انشااااااااااااااا الله !نقل قول:
انقدر از این هیگواین بد گفتیم که آخر قهرمانمون کرد !
رئالو عشق است :40:
انشااااااااااااااا الله !نقل قول:
انقدر از این هیگواین بد گفتیم که آخر قهرمانمون کرد !
رئالو عشق است :40:
2 تا قهرمانی از هیگوین داریم بابا ....
وقتی داشت می اومد تو یاد فصل پیش افتادم ولی وقتی اون موقعیت رو خراب کرد اعصابم خورد شد .....
بابا یکی بگه گل ها رو چه جوری زدن .....
ای وحید بگم خدا چکارت بکنه دوگل زدیم ماه ماه که چه عرض کنم خورشید و ستاره و اسمون.......
گل اولو روبن عزیز روی یه سانت که از ضربه خطا نزدیکای کرنر بود زد با ضربه بسیار دیدنی با سر در گوش دروازه جا داد.........
اما اما گل دوم یه حرکت تیمی عالی که دیارا شروع کرد و پاس بینظیر گاگو به سمت راست که هیگواین از کنار 18 حرکت کرده بود یه استپ سینه عالی و نذاشت که توپ به زمین برسه و از همونجا رو پا زیبا معرکه دیدنی خارق العاده فوق تصور یه شوت محکم که کاری از ریکاردو بر نیومد و توپ به قعر دروازه رفت اخ که چه گلی بود من که داشتم جیغ میکشیدم وای که چی بازی و چی شبی بود امشب.........
ببخشيد ببخشيد
ميدونم كه ميخوايد دنبالم كنيد اما صبر كنيد
اين من بودم كه باعث شدم قهرمان بشيم
آره بابا همين الان دارم از ورزشگاه ميام
بچه ها منو ديدن رائول داد زد اوه نگاه كن اومد
خلاصه روحيه گرفتند و برديم
اي بابا چقدر چرت و پرت ميگم من
آقا برديم قهرمان شديم پدرشو درآورديم
قربونتون برم فقط جشن قهرماني كيه؟
در مورد کاناوارو هم بگم خودش گفته میخواد آخرین فصلشو تو کشورش بازی کنه..........
ویوا رئالللللللللللللللللللللل للللللللللل
منکه هنوز باورم نمیشه......................
ولی یه لحظه یاد اون پنالتی بیوفتید................................... ه شوخی کردم نیوفتید که حالتون گرفته میشه.........................ولی یکی از این فامیل های بارسلونایی ما هی مسیج میداد و حال گیری می کرد..................ولی در عوض من فکر کنم که تا الان 50 تا مسیج خالی واسه اون زدم......!!!!!!!!!!
آره درسته من دیوونه شدم..............................
بخدا دیگه هیچی مهم نیست برام................منکه تا یه هفته با لباس رئال همه جا میرم................
فقط میگم که زندگی یعنی این................................یعنی رئال.........................
اند حرف نزن که میام داغونت میکنم ها !!!!!!!!!!همه تون رفته بودین دنبال کارتون تنها من و چارلی و بکام بودیم تنهای تنها حال تو رفتی دنبال یللی تللی تو پامپلونا ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم یه عکس از ستاره این بازی لحظاتی پس از گل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو بچ تهرانی برا اینترنت پیغام بدن - برا بچه های شهرستانم یه فکر دیگه دارم
به قول اژدر خان -------------- میگم که
اي بابا بي خيال قهرمان شديم ديگه
بابا بگوييد جشن كي هستش
بريم چلوكباب بخوريم ما
يكي به من اينو بگه
ایول چارلی جان منکه همین الان لباس اصلی رئالمو از بین چند تا پارچه نفیس که نگهداریش میکردم باز کردم و روی میز گذاشتم که فردا برای هر کاری برم بیرون جلوی دستم باشه و اول میرم خونه یه دوستم که دو اتیشه طرفدار بارسا است ...........
بابا من داشتم بازی رو نگاه می کردم...نقل قول:
وقتی اون افسوس بازیکنا رو دیدم حالم ناجور گرفته شد تلویزیون رو خواموش کردم اومدم این جا ...
اقا یه توجهی به تعداد کاربران بندازین!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی مگه من کسرا رو گیرش نیارم تو این موقع و تو این شب به این بزرگی رفته لالا .................خودتون بگید چکار کنم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی اند جان جشن همین الان است و اگه کباب داری بیییییییییییییییییییییییی ییییار باهم بخوریم...
اي بابا
مسخره بازي درنياريد ديگه
راستي راستي اين گزارشگره راست گفت قهرمان چهارشنبه است؟
واي واي واي ببين كي اينجا
سمي جونم سلام خوبي
حال كردي داداش
تبريك ميگم بهت
به به! جمع همه جمع هست كه!
منم تبريك ميگم!
خدا اين هيگوياين رو برامون نگه داره :27: عجب گل تيميسي زدا!!!
روبن هم نشون داد كه ارزش پولي كه براش داديم رو داره! ضربه سرش خيلي تميز بود!
بيچاره هاينزه! همه داشتن از خوشحالي گريه مي كردن، اون از درد گريه مي كرد :sad:
اين كاناوارو هم شورش رو در آورده ها!
راستي شانس آورديم سر اون پنالتي هاينزه اخراج نشد
كسي تعويض ساويلا به تورس رو ديد؟!!!!
به قول شاعر در نا امیدی بسی امید است -------- مثل اینکه بازی آخر پارسال یادتون رفته تا دقیقه 60 یه 70 1-1 بودیم بعد بچه ها یه کاری کردن اشک تو چشای حممون جمع شد--------------------
اه ببخشی کسری جون تازه اومدی ندیدمت............
راستی بچها عزیز گل میگم حال نظر شما درباره شوستر چیه بندازیمش بیرون یا نه؟(نزن فیشر جان نزن منظور شما که نیستی شما که کالدرون هستی بابا )
بعد از گل هیگواین......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم خسته نباشی...............کسرااااااااا اااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
میذاشتی یه نیم ساعت دیگه میومدی..........................!!!!!!!!!!!! !!!
دم شوستر كه گرم، ولي من ميگم باز هم مورينيو رو بيارم!!!نقل قول:
خداييش خيلي توپ ميشه! ما كه كاپلو رو انداختيم، اين شوتسر رو هم بندازيم بيرون ديگه!
عجب شبیه بود خیلی خوش گذشت و بیشتر و خوشتر من شدم که اون یوسفی و جاودانی و فردوسی پور و خیابانی چشاشون در اد ..........راستی توجه کردید که چند وقتیه این مزدک بیچاره رو بازی های رئال رو بهش نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اي بابا
ميدم همه تون رو بن كننا
يكي به من بگه جشن قهرماني كيه؟
اي بابا
بابا داشتم ماشينم رو ميذاشتم تو پاركينگ!!! :31: (خواستم بگم ماشين دارماا! :27: )نقل قول:
ببين ببين! بابا يه چند مين نبودم همش!نقل قول:
من میگم اگه شوستر رو بندازیم بیرون -خوزه که خوب نیست چون سیستمش دفاییست باید یه مربی کار درست بیاریم..........
با کسرا موافقم..............مورینیو عالیه............
راستی end این گزارشگره که اسمشم پیمان یوسفی بود و اون یکی یعنی رضا جاودانی واسه خودشون حرف میزدن................
من الان از تویه اتوبوس باهاتون حرف میزنم............میدونید کدوم اتوبوس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همونکه بازیکنا باهاش هستند...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
راستی بچه های تیم دارن از همتون تشکر می کنند.....................
اند جان اگه منظورت جشن ماس که الانه و اگه جشن رسمی رئال هست که اونم الان با 31 اتوبوس که از قبل تدارک دیده شده بود بسوی مادرید در حال حرکت هستند و شاید بیش از 400هزاز نفر در میدان اصلی مادرید جمع هستند و منتظر رسیدن یاران رئال هستند تا یه جشن باشکوهی رو دوباره مث پارسال بگیرن............شد یا نشد؟
بچها خیلی خوش گذشت دم همتون گرم ممنون از همه شما دوستان گل............من که خیلی خسته شدم ...
شب بخیر و خداحافظ تا فردا...................
من رفتم بخوابم ........
الان فک کنید باشگاه داره به سمت مادرید حرکت می کنه ....
چي ميگي بابا! مورينيو همچين دفاعي هم بازي نمي كنه كه! حداقل ضد فوتبال نيست! تازه، فكرش رو بكن كه بياد و با ما چمپوين ليگ رو ببره! تو اونوقت مثل امشب اونقدر شاد خواهي بود كه به اين چيزا اصلا فكر نمي كني!نقل قول:
اي بابا
ما از كجا ببينيم خب اين جشنو
يكي راهنمايي بكنه
فدات عزیز تو خوبی؟نقل قول:
منم بهت این قهرمانی شیرین رو تبریک میگم :10:
ها...؟ چی میگه؟نقل قول:
به نظرم همین شوستر خوبه چون دیگه تیم اومده دستش... اگه قرار باشه بره بهترین گزینه مورینیو;)
راستی کسی ماهواره نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
شما که نمیذارین ما بخوابیم ولی چارلی راس میگه من الان با کالدرون تو ماشین خصوصیش جلوی اتوبوسها هستیم و بیچاره کالدرون از خوشحالی داره گریه میکنه .........
نه دوستان به نظر من که بهترین گزینه برای رئال در شرایط فعلی :1-خوزه مورینیو 2-رافا بنیتز
يكييييييييييييييييييييييي بگه از كجا جشن رو ببينيم
موافقم! لااقل عكساش رو برا ما بعدا بزارين!!!نقل قول:
نقل قول:
نه برادر، اين چيزا حرام هست:27:
منم برم لالا! شب خوش
اي بابا
احمد مي گيرم ميزنمتا
برو بخواب اصلا
من بدبخت به فكر چلوكباب ببخشيد جشن قهرمانيم اون وقت اينا در مورد تعويض مربي حرف ميزنن
اي بابا جشنو از كجا ببينيم؟
كسي سايتي چيزي نمي دونه
چه خاكي تو سرمون بريزيم
دوستان باز هم بخاطر امشب ازتون تشکر بینهایت دارم ...........خییییییییییلی مخلصیم دوستان .....
بای تا فردا
کی گفته داره گریه می کنه؟؟؟دی:نقل قول:
حسین که داره از خودش خنده با چشمک در وکنه .....دی:
همین حالا مرجع تقلید اعلام کرد که صواب هم داره ....نقل قول:
نه برادر، اين چيزا حرام هست
منم برم لالا! شب خوش