سلام به همه من یک مودم دیلینک 2640t گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ارتباط بی سیم
با مودم بر قرار کنم با ایرانسل یک بار وسل شدم که از اعتبار کم میکرد ولی با سیم کارت دایمی
وصل نمیشه لطفا به من کمک کنید.
Printable View
سلام به همه من یک مودم دیلینک 2640t گرفتم ولی هر کاری میکنم نمیتونم ارتباط بی سیم
با مودم بر قرار کنم با ایرانسل یک بار وسل شدم که از اعتبار کم میکرد ولی با سیم کارت دایمی
وصل نمیشه لطفا به من کمک کنید.
با سلام به دوستان عزیز :10:
لطفا منو راهنمایی کنین .!!!!!!!
من تو تاپیک های قبلی دیدم که نوشتن با توجه به گفته های Amini-bio در مورد اصل بودن گوشی باز هم درباره اصل بودن گوشی نمی شه مطمئن شد یه سوال ؟
ایا مشه با نوشتن سریال گوشی توی سایتکه ریجست بودن گوشی رو نشون میده فهمید که اصله یعنی :من میگم اگه با مدل گوشی درست باشه میشه گفت که اضله ؟؟؟؟کد:https://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr
با تشکر از شما دوستان عزیز :10:
قربانتان
مثل این که 8 گیگ خیلی طرفدار داره این همه تاپیک جرا براش ساختین؟ خودم 4-5 تاشو دیدم
باسلام مدت زمانی که برنامه smart com gpsرااجرا میکنید تا کانکت شدن چند دقیقه طول میکشه برامن حدودا 10دقیقه است بنظر شما زیاد نیست چه جوری میشه سریعترش کرد
اول از GPS Data کانکت شو و بعدش اسمارت کام رو باز کن ....... :20:نقل قول:
ببخشید دیگه تکرار نمی شه. :31:نقل قول:
حالا میشه 2-3تا از اون 4-5 تا تاپیک رو آدرسش رو بذارید واسه ما؟
معمولا دفعه اول یه کم طول می کشه. شما اول Gps Data رو از توی Connectivity اجرا کنید بعد که کانکت شد به ماهواره برنامه اسمارت کام رو اجرا کنید. تجربه دوستان نشون داده این روش بهتره.نقل قول:
باسلام مدت زمانی که برنامه smart com gpsرااجرا میکنید تا کانکت شدن چند دقیقه طول میکشه برامن حدودا 10دقیقه است بنظر شما زیاد نیست چه جوری میشه سریعترش کرد
البته دوست من نبود سقف بالا سرتون و همچنین صاف بودن هوا خیلی تاثیر در مدت زمان وصل شدنتون به ماهواره داره ....
ماشالا الانم که اوضاع جوی یه مقدار خرابه و هوا بیشتر اوقات ابریه .... این خودش باعث تاخیر میشه .....
دوست من این سایت و نه هیچ سایت دیگه ای اصل یا غیر اصل بودن یه گوشی رو نمیتونن بطور قطع اعلام کنن ....نقل قول:
این سایت فقط از روی سریال گوشی مدل , تاریخ ساخت و یکسری اطلاعات جزیی دیگه رو میگه ....
مثلاً میگه این سریال برای گوشی n95 8gb هست ... ولی اگه سریال گوشیتون رو با یه سریال دیگه عوض کرده باشن شما از کجا میفهمین ....؟؟؟ پس بازم این سایت همون 8 گیگ رو بهتون میگه
ولی اینی که بخواد اصل بودن یا نبودن رو بهتون بگه نه امکانش نیست .....
با سلام وتشکر از شما :10:نقل قول:
پس من غیر از این راهها چی کار می تونم بکنم تا بفهمم که گوشی اصله یا نه
با تشکر ازشما :10:
قربانتان :8::10::27:
متاسفانه فقط یه موضوع می مونه اونم اعتماد ....!
باید به جایی که ازش گوشی می خرید اعتماد داشته باشید .....
بزار یه موضوعی رو برادرانه بهت بگم ...
اگه چه توی این فروم یا هر فروم دیگه ای هر کسی گفت راه تشخیص گوشی اصلی از تقلبی یا کپی این راه یا اون راهه بدون دروغ میگه ....
من بالای 50 تا گوشی عوض کردم ..... هیچ راهی برای تشخیص اصل یا فرع بودن گوشی وجود نداره .....
همونی که گفتم یا باید اعتماد کنی یا بری با گارانتی اصلی بگیری ....
به نقل از شرکت نوکیا:نقل قول:
گيرنده Gps در انتهاى دستگاه تعبيه شده است.هنگام استفاده از گيرنده، صفحه کليد عددى رابکشيد تا باز شود و دستگاه را در حالى كه به سمت بالا قرار داده ايد با زاويه اى در حدود 45 درجه به شکلى که آسمان به وضوح ديده شود، نگه داريد.دست خود را بر روى صفحه كليد عددى قرار ندهيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام وخسته نباشید به دوستان عزیز :10:
از دوستان خواهش مندم که قیمت N95 8gig گارانتی اصل ومعمولی رو برام بذارن ....
و ایا گا رانتی اصل تو ایران ارزشی داره یا نه؟
قربانتان.
قیمت روز انواع گوشی:نقل قول:
شاد باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218387
آنتی ویروس f-security مناسبه؟
اگر هست میشه یه لینک دانلود ازش بزارید؟
سلام من یه سوال داشتم
من هفته ی پیش گوشیمو آپدیت کردم به ورژن 31 اما می خوام دوباره برش گردونم به همون ورژن 30 حتی فایل های آپدیت ورژن 30 رو هم دارم میخواستم ببینم امکانش هست این کارو بکنم؟؟
این ورژن 31 خیلی بیخوده باطری گوشی 1 روزه تموم میشه.
دوست من منم به 31 آپدیت کردم ولی اصلاً مشکل باتری ندارم.....
شاید زیاد باهاش کار میکنی .....؟ من که کلاً راضیم فقط مساله هک نشدن این فریمور اذیت میکرد که اونم حل شد ......
والا نمی دونم؟؟؟؟
ولی زیاد باهاش کار نمی کنم
شما یه بار بذار گوشیت خاموش بشه بعد شارژش کن اگه درست نشد احتمالا باطریت خرابه. البته به گفته amini_bio نسل جدید باطری ها از لحاظ شارژ و دشارژ مشکلی ندارند یعنی نیازی نیست حتما باطری خالیه خالی بشه بعد شارژش کنی. حالا امتحانش ضرری نداره.نقل قول:
باتری 8گیگ هم جز نسل باتری های جدیده ؟!نقل قول:
بله..................نقل قول:
از وقتی باورژن30اپ دیت کردمrom patcher وبازیهایn gage رو نمیتونم نصب کنمrom patcher جدیدی باید نصب کنم در این صورت از کجا میتونم دانلود کنم ممنون
شما باید گوشیتونو هک کنید. به تاپیکی که آقا یونس در این رابطه زده یه سر بزنید:نقل قول:
نوکیا : هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=294724
اخه تا قبل از اینکه گوشی رو آپ کنم اینجوری نبود دقیقا از همون روز اینجوری شدنقل قول:
و وقتی کوشی رو میزارم کنار اسپیکر کامپیوترم همش صدای پارازیت میاد انگار یکی داره بهت زنگ میزنه:31:
تا قبل از آپدیت راحت تا 3 روز شارژ داشتم الان خودشو بکشه دیگه30-35 ساعت
کسی راهی واسه برگردوندن آپدیت نداره؟؟؟
گوشی رو هک کردم حتی رم پچر هم نصب شده ولی تو فایل منیجیر پوشه ای به این نام نیست و من نمیدونم پچها رو چه جوری و کجا بریزم لطفا راهنماییم کنید
سوالتونو همونجا بپرسید. هم اینجا جاش نیست هم من تجربه ای در این زمینه ندارم.نقل قول:
والا چی بگم شما اولین کسی هستید که اینو می گید. بازم به تاپیک دوست عزیزم amini_bio برو انشاالله که مشکلت حل شه.نقل قول:
خه تا قبل از اینکه گوشی رو آپ کنم اینجوری نبود دقیقا از همون روز اینجوری شد
و وقتی کوشی رو میزارم کنار اسپیکر کامپیوترم همش صدای پارازیت میاد انگار یکی داره بهت زنگ میزنه
تا قبل از آپدیت راحت تا 3 روز شارژ داشتم الان خودشو بکشه دیگه30-35 ساعت
کسی راهی واسه برگردوندن آپدیت نداره؟؟؟
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=291752
خودت تو مموری کارت فولدر Patches رو درست کن ....... :46:نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز.سمت راست دوربین گوشی موقعی که نور کم باشه یه نوار متمایل به قرمز ظاهر میشه ولی وقتی عکس میگیرم از بین میره.به نظر شما این مشکل از سخت افزار دوربینه یا با نرم افزاریه؟
سلام_نقل قول:
آره ماله منم اينتوريه_ولي داخل تاريكي_در حالت عادي(روز)اينتور نيست_
فكر نكنم بشه مشكل در نظرش كرفت_
مكرنرم افزاري باشه_جون ماله من ورزن 11_
_
_
سخت افزاريو نمودونم_
_
_
ببينيم دوستان جي ميكن_
مهم
دیشب وقتی گوشیم روشن بود گوشمو به پشت گوشی چسوندم دیدم یه صدایی مثل تیک تیک ساعت و بعضی وقتا جوشیدن میده.نمیدونم قبلا هم اینطور بوده یا نه.شما میدونید مال چیه؟گوشیه خودتون را هم امتحان کنید ببینید همین صدا را میده یا نه..یه جای کاملا ساکت این کار را بکنید
نه دوست من .... احتمالاً ساعتی چیزی نزدیکتون بوده اشتباه گرفتین .....
من بازم الان امتحان کردم اصلاً هیچ صدایی نمیده ....
نه ساعت نزدیکم نبوده.چند بار امتحان کردم.وقتی هم که گوشیو خاموش کردم صدا قطع شد.توی سکوت مطلق باید گوشتونو روی پشت گوشی بزارید.الان که صدای فن کامپیوترم میاد شنیده نمیشه.شایدم گوشیه من یه چیزیشه
بادو تابرنامه مشکل دارمamti touchو قراردادن عکس کامل در پشت زمینه نصب میشن ولی اجرا نمیشن پایتون رو هم نصب کردم ورژن گوشی30لطفا کمکم کنید
با سلام وخسته نبا شید به دوستان عزیز :10:
دو ستانی که این گوشی رو دارن ایا گوشیشون گارانتی اصله یا متفرقه .
چون من می خوام تو چند روزه اینده یه گوشی بخرم ولی هر جا روگشتم و پرسیدم گفتن اصلا این گوشی گارانتی اصل نداره و یکی هم گفت که گوشی های نوکیا اصلا گا رانتی اصل نداره ایا این مطلب درسته اگر کسی گوشیش گارایتی
اصله لطفا قیمت خرید وسال و شهر خرید گوشی شو اعلام کنه.
قربانتان.
دوست من ایشون تا حدودی درست گفتن ....
نه N95 8gb بلکه بیشتر گوشیهای بازار این مشکل رو دارن ....
اگه واقعاً اصل بودن گوشی و همینطور کیفیت گوشی برات مهمه بهتره از اینجا نگیری .....
اگه کسی رو اونطرف داری بگو برات بگیره .... چون بیشتر گوشیهای بازار ما ماشالا یا یه چیزی کم داره یا ازش برمیدارن ....
مثلاً مموری کارت یا بند یا کیف ..... خلاصه بینصیب نمیزارن
نقل قول:
من این گوشیم صدا نمیده..ولی گوشی قدیمیم که6630 هست بعضی وقتا صدای تیک تیک میده
والا من که بالای 10 بار و در جای خلوت و ساکت امتحان کردم اصلاً صدایی نشنیدم ....
در ضمن مثل اینکه این موضوع فقط برای 8 گیگ نیست .... این دوستمون هم روی 6630 شنیده .....!!!!!
والا ما که چیزی نشینیدم ... بهتره دوستان امتحان کنن شاید من مشکل شنوایی دارم ....
قیمت امروز این گوشی چقدره و ایا در ایام عید ارزانتر میشه یا نه
اینم مثل ان 95 معمولی مشکل سریع خالی شدن باطری رو داره یا حل شده ؟
عمر باطریش بیشتر از معمولیهنقل قول:
دوستان میتونم یک سوال ابتدائی بپرسم
شما گوشی خودتون رو کجا نگه دارید میکنید ؟
من تو یک کیف چرمی گذاشتم ولی وقتی میخوام تو جیب شلوارم بزارم یک وجب جیبم میزنه جلو خیلی ضایه میشه یکی کمک کنه من چه کنم