من یک اشکال با ADSL دارم لطفا اگه می توانید کمک کنید
اینترنت توی شبکه وجود داره ولی وقتی کامپیوتری که به مودم SY602 وصل هست را خاموش میکنم دیگه client های دیگه به اینترنت وصل نمی شوند.
من یک اشکال با ADSL دارم لطفا اگه می توانید کمک کنید
اینترنت توی شبکه وجود داره ولی وقتی کامپیوتری که به مودم SY602 وصل هست را خاموش میکنم دیگه client های دیگه به اینترنت وصل نمی شوند.
از فایر فاکس استفاده کنید! تنها چیزی هست که به ذهنم می رسه! راستی بیاید و کمک کنید تا تو کتاب رکود های گنیس بابت بیشترن دانلود تو ۲۳ ثبت بشه. از فردا (۱۷ جون(شایدم ژوئن!)) شروع می شه!نقل قول:
کد:http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord
ضمن تبریک بابت عضویت شما! اما موضوعتون ربطی به این تاپیک نداره. تو قسمت های مربوط پست بدید!نقل قول:
به هر حال: روش شبکه شما چطوره؟ کامپیوتر ها به یه هاب وصل هستن و روتر به اون؟ سرور دارید؟
راستی اگر دوست داشتید می تونید پیغام خصوصی بدید٬ تا کمک کنم.
مشکلم حل شد یه بار کلن IE رو restore کردم...نقل قول:
این غلط املاییه خیلی روی اعصاب راه میره !
اگر ممکنه تصحیحش کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقته اینجوریه.نقل قول:
تا حالا درستش نکردن.
چرا؟
اون کلمه غلط نیست ! درستش همونطوری هست
قبلا یه تاپیک مفصل در این مورد داشتیم لطفا سرچ بفرمایید
ممنون.نقل قول:
الان میرم ببینم جریانش چیه .
ولی اون زمانا که ما میرفتیم مدرسه لطفن رو اینجوری مینوشتن." لطفاً ":31:
اینم از اون تاپیک ولی "لطفاً"ً بود خیلی خوب میشد ما عادت کردیم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون کلمه غلط نیست ! درستش همونطوری هست
قبلا یه تاپیک مفصل در این مورد داشتیم لطفا سرچ بفرمایید
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=160935&highlight=%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%A7%DB%8C%DB%8C+%D9%84%D8%B7%D9%81%D9%86
من می خوام پایین نوشتم یه عکس بیارم ولی یا نمیاد یا این جوری مییاد چیکار کونم؟؟؟:angry: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين مشكل از سيستم شماست موتور جسنجوگرتو عوض كني خوب ميشه
منظورتون همون مرورگر هست دیگه؟!نقل قول:
اين مشكل از سيستم شماست موتور جسنجوگرتو عوض كني خوب ميشه
من می خوام پایین نوشتم یه عکس بیارم ولی یا نمیاد یا این جوری مییاد چیکار کنم؟؟؟:angry: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با Internet Explorer و opera امتحان کردم بازم همین جوری!؟
دوست عزیز یا عکس شما ف ی لتره یا اینکه جایی که اپلود میکنی معتبر نیستش برید یه جایی مثل تینی پیک
:20:ممنون:20:
کاربر های فعال توسط مدیر ها انتخاب میشن یا ادمین ها؟
مدیرهای هر بخش کاربران فعال همون بخش رو انتخاب میکنننقل قول:
یه مشکل واسم پیش اومده :
وقتی وارد فروم میخوام بشم باید دو سه بار نام و پسوردم رو وارد کنم تا وارد شه.
وقتی که وارد میشم پست که میزارم همون موقع مشخص میشه که پست گذاشتم ولی اگه برم تو یه تاپیک دیگه یا از فروم بیرون برم و دوباره به همون تاپیکی که پست زدم برگردم پستی که زده بودم رو نمیبینم.
مثلا الان نمیدونم پستم وارد تاپیک شده یانه.
البته اگه از قسمت تنظیمات کاربر وارد تاپیک بشم.
مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل شما از سایت نیستنقل قول:
کوکیهای مرورگرت مشکل داره
از چه مرورگری استفاده میکنی ؟ (Browser)
پس پستم رسیده!!نقل قول:
ببخشین منظورتون از مرورگر چی هست؟
شما با چی وارد سایت میشی؟نقل قول:
منظورتون اینه؟ : Internet Explorerنقل قول:
اره دیگه عزیزم ...
میشه دلیله اینه من نمیتونم تو بخش مقالات تایپیک بزارم چیه با تشکر
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/announcement.php?f=18&a=120
ببین دوست عزیز این مسیر و تو خوده Internet Explorer برونقل قول:
Tools ► internet Options ► General ► Delete ► Delete all ► yes
حالا دوباره امتحان کن ببین درست شده یا نه
با عرض سلام خدمت همه دوستان.
خواهشا مديران محترم سايت پي سي ورلد رسيدگي كنند.
نام كاربري من اجازه ايجاد موضوع جديد ( تاپيك جديد ) را در بخش زير ندارد لطفا نام كاربري من را
فعال كنيد. چون من يك كار فوري و ضروري دارم خواهش مي كنم نام كاربري من را در بخش زير
فعال كنيد. ( در ضمن من قبلا ها مي توانستم تاپيك اجاد كنم ولي الان اين قابليت از نام كاربري
من گرفته شده است ).
نام كاربري : : sum_yari
در بخش زير نام كاربري من غير فعال شده است : :
اطلاع رساني قيمت و مشورت خريد يا فروش ( انجمن سخت افزار )
با تشكر.
یه جای دیگه تاپیک زدم گفتن بیام اینجا مشکلم رو مطرح کنم
کامپیوتر من مدتی صفحات php مثلا همین p30world رو نمایش نمیده و پیغام not fount رو میده
ولی هروقت از برنامه های ----- شکن استفاده می کنم براحتی صفحات رو نشون میده
مشکل از کجاست ؟ چه کار باید بکنم ؟
محتویات صفحه هم دقیقا اینه
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
--------------------------------------------------------------------------------
Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.7a mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 PHP/5.2.6 Server atPort 80کد:www.forum.p30world.com
ببخشید
توی پست بالا اون قسمتهم جز متن ولی نمی دونم چرا توی کد اوردش:31:کد:www.forum.p30world.com
آیا میتونم پستی رو که در تاپیکی که خودم زدم حذف کنم؟
سلام
این انجمن چرا همچین هست!
تو بعضی جاها میشه پستی که فرستادی رو ویرایش کنی مثل اینجا!
ولی بعضی جاها نمیشه مثل اینجا!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=233429&page=15
من اینجا پستمو میخوام ویرایش کنم ولی کلید ویرایش نیست!مشکل از کجاست؟کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2544063&posted=1#post2544063
سلام.
چرا من وقتی سرچ می کنم ارور میده؟
اصلا نمیتونم سرچ کنم!!!!!!!!!!!
گاهی وقت ها برای منم خطا میده. ولی همیشه نه.نقل قول:
سلام.
چرا من وقتی سرچ می کنم ارور میده؟
اصلا نمیتونم سرچ کنم!!!!!!!!!!!
سلام.
واسه من همیشه اینجوریه البته اگه در صفحه اول انجمن سرچ کنم.
یعنی تقصیر سایته؟
چرا تعداد معرف های من زیاد نمیشه؟من تا حالا معرف 3 نفر بودم ولی تعداد معرف هام همون 0 هستش؟
سلام
اخه چرا امروز برای ورود به انجمن ها این همه مشکل داریم و اینقدر errorو debug میده
اقا منظور از پروفايل چيه
يعني كسي كه معرفي مي كنيد تو بخش ثبت نام نام كاربري شما رو تو بخش معرف وارد مي كنه ولي اضاف نمي شه؟نقل قول:
مطمئيني؟
:20:
پروفايليك صفحه از اطلاعات در مورد يك كاربر هست شما با كليك بر روي نا كاربري يك نفر مي توني پروفايل اون رو ببنين :31:نقل قول: