مدلای متفاوت داره که از 340 شروع میشه تا 380 (تقریبا)نقل قول:
سلام الان قیمت ps3 تو ایران چنده؟ ممنون
Printable View
مدلای متفاوت داره که از 340 شروع میشه تا 380 (تقریبا)نقل قول:
سلام الان قیمت ps3 تو ایران چنده؟ ممنون
سلام دوستان.
من امروز بعد از سالیان سال(!) برنامه ریزی رفتم یه دوال شاک 3 گرفتم.الآن که وصلش کردم عوض این که یکی از چراغاش روشن بشه دو تاشون(1 و 2) روشن میشن و هیچ کدوم از دکمه هاش هم کار نمیکنن.به نظرتون اشکال از خود دسته هستش؟چی کارش میشه کرد(به جز پس بردن که احتمالا به همون جا هم میرسه)؟
فك كنم ورژن دستگاهت 3 باشه چون ورژن سه و خورده اي :31:اين مشكلو داره كه اين مشكل با دسته هاي تقلبي(!)پيش مياد و دستگاه با دستهSyncنميشه
فروم هاي Playstation
کد:http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3updates&thread.id=97467
تو این لینکی که دادی که نوشته دسته های اصلی هم همین مشکلو دارن...چی کارش کنیم پس؟! :41:
منتظر اپديت بعدي باشيد تا بقول سوني ايرادات رفع بشه
الن من كه چك كردم آپديت 3.15 اومده بدو دان كن
PlayStation®3 system software update version 3.15
3.152009-12-10
An update to the PS3™ system software was released on December 10, 2009. You can use this update to upgrade your system software to version 3.15.
PlayStation®Network
About PlayStation®3 system software update version 3.15
■ Data transfer utility
You can now transfer the data that is saved on one PS3™ system's hard disk to another PS3™ system’s hard disk using an Ethernet cable.
> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
■ “minis”
“minis” are now supported.
As of December 10, 2009, no minis that can be played on PS3™ have been released on PlayStation®Store. Further release information will be announced on the official website when available.
باز خوبه یه اینترنت دانشگاه هست که بشه باهاش دان کرد...وگرنه که هیچچی!
نمیدونم باگ به این ابعادو چطور متوجهش نشدن که رفعش کنن؟
آقا آخر بازی هاش کپی خور ميشه يا نه؟
كنسول كپي خور نميشه .نقل قول:
کسی در مورد بلزار میدونه ؟
گویا یک مد چیپ هستش که میتونه دستگاه رو کپی خور کنه ولی هنوز ریلیز نشده . همچنین یه جایی خوندم که هکر آی فون تونسته یک بازی کپی رو به صورت ریموت اجرا کنه یعنی اومده بازی رو گذاشته توی لپتاپ بعدش از درایو لپتاپ استفاده کرده و به صورت ریموت اجرا کرده .کد:http://www.ps3-hacks.com/2009/08/20/belzar-ps3-modchip-fact-or-fiction/
چند قدمی هک Ps3 هستند برادران ؟
دوستان هکر همونطور که نوید گفت کاملا نا امید و بیخیال هک این کنسول شدننقل قول:
این بار sony اساسی و بنیادی کار کرده
سونی در هر ماه 2 تا آپدیت فریمور میده بیرون
سایت رسیمیش هم اعلام کرده بخشی از این فریمورها برای سکیوریتی کنسول هستش.
پس فکر هک کنسول پلی 3 رو باید بیخیال شده تا اخر عمر
سلام دوستان
فرق سیلور با سیاه در چیه؟
و اینکه بازیهای 2 و 1 رو اجرا میکنه؟
شنیدم یه چیپست براش ساختن که بازیهای کپی رو هم اجرا میکنه،درسته؟
فرقي ندارننقل قول:
بله ولي بازي ها بايد اصل باشن!
من خيلي نيمدونم اما مثكه درست كردن هنو Relase نشده:10:
فقط بازيهاي 2 رو اجرا ميكنه
----------------------------------
كسي سال تحويل ميلادي هم نمياد؟
مرسی
بهترین مدل کدوم و وسایل همراش چیه؟
بجز ارتقا هارد در مدلها چیزه دیگه ای هم تغیر کرده؟
كنسول
دسته بازي
سيم برق
دفترچه 2تا
سيم 3 سر
--------------------
توان مصرفي كمتر
سریع،رک و پوست کننده:10:نقل قول:
کرسی دوست عزبز
انشالله تا چند روز آینده می خوام یکی بخرم
فط شما در مورد اون چیپسا چیزی نشنیدی؟
نه چيزي نشنيدم :10:
دوستان اگه کسی آپدیت 3.15 رو خواست از این صفحه میشه دانلود کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش حدودا 165 مگ هست
با آپدیت 3.15 این مشکل دسته ها حل می شه من می خواستم دسته شوک بگیرم ترسیدم نخریدم !
من یه سوالی داشتم
میخواستم بپرسم قیمت بازیهای PS3 در چه حدیه؟
اصلا کپی وجود داره ازشون یا نه؟! و اینکه اگه کپی هست مثل بازیهاب کامپیوتره که فرقی با ارجینال نمی کنه یا اینکه فرق داره؟
و خب اگه صرفا ارجیناله از کجا میشه گیر آورد
فکر کنم چند تا سوال شد البته!
حدود قیمت بازی ها 50 تا 90 تومان هست. ( دسته دوم هم میشه گیر آورد از 25 تومن شروع میشه )نقل قول:
این بازی ها اصلا به هیچ عنوان کپی ندارن.
الان فروشگاه های عرضه ی PS3 و X360 بازی های این کنسولها رو هم دارن معمولاً ... در کل اگه پول داشته باشی یازیاش هم راحت گیر میان دوست من.
موفق باشین
سلام دوستان.من میخوام ps3 slim 250gb بخرم.من هند هستم قیمت این مدل اینجا حدود 470 هزار تومنه.اول اینکه فرق اسلیم 120 گیگ با 250 گیگ در چیه؟فقط اختلاف هارد دیسک یا چیزهای دیگه ای هم هست.؟؟؟دوم اینکه قیمت مدل 12 و 250 گیگ در ایران در حال حاضر با گارانتی چنده؟؟اینجا یک بازی رایگان جدید هم روی دستگاه میدن(اسمش دقیق یادم نیست ولی uncharted 2 یا یه همچین چیزی بود که همه جا تبلیغ کرده بودن)
اما مشکل اصلی من:متاسفانه هر چی گشتم در اینجا (هند) مانیتور مدل w2261vp الجی رو پیدا نکردم.متاسفانه مدلهایی که در بازار بودند اغلب یا 5 میلی سک بودند یا اگه 2 میلی سک بودند ولی فول hd نداشتند!!یک مدل benq پیدا کردم که چند روز وارد بازار شده 24 اینچ هست و فول اچ دی و کنتراست 50000 و در قسمت مشخصاتش نوشته زمان پاسخگویی 5ms /2ms(gtg) .نظر شما در مورد این مدل چیه؟؟؟؟و منظور از 2ms gtg چی هست؟در ضمن بازیهای معروف مانند splinter cell و tomb rider و resident evil و medal of honor و call of duty و.... برای این کنسول ارائه میشن؟؟پروژه ی ps4 نزدیکه؟؟؟یا حالا حالاها زوده که بیاد؟؟؟خواهشا تک تک سوالاتم رو جواب بدید.با تشکر.
فرق pal و ریجن جی و ریجن 5 چیه؟؟؟فرق سخت افزاری دارند؟در ضمن اینجا پلی استیشن 3 ساخت چین و همینطور هند تو بازاره!
من یه پست طولانی دیگه قبل از پست قبلیم نوشته بودم که هنوز توسط مدیریت تایید نشده!!!!!!!سوالاتی در اون پست پرسیده بودم.
ريجن 5 نداريم كه
تو كجا؟
pal j uc
مناطق جغرافيا هستن
خير فرق سخت ندارن فقط سوكت برقشون فرق داره
گفتم که من تو هند هستم!اقا تعداد بسیار زیادی سوال پرسیدم ولی هنوز مدیریت تایید نکرده برای نمایش!!!جوابشون رو میخوام!بزار سوالا رو دوباره بپرسم!قیمت مدل 250 گیگ در اینجا تقریبا 470 تومنه که 1 سال گارانتی تعویض داره و یک بازی هم روی دستگاه میدن(فکر کنم unreached 2 بودش)توی ایران الان چه قیمته؟؟؟؟در ضمن ایا پروژه ی ps4 در راه هست؟یعنی حالا حالاها احتمال داره خبری بشه؟در ضمن من مانیتور lg w2261vp رو که دوستان قبلا پیشنهاد داده بودند پیدا نکردم!ولی یه مدل benq دیدم 24 اینچ با کنتراست 50000 و فول hd و response تصویر 2ms که البته در مشخصاتش نوشته 5ms/2ms gtg !!!میخوام بدونم منظور از gtg چیه؟ایا این مانیتور مناسبه؟hdmi ساپورت هم هست!مدل دیگه ای از الجی سراغ ندارید که این امکانات رو داشته باشه؟؟
كنسول 250 gig بدون بازي تقريبا 380نقل قول:
توی ایران الان چه قیمته؟؟؟؟
والا اینطور که میگن این باگ حل شده تو این آپدیت ولی متاسفانه من دستم معمولیه و 1 دسته دارمنقل قول:
نتونستم امتحان کنم
دوستان کسی نیست به این سوالات من جواب بده:
سلام دوستان.من میخوام ps3 slim 250gb بخرم.من هند هستم قیمت این مدل اینجا حدود 470 هزار تومنه.اول اینکه فرق اسلیم 120 گیگ با 250 گیگ در چیه؟فقط اختلاف هارد دیسک یا چیزهای دیگه ای هم هست.؟؟؟دوم اینکه قیمت مدل 12 و 250 گیگ در ایران در حال حاضر با گارانتی چنده؟؟اینجا یک بازی رایگان جدید هم روی دستگاه میدن(اسمش دقیق یادم نیست ولی uncharted 2 یا یه همچین چیزی بود که همه جا تبلیغ کرده بودن)
اما مشکل اصلی من:متاسفانه هر چی گشتم در اینجا (هند) مانیتور مدل w2261vp الجی رو پیدا نکردم.متاسفانه مدلهایی که در بازار بودند اغلب یا 5 میلی سک بودند یا اگه 2 میلی سک بودند ولی فول hd نداشتند!!یک مدل benq پیدا کردم که چند روز وارد بازار شده 24 اینچ هست و فول اچ دی و کنتراست 50000 و در قسمت مشخصاتش نوشته زمان پاسخگویی 5ms /2ms(gtg) .نظر شما در مورد این مدل چیه؟؟؟؟و منظور از 2ms gtg چی هست؟در ضمن بازیهای معروف مانند splinter cell و tomb rider و resident evil و medal of honor و call of duty و.... برای این کنسول ارائه میشن؟؟پروژه ی ps4 نزدیکه؟؟؟یا حالا حالاها زوده که بیاد؟؟؟خواهشا تک تک سوالاتم رو جواب بدید.با تشکر.:11::20:
دوستان اگر بخوام PS3 بگیرم .
1. با ذکر دلیل کدوم مدل را پیشنهاد میدید FAT یا Slim ؟
2.نظرتون راجع به ظرفیت هارد چیه ؟
3.حدود قیمت الان چنده ؟ داره گرونتر میشه یا ارزونتر ؟
4.به نظرتون خرید یک PS3 بهتر از خرید یک بلوری پلیر هست (بصرفه تر) ؟
5.کنترل پلیر PS3 چند هست و واقعا مثل یه بلوری پلیر تخصصی جواب میده ؟
ممنون:31:
1-اسليم چون برق كمتري مصرف ميكنه
2-ميتوني افزايش بديش
3-تو بازار ايزان چيزي قطعي نيست يهو گرون ميشه يهو ارزون لول
4-5 اگه يه بلور رام بخري كه بهتره زير 200 قيمت داره
به جز مصرف کمتر برق . انگار Slim لینوکس رو نداره . درسته ؟نقل قول:
منظورم از ظرفیت هارد این بود که ایا کم بودن ان اذیت میکنه یا مثلا زیاد بودنش بیفایده است !؟
بلوری پلیری که بذارمش زیر LCِD میخاستم بگیرم و گفتم شاید بهتر باشه PS3 بگیرم که هم باهاش فیلم ببینم هم بازی کنم . بلوری رام نمیخوام . رو PC حال نمیده .
بله لینوکس نداره , ولی ps3 معمولی هم که داشت چندان استفاده زیادی ازش کسی نمیکرد برای همین حذف کردننقل قول:
نه ظرفیت هارد هر چقدر زیاد باشه کاری که میکنه واسه بازی اینه که یه مقدار رو هارد کپی میکنه واسه سرعت لود بیشتر ولی بازم برای اجرا به دیسک اصلی احتیاجه
فیلم های بلوری هم قیمتشون بالاستا !! همون DivX بهتر کار رو راه میندازه
اگه دستگاه پلیر خوب واسه tv میخوای یه دستگاه بگیر که DiveX ساپورت کنه مموری هم بخوره HDMI هم داشته باشه قیمتش هم حدود 100 گیرت میاد به صرفه تر هست
فتش هم لينوكس نداره-خودت اگه خاستي مي ريزيش
بسته به نياز داره -120 بگيري خوبه
اره خوبه اينجوري
من که شنیدم و خوندم که بلوری PS3 تقریبا همه فرمتهای تصویری و صوتی را اجرا میکنه که !!!!نقل قول:
توجه نکردی من به خاطر بلوری + HD میخوام PS3 بگیرم .
اگه ميخاي زود بجنب چون داريم به عيد نزديك ميشيم
بله . میدونم عید گرونتر میشه . ولی پولم کافی نیست . قیمت روز رو دارید شما ؟نقل قول:
مثلا slim 120G یا حالا کلا قیمت مدلهای دیگه حتی Fat ؟