سرویس 256 با ترافیک ماهیانه نامحدود 256 سیلور DP-SH-256-SU سرعت چند هست ؟
Printable View
سرویس 256 با ترافیک ماهیانه نامحدود 256 سیلور DP-SH-256-SU سرعت چند هست ؟
وزارت مخابرات افغانستان از کاهش سی درصدی قیمت اینترنت باند پهن و ۲۰ در صدی اینترنت پرسرعت خبر داده است.
امیرزی سنگین، وزیر مخابرات به بیبیسی گفت که قیمت جدید برای هر ۱۵۵ مگابایت از ۲۰ به ۱۴ هزار دلار کاهش یافته که ویژه شرکتهای تهیهکننده خدمات اینترنتی است.
به گفته او، قیمت اینترنت پرسرعت (DSL) برای استفاده خانگی در چهار نرخ مشخص شده: ۲۵۰ کیلو بیت در ثانیه هزار، ۵۱۲ کیلو بیت در ثانیه دو هزار، یک مگا بایت در ثانیه چهار هزار و دو مگا بایت در ثانیه هشت هزار افغانی.
این کاهش از ۱۲ دلو/بهمن قابل اعمال است. منبع اصلی ارائه خدمات اینترنتی باند پهن و پرسرعت شرکت دولتی افغان تلکام است.
این کاهش به دنبال اعتراضهای کاربران اینترنت در افغانستان امروز (۲۹ جدی/دی) رسماً اعلام شد که آقای سنگین در مصاحبه خود با بیبیسی به این اعتراضها اشاره کرد.
او افزود: "هموطنان عزیز ما از ما سوال میکنند که چرا قیمت اینترنت در هند و پاکستان بسیار پایین است و در افغانستان چرا این قدر بالا است. هند و پاکستان ممالکی هستند که به دریا راه دارند. تمام کابلهای تحتالبحری فیبر نوری به این دو کشور آمده و وصل شده. به همین دلیل، در این ممالک این امکان هست که قیمت اینترنت بسیار پایین باشد."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمار کاربران اینترنت در افغانستان به دو میلیون و چهار صد هزار نفر می رسد
او افزود: "افغانستان کشوری محصور به خشکی است. قیمت اینترنت ما وابسته به آن است که کشورهای همسایه با ما چه رویهای را اختیار میکنند. مثلی که ما در مسایل ترانزیتی خود مشکل داریم، در اینترنت هم عین مشکل را داریم."
به گفته آقای سنگین، در حال حاضر اینترنت افغانستان از طریق فیبر نوری از پاکستان وارد میشود و واردات اینترنت از پاکستان نسبت به ازبکستان و ایران، که افغانستان از طریق فیبر نوری با این کشورها متصل شده، ازرانتر است.
وزیر مخابرات گفت: "بیشتر ترافیک اینترنتی ما با دنیا از طریق پاکستان صورت میگیرد. البته ما با کشورهای همسایه مذاکره میکنیم که قیمت اینترنتی را که به ما میفروشند، پایین بیاورند."
براساس آمار وزارت مخابرات، حجم ترافیک انترنیت افغانستان در حال حاضر هشت هزار گگا بایت است و شمار کاربران اینترنت به دو میلیون و چهار صد هزار نفر میرسد.
یعنی ما ملت عرضه افغانستان رو هم نداریم
اینجا کسی سرویس 1 مگ یا 2 مگ نامحدود فن اوا داره کسی بهم بگه خوبه یا بد
از لحاظ سرعت سرویس 1 و 2 مگ اشتراک 1 به 8 چطوریه ؟
کسی دیشب (دانلود رایگان) قطی یا کندی سرعت و دانلود کم نداشته:n27:
سلام
دوستالن من امروز ساعت 4.5 صبح بلند شدم و وضعیت دانلودمو بررسی کردم سرویس من 1 مگ 3 گیگ 1 ماهه
با کمال تعجب دیدم سرعتم دقیقا روی 32 فیکس شده
مودمو 4 5 بار خاموش روشن کردم گفتم شاید از IP باشه ولی IP عوض نمیشد و سرعت روی 32 بود هنوز
آخرین بار مودمو خاموش نکردم و منتظر نشتم تا ساعت از 7 صبح بگذره (زمان اتمام دانلود شبانه رایگان)
حدود ساعت 7.5 صبح بله دیددم سرعت دو مرتبه رفت بالا و همه چی نرمال شد
نتیجه : فن آوا منو محدود کرده بود
من چند ماهه فن آوا دارم ولی اینجوری نشده بود و بالاخره اون روی خودشونو دارن نشون میدن
اگه بخان این منوالو ادامه بدن میرم تخلیه میکنم :sq_5:
من توی پنلم فقط سرویس های نامحدود گلد فعاله که قیمتای بالایی داره
امروز زنگ زدم تهران که سرویسهای نامحدود bu رو برام توی پنلم قرار بدن با بخش فروش تماس گرفتم بعد گفتن اینجا فروش تهرانه با بخش فروش شهرستان تماس بگیرید شمارشو از تهران گرفتم
کسی شمارشو خواست شماه بخش فروش شهرستانه اینه 82195803 021
با بخش فروش شهرستان تماس گرفتم بعدِ پشت خط نگاه داشتنو سوال پرسیدن ، آخرش گفتن: شما باید با نمایندگیتون توی شهر تماس بگیرید و بهشون درخواستتونو بگید اونا باید برامون ایمیل بزنن تا بررسی بشه (انگار میخان بمب اتم فعال کنن:n02:)
با نمایندگی تماس گرفتم و خلاصه داستان های نامحدود رو براشون توضیح دادم :n13::n02:
نمایندگی هم بسیار بی تربیت میباشد دارم ازش سوال میپرسم میخاد پشت تلفن منو بخورن انگار
خلاصه نمایندگی گفت: باید تشریف بیارید اینجا نمیدونم هزینه پرداخت کنید تا فعال بشه از این حرفا پشت تلفن نمیشه
من این همه راه رفتم نمایندگی و تمام این داستان نامحدود رو براشون دوباره توضیح دادم
نمایندگی بهم گفت: آقا نمیشه چرا سرویسهای گلد رو برنمیدارید توی پنلتون که هست کیفیتشم بیسته البته گرون خیلی گرونه :n09:
منم بهش گفتم: من دانلود زیاد دارم شماهم که منو محدود کردید سرویس 1 مگ دارم سرعتم شبا روی 32 شده ((بهش اجازه ندادم بگه : خط تلفونتون از کنار سیم برق رد میشه:n08:)) ...
و ادامه دادم و گفتم: من امروز صبح ساعت 4.5 صبح بلند شدم سرعتم روی 32 بود بعد ساعت 7 (زمان اتمام دان شبانه) یکدفع سرعت رفت بالا پس یعنی محدود شدم
نمایندگی هم نمیدونست چی بگه البته باز هم اجازه ندادم بگه ((: خط تلفونتون از کنار سیم برق رد میشه:n08:))
و ادامه دادم و گفتم: تهران در باره نامحدود ها بهم گفت که بهشون باید ایمیل بزنید حالا شما سعی و تلاشتونو بکنید این نامحدود رو فعال کنید منم امروز سرویسم تموم میشه
نمایندگی گفت: شما ساعت 12 ظهر تماس بگیرید ببینیم چی میشه
منم گفتم خوب بازم سعی کنید اینو برام توی پنلم قرار بدید اگه ok نشد تخلیه میکنم :n09:
نمایندگی گفتش ایندفه با آرامش و سربزیرتر: باشه مشکلی نیست آقا :n02:
حالا باید امروز ظهر تماس بگیرم ببینیم چیکار میکنن
من نامحدود یه مگ گرفتم تو این دو روزه که فعلا خوب بوده زیر 100 بزور میاد بیشتر بالا 120نقل قول:
جالا ببینیم تا بعد چی پیش میاد :n09:
نقل قول:
سلام؛ شما کدوم شهری هم وطن؟ بنده مشهد بیدم میخاستم همین سرویسو بگیرم. براهمین می پرسم.
من تهرانم داداشنقل قول:
من راضیم از مخابرات هم یه مگ داشتم فعلا فن آوا بهتره خدا کنه اذیتم نکنن فقط
خخخ از دیروز سرعتم بهتره :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فن آوا در نمایشگاه شیراز، سرویسهای رایگان ارائه میدهد.
شرکت دادهپردازی فنآوا، بهمن ماه امسال در دوازدهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر ، الکترونیک و مخابرات در شیراز حضور مییابد.
در این نمایشگاه که از 2 تا 5 بهمن ماه 1392 در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی فارس برگزار میشود، شرکت « سرعت گستر نور» نماینده فن آوا در استان فارس حضور داشته و در سالن حافظ، آماده خدماتدهی و اطلاعرسانی به علاقمندان خواهد بود. ساعات بازدید از نمایشگاه از 15 تا 20 خواهد بود.
مشترکان فعلی فن آوا که در مدت برگزاری نمایشگاه، از غرفه فن آوا بازدید نمایند، هدایای خاص خود را دریافت می نمایند و سایر بازدیدکنندگان هم می توانند با دریافت 3 ماه سرویس رایگان با سرعت یک مگابیت، به خانواده بزرگ فن آوا بپیوندند.
تست سرویس 512 نامحدود BU فن آوا اصفهان
نقل قول:
داداش منم همینطوره از منو روز اول محدود کردن ...
سرویس 256 ....تا قبل ساعت رایگان سرعت روی 150 هست ولی بعد اون میره روی 35 فیکس میشه !
والا اینطور ندیده بودم:n04:
چون میگید از روز اول پس شما محدود نیستیدنقل قول:
چون برای سرعت 256 استانداردش همون 32 هستش
سرویس من 1 مگ هستش باید حداقلش روی 128 باشه ولی 32 شده
قابل توجه کسانی که میگفتن فن آوا محددیت در دانلود نداره من زنگ زدم خودم ازشون پرسیدم گفتن داره ولی بعضی از از دوستان خودشونو پاره میکردن که نه محدودیت در دانلود نداره خوب شد که نامحدود 384 مکس نت خریدم
دوستان من میخوام سرویس 1 مگ نامحدود فن آوا در اصفهان بگیرم
سرعتش از 120 کمتر میشه یا نه ؟
حداقل تبادل داره یا نه ؟
خلاصه کسانی که استفاده کردن راهنمایی کنن ممنون میشم :n16:
من دانلودم زیاده میخوام با قیمت 45 تومن سرعت از 120 کمتر نشه
یعنی گفتند محدودیت بعد از یک مقدار حجم است ؟ من همین موضوع رو تلفنی ازشون پرسیدم گفتند نه همچین محدودیتی نداریم !!!!نقل قول:
سرعت دانلودت چنده ؟ از 64 کیلوبایت کمتر نمیشه ؟نقل قول:
چرا کمتر میشه بین 100 تا 130 نوسان دارهنقل قول:
من خودم تو دو روز نزدیک 18 گیگ دانلود کردم
نامحدود فناوا مثل شاتل محدود میشه یا نه هرچی داناود کنی سرعت پایین نمیارن؟نقل قول:
Sent from my HUAWEI G700-U10
نه چون برنزیه هم قیمت و هم سرعته مخابراته محدود نمیکنننقل قول:
دوستان! من مطمئن باشم که نامحدود یک مگ فن آوا محدودیت مصرف منصفانه نداره؟! مطمئن مطمئن؟:sq_20:
یعنی از یه حجمی بیشتر بشه به نحوی محدودم کنن؟
پس فرق برنزی و طلایی چیه ؟ تو سرعتش که نیست خودش داره 256 512 و یک مگ دو مگ رو جدا میفروشه.نقل قول:
اگر بحث ضریب اشتراک هست پس حتما یک محدودیت حجمی داره.حجم زیاد شد ضریب اشتراک میره بالا و سرعت کم میشه.
امکان داره تو شهرستان ها محدودیت حجمی نداشته باشه ولی به احتمال قوی تهران این محدودیت حجمی هست.
اصلا محدودیت نداریم احتمالا یک مشکلی برای اکانت شما پیش اومده اطلاع بدید به نمایندگی تا براتون بررسی کنندنقل قول:
خیلی از کاربرا ماهی 90 تا 100 گیگ دارن دانلود میکنن
کمترین میزان دانلود شما باید 120 باشه اگه کمتر هست اطلاع بدید به نمایندگی براتون حلش میکنن
تو مشهد اصلا سرعت یک مگ نامحدود طلایی و نقره ای نداره! فقط برنزی داره (BU)نقل قول:
امکان داره تو شهرستان ها محدودیت حجمی نداشته باشه ولی به احتمال قوی تهران این محدودیت حجمی هست.نقل قول:
مطمئنن یه توضیح درستی برای این تفاوت اسمی ها هست (برنزی-نقره ای-طلایی)
نقل قول:اشتباه تا حدی از من بود! شرکت فن آوری اطلاعات آفتاب فردا در مشهد هم نماینده فروش فن آوا هست هم آسیاتک! ومن تو سایتش تعرفه آسیاتک رو میخوندم نه فن آوا.:sq_24: اصلا ننوشته تعرفه های فن آوا رو ! :n13:نقل قول:
من برنزی دارم محدودیت دانلود هم نداره البته تو پنلم زده 320 گیگ اما تا حالا از اون 320 هیچی کم نشده
در ضمن تو یه ماه اصلا میشه از 320 گیگ بیشتر دانلود کرد؟؟
کجا هستید ؟ چه سرعتی دارین ؟نقل قول:
من تهرانم شرق تهراننقل قول:
1 مگ برنزی نامحدود سرعت دانلودمم بین 100 تا 130 میره میاد! بیشتر رو 120
مصرفتون چطور بوده ؟ مثلا از 50 گیگ بیشتر استفاده کردین ؟نقل قول:
نقل قول:
من الان ششمین روزمه طبق گزارش مصرفم 38 استفاده گردم تا بحال :n02: الانم یه تورنت 23 گیگی از دیروز گذاشتم نصفیش دانلود شده
مثله مخابراته با این فرق که به پشتیانی زنگ میزنی باهات جنگ و دعوا نداره و به راحتی کارتو راه میندازه
یک مقدار مشکوک هست که محدودیتی نداشته باشه.نقل قول:
فن آوا هم شرکت خصوصی هست پارس آنلاین و شاتل و صبانت و آسیاتک هم خصوصی هستند ولی چرا فقط فن اوا تعرفه های نامحدودش اینطوری هستند ؟
باز من فردا برای اطلاعات بیشتر با پشتیبانی هم صحبت میکنم بعید میدونم محدود نکنن.
شما ماه اولتون هست از فن آوا گرفتین ؟
اره ماه اولمهنقل قول:
ولی عرفه طرح برنزی همینه
من خودم 512 عصرتلکام داشتم 5 گیگ با سرعت 400 الی 500 دانلود میکردم اما الان یه مگ سرعتش 120
احتمالا به خاطر همین هست که محدودیت ندارین.نقل قول:
غرب تهران هم یک شرکت دیگه هست ما گرفتیم ماه اول بدون محدودیت بود الان ماه دوم هست و بعد از یه حجم مشخصی محدود شدیم.احتمالش هست فن آوا هم همینطور باشه.
اگه اینطوری باشه تخلیه میکنم البته پشتیبانی گفت اینطوری نمیشه ممکنه سرویس و به جا 1/8 ، 1/10 کنن اما محدود نمیشیدنقل قول:
1به10 که نمیکنن یعنی مجاز نیستن هرچند بدترشو بعضی شرکت ها انجام میدن ولی به هر حال این عدد ها قراره یه جا کاربرد داشته باشه و من فکر میکنم همون محدودیت حجمی هست.نقل قول:
امروز رفتم سرویسمو از 256 به 1 مگ تغییر دادم اینم تست سرعت
دوستانی که 1 مگ دارن سرعت خوبه؟