نقل قول:هر دوتون ویندوزتون غیر اصل هستنقل قول:
میتونید کرکشو با یک سرچ ساده پیدا کنید
Printable View
نقل قول:هر دوتون ویندوزتون غیر اصل هستنقل قول:
میتونید کرکشو با یک سرچ ساده پیدا کنید
سلام
من یه مشکلی برام پیش اومده که folder option تو tools نیست.
و همین تور از contorol panel .چه کنم؟؟
سلامنقل قول:
در این مورد توی انجمن خیلی بحث شده ولی من یک راه حل نشونتون میدم:
در منوی run تایپ کنید : gpedit.msc
در قسمت چپ مسیر زیر را دنبال کنید :
User configuration/administrative templates /windows components /windows explorer
در قسمت سمت راست ( پس از انتخاب windows Explorer ) روی گزینه Remove The Folder Option menu item from the Tool menu دبل کلیک کرده و در پنجره باز شده و در قسمت settings گزینه Enable را انتخاب کرده Apply کنید.بعد Disable را انتخاب کنید Apply کنید. تا folder option برگردد . حالا برای update کردن در runتایپ کنید cmd تا وارد command prompt شوید. در پنجره سیاه بنویسید : gpupdate /force حالا صبر کنید تا group policy ریفرش شود و صفحه را ببندید .(البته احتمالا دلیل وجود این مشکل برای شما اینست که کامپیوترتان به ویروس BronTok.A آلوده شده . از دیگر علائم این ویروس اینست که با تایپ regedit در run کامپیوتر ریستارت می شود .) با این حال با کارهای بالا Folder Option به صورت موقت به tools بر میگردد.
سلامنقل قول:
این آپدیت ها برای خود ویندوز هست و به طور مستقیم از سایت شرکت مایکرو سافت دانلود میشن/ آیا اینترنت شما دایل آپ هست؟ اگه دایل آپ هست باید یه 20 ساعت کارت را هدر بدی تا این آپدیت کامل بشه/به نظر من چیزه بیخودی چون این آپدیتها را در بیرون به طور آماده میفروشن و همین p30world خودش هم میفروشه کاملشو/ پس بهتره برای بالا رفتن سرعت اینترنتتون اون را خاموش کنید /
سلام خدمت دوستان من یک سیستم دارم که دارای یک مشکل است ان هم اینکه زمانی که سیستم رو روشن می کنم قبل از بالا امدن ویندوز یک صفحه ابی پررنگ با نوشته های مختلف میاد
می خوام بدونم مشکل چیه البته بعد از مدتی ویندوز بالا میاد؟
فکر می کنم برای بدسکتور باشه و راه حلش چیه ممنون
خیلی ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
اون نوشته های مختلف رو میشه توضیح بدی یک موردش رو چی نوشته و یا اینکه عکسی ازش بگیرینقل قول:
با سلام میخوام ویندوز عوض کنم چطوری اپدیت های ویندوز بک اپ بگیرم که عوض کردم این همه اپدیت نپره
باعرض سلام خدمت همه دوستان ؛
من موقع نصب ویندوز xp به اشتباه درایو D را برای نصب انتخاب کردم ، در حالی که یک ویندوز xp در درایو C هم دارم ، بعد از اینکه متوجه اشتباهم شدم ، سیستم را restart کرده و دوباره درایو C را برای نصب انتخاب کردم ، حال من یک ویندوز ناقص در D و یک ویندوز کامل در C داشتم که درایو D را به صورت دستی فرمت کردم ، حالا با اینکه ویندوز دیگری به غیر از ویندوز موجود در درایو C ندارم ، باز موقع بوت شدن از من در مورد انتخاب ویندوز سوال میکنه ، من چه جوری میتونم این قسمت رو حذف کنم ، ممنون میشم اگه راهنماییم کنین .:23:
روی my computer راست کلیک properties و سپس advance و بعد بخش startup and recovery روی stting کلیک کن و edit رو بزن حالا ویندوزی که روی درایو d هستش رو خط مورد نظرش رو پاک کننقل قول:
موفق باشی :11:
دوست عزیز در لینک مورد نظر یافت نشد چیزی error میدهدنقل قول:
واقعاً از راهنماییتون ممنونم .:20:نقل قول:
سلام دوستان
وقتی به اینترنت وصل میشم بعد از چند دقیقه عکس زیر ظاهر میشد گزینه(don’t send) را که میزنم دیگه اینترنت دریافت ندارد وباید کامپیوترا restart کنم چطوری میشد این مشکلا حل کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
مشخصات ویندوزت را بده؟نقل قول:
ممنون
با عرض سلام و خسته نباشی
مشکلی که چند ماهه منو داغون کرده ویندوزم با ساده ترین کار ممکن هنگ میکنه با اینکه سیستمم بالاست(از لحاظ سخت افزاری) وقتی هنگ میکنه تا 24 ساعتم رهاش کنی انگار که نه انگار درست نمیشه که نمیشه.مصیبت از اونجایی شروع میشه که ریستش کنی.بعضی وقت ها دیگه اصلا ویندوز بالا نمیاد و مرتب ریست میشه و هیچ راهی بجز نصب مجدد ویندوز ندارم بعضی اوقات هم یه پیام میده که فلان فایل اجرایی ویندوز گم شده و سی دی ویندوز بذار و ویندوز رو ریپیر کن اینجا بازم یه مشکلی دارم فایلای خود سی دی ویندوز اجرایی(exe)نیستند وقتی در قسمت ریپیر من با استفاده از فرمان داس فایل مورد نظر رو کپی میکنم تو آدرس فایل گم شده بازم تاثیری نداره بازم مجبور میشم ویندوز رو عوض کنم.آنتی ویروسهای مختلفی نصب وآپدیت کردم مثل(nod,avg,avast) واسکن کردم بازم افاقه نکرده باز روز از نو و روزی از نو چند ماهه همینطور گرفتارم
ویندوزمم (xp sp2)هست جهت اطلاع.حدث خودم اینه که مشکل سخت افزاری باشه احتمالا از هاردمه .اگه میشه یه راهی جلو پام بذارین یه راهنمایی وگر نه خودمو دار میزنم
دوستان سلام - یه مشکل عجیب . چند وقتیه هر فلشی میزنم توی usb امکان write را نمیده و فقط میتونم read کنم . یهو شده و کار خاصی هم نکردم . پیغامش هم به اینصورته --> the disk is write protected . remove the write protection or use another disk بخدا کلافم کرده . هرکاری می کنم حل نمیشه . بعد اینهمه مدت این مشکل را اولین بار میبینم . جالب اینجاست فلش روی سیستم های دیگه جواب میده . و اصلا نمیخوام ویندوز عوض کنم .
ممنون میشم از کمکتون
سلام به همه دوستان و عزیزایی که بی منت تو این قسمت کمک میرسونن..نقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم...
ویندوزم xp sp2 پروفیشنال ورژن 2002 هستش:41:
و سیستمامون با هم شبکه هستش بصورت دامین و سرور
مودم ADSL2 با مارک TP Link مدل TD-8811
اگه بازم مشخصات دیگه ای نیازه بگید تا براتون بزارم..
منتظر کمک همه دوستان هستم..درضمن آنتی ویروس مک آفی 8.5i آپدیت شده هم رو سیستم نصبه...
نود هم نصب کردم ولی ویروسی نشون نداد..
ممنون
بای تا HI:40:
با سلام
يه سوالي از دوستان داشتم
چرا در win sp1 هنگام نصب گذينه repair مياد
ولي در نصب sp2. sp3 نمياد
با تشكر
تو همه میاد! حداقلش که واسه من میاد!نقل قول:
xp sp3 ریختم، حالا می خوام تو هر درایوی برم(جز c ) یه ارر می یاد!
مثلا واسه درایو D این ارر رو می ده و بقیه درایو ها هم به همین صورت:
D:\
Access is denied
شما می دونید مشکل از چیه؟!
شما به مسیر Properties ==>Security برید و توی این صفحه روی گزینه Advanced کلیک کنید و از صفحه باز شده به تب owner برید و از اون قسمت یوزر خودتون را انتخاب کنید و تیک گزینه پایین اون را هم بزنید و همه صفحات را ok کنید .نقل قول:
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک سالمه و مشکلی نداره همین الان تست کردم ولی به هر حال این لینکشهنقل قول:
کد:http://itstart.wordpress.com/2008/07/23/چگونه-آپدیتهای-ویندوز-را-ذخیره-کنیم؟
این مشکل برای من هم پیش اومد و در نهایت هارد خراب شدنقل قول:
هارد صدای تق تق نمیده؟
احتمال 90% از هارد باشه
سلام
خسته نباشيد
سيستم من اكسپلورش اجرا نميشه يعني سيستم بالا مياد پس زمينه رو هم نشون ميده ولي تسك بار رو نشون نمي ده من هم بايد با الت كنترل ديلت تسك منيجر رو بيارم بعد از ران برم اكسپلور رو توي فولدر ويندوز هست اجرا كنم حالا چي كار كنم درست بشه
باي
دوستان چند روزه که به جای گزینه open در راست کلیک روی فولدرها، گزینه search جایگزین شده! وقتی هم دوبار کلیک می کنم روی فولدر، search ویندوز باز میشه. لطفا کمک کنید. (ویندوزم ایکس پی سرویس پک 2)
دم nod32 گرم نصبش کردم اپدیتشم کردم گذاشتم برا full scan کارش که تمام شد restart کردم دیگه این error پیداش نشد اینجاست که به قدرتش پی بردمنقل قول:
ممنون
خیلی ممنون! این کارهایی که گفتین رو کردم اما درست نشد!نقل قول:
الان به ناچار در نوار بالایی اسم درایو رو تایپ می کنم تا برم توش:27:
نقل قول:ويندوز XP SP3 نصب كنيد:20:نقل قول:
SP3 فراموش نشه
(اگر 1 درصد مشكل حل نشد خبر بدين ! :) ):11:
سلام
چند تا فولدر روي فلشم هست كه وقتي ميخوام پاكش كنم ارور ميده مشكل چيه؟
ممنون دوست عزیزم...نقل قول:
من چند روز پیش به همین نتیجه رسیدم و Windows XP SP3 RTM 5.1.2600.5512 رو رو ویندوز قبلیم اجرا کردم و خداروشکر مشکلم حل شده...
بازم ممنوم از راهنماییتون
بای تا Hi:11:
سلامنقل قول:
برای رفع این مشکل می تونید از نرم افزار جامع و بسیار کاربردی Unlocker که واسه این مواقع خیلی می تونه مؤثر باشه کمک بگیرید :
البته می تونه مشکل از Read-Only بودن فولدر باشه.کد:http://masoudmir.parsaspace.com/Programs/unlocker1.8.5.rar
موفق باشید :40:
سلام
یه چند وقتیه ویندوز نصب کردم و طبق معمول همیشه برنامه kmplayer رو برای اجرای فایلهای تصویری نصب کردم اما وقتی رو فیلها دبل کلیک میکنم km باز نمیشه یعنی هیچ اتفاقی نمیفته.اما با برنامه های دیگه دبل کلیک میشه.حتی وقتی خود برنامه km رو جدا باز میکنم فایل رو توش درگ میکنم اجرا میشه اما دبل کلیک کار نمیکنه.منم فقط با km عادت دارم.لطفا راهنمایی کنید
با سلام
یه کلیپ شخصی موبایل رو که خیلی برام ارزشمنده بطور اتفاقی از روی هارد پاک کردم (شیفت +دلیت )
کسی میدونه آیا راهی برای برگرداندنش وجود داره یا ...؟
بچه ها چرا هيچ كس كمك نمي كنهنقل قول:
من كارم خيلي گيره
وقتي ويندوز بالا مياد alt+ctrl+delete رو بزن و new task رو انتخاب كن اونجا بنويس Explorerنقل قول:
کسی کمک نمی کنه؟نقل قول:
دوستان چند روزه که به جای گزینه open در راست کلیک روی فولدرها، گزینه search جایگزین شده! وقتی هم دوبار کلیک می کنم روی فولدر، search ویندوز باز میشه. لطفا کمک کنید. (ویندوزم ایکس پی سرویس پک 2)
تو كنترول پنل ميري تو فولدر اپشن تب فايل تيپ رو انتخاب ميكنينقل قول:
از ليستي كه جلوت باز شده فولدر رو انتخاب كن و اون پايين گزينه ي advanced رو انتخاب كن تو كادر اكشن
اگر گزينه ي open وجود داشت كه اونو set default ميكني كه حتما هست اگر هم نبود گزينه ي new رو انتخاب كن
تو پنجره ي new action در كادر action بنويس open وبعد ok كن برو بيرون حالا open رو set default كن
و همه ي پنجره هارو ok كن وبرو بيرون
همونطور كه نوشتم با آلت كنترل ديلت ويندوو درست مي كنم
بايد چي ار كنم كه ديگه به ان كار نياز نباشه
باي
سلام
چطور میتونم محدودیت زمانی Sound Recorder ویندوز رو بردارم؟!
من نمیتونم بیشتر از یک دقیقه ضبط کنم!