2008 كه زياد خوب نبودنقل قول:
2009 بياد باز بهتر ميشه
Printable View
2008 كه زياد خوب نبودنقل قول:
2009 بياد باز بهتر ميشه
رفیق غیب گفتی؟
خوب اینو که هر کسی میدونه که تو سری جدید سعی بر اینه که نقاط ضعف رو درست کنند خوب من دنبال امکانات هستم که ممکنه اضافه شده باشه همانطور که فیفا09 کمی از اطلاعاتش رو داده.........
سلام. شما همون احمد خودمون توي پارس فوتبال هستي؟ خوش آمد ميگم عزيز به اين تاپيك. هنوز اطلاعاتي از PES2009 نيست.نقل قول:
ابولفضل خودتی عزیز بابا دمت گرم ایول ......
راستیتش که بنده کسی بودم که تو صفحات اول این تاپیک اسم و رسمی پیدا کرده بودم ولی بعد اومدن بازی و مشکلات و بازی ضعیف که داشت دیگه دلمو زد و ازش جداشدم وگرنه من و فاشیست که رفیق صمیمی بنده هست از قدیمیهای تاپیک pes بودیم خوب باز هم ممنون عزیز....
میگم این ساکر کارش همینه وا میسته تا حریفش خوب رجز خودشو بخونه بعد شروع میکنه به کار و رجز خوانی معلوم نیست که چه چیزای رو میخواد اضافه کنه هرچی هست باید اینا رو درستش کنه
1:صدای تماشاگرا و گزارشگر که اصلآ توش احساس وجود نداره و برعکس فیفا08 نسخه نکستش بسیار ضعیف هست
2:دروازه بان :قروبونش برم همین مونده که با دست توپو بفرسته وارد دروازه
3:شکل حرکت :انگار همه بازیکنا یه قوز دارن ویا مثلآ کریس میخواد بدوه فاصله گاه هاش 10 سانته انگار پاهای یه بچه رو واسش گذاشتن....
4:تکنیک:از زیباییهای فوتبال حرکات تکنیکی اون هستش که تو فیفا08 نسخه نکست این مسئله طوری بکار رفته که باور کردنی نیست......
5:ضربه ایستگاهی:که اگه واس حریف ضربه ایستگاهی بدی انگار پنالتی دادی تقریبآ 90% گله
شما هم نظرتون رو بگید موافقید یا مخالف
موافقم احمد جون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش زیاد راجع به ضعفای بازی بحث شده اما بازم این بازی بهترین فوتبال روی پیسی هست.وقتی فیفا نکست رو برا کنسول میدن ما مجبوریم پس رو تحمل کنیم.
تازه به اینا ایرادات اساسی تو لیسانس رو هم اضافه کن.بازی ای که لیسانس 4 تا کشورم نمیتونه بگیره واقعا نا امید کننده اس!!
البته من هر دو فوتبال رو باز میکنم اما اونو برای لیگش اینو برا قشنگیش و بازیکنای کلاسیکش.
البته نظر همه محترمه ولی من با تظر شما کاملا مخالفم ، چون فکر کنم الات فیفا 99 گیم پلیش بهتر از 08 هست. اصلا ولش کن نمیخوام دوباره موضوع FIFA VS. PES راه بیفته.نقل قول:
فقط یه سوال دارم که تورو خدا جواب بدید.
چجوری میشه تیمهای منتخب و آزاد کرد؟؟:41:
فکر کنم باید انواع لیگا رو فتح بکنی.توی خود ساکر نوشته که برای هر چیزی باید چه جامی رو فتح کنی.
1-موافقمنقل قول:
2-تا حدی مخالفم.خوبی دروازبانا بستگی زیادی به گرافیک و رزولیشنی داره که زدی و باهاش بازی میکنی.توی low دروازبانا واقعا افتضاحن ولی توی مدیون خیلی از ضعفای خود دروازبانا یا سوتی هایی که بازیکنا میدن اصلا نیستش.high رو هم هنوز بازی نکردم
4-ساکر هیچوقت تکنیک نداشت
5-من تا حالا زیاد این اتفاق نیفتاده.البته اینم بستگی زیادی به مورد دوم یعنی گرافیکی که باهاش بازی رو اجرا میکنی و واکنش دروازبان داره
این یکی از بزرگترین مشکلهای pes2008 هست عزیز که تا یه دو ماهی پیش که پرسیدم گفتن نمیدونن خوب مشکل از اونجایه که اصلا وقتی بازیکنها کلاسیک رو از مستر لیگ ازاد میکنی همین که از مستر میایی بیرون اونا از بین رفتن و مشکل انگار از سیو هست و انگار که اصلا بازی انجام نشده من خودمو کشتم و هر کرکی بگی دانلود کردم نشد که نشد......
خوب در مورد فیفا بگم صد در صد باهات موافقم از این جهت که فیفا98 البته جام جهانیش رو من عاشقشم خیلی کلاس بود مخصوصآ که میتونستی بری تو عقب و جامهای دیگه روببری با اون موزیک دوست داشتنیش که تو ذهنم هنوز هست و به نظر من بسی جذاب و قشنگتر از فیفا08 البت البت البت نسخه کامپیتورش هست ولی من حرفم رو نسخه نکستش هست عزیز که دارم رو کنسول بازیش میکنم که باور کن اگه همینو بدون هیچ تغییر بدن رو کامپیوتر و اگه pes تمام نقاط ضعفش رو برطرف کنه باور کن همه میرن سراغ فیفا چون خیلی واقعی و جذاب هستش که باور نمیکنی در مورد pes بگم که این نسل بازیهای فوتبالش که افتضاح بود بنده بدجور خورد تو ذوقم.....
دوست عزیز به گرافیک چه ربطی داره ؟
این مشکلات از گیم پلی بازی هست که میگم و شما یه فصل رو تو مستر لیگ بازی کن و پشت محوطه هر بازی یه خطا بکن حال نیگاه کن اگه همش گل نشد یا همش گله یا تیرک دروازبان که نمیگیره وشاید به تیرک بخوره وگرنه گله...
دوم اینکه من با بالاترین رزولوشن lcd خودم و روی های بازی میکنم و مشکلاتی که میگم هم هست توش.....
ولی من دقیقا توی 3 تا پی سی مشکلات دروازبانی و سوتی هایی که بازیکنا میدادن با افزایش Quality توی setting از low به medium تا حد خیلی زیادی رفع شد.
دوست عزیز دستت درد نکنهنقل قول:
لینک راپید نداری ؟
اینجوری خیلی سخته با تورنت :41:
ممنون میشم اگه جایی دیدی بذاری
آره احمد جون.نقل قول:
1- نسخه نكستش چيه؟
2- كلاً توي اين نسخه دروازه بان = بوق!!!:8:
3- اين شكل روي مي تونيد توي بدن كارلوس ته وز به وضوح مشاهد كني. بيچاره پشتشو عين يه پيرمرد دمه مرگ ساختن!!!!:13:
4- اتفاقاً توي اين بازي تكنيك هم هست و بازيكناي خاص تكنيك خاص خودشون رو دارن. مثلاً يكي از اون تكنيكا كه فق كريس رونالدو، هانري و دروگبا دارن جلو انداختن توپ به شكل موربه!
5- اين كه آخره گافه! من توي مستر ليگ از بدترين تيم ايسگاهي گل خوردم. توي بازي كه نتونستن بزنن!:46::20:
درمورد لايسنس با اينكه من از FIFA متنفرم، اما بايد بگم واقعاً خيلي از كونامي پيشه!نقل قول:
شما بايد پولاتو زياد كني تا بتوني همه چيز رو آزاد كني. من آپشن فايلم همه چيزش آزاده. اگه مي خواي واست بزارم. اگرم مي خواي برنامه اي واسه افزايش پول بهت بدم. در هر صورت دستت بازه و انتخاب با خودته!:40:نقل قول:
تغيير كيفيت = تغيير گيم پلي؟؟؟؟؟؟!!!!!!:18::18::18:نقل قول:
اينو ديگه از كجا آوردي؟ اصلاً هيچ ربطي نداره:31:
ابولفضل جان بازی فیفا08 نکستش یعنی بازی نسل جدیدش فقط روی دو کنسول نسل جدید یعنی x360 &ps3 هست که بازی فوق تماشایی و فوق دیدنی هست باور کن من اگه روزی حد اقل نیم ساعت بازی نکنم روزم شب نیمشه خیلی بازی زیبایی هست چه از تماشاگراش و چه از کیفیت زمین و چه از حرکت ازادانه لباس و موها و چه از انجام بیش از 60 حرکت مختلف در ثانیه کلا فیفا08 این دو کنسول با کامپیوتر مثل بهشت و جهنم هست اصلا اینو بگم که این دوتا اصلا و ابدا شبیه هم نیستند وتنها اشتراکشون اسماشون هست وگرنه اون کجا و این کجا........
در مورد تکنیکهای فیفا08 دو کنسول برتر بگم که شما تونایی دارین که تو هر کجایی زمین هر تکنیکی که تو واقعیت انجام میدین رو انجام بدین یعنی اونقدر زیاده که نگو و نپرس......کلا شاید صد تا تکنیک مختلف است که در مقابل ساکر شاید نهایتآ 6 -7 تا تکنیک داشته باشه ........
راستی حتی اینو بگم که میتونی برای وقت کشی و یا تضعیف روحیه حریف روپایی بزنی و اینکار خیلی تاثیر داره در روحیه حریف من که گرچه خود خواهی و بی ادبی هست ولی دقایق اخر بازی این کار رو میکنم....
مثل اینکه کلا شده تاپیک فیفا ولی اشکال نداره اخه فیفا09 مال کامپیوتر هم اینطور که بوش میاد به احتمال فراوان نسل جدید و یا شبیه دو کنسول دیگه هست که اونوقته که میترکونه و اگه ساکر فکری نکنه کار براش خیلی سخته و عمرآ اگه بتونه فیفا رو پشت سر بذاره.......
من وقتی می خوام PES 2008 رو نصب کنم وقتی تو قسمت Preparing to install یه پیغام میده و وقتی OK رو میزنم میبنده برنامه رو !
پیغام : === Logging Started: 5/30/2008 21:07:10 ===
کاملاً به همین شکل البته ساعت رو ساعت سیستم میزنه یعنی هروقت Setup کنی ساعتش تغییر میکنه !
کف میکنیم !!!!!!!!!نقل قول:
اینی که گفتی رو من تو عمرم نشنیده بودم که حالا شنیدم اصلا به ساعت چه ربطی داره خوب؟
فکر کنم یه اشکالاتی از سیستم شما باشه و خود بازی مشکلی نداشته باشه همین بازی رو با همین سی دی ها تو یه سیستم دیگه مال رفیقت و یا یه کفی نتی امتحانش کن .......اگه بازم اومد خوب بندازش دور
عجب جواب قانع كننده اي!!!!!:8::20::10:نقل قول:
سلام.
اينم جديدترين پچ اين بازي.
پچ يورو 2008. حجمشم 181 مگابايت هست. من مي خواستم دانلود كنم، اما ديدم نه فيس سرور دارم، نه بوت سرور و نه... . فقط يه كيت سرور، اونم بتا.کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=25190
ممنون کسپو جان بابت پچ ولی میگم ما فقرای که adsl نداریم رو هم فکری برامون کردی؟
در مورد پست قبلیت بگم که بابا چاکریم والا دیگه چیزی تو ذهنم نیومد......
سلام. ممنون به خاطر پچ. فقط به سوال دارم: برای نصب این پچ نیاز به برنامه ی خاصی هست یا نه ؟نقل قول:
من دانلودش نكردم. (چون فيس سرور واسه PES 2008) ساخته نشده. اما به نظرم، آره. چون بايد فيس هم باش، كيت باشه و احتمالاً صدا.نقل قول:
kitserver و GGS 100% لازمه و DKZ Studio هم 50%. چون پچ رو نديدم در مورد KDZ با شك صحبت مي كنم.
دوستانی که فکر میکنن فیفا در گرفتن لایسنس از pes خیلی موفق تر بوده باید بهشون بگم که اصلا بازی فیفابرای ساختن لیگ یک کشور یا ساختن تیم ملی نیاز به گرفتن لایسنس نداره ، چون میخاد لباس تیمهایی رو بسازه که عضو فیفا هستند .نقل قول:
همونطوری که میدونید بازی فیفا یه زیر مجموعه ای از FIFA (فیفای اصلی ) هست:13:
کرسپوی عزیز ، همونطوری که میدونی در pes 2008 بازی از حالت پولی در اومده ، تعجب میکنم که همچین چیزی رو میگی:18:تو pes6 بود که باید پول میدادی و یه چیز رو آزاد میکردی. پول فقط توی مسترلیگه که هیچ ربطی به قسمتهای دیگه بازی نداره، دوست خوبم!نقل قول:
من تو قسمت gallery هم رفتم ولی چیزی راجه به چگونگی آزیاد کردن تیمهای منتخب ننوشته بود. باز هم اگه کسی بتونه منو کمک کنه ممنون میشم.
یعنی کسی تا حالا تیم منتخب رو آزاد نکرده؟:41:
فک کنم اشتباه لپی بوده.شما برو تو گالری.میبینی نوشته چی می خواد.مثلا اگر سری آ رو ببری یکی از اونا باز میشه.جام جهانی ببری یک تیم باز میشه و...نقل قول:
فقط رفتی تو گالری برو به track record.بعد برو سمت چپ.
امین جان مال من میدونی چیه همه جام ها رو اگر هم ببری و حتی مسترلیگ به سال 3000 برسی همین که از مستر لیگ و یا کاپ و لیگ میایی بیرون همه چیزت دود شده رفته فضا مثلا تو مستر مینویسه که کلاسیک پلیر اوپن ولی خوب وقتی میری تو گالری رکورد میبینی همش ستاره است و هیچ چیزی باز نشده...........
ای بابا احمد جون این که از یک چیز دیگه باید باشه.احتمال 99% دسته رو روی کنترل 1 نزاشتی.بزار درست میشه
حالا چرا ميزني؟ من حواسم نبود. شما بايد بري توي گالري---------> يوزر ترك. بعد براي آزاد كردن هر قسمت گفته كه بايد كدوم قسمت از بازي رو انجام بدي.!!!نقل قول:
نه اتفاقآ اون مشکل رو همون اول دوستان گفتن حل شد ولی این یکی رو من که نتونستم کارش کنم یه بار اینجا مفصل توضییح دادم مشکلمو که گفتن این مشکل خیلی خوفه و به سادگی حل نمیشه.....
جان خودم اونجا رفتم ولی چیزی در مورد تیمهای منتخب ننوشته.نقل قول:
فک کنم اشتباه لپی بوده.شما برو تو گالری.میبینی نوشته چی می خواد.مثلا اگر سری آ رو ببری یکی از اونا باز میشه.جام جهانی ببری یک تیم باز میشه و...
فقط رفتی تو گالری برو به track record.بعد برو سمت چپ.
دوستانی که با برنامه GGS آشنایی دارند لطفا کمکی به من بکنند.
من لباس تیم ملی ایران رو درست کردم ولی وقتی که اون رو import می کنم و داخل بازی میرم همون لباسهای قبلی ایران استفاده میشه و من هر تغییری میدم ، توی لباس ایران تغییری نمی کنه.:13:
قابل توجه که شماره لباس ایران در cv_0 ،لباس بازیکنا و دروازبانا 7965 و 7966 هست:18:
سلام
من یه مشکل دارم که احتمالا شما دوستان میتونین تو حلش بهم کمکم کنین
من قیافه بازیکنای ایران رو از قسمت edit player از scan درست میکنم و بعد ذخیره میکنم وخارج میشه فردا که دوباره میام بازی کنم قیافه ها همگی پریدن و همه اون بازیکن ها سیاه میشن
لطفا بگید باید چطور این مشکل رو حل کنم
ممنون
اشکال نداره دوست عزیز برای هزارو یکمین بار هم برای شما عزیز توضییح میدم شما فقط کاف هست که یک جویستیک ناقابل 500 تومنی رو بخرین و اونو بکار بندازین و برین تو ستینگ و جویستیک رو تو کنترلر 1 بذارین و اوکی رو بزنید و بعد دیگه به جویستیک کاری نگیرید اگر هم خواستید کار بگیرید ولی بدون جویستیک هم میشه از کیبورد استفاده کرد درحالی که جویستیک کنترل 1 هست ولی شما دارین از کیبورد در کنترل نیز استفاده میکنین و خوب تمام بعد برین و حالشو ببرین دیگه ادیتهای شما از بین نمیرن فقط یادتون باشه که هر وقت جویستیک رو بکشین همه چی نابود میشه میره هوا ......نقل قول:
اينجوري باشه كه خيلي بد ميشهنقل قول:
سلام
آیا راهی هست که تو مستر لیگ pes2008
بشه دو تا تیم رو انتخاب کرد و وارد جام شد؟
فقط 1 تیم میشه انتخاب کرد و بازیکن خرید و فروش کرد
اگه 2 یا 3 تیم بشه چند نفره گرفت فوق العاده میشه
آیا راهی هست؟
اصلاً ايران لايسنس نشده!!!!!:18::18::18:نقل قول:
اين سئوال بارها پاسخ داده شده. براي اعمال سيوها شما بايد Joypad داشته باشين.نقل قول:
نه احمد جون. با قطع كردن دسته، فقط سيوها لود نميشن. اونم تا زماني كه دسته قطعه. ولي به محضه اينكه دسته وصل شد همه چيز دوباره لود ميشه.:8:نقل قول:
بيخيال بابا. اصلاً همچين چيزي امكان نداره!:13:نقل قول:
درسته کرسپو جان ولی خوب چون بازی اتو سیو داره وقتی اونو میکشی و سیو شد دیگه وقتی دوباره بر میگردی حتی اگه جویستیک رو وصل کنی لودهات قبلیها نیس همونی هست که بدون جوی بازی کردی...
اگه اتو سيو فعال باشه، مشكلي نيست.نقل قول:
سلام
تکنیک های خاص نداره اگر داره لطفا بگین مثلا من این دریب زیدانی فکر کنم این اسمش باشه هر کاری کرم با انالوگ نشد اگر تکنیک های دریب خاصی هست ... ممنون میشم
تمام دريبل ها توي صفحات قبلي توس من يا ديگر دوستان توضيح داده شدندنقل قول:
اول سرچ كنيد بعد سوال كنيد
[quote=Crespo;2475003]اصلاً ايران لايسنس نشده!!!!!:18::18::18:
quote]
پسرک :31:میخواهم بدونم که چجوری باید لباسی که واس ایران درست شده رو استفاده کنیم ، این دو تا عدد هم که به تو گفتم عددهایی هستن که مخصوص ایران کنار گذاشته شده و ن من نمیدونم چجوری لباس ایران رو و با چه برنامه ای لایسنس کنم تا بتونم از لباسهای ایران استفاده کنم:31: