اره...
توی اکثر فروم ها این قابلیت فعاله
فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه و ایرادی داشته باشه
Printable View
اره...
توی اکثر فروم ها این قابلیت فعاله
فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه و ایرادی داشته باشه
این قابلیت اینجا هم تا سال 2007 فکر کنم برای همه فعال بوده و بعد از اون برای ناظر به بالا فعال شده.
توضیحات بیشتر رو در اینجا بخونین:
مثل این که من جوابم اصلا ربطی به سوالتون نداشت:دینقل قول:
به حالت پیشرفته یا گو ادونس برید.
از این دکمه استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که میبینید اول یه تیتر براش باید انتخاب کنید بعد که اوکی کردید پیامو تو اون مینویسید.
فکر کنم لینک دادن هم یه چی تو همین مایه ها باشه
میشه یکی دستورشو بگه؟
مثلا:
نقل و قول:
[Q UOTE][/QUOTE]
اسپویلر
[S POILER=""][/SPOILER]
من که توضیح دادم این لینک دادن رو :دینقل قول:
ولش کن دیگه برادر :دی
دستورش هم هست ...
سلام..من متوجه شدم با پروفایل یکی از دوستانم مشکل دارم.....یعنی اون بامن مشکل داره:31:...جدا از شوخی....وقتی مشاهده گفتگو رو میزنم برای همه کار میکنه غیر از یکی از دوستام که وقتی میزنم صفحه لود میشه ولی چیزی نمیاد...اما برعکسش مشکلی نداره یعنی دوستم روی مشاعده گفتکو میزنه راحت نشون میده.....مشکل از چیه.؟؟؟باگه.؟
سلام دوستان
بنده برا که می خواسته باشم یه عکس داخل پستم لود بشه و نخوام که لینکش رو بزارم باید کودوم یکی از این لین ک ها رو بزارم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:31::31:
e،چرا نمیشه دیلیت کرد؟
سلام . خــــب دوســـت عزیز همین کاری که تو این پســت انجـام دادی !
عکس گذاشــتی بدون لینــــک ،،، لینـــک آخـــری ...
موفق باشید!:40:
آره
بعد همون موقه فهمیدم
تو اینجا پسستا رو نمیشه دیلیت کرد؟
خیرنقل قول:
تو اینجا پسستا رو نمیشه دیلیت کرد؟
اگه تمایل داشتید کل پست رو ویرایش کنید.
سلام. من میخوام یه نرم افزار کاربردی خوب برای پارتیشن بندی و در هنگام بوت شدن سیستم معرفی کنم و لینک دانلودشو بزارم . تو انجمن هم جستجو کردم اونی که میخوام معرفی کنم جایی تاپیکش وجود نداره
تو قسمت معرفی نرم افزار های کاربردی نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم . چیکار باید کنم پس کجا ایجاد کنم که کسی خواست راحت بتونه پیداش کنه؟؟کد:Paragon Partition Manager Server Edition 11.0 Advanced Recovery CD
ممنون
فکر کنم به مدیرای انجمنش یا کاربرای فعالش میگفتی بهتر بود...نقل قول:
djgباید چیکار کنم اخطارم پاک بشه؟؟؟؟؟؟؟:11:؟:20:
اخطار ها: 0/1 (2)نقل قول:
نه خطایی کردم
:31:
-----------------
سلام .نقل قول:
توی منوی اطلاع رسانیتون نوشته : درخواست اضافه شدن به لیست دوستان . اگه روی اون کلیک کنید به لیست دوستانتون میرین و از اونجا میتونید درخواست دوستی بدین ، درخواست دوستی رو قبول / رد کنید یا لیست دوستانتون رو ویرایش کنید .
برای قبول کردن درخواست دوستی ، توی همون صفحه ، گزینه ی قبول درخواست رو تیک بزنید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. دوتا سوال :
1کنار اسم بعضی از کاربران عناوینی مثل کاربرفعال، ناظر انجمن و..... نوشته میشه، اینا چجوری این کار رو میکنند و چی اختیارات بیشتری دارند، لطفا دقیقا توضیح بدین
2 وقتی وارد پروفایل میشیم تو قسمت ویرایش اختیارات یه جایی نوشته حالت مخفی اگه تیکشو بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟
سلام ، پاسخ شما با توجه به تعریف قوانین انجمن :نقل قول:
1کنار اسم بعضی از کاربران عناوینی مثل کاربرفعال، ناظر انجمن و..... نوشته میشه، اینا چجوری این کار رو میکنند و چی اختیارات بیشتری دارند، لطفا دقیقا توضیح بدین
نقل قول:
گروه های کاربری :
ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاسیت های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند .
سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند .
مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند .
همکاران :به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند .
کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد .
یعنی به صورت مخفی Invisible وارد انجمن میشید ، اسمتون در لیست کاربران آنلاین و در پروفایلها ثبت نمیشه .نقل قول:
2 وقتی وارد پروفایل میشیم تو قسمت ویرایش اختیارات یه جایی نوشته حالت مخفی اگه تیکشو بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟
پی نوشت : شاید مزایای دیگه ای هم داره که بسیاری از دوستان این حالت رو ترجیح میدن :دی
کـاربـر فعـال : اگـر کاربران در یکــ بخش فعالیت ، قابـل توجـه و مفیدی داشتـه باشند بـه عنوان کاربرفعـال اون بخش درمیاند .نقل قول:
مثل کاربرفعال، ناظر انجمن
پ.ن : هیـچ برتری نسبت بـه کاربران ندارند .
ناظـر : همیشـه گفت همون همکـارند بـا یک تفاوت هایی . . . ایشالا توضیح هاش درمیـاد ، مطالعـه میشـه .
ممنون و موفق باشید .
چرا پیغام خصوصیاشون بیشتر میشه:دی :21:نقل قول:
برای من
نقل قول:
شما داراي 986 پيغام ذخيره شده از مجموع حداکثر 3,000 میباشید!
تا اینجا از راهنماییهای خوب همتون ممنونم.... یه سوال دیگه هم برام پیش اومد...... تو قسمت تنظیمات کاربر، در مورد لیست سیاه توضیح بدین.....
سلام
دوستان
درباره مشکل اخیر
موضع پیگیری میشه توسط ادمین.
لطفا این مورد رو وارد مباحث نکنیم.
ممنون.
از لحاظ عملکرد ، شبیه امکان Ignore در یاهو مسنجر ( و سایر مسنجرها) عمل می کنه ، پستها و پیامها و ... افرادی که در لیست سیاه شما قرار بگیرند برای شما به نمایش در نمیان ، به نوعی میشه گفت بایکوت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو قسمت تنظیمات کاربر، در مورد لیست سیاه توضیح بدین
نقل قول:سلام . توضیحــات دوستمون رو کاملـــتر کنم !
کاربری رو که تو قسمت لیست سیاه قرار دادی برات پیغام خصوصی یا پروفایلی بفرستـــه !
برات میــاد ولی نمیتونی بخونــــی یعنی نوشته های که فرستاده مخفیـــه :20:
سلام میخام تو امضام و پیغام هایی که برای کاربران میفرستم از لینک آدرس سایت استفاده کنم این اخطار رو میده: BB Cod Is Not Alweed باید چیکار کنم؟
سلامنقل قول:
امکانش نیست. غیره فعاله.
لطفا تاپیک مختار نامه:
رو باز کنید.کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=434144&page=113
به اندازه کافی قفل بوده دو سه هفته ای هست قفله
در حالی که سریال های خارجی و برنامه های ماهواره ای غیر مجاز تاپیک دارن و تاپیک هاشون هم باز هست شایسته نیست تاپیک مختار نامه بیشتر از این بسته باشه.
دوست من ، فکرمی کنم این مورد رو با مدیران بخش مربوطه مطرح کنید به جا تر و بهتر باشه ، بزنیم به تخته تعداد عزیزان مسئول انجمن هنر هفتم کم هم نیست و تعددشون باعث رسیدگی بهتر و سریع تر هست :11:نقل قول:
لطفا تاپیک مختار نامه:
این جا :
نقل قول:
آموزش تمام قسمتهای مورد نیاز برای کاربران انجمن
طبق تجربه بابک خان میتونن ببینن! : دینقل قول:
چه کسانی میتونند کاربران مخفی رو بیبینند:؟؟؟
نقل قول:سلام دوســت عزیز ، بـابـک جـان سرپرسـت ناظرین هسـتش !
پروفایل بابـک جـان :
تیـم مدیریـت فقط میتونه مخفـی هـا رو ببینـــه :46:کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=987
نارنجــی هــا و قرمـز هــا + بابـــک :46:
نقل قول:نـــه عزیـــز مدیران ، ناظران ، همکـارا نمیتونن ببینن :20:
سلام
تشخیص فعال بودن یک کاربر به عهده کیه...
آیا میدیر ها به ادمین میگن ادمین ها فعال میکنند...
چجوریه..
سلام
به عهده تیم مدیر و ناظرو همکار هر انجمن.
چه زمانی ناظر یا مدیر میشیم ؟؟
چه شرایطی نیازه ؟!؟!
والا شما زمانی می تونین مدیر یا ناظر بشین که اولا توی انجمن مورد نظر به شدت فعال باشین،یعنی "کاربر فعال ..." باشین،دوم اینکه مدیران به هردلیلی بازنشسته بشن و سوم اینکه کسی به جز شما در اولویت مدیریت نباشه
امضاها و آواتارهای پیشین هر کاربر توی سایت ذخیره میشه؟!!
من تاریخ تولد و فوت 2 دانشمند به نامهای ژوزف لوئی گی-موساک و زاکوس شارل را میخواهم
فکر کنم باید به این تالار مراجعه کنیدنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=83
نه خیر عزیزنقل قول:
امضاها و آواتارهای پیشین هر کاربر توی سایت ذخیره میشه؟!!
یه جستجو بزن.اگه باشه پیدا میشهنقل قول:
من تاریخ تولد و فوت 2 دانشمند به نامهای ژوزف لوئی گی-موساک و زاکوس شارل را میخواهم
خیلی جالبه این صفحه توی تمام دامین ها برای من ف ی لتره:
تاپیک گوگل کرومکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=257480&page=25
سلام........
کلا انجمن قاطی کرده!
فقط واسه شما اینطور نیست.:)
بعضی انجمنها واسه من فیلتِر میشه، چند دقیقه بعد باز میشه!