ولی خداییش گرافیکش بهتر از نسخه های قبلی سری Resident Evil بود.
اما بچه ها این لیزر رو کی بهم مبدن یا باید خودم فعال کنم؟
Printable View
ولی خداییش گرافیکش بهتر از نسخه های قبلی سری Resident Evil بود.
اما بچه ها این لیزر رو کی بهم مبدن یا باید خودم فعال کنم؟
باسلام
عزیزان یه سوالی داشتم خداییش اگه تونستید جواب بدید.این تنظیمات gamepad روهرکاری میکنم توفایل luncher بازی واردش نمیشه
کسی میدونه چه جوری میشه gamepad روتنظیم کرد؟
البته درپوشه Capcom فایل config بازی وجودداره که میشه ازاون قسمت یه دستکاریهایی کرد ولی بازمشکل من روحل نمی کنه.مشکل من با D-PAD های کنترلرهست که توبازی کارنمیکنه.
من هم دقیقا اینجا گیر کردم. ولی Error اش متفاوته. میگه که فایل s310.arc وجود نداره.نقل قول:
بابا این نسخه boysteam دهن منو...کرد حالا رسیدم به chapter 5-2 دوباره موقع باز کردن یه در error میده میپره بیرون!دارم روانی میشم
میشه لطف کنید این فایل s310.arc رو برای من آپلود کنید.
من هم دقیقا اینجا گیر کردم. ولی Error اش متفاوته. میگه که فایل s310.arc وجود نداره.نقل قول:
بابا این نسخه boysteam دهن منو...کرد حالا رسیدم به chapter 5-2 دوباره موقع باز کردن یه در error میده میپره بیرون!دارم روانی میشم
میشه لطف کنید این فایل s310.arc رو برای من آپلود کنید.
دقيقا من همين ها رو درباره نسخه 4 ميگفتم و ميدونستم كه ديگه بايد با سري وحشت اويل خداحافظي كنيم و با سري اكشن آشنا بشيم ولي همه ميگفتند چي ميگي بهترين بازي تاريخ معرفي شده و از اين حرفها.نقل قول:
بابا آخه ما عاشقاي اين بازي چطوري بايد بگيم كه رزيدنت اويل يعني وحشت، يعني زامبي، يعني كمبود اسلحه و مهمات، يعني فضاها و اتاقهاي تاريك و نمناك، يعني معماها و پازلهاي سخت و ...
اگه رزيدنت اويل معروف شد و الان همه بچه هاي دبستاني هم اونو ميشناسن و بازي ميكنن واسه اينه كه امثال ماها زندگيمون رو با اين سري گذرونديم و براي همه تبليغش كرديم.
واقعا دو نسخه جديد اين عنوان چي داره كه ارزش تبليغ و معرفي به ديگران رو داشته باشه؟ غير از اينه كه ميشه گفت اين بازيها هم يه سري بازي اكشنه مثل صدها عنواني كه در بازار پيدا ميشه!
اين قضيه boysteam چيه؟نقل قول:
کسانی که boysteam رو خریدن یک مشکلی دارن ، اکثرا هم تو محدوده کاشانی هستن :دینقل قول:
اين قضيه boysteam چيه؟
دوستان ، برید به از همون مغازه ای که خریدید بگید بی زحمت پچش رو هم بدید ...
اگر هم خواستید من برایتان آپلود بنمایم ...
دوستان كمك
بابا من حدودا تو Chapter 5 يا 6 بودم(درست يادم نيست)امروز اومدم بازي رو بيارم اصلا تو بازي نميره و يه ارور ميده كه اينه:
E_FAIL : XLiveInitialize(&xii)
چي كار كنم؟
ميدونم ايكس لايو ميخواد ولي مشكلم اينه كه ايكس لايوم رو پاك نكردم و همچنين توي بازي بتمن درسته ولي اينجا اصلا تو بازي نميره؟!
خواهشا كمك كنيد.
امروز مثلا ميخواستم بشينم تمومش كنم خير سرم!
هیچی! یه شرکت پخش بازی!! متاسفانه resident evil5 رو نابود کرده!نقل قول:
اول که بازی اومد من خریدم تو سه تا dvd رسیدم مرحله 4 بازی هنگ کرد پرید بیرون دیدم دوستان گفتن مشکل داره بازی یه patch خود boysteam داده بیرون اونم باید بخریم!(دوستان فراموش کرده بودند 600mg فایل رو رایت کنند) patch رو نصب کردیم حل شد حالا رسیدم به مرحله 5 دوباره error داده !! دیگه نمیدونم چیکارکنم!
فقط میتونم بگم دیگه از boysteam بازی نمیگیرم!!!
سلام دوستان
من الان آخراشم يعني همون قول آخري ولي همش تير كم ميارم شما ايده اي ندارين ؟ از ترينر هم استفاده كردم ولي اكتيو مي كنم Dont Send ميده در ضمن ترينر direx9 رو هم گرفتم همين جوريه !
اگه راهي دارين كه ما اين تموم كنيم بگين دقيقا سه روزه موندم :(
خيلي ممنون.
حاجي 32مگ هستش!نقل قول:
سلام
من بازیو الان نصب کردم
یکم تنظیماتو آوردم پایین
ولی بازی روون اجرا می شه
همون اولش که یه صدای داد از بالای پله ها میاد
بعدش یه دمو نشون می ده که یه چیزیو دارن می کنن تو دهن یه بابایی
اونجا گیر می کنه و از بازی می پره بیرون
سیستمم از مینیموم بیشتره همه چیش
می شه کمکم کنید ؟؟:19:
این فایل s310.arc رو اگه آپلود کنید ممنون میشم.نقل قول:
کسانی که boysteam رو خریدن یک مشکلی دارن ، اکثرا هم تو محدوده کاشانی هستن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ، برید به از همون مغازه ای که خریدید بگید بی زحمت پچش رو هم بدید ...
اگر هم خواستید من برایتان آپلود بنمایم ...
نقل قول:
این فایل s310.arc رو اگه آپلود کنید ممنون میشم.
کد:http://rapidshare.com/files/283421705/s310.rar.html
من تمومش کردم.واقعا بازی عالی هستش.
نقل قول:
برو مرکز کامپیوتر ولیعصر می دونی کجاست دیگه ؟ :دی :46:
از تکین هم نگیر همه دی وی دی هاش معیوبه !
کلا شرکتی نگیر ! از این ها که خود مغازه رایت می کنن بگیر که خراب هم باشه طرف نمی تونه بگه ماله شرکته فلان !
من دیشب کلشو گشتم این Fear 2 : reborn رو پیدا نکردم ! :18:
یا می گفتن تموم کردیم :13:
یا 2 (نسخه 3 دی وی دی ) رو جلوم می ذاشتن ! :19:
این Boysteam چیه قضیش همه تهران هست ! :18:
هر جا میری از این شرکت هست مثل مافیا شده ! :27::21:
با سلام
نسخه ای از بازی رو که من خریدم در مرحله 3-2 از بازی میاد بیرون و ارور میده . مثل اینکه ایراد از فایل s109.acr هست . اگه یکی از دوستانی که امکانش رو دارن فایل رو آپلد کنند خیلی ممنون میشم .
من اون هرکول رو بعد تصادف کامیون از عقبش ماد بیرون چیکار کنم هرجوری میکنم نمیمیره؟
سلام
دوستان این قسمت آخر که تو اون کوه مذاب باید فرار کنیم بعد از هل دادن سنگ تو ماده مذاب باید چکار کرد.؟ اگر باید پرید؟ که برای من علامت پرش نمیاد. باید چکار کنم؟
با تشکر...
من اویل 5 را نصب کردم
وقتی لانچر را اجرا میکنم و ران میکنم یک صفحه سیاه باز میشود و این پیغام را میدهد
re5dx9.exe-fatal application
و متن پیغام
e_fail:xliveinitialize(&xii)
سخت افزارم هم ایرادی ندارد
و 2 تا دیویدی بدون فایل کرک ودارای پوشه tool ,و کلی برنامه برای نصب که همه را نصب کردم
windows xp sp3 را دارم
آخه این شرکت یک داستان هایی داره که ... بماندنقل قول:
هر جا میری از این شرکت هست مثل مافیا شده
بازی هارو سریعتر از همه جا عرضه می کنه . من هم به جز موارد محدودی مشکلی باهاش نداشتم شاید چون طرف آشناست :دی
از طرف عامل نفوذی Boysteam در انجمن
آقا من دارم آتیش میگیرم . 1 ساعت بازی کردم اومدم بیرون الان که میرم میبینم که نوشته new game ( سیو ها رو پاک کرده )
من اونجام که یه دختره رو میخواد نجات بده ولی بعد از این که بقلش میکنه زامبی میشه و ( کلش هم چنگ دار میشه ) اگه کسی الان اونجاست تو رو خدا سیوش رو برام بفرسته ...
شما برنامه Xlive رو نصب کن مشکلت حله.نقل قول:
کسی کمکمون نمیکنه؟!
دوستانی که برنامه GAME FOR WINDOWS رو میخوان...
لینک زیر رو کپی کنید توی دانلود منیجرتون...و دانلودش کنید...
ورژنش هم مشخصه...کد:http://download.pcgameshardware.de/asset/binaries/gfwlivesetupmin_3.0.89.0.exe
شما باید اکانت افلاین بسازید...اگه این کار رو نکنید هیچ فایده ای نداره...اگه نمیتونید اکانت افلاین بسازید باید برنامه ای رو که توی پست بالا گذاشتم دانلود کنید و نصب کنید...:10:نقل قول:
دوست من چند صفحه برید عقب پیداش میکنید...این جوری سریعتر نتیجه میگیرید...:10:نقل قول:
تشکر...
بعد از اینکه سنگ رو انداختی اون پایین بر میگردی میری بالا و به طرف پشتش نشونه میگیری. اون قدر این کار رو میکنی تا یا رو بره دنبال دختره (اگر تا حالا نرفته). بعد دختره از روی اون سنگی که انداختی میپره میاد پیش خودت.نقل قول:
دوستان این قسمت آخر که تو اون کوه مذاب باید فرار کنیم بعد از هل دادن سنگ تو ماده مذاب باید چکار کرد.؟ اگر باید پرید؟ که برای من علامت پرش نمیاد. باید چکار کنم؟
تو جنگت رو ادامه بده و فقط همون بالا بمون. پایین نمیخواد بیای. پشتش رو نشونه بگیر و بزن. معمولا وقتی دستش رو بالا میگیره, اون وقت میتونی راحت پشتش رو بزنی. چند بار که بزنی, بعد گیج میشه میری جلو F میزنی و ... تموم!
با اون مين ها اي كه ميده بايد متوقفش كني و بعد تير بزني زير دمش كه نقطه ضعفش هستنقل قول:
مين ها رو بردار و توي مسير بزار
بعد كه رفت روشون و منفجر شد غوله ميفته رو زمين و تو برو از بقلش به زير دمش شليك كن تا ميتوني
3-4 بار اينكارو كني تمومه
خیلی ممنوننقل قول:
شما باید اکانت افلاین بسازید...اگه این کار رو نکنید هیچ فایده ای نداره...اگه نمیتونید اکانت افلاین بسازید باید برنامه ای رو که توی پست بالا گذاشتم دانلود کنید و نصب کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا کی حوصله داره دوباره از اول بره ! تا شب وایمیسم اگه کسی سیو نداد باید دوباره یک ساعت عمرم تکرار بشه !
مد مولتی پلیر بازی !
این مد برای GTA IV Online هم جواب میده !
CO-OP Patch
Instructions:کد:http://rapidshare.com/files/281202995/TeknoGods_Beta11.rar
Go on to the game and create an offline account
Press Alt+Tab and run the "DLLLoad.exe"
Go back into the game and press F12
Log on to anygame and once inside click again F12
thats it have fun!
NO PASSWORD
DONT FORGET TO SAY THANKS
این چی کار میکنه ؟ برای کدوم بازی هاست ؟
نقل قول:دوست من اینجا اپلود کردم...یه ذره رفتم جلوتر...اکانت افلاین بساز...بعد اسم اکانتت رو بذار ali.امتحان کن ببین درست میشه...:10:کد:http://rapidshare.com/files/283423109/CAPCOM.rar.html
میشه یکی یه ترینر درست و حسابی بده.هرچی دان کردم بازی هنگ میکنه.
منون
نقل قول:
نوشته شده توسط mosi2007 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اویل 5 را نصب کردم
وقتی لانچر را اجرا میکنم و ران میکنم یک صفحه سیاه باز میشود و این پیغام را میدهد
re5dx9.exe-fatal application
و متن پیغام
e_fail:xliveinitialize(&xii)
سخت افزارم هم ایرادی ندارد
و 2 تا دیویدی بدون فایل کرک ودارای پوشه tool ,و کلی برنامه برای نصب که همه را نصب کردم
windows xp sp3 را دارم
شما برنامه Xlive رو نصب کن مشکلت حله.
کسی کمکمون نمیکنه؟!
اینم یه لینک دیگه از این برنامه...نقل قول:
کد:http://download.microsoft.com/download/5/5/8/55846E20-4A46-4EF8-B272-7F988BC9090A/gfwlivesetupmin.exe
دوستان من بازی رو 1 بار تموم کردم و سیو هاش رو از مسیر my documents کپی کردم تو هاردم ، بعد ویندوز عوض کردم و سیو هاش رو هم به همون مسر کپی کردو و با همون directx اجراش کردم ، ولی سیو هام رو تشخیص نمیده ، اگه میشه راهنمایی کنید .
کسی نداره ؟نقل قول:
حجمش 2کیلو بیشتر نیست...امیدوارم مشکلت حل شهنقل قول:
منم هرچی امتحان کردم همینجوری بودن...الان دارم اخرین ورژن Game for window رو دانلود میکنم ببینم اون ترینر که این برنامه رو میخواد کار میکنه؟؟نقل قول:
شما اول یه اکانت افلاین بساز...بعد یه کوچولو برو جلو که سیو بشه...بعد بیا بیرون و سیو قبلی رو پیست کن اونجا...ببین درست میشه....راستی حتما اسم اکانتت با اون قبلیه یکی باشه:10:نقل قول:
دوستان من بازی رو یه بار فتح کردم ، بع ویندوز عوض کردم ، حالا که میخوام سیو هام رو منتقل کنم ، تشخیص نمیده ، اگه میشه راهنمایی کنید
این کار هم کردم ولی نشد ، ممنون که جواب میدیننقل قول:
rapidshare من 5 گیگش پر شده و دانلود نمیکنه و همه فایل ها رو ارور میزنه ...نقل قول:
حجمش 2کیلو بیشتر نیست...امیدوارم مشکلت حل شه
فکر کنم مشکلم داره حل میشه !
2صفحه جلو رفت دريغ از يك جواب!:45:نقل قول:
سلام. من بازی رو گرفتم ، کلأ خیلی جالبه ، البته گرافیکش فوق العاده نیست ، ولی باز خوبه ( به پای بازی های برتر کامپیوتر نمی رسه ) بازی خوش دسته اما یک کم کنترل مشکله! بعضی وقت ها هم هوش مصنوعی زامبی ها خیلی مسخره می شه ، بقل دست آدم وای می ایستن و بر بر آدمو نگاه می کنند! :دی
اینم یه نقد کوچولو از جانب اینجانب :31:
دوستان نقدهای زیادی کردن و این چیزا توش مشترک بود : عنصر ترس تو بازی وجود نداره ، گرافیک خوبی داره ، ولی در آخر اکثریت قریب به اتفاق گفته بودن قشنگه
حالا منم قبول دارم که ترسناک نیست ولی خداییش هیجانی که هست نه ؟ البته اگه حالت نرمالش به بالا رو رفته باشین
حالا چرا رزیدنت اویل از نسخه ی 3 به بعد اینطوری شد ؟ این نظر منه :
بعد از اینکه 3 نسخه از این بازی اومد بیرون ، کارگردان ژاپنی این سری یعنی شینجی میکامی در یه مصاحبه اعلام کرد که پرونده ی یک بازی ترسناک در پایان نسخه ی سوم باید بسته بشه . اما نه سازندگان این بازی و نه طرفداران این بازی قشنگ ، دوست نداشتن این بازی تعطیل بشه . برای همین اومدن ادامه بدن ولی با یه سبک کاملا متفاوت و جدید ، که رزیدنت اویل 4 و 5 اینطوری شد.
نقل قول:
اینم ترینر ، من خودم رویdirectx 9 استفاده کردم ، مشکلی نداشت
کد:http://www.2shared.com/file/7971893/8504505f/resident-evil-5-dx9-v1100129-trainer-plus13.html