميکنه و اين توبي مي مونه با ساسوکه مبارزه کنه ..
نظر من که همونه که ساسکه میاد و توبی رو جمع میکنه! اگر طبق نظریه یه سری از دوستان توبی همون فوگاکو باشه که دیگه... :دی
ای بابا این فوگاکو کی بید دیگه ؟؟؟
چقدر شخصیت توی این مانگا هستش ؟؟؟ژاپن این همه نینجا داشته و الان هنر های رزمیش به این وضع افتاده !!!!
خود کیشیموتو هم دیگه یادش نیست چقدر آدم توی این سریال وارد کرد .. از لاست بیشتر شخصیت و معما داره ...
بابای ایتاچی و ساسکه فوگاکوئه! یه سری میگن با استفاده از زتسو از خودش کپی زده یا ترکیب کرده با هاشیراما یه سری میگن شارینگان عوض کرده که نشناسنش و...
این فوگاکو ظاهرا مرده ولی ممکنه زنده هم باشه اگرچه بعید میدونم... خیلی بعید! این وسط ایزونا و اوبیتو هم هستن که نامعلومن...
خیلی رو عصابه این توبی! جالبه هر چی این ناروتو پیشرفت میکنه توبی تعجب نمیکنه!
این نشان ها روی دست ناروتو دقیقا مربوط میشه به اون قراردادی که با قورباغه ها بست و مهر و کلیدی که با چاکرای خودش امضا کرد و توافق کردن.نقل قول:
قبلا روي کف دست هاي ناروتو هيچ نشوني نبود ولي حالا کف دست هاش به صورت خال در اومده و موقعي که کوراما خواست بمب چاکرايي بزنه نارتو دست هاش رو جلو برد و مثل موقعي که راسنگان مي زد کمک کرد به کورا ما مثل حرکتي که کلون هاش انجام مي دادن .( شايد دنبال يه فن ترکيبي با راسنگان باشه !!!) !!! شايد با تکميل اين طريقت ها تغييري در بدنش رخ بده ...
همین مهر و کلید باعث شده که بعد از جذب چاکرای کوراما به یان شکل در بیاد.
من فکر کنم با این وضعیت ناروتو هر شش طریقت رو فعال کنه...همونطور که فعلا دوتای اون رو فعال کرده و به گفته کیوبی این قدرت کاملی نیست که ناروتو بدست آورده و میتونه از این قوی تر هم بشه!
کلا شخصیت جالبی داره و بیخود و بی جهت وارد مبارزه نمیشه و خیلی باهوش عمل میکنه...به نظر من تنها کسی که میتونه توبی رو کنار بزنه همین ناروتو است نه ساسکه...این توبی از ساسکه خیلی قوی تره.نقل قول:
بعدشم بجز مبارزه با کونان من نديدم توي مبارزه جدي شرکت کنه ( مبارزه با زير داست هاي دانزو هم بيشتر تفريح بود فخودشون خودشون رو ناکار کردند ) حالا اگه نارتو همه فن هاش رو رو بکنه چيزيي براي مبارزه با اين توبي يا ساسوکه نمي مونه !!! به نظر من که نارتو توي اين مبارزه با بيجوها هرچي داره رو ميکنه و اين توبي مي مونه با ساسوکه مبارزه کنه ..
در ضمن به نظر من این توبی فوکاگو نیست.
مطمئنا کیشی نمیاد روی یک شصخیت معمولی اینقدر مانور بده و در این حد اونو بالا ببره
من که میگم توبی همون ایزونا برادر ماداراست...
خب همین یکی دوماه پیش بود که فهمیدیم توبی مادارا نیست! فوگاکو احتمالش 0 نیست ولی منم میگم توبی فوگاکو نیست!
ولی بازم میگم ک ناروتو نمیتونه توبی رو کنار بزنه! شرط میبندم قضیه eye for eye تکرار میشه و ساسکه جمعش میکنه! همین اسایش خیال توبی از پیشرفت ناروتو دلیلش اینه که ناروتو دیگه به پای توبی نمیرسه!
از ایتاچی هم بعید نیست یه حرکتی زده باشه که یه روز ساسکه یا فوقش ناروتو + ساسکه خدمت توبی برسن! بلخره ایتاچی صلح طلب و جنیوس بوده مطمئنا اینقدر راحت بیخیال توبی و نقشه های احتمالیش و... نمیشه!
حالا توبی به کنار کی میخواد مادارا رو جمع کنه؟ 5 تا کاگه؟! این مادارا خیلی بالاتر از این حرفاس!
کلا من پیشبینی زیاد دارم منتظرم ساسکه برسه تا...
آره اینم درسته !1نقل قول:
از ایتاچی هم بعید نیست یه حرکتی زده باشه که یه روز ساسکه یا فوقش ناروتو + ساسکه خدمت توبی برسن! بلخره ایتاچی صلح طلب و جنیوس بوده مطمئنا اینقدر راحت بیخیال توبی و نقشه های احتمالیش و... نمیشه!
من یادمه وقتی ساسوکه مثلا ایتاچی رو کشت توی لحظات آخر ایتاچی اومد لخند زد یه انگشتش رو به یاد گذشته زد رو پیشونی ساسوکه ..خدارو چه دیدی وقتی با یه کلاغ میاد خودش را از بند کابوتو آزاد می کنه و چشم شیسویی رو می زاره داخل کلاغ پس با یه انگشت هم می تونه روی ساسوکه عملی انجام داده باشه ..مخصوصا که اون موقع داشت لبخند رضایت بخشی رو می زد .
خوب اونجایی که انگشتش رو به پیشونی ساسکه زد آماتراس رو به چشم اون انتقال داد تا در صورت دیدن چهره توبی فعال بشه و اونو بکشه
دیگه فکر نکنم چیز خاصی به ساسکه داده بشه که اگر داده بود وضعیت ساسکه این نبود و اینقدر نفرتش بیشتر نمیشد
وقتی ساسکه پیوند چشمهای ایتاچی رو کامل کرد و با اونا شروع به نگاه کردن کرد یک جمله ای گفت " با این چشم ها میشه توی تاریکترین نقطه هم نور رو دید "
حالا منظور اصلیش چی بوده هنوز مشخص نیست!
ولی اگه این بار قرار باشه ایتاچی کاری بکنه باید شخصا ساسکه رو مطلع کنه و اطلاعات دقیق رو به اون برسونه.
به هر حال به نظر من رقیب اصلی توبی ناروتوست و سیر تکاملی اون در مبارزه با توبی تعیین کننده است.
سلام
مانگای جدید:
حتما در اولین فرصت بخونیدش.موفق باشید
من خوندمش !!! عجب حرکتی زد این دانای بزرگ !!! به جای 6 تا خال 9 تا رو لباسش بود !!نقل قول:
حتما در اولین فرصت بخونیدش.موفق باشید