اینو باهات هستم ! حالا بزار یه دو ماهدیگه بگذره بعد میفهمند چه بلایی سرشون اومده !نقل قول:
Printable View
اینو باهات هستم ! حالا بزار یه دو ماهدیگه بگذره بعد میفهمند چه بلایی سرشون اومده !نقل قول:
گاز چون خشک هست و مثل بنزین روغنی نیست بابای سر سیلندر رو در میاره...هر سال یه بار باید موتور باز بشه.تازه چون قدرت کمی هم داره باعث میشه موتورتون تو دراز مدت ضعیف بشه و حسابی بیوفتین تو دردسر.
حدود یه ماه قبل سعی کردم یه حالی به این تا÷یک بدم و اون حال و هوای اولش رو برگردونم.خواستم از بحث
اس÷رت ساده و تیونینگ اماتور شروع کنم برم جلو و دوستان هم کمک میکردن ولی متاسفانه چون متفرقه هست و
فقط یه تا÷یک برای اتومبیل هست تنوع بحث زیاده و همچنین جدی گرفته نمیشه...کسی هم نیست بیاد
مطالب رو جمع و جور کنه تا دیگه سوالات تکراری ÷یش نیاد ولی چون متفرقه هست کسی اصلا حال و حوصلش رو نداره...
برا همین برای کسی مثل سهیل جان(نامبر1)
که برای این تا÷یک زحمت زیاد کشیده و همچنین سایر دوستان خیلی سنگین میاد که عده ای بیان و سوالات تکراری
ب÷رسن و حتی یه نگاه نکنن صفحات قبل که بابا خیر سرشون اینا وقت گزاشتن مطلب نوشتن.
به نظرم مطالب رو یه جوری جمع کنیم و pdf کنیم باز یه تکونی میخوره اینجا.
موفق باشید دوستان.
بله کاملا درسته.نقل قول:
به خاطر همین توصیه می شه که قبل از روشن و خاموش کردن ماشین دوگانه ، موتور رو در حالت تن!!!(بنزینی) قرار دهید.
نقل قول:
حدود یه ماه قبل سعی کردم یه حالی به این تا÷یک بدم و اون حال و هوای اولش رو برگردونم.خواستم از بحث
اس÷رت ساده و تیونینگ اماتور شروع کنم برم جلو و دوستان هم کمک میکردن ولی متاسفانه چون متفرقه هست و
فقط یه تا÷یک برای اتومبیل هست تنوع بحث زیاده و همچنین جدی گرفته نمیشه...کسی هم نیست بیاد
مطالب رو جمع و جور کنه تا دیگه سوالات تکراری ÷یش نیاد ولی چون متفرقه هست کسی اصلا حال و حوصلش رو نداره...
برا همین برای کسی مثل سهیل جان(نامبر1)
که برای این تا÷یک زحمت زیاد کشیده و همچنین سایر دوستان خیلی سنگین میاد که عده ای بیان و سوالات تکراری
ب÷رسن و حتی یه نگاه نکنن صفحات قبل که بابا خیر سرشون اینا وقت گزاشتن مطلب نوشتن.
به نظرم مطالب رو یه جوری جمع کنیم و pdf کنیم باز یه تکونی میخوره اینجا.
موفق باشید دوستان.
در این باره باید بگم وقتی که یه انجمن جدا برای ماشین نیست این مشکلات پیش میاد
و نمیشه جلوشو گرفت
پس تلاش در این زمینه بی فایده است.
پس باید صحبت کنیم که یه انجمن جدا واسه ماشین بزارن.:46:
درسته این کار تا حدی کمک میکنه اما باز نیم ساعت که میگذره.....نقل قول:
قبل از روشن و خاموش کردن ماشین دوگانه ، موتور رو در حالت تن!!!(بنزینی) قرار دهید.
جدا؟؟؟چرا این فکر به ذهن من نرسیده بود!!!!!نقل قول:
پس باید صحبت کنیم که یه انجمن جدا واسه ماشین بزارن
شما صحبت کن این جواب رو بگیر:
اینجا انجمن تخصصی کام÷یوتر هست........و امکانش نیست
.
.
.
.
دوست من سهیل جان نمیشه کاریش کرد باید ساخت البته من کاره ای نیستم و چیزی هم نیستم برای هم دلی بود:46:نقل قول:
فکر کنم واسه این کار سهیل خان یک کارهایی کردننقل قول:
پس باید صحبت کنیم که یه انجمن جدا واسه ماشین بزارن
اینجا یه سری بزن :
forum.system panel. net/
فقط فاصله بین سیستم و پانل و بعد از دات رو حذف کن .
سهیل جان ، میبینم که فروم شما هم رفت تو لیست سیاه پی 30 !!! :10:
به ... سلام به رفیقای گل خودم .
اقا من از اول میام پایین :
سهیل عزیز در مورد خشکی گاز گفتن و مشکلاتی که بعد از استفاده از اون بوجود میاد و همچنین در مورد اینکه اینجا متفرقه هست و ...
سهیل جان (solo) در مورد گاز باهات موافقم . در مورد این تاپیک فقط میتونم بگم افسوس و افسوس ....
من 2 بار فعالیت کاملی داشتم تو این تاپیک یکی از صفحه 100 تا حدود 200 بوده که ظرف 2 ماه رفت جلو یکی هم از 240 اینا بوده تا 10 یا 15 صفحه قبل ...
ما هی میایم چیزا و اطلاعات فنی و کاربردی توپ و جالبی میزاریم که علاوه بر اینکه بچه ها استفاده کنن این مدیرای ... و زحمت کش یه کم مردونگی کنن و اینجا رو از متفرقه خارج کنن اما میبینیم که همون بحث :
اینجا پی سی ه یعنی کامپیوتر و نه چیزه دیگه یه کوچولو فکر میگه که حرف کاملا بی منطقیه .. اگه اینجا پی سی ه پس موسیقی .. فیلم ریاضی و ادبیات و شیمی و خبر های گوناگون و شعر و این چیزا به کجای پی سی مربوط میشه ؟؟؟؟
بگذریم .
---------------------------
علی عزیز که دیگه ما رو خاک کردن با این عکس زیبا ! علی جون اتفاقی برای گل پخش کن هات نمیفته .
--------------------------
و احسان جان ....
اقا اسم سایت ما هم رفت تو لیست سیاه ! من 4 بار اومدم مطالبی که اونجا بود رو لینک کردم سریع ترسیدن ...!
الان میخوام مطلب بزارم از اونجا اسم منبع رو بگم نمیشه ! ستاره دار میفته !
ولی راحته بین دو حرف اصلیش یه فاصله میندازیم ! البته این هم تا فردا میره تو لیست سیاه !
-------------------------------
دوستان من یه انجمن اتومبیل راه انداختم که ادرسش رو احسان عزیز گذاشته . با همین ای دی عضو هستم .ولی فعلا تنها کاربر اون انجمن خودمم !!!!!!!!!!!! فقط دارم مطلب میزارم .. خسته شدم به خدا !!
-ان شالله که مدیرا یه ربطی بین ماشین و کامپیوتر پیدا کنن ...حتما میتونن وقتی بین موسیقی و کامپیوتر ربط پیدا کردن این رو هم میتونن !!
با سلام.
یه سوال داشتم.
آیا روی ضبط 7950 میشه دمو ریخت؟
اگر جواب مثبته لطفا راهنمایی کنین.
یه دنیا ممنون
مخلصتم عزيز.نقل قول:
دوست من سهیل جان نمیشه کاریش کرد باید ساخت البته من کاره ای نیستم و چیزی هم نیستم برای هم دلی بود
وقتي ميبينن تاپيك اينقدر كامله نيازي به رابط نيست!!!بايد انجمنش كنن ولي خب گوش نميدن ديگه.ولش كنين ادم يه بار درخواست ميكنه...جالبه كه من هنوز درخواست نكردم چون جوابش معلومه.نقل قول:
ان شالله که مدیرا یه ربطی بین ماشین و کامپیوتر پیدا کنن
راستي كنجكاو شدم ببينم بالروگ اخرش ميتونه اين گلگيراشو به .... بده يا نه!!!!!
در اخر از دوستان ميخوام بيان به اين فروم دوستمون سهيل جان سر بزنن ببينن چه كرده اونجا!!!
موفق باشيد دوستان.
درسته ولی اگه با ماشین به سبک پیر مرد ها کار کنی هیچیش نمیشه(منظورمو که میفهمید یعنی رعایت حال ماشینرو بکنیم)نقل قول:
گاز چون خشک هست و مثل بنزین روغنی نیست بابای سر سیلندر رو در میاره...هر سال یه بار باید موتور باز بشه.تازه چون قدرت کمی هم داره باعث میشه موتورتون تو دراز مدت ضعیف بشه و حسابی بیوفتین تو دردسر.
ماشین ما سمند دوگانه سوز هست بعد از سه سال گه cng روشه هیچیش نشده بود که یه روز ماشین افتا د دست من یه تیک آف خفن کشیدم داغون شد یعنی خیلی عجیب هم خراب شد یکی از پیسون ها سرش صاف شده بود بقیش سالم بود
اقا منت گذاشتی اومدی .نقل قول:
در مورد اون دوست هم که در مورد سیستم پرسیده بود حقیقتش من که تو نخ سیستم اصلا نیستم . نظری هم نمیتونم بدم ولی امر جان میتونه راهنمایی کنه _actros)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به دوستان.من تازه واردم.به هر حال امید وارم به دردتون بخورم.راجع به تقویت موتور همه نوع ماشین .
سیستم تعلیق.چیپ تیونینگ.هدرز.میل سوپاپ ریس.کیت مکش.دیسک و لنت اسپرت.اگزوز و ...........
بچه هایی که Roa دارن واسه شتاب میتونم کمکتون کنم.
باید بگم که من chargere68 رو از همه بیشتر دوست دارم.یوزر من chalengere و به خاطر معنیش به dodge challenger ارتباطی نداره.تازه من غث L کم گذاشتم
سپاس
حرف شما درسته اما نگو چيزي نميشه بگو كمتر اسيب ميبينه!!!نقل قول:
درسته ولی اگه با ماشین به سبک پیر مرد ها کار کنی هیچیش نمیشه
راستي اگه زياد از گاز استفاده كردين و ميگي ماشين هنوز سرحال هست يه تست بزن ببين ميتونه با بنزين دنده 2 روي دور موتور 5000 سرعتش رو به 80 و با دنده 3 دور موتور 7000 سرعت رو به 120 برسونه يا نه؟؟؟؟
يه تست بزن نتيجه رو بگو.
وظيفه بود.نقل قول:
اقا منت گذاشتی اومدی .
در جواب دوستان باید بگم اکتان گاز پایینه و احتراقش مثل بنزین نیست و از طرفی بخاطر کمپرس کمتری که داره تاثیرات مخربی روی سر سیلندر و تاج پیستون اعمال میکنه.و چوت خشک هم هست زود تر رینگ ساییده و موتور به روغن سوزی می افته.تازه با این رینگا ممکنه سیلندر بوش بخوره.
توصیه میشه اگه هر روز از گاز استفاده میکنید سعی کنید 20 مین هم از بنزین استفاده کنید.
جناب چلنجر خوش اومدین . من هم به چلنجر علاقه شدیدی داشتم !!! اما از وقتی سهمیه بندی شد بیشتر به ماتیز علاقه پیدا کردم .:31:
باز هم موترو آسیب میبینه . شاید زمانی که قراره از عمر مفید کم شه زیاد تر بشه اما در نهایت پس از یه سیر صعودی با شیب کم دیگه تاثیرش به صورت یکنواخت و بدون تاثیر در میاد و از یه جایی به بعد اگه همش با بنزین استفاده شه باز هم پیامد های استفاده از گاز به وضوح به چشم میاد ....نقل قول:
ایران هم باید مثل یه سری از کشور ها موتوری رو طراحی میکرد که سوخت اولش گاز باشه.و دوم بنزین.نقل قول:
چکار میشه کرد من که با ***** هوا و شمع های خوب و لاستیکای پر باد سعی کردم مصرفو پایین بیارم:31:
نقل قول:
شاید تولید انبوه الکل به جای بنزین مفید تر و کم خرج تر در میومد ... ضمن اینکه علاوه بر اینکه تکنولوژی الکل رو داریم سوخت بسیار ایده ال تری نسبت به بنزین حساب میشه ....:46: البته برای ماشین نه برای خوردن !:21:
راستشو بخای من تو باک الکل مریزم که با چند قطره روغن قاطیش کردم بدک نیست اکتانو بالا میبره.موتور هم نرمتر کار میکنه.نقل قول:
اکتان بوسترم میریزم گهگاه.
خلاصه دیگه نمیشه به ماشین گاز بدی با این بی بنزینی.!!!!!!!:19:
من مخالف روغن هستم . چون باعث بر هم خوردن تنظیم موتور ماشین میشه . اما الکل به دلیل اکتان بالا و خنک بودن انرژی حاصل از احتراقش و همچنین عدم میل به تشکیل احتراق مخرب و انرژی ازاد سازی بیشتر خیلی برای من محبوبیت بیشتری داره .نقل قول:
میدونی خیلی خنک بودنم خوب نیست ها .کمپرس پایین میاد.مو تور که داغ نباشه دهنه رینگ فیت نمیشه.
روغنم 2 قطره نه اینکه ماشینو به دود بندازم عزیز
نقل قول:
الکل که اب نیست بخواد عوض احتراق باعث خاموشی بشه ! فرایند سوختن الکل به شکلی هست که دمای اتاقک انفجار میاد پاینن . وقتی دمای اتاقک انفجار بیاد پایین یعنی جلوگیری از احتراق مخرب ... جلوگیری از اخحتراق مخرب یکی از ویژگی های اکتان های بالاست ... و اکتان بالا هم از ویژگی های سوخت خوب و مناسب هست .. البته فقط این فاکتور در سوخت مناسب ملاک نیست ولی اکتان همیشه چیزی بوده که مد نظر کاشناسان سوخت قرار گرفته .
ضمن اینکه اکتان ron الکل خیلی بهتر از mon اون هست و این خودش یه پوئن مثبت برای الکل به حساب میاد :20:
راستى بچهها، من شنيدم بساط LNG رو به دليل اينكه براى دولت اصلا صرف نداره (در مقابل CNG) دارن جمع مىكنن.
شما اطلاعى در اين مورد ندارين؟
◙
کاملا درست میفرمایید علی جان .نقل قول:
CNG همان گاز طبيعي است كه ما روزانه آن را در خانه و محل كار خود يا كارخانجات با فشار پايين استفاده ميكنيم. بديهي است ذخيره سازي گاز در چنين فشاري، به واسطه حجم زياد مورد نياز به صرفه نيست.
از طرفي به خاطر تراكم كم آن در صورت استفاده در خودرو زمانهاي تجديد سوختگيري فوقالعاده كوتاه خواهد شد. بنابر اين در صورتي كه گاز طبيعي (NG) تا فشار حدود psi 3600 متراكم گردد، ما CNG خواهيم داشت.
چند سالي است كه برخي از خودروها با مصرف LPG گازسوز شدهاند حال چه تفاوتي ميان LPG و CNG وجود دارد؟
- بخش عمده تركيب شيميايي CNG را گاز متان تشكيل ميدهد، در صورتي كه گاز LPG مخلوطي از پروپان، بوتان و اندكي تركيبات ديگر است. CNG از متراكم كردن گاز طبيعي به دست ميآيد، اما LPG محصول تقطير و پالايش نفت خام در پالايشگاهها است.
متان حتي تحت فشارهاي بالا نيز به صورت گاز باقي ميماند، بنابراين CNG عليرغم فشار psi 3600 هنوز حالت گاز دارد. البته گاز طبيعي را ميتوان در تأسيسات خاصي و با پايين آوردن دما تا حد 160- درجه سانتيگراد تبديل به مايع كرد كه در صورت آن را LNG ميناميم.
گازهاي پروپان و بوتان در دما و فشار اتاق حالت گاز دارند، اما با يك تراكم متوسط ميتوان آنها را مايع كرد. (LPG) از آنجا كه ظرفيت توليد LPG در پالايشگاهها محدود است، بهتر آن است كه آن را به عنوان سوخت براي مصارف خانگي در مناطقي كه هنوز فاقد لولهكشي گاز طبيعي هستند، استفاده كنيم، چرا كه ذخيره سازي و حمل و نقل آن آسان است.
دوستانی که بدون دسکاری مو تور میخان hp بگیرن.چیپ تیونینگ شرکت آلفا حرکت پر توان نماینده رسمیشه.
آقا من هر چی پست میدم این لعنتی رو 1 چت کرده.چرا؟
دوست عزیز. پست های انجمن متفرقه در این فروم پی سی به حساب نمیات ....نقل قول:
میشه لطف کنی و از این چیپ های تیونینگ الفا بیشتر بگی ؟:13: که اچ پی زیاد به ما میده ؟؟
اینجا تاپیک متفرقه هست یعنی هرچی پست بدی حساب نمیشه:31:نقل قول:
ممنون از راهنمایی.
در حقیقت با دسکاری میکرو چیپ ماشین و برنامه ریزی مجدد با دسگاه hp بالا میبرن.
برا ماشین های مختلف فرق میکنه.
ماکسیما 192 اسبی و 222 اسبی فقط در میکرو چیپش دسکاری شده.
چون این دسکاری به ECU مربوطه بعضی ها انجام نمیدن.بخصوص 206 تیپ 5 که خیلی حساسه(ecu(
در کل بعد از این کار تا 1 هفته اگر نا راضی باشید پولتونو پس میدن.
بین 5 تا 20 اسب برا ماشین های مختلف .
این کار رو داینو رفته و جواب داده.:20:
دوست عزیز . عذر میخوام که نظر میدم .نقل قول:
این بحثی که شما میفرمایید تو مقوله ی ریمپ کردن ecu ماشین میگنجه ... و remap کردن ecu ماشین و replace کردن چیپ ست های اسپرت از بخش اسپرت هر کمپانی مانند پژو اسپرت از پژو نمینونه بیش از توان تعریف شده در ماشین بر توان ماشین اضافه کنه .
کلا ریمپ کردن ای سی یو یک کار مکمل حساب میشه . طرف بهینه سازی کامل بر روی قطعات موتور انجام میده سیستم مکش تراکم و تخلیه رو دستکاری میکنه و برای اماده سازی هر چه بیشتر ماشین و نطبیق اون با شرایط فعلی ماشین ای سی یو ریمپ میشه و یک چیپ ست اسپرت رو از واحد تیونینگ هر کمپانی یا واحد های بخش خصوصی با چیپ حالت استاندارد replace میکنن .
همونطور که گفتین در بعضی ماشین ها این امر باید حتما انجام بگیره مانند 206 که ای سی یو بسیار حساس و تحریک پذیری نسبت به تغییرات ماشین داره .
و اما ... من با 5 اسب موافقم .. اگه نادیده بگیرم میگم بنا به توان تعریفی ماشین تا 10 اسب هم میشه منطقی به حساب اورد ... اما هرگز در ماشین های مثل 206 و امثال اون حتی ماکسما با ریپلیس کردن چیپ فابریک با نوع اسپرت نمیشه به 20 اسب توان بیشتر رسید .
بعضی خودرو ها میشه به بیش از 20 اسب هم رسید اما اون ها خورو های limited شده هستند و اون امر طبیعیه ...
اما در مورد خودرو های که مثال زدین این 10 به بالا اصلا حقیقت نداره ....
از شما خیلی ممنونم.خوشحالم که باهاتون بحث میکنم.
مقاله ای بود که خوندم.سعی میکنم منبع رو پیدا کنم.
ما بیشتر دوست من .نقل قول:
متاسفانه این مقاله ها و مجلات فقط دنبال تیتر های ان چنانی میگردن تا بازرا فروش داشته باشند ... به فکر اطلاع مشتری نیستند که ....
به هر حال ممنون
این جا مونده بود.شما عزیز مایی.من انجام که اطلاعات بگیرم.و از اطلاعات شما استفاده کنم
منم که نگفتم turbo ببندن.منظور استفاده از حداکثر توان فابریک مو تور بود .با این همه محدود کننده ها که رو ماشین ها هست.2 ماکسیمایی که گفتم همین حالت رو دارن فرقشون تو چیپستشونه.
برنامه ریزی مجدد همون remap. و از طرفی من فکر کنم چیپست remap she نه repalce
برنامه قبلی del و حالت اسپرت load میشه.نه؟
درسته / ریمپ شدن برنامه ریزی جدید رو میگن . به پروسه ی کلی ا ین کار ریمپ میگن و جزء به جزء بخوایم نگاه کنیمنقل قول:
لفظ ریپلیس شفاف تر از ریمپ برای سایرین هست .
در ضمن . میتونید به فروم ما و دنیای اتومبیل ما هم یه سری بزنی .... از اونجاای که تو لیست سیاه پی سی اسمش قرار گرفته برخلاف ما که داریم تبلیغ پی سی و تعریف از این فروم اونجا میکنیم لطف مدیرای اینجا شمال حال ما شد و اسم فروم ما رو ف-یلتر کردن . من همه حروفش رو با1 فاصله میزارم که بیفته .
f o r u m.s y s t e m p a n e l.net
من هم با همین ای دی اونجا عضو هستم .
موفق باشید
سلام
اگه کسی تو احداث کارتینگ آشنایی داره کمک میخوام.شماره اتلفن یا چت
والا من برنامه اجرای پیستش رو دارم در گرگان ...
اما کی عملی شه خدا میدونه .
شاید تا 1 سال دیگه . من چند تا map دارم از پیست های حرفه ای کارتینگ در دنیا . خواستی به صورت دروتیبل بهت میدم .
با یاهو off گذاشتم یه نیگا بنداز.
ممنون
بچه های قدیم کم رنگ شدن ؟؟؟:13:
فرشاد که اصلا نیست :41: معلوم نیست کجا هست .. تو سایت ما هم پیداش نمیشه
امیر هم که پیداش نست ...
علی که گه گداری میاد
سورنا هم که اصلا گم شده
جمشید و داریوش هم طبق معمول بی صفا شدن
حمید بابایی هم رفته تو لیست سیاه !!! حمید کجایی تو پس :13:
آيا LNG هم ضررهاى CNG رو داره؟ يعنى در دراز مدت به موتور صدمه مىزنه؟
چه كنيم سهيل جان... :blush:نقل قول:
◙